Stefan Ebert GmbH - продажба на камиони и комерцијални возила на Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Stefan Ebert GmbH - Возила за продажба

755
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 38
Iveco Daily 55S18 HA8 Kipper *4x4*AHK*6-Sitze*Standh* - Комби кипер, Комби со двојна кабина: слика 1
Iveco Daily 55S18 HA8 Kipper *4x4*AHK*6-Sitze*Standh* - Комби кипер, Комби со двојна кабина: слика 2
Iveco Daily 55S18 HA8 Kipper *4x4*AHK*6-Sitze*Standh* - Комби кипер, Комби со двојна кабина: слика 3
Iveco Daily 55S18 HA8 Kipper *4x4*AHK*6-Sitze*Standh* - Комби кипер, Комби со двојна кабина: слика 4
Iveco Daily 55S18 HA8 Kipper *4x4*AHK*6-Sitze*Standh* - Комби кипер, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Iveco Daily 55S18 HA8 Kipper *4x4*AHK*6-Sitze*Standh*

Комби кипер, Комби со двојна кабина
2024900 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 6175 hpБруто тежина: 5500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 8час 2минБрој на оглас 739904

76 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 730 495 MKD
 • ≈ 82 230 USD
2024900 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 6175 hpБруто тежина: 5500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 70C18H D *7-Sitze*Standheizung*AHK* - Комби кипер, Комби со двојна кабина: слика 1
Iveco Daily 70C18H D *7-Sitze*Standheizung*AHK* - Комби кипер, Комби со двојна кабина: слика 2
Iveco Daily 70C18H D *7-Sitze*Standheizung*AHK* - Комби кипер, Комби со двојна кабина: слика 3
Iveco Daily 70C18H D *7-Sitze*Standheizung*AHK* - Комби кипер, Комби со двојна кабина: слика 4
Iveco Daily 70C18H D *7-Sitze*Standheizung*AHK* - Комби кипер, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Iveco Daily 70C18H D *7-Sitze*Standheizung*AHK*

Комби кипер, Комби со двојна кабина
2024250 kmдизелЕвро 6175 hpБруто тежина: 7200 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 8час 2минБрој на оглас 574565-2

59 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 684 606 MKD
 • ≈ 64 049 USD
2024250 kmдизелЕвро 6175 hpБруто тежина: 7200 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Schwarzmüller HSK3 3-Seitenkipper SAF Lift 29.300kg Nutzlast - Кипер полуприколка: слика 1
Schwarzmüller HSK3 3-Seitenkipper SAF Lift 29.300kg Nutzlast - Кипер полуприколка: слика 2
Schwarzmüller HSK3 3-Seitenkipper SAF Lift 29.300kg Nutzlast - Кипер полуприколка: слика 3
Schwarzmüller HSK3 3-Seitenkipper SAF Lift 29.300kg Nutzlast - Кипер полуприколка: слика 4
Schwarzmüller HSK3 3-Seitenkipper SAF Lift 29.300kg Nutzlast - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Schwarzmüller HSK3 3-Seitenkipper SAF Lift 29.300kg Nutzlast

Кипер полуприколка
20113-оскиБруто тежина: 36000 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 8час 2минБрој на оглас 301258

12 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 793 030 MKD
 • ≈ 13 785 USD
20113-оскиБруто тежина: 36000 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 55S18 HA8 Kipper *4x4*AHK*6-Sitze*Standh* - Комби кипер, Комби со двојна кабина: слика 1
Iveco Daily 55S18 HA8 Kipper *4x4*AHK*6-Sitze*Standh* - Комби кипер, Комби со двојна кабина: слика 2
Iveco Daily 55S18 HA8 Kipper *4x4*AHK*6-Sitze*Standh* - Комби кипер, Комби со двојна кабина: слика 3
Iveco Daily 55S18 HA8 Kipper *4x4*AHK*6-Sitze*Standh* - Комби кипер, Комби со двојна кабина: слика 4
Iveco Daily 55S18 HA8 Kipper *4x4*AHK*6-Sitze*Standh* - Комби кипер, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Iveco Daily 55S18 HA8 Kipper *4x4*AHK*6-Sitze*Standh*

Комби кипер, Комби со двојна кабина
2024900 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 6175 hpБруто тежина: 5500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 8час 2минБрој на оглас 739904-2

76 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 730 495 MKD
 • ≈ 82 230 USD
2024900 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 6175 hpБруто тежина: 5500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz T 180 d Style Kamera LED MBUX Navi KEYLESS GO - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Mercedes-Benz T 180 d Style Kamera LED MBUX Navi KEYLESS GO - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Mercedes-Benz T 180 d Style Kamera LED MBUX Navi KEYLESS GO - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Mercedes-Benz T 180 d Style Kamera LED MBUX Navi KEYLESS GO - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Mercedes-Benz T 180 d Style Kamera LED MBUX Navi KEYLESS GO - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz T 180 d Style Kamera LED MBUX Navi KEYLESS GO

Минибус, Патничко комбе
202229990 kmБрој на седишта: 5
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 8час 2минБрој на оглас 320802

23 437EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 441 912 MKD
 • ≈ 25 064 USD
202229990 kmБрој на седишта: 5
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Iveco Eurocargo ML75E16 4x2 Koffer + LBW 48tkm - Комбе фургон: слика 1
Iveco Eurocargo ML75E16 4x2 Koffer + LBW 48tkm - Комбе фургон: слика 2
Iveco Eurocargo ML75E16 4x2 Koffer + LBW 48tkm - Комбе фургон: слика 3
Iveco Eurocargo ML75E16 4x2 Koffer + LBW 48tkm - Комбе фургон: слика 4
Iveco Eurocargo ML75E16 4x2 Koffer + LBW 48tkm - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Iveco Eurocargo ML75E16 4x2 Koffer + LBW 48tkm

Комбе фургон
201448318 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3160 hpБруто тежина: 7490 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 8час 3минБрој на оглас 620589

23 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 469 782 MKD
 • ≈ 25 549 USD
201448318 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3160 hpБруто тежина: 7490 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Iveco AD300X48Z HR OFF 6x4 Meiller-Kipper + Bordmatik - Кипер: слика 1
Iveco AD300X48Z HR OFF 6x4 Meiller-Kipper + Bordmatik - Кипер: слика 2
Iveco AD300X48Z HR OFF 6x4 Meiller-Kipper + Bordmatik - Кипер: слика 3
Iveco AD300X48Z HR OFF 6x4 Meiller-Kipper + Bordmatik - Кипер: слика 4
Iveco AD300X48Z HR OFF 6x4 Meiller-Kipper + Bordmatik - Кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Iveco AD300X48Z HR OFF 6x4 Meiller-Kipper + Bordmatik

Кипер
Ново6x4Евро 6480 hpБруто тежина: 26000 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 1денБрој на оглас 502610-1

126 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 7 806 640 MKD
 • ≈ 135 703 USD
Ново6x4Евро 6480 hpБруто тежина: 26000 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35 S 16 V *Klima*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 1
Iveco Daily 35 S 16 V *Klima*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 2
Iveco Daily 35 S 16 V *Klima*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 3
Iveco Daily 35 S 16 V *Klima*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 4
Iveco Daily 35 S 16 V *Klima*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Iveco Daily 35 S 16 V *Klima*L4.100mm*

Товарно комбе
202198000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3156 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 1денБрој на оглас 433321-1

20 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 285 213 MKD
 • ≈ 22 341 USD
202198000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3156 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Schefer EGV ECO Professional / 1200 kg / 182h! - Друга машина: слика 1
Schefer EGV ECO Professional / 1200 kg / 182h! - Друга машина: слика 2
Schefer EGV ECO Professional / 1200 kg / 182h! - Друга машина: слика 3
Schefer EGV ECO Professional / 1200 kg / 182h! - Друга машина: слика 4
Schefer EGV ECO Professional / 1200 kg / 182h! - Друга машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)
Електро

Schefer EGV ECO Professional / 1200 kg / 182h!

Друга машина
2021
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 1денБрој на оглас 040848

2 490EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 153 192 MKD
 • ≈ 2 662 USD
2021
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Unimog U423 4x4 Zweiwege ZAGRO 800 t 52 Achsen - Камион: слика 1
Mercedes-Benz Unimog U423 4x4 Zweiwege ZAGRO 800 t 52 Achsen - Камион: слика 2
Mercedes-Benz Unimog U423 4x4 Zweiwege ZAGRO 800 t 52 Achsen - Камион: слика 3
Mercedes-Benz Unimog U423 4x4 Zweiwege ZAGRO 800 t 52 Achsen - Камион: слика 4
Mercedes-Benz Unimog U423 4x4 Zweiwege ZAGRO 800 t 52 Achsen - Камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Unimog U423 4x4 Zweiwege ZAGRO 800 t 52 Achsen

Камион
20172919 km4x4Евро 6231 hpБруто тежина: 13000 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 2денБрој на оглас 244098

239 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 14 758 728 MKD
 • ≈ 256 552 USD
20172919 km4x4Евро 6231 hpБруто тежина: 13000 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
DAF CF 460 FAT 6x4 Retarder Bordmatik Bett 80t Zugg. - Кипер: слика 1
DAF CF 460 FAT 6x4 Retarder Bordmatik Bett 80t Zugg. - Кипер: слика 2
DAF CF 460 FAT 6x4 Retarder Bordmatik Bett 80t Zugg. - Кипер: слика 3
DAF CF 460 FAT 6x4 Retarder Bordmatik Bett 80t Zugg. - Кипер: слика 4
DAF CF 460 FAT 6x4 Retarder Bordmatik Bett 80t Zugg. - Кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

DAF CF 460 FAT 6x4 Retarder Bordmatik Bett 80t Zugg.

Кипер
2014221224 km6x4Евро 6462 hpБруто тежина: 26000 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 2денБрој на оглас 025304

58 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 623 083 MKD
 • ≈ 62 980 USD
2014221224 km6x4Евро 6462 hpБруто тежина: 26000 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 1835 LS Alu-Felgen HPEB PPC - Камион влекач: слика 1
Mercedes-Benz Actros 1835 LS Alu-Felgen HPEB PPC - Камион влекач: слика 2
Mercedes-Benz Actros 1835 LS Alu-Felgen HPEB PPC - Камион влекач: слика 3
Mercedes-Benz Actros 1835 LS Alu-Felgen HPEB PPC - Камион влекач: слика 4
Mercedes-Benz Actros 1835 LS Alu-Felgen HPEB PPC - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Actros 1835 LS Alu-Felgen HPEB PPC

Камион влекач
2022204017 km4x2Евро 6354 hpБруто тежина: 18000 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 2денБрој на оглас 559634

49 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 069 377 MKD
 • ≈ 53 355 USD
2022204017 km4x2Евро 6354 hpБруто тежина: 18000 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI Extralang Klima 360 Schwing SHZ - Товарно комбе: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI Extralang Klima 360 Schwing SHZ - Товарно комбе: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI Extralang Klima 360 Schwing SHZ - Товарно комбе: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI Extralang Klima 360 Schwing SHZ - Товарно комбе: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI Extralang Klima 360 Schwing SHZ - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI Extralang Klima 360 Schwing SHZ

Товарно комбе
202191160 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3170 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 2денБрој на оглас 368010-2

26 440EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 626 665 MKD
 • ≈ 28 276 USD
202191160 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3170 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 70C18 A8 *Koffer*LBW*Automatik* - Комбе фургон: слика 1
Iveco Daily 70C18 A8 *Koffer*LBW*Automatik* - Комбе фургон: слика 2
Iveco Daily 70C18 A8 *Koffer*LBW*Automatik* - Комбе фургон: слика 3
Iveco Daily 70C18 A8 *Koffer*LBW*Automatik* - Комбе фургон: слика 4
Iveco Daily 70C18 A8 *Koffer*LBW*Automatik* - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Iveco Daily 70C18 A8 *Koffer*LBW*Automatik*

Комбе фургон
202273500 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3179 hpБруто тежина: 7200 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 2денБрој на оглас 446831

38 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 392 625 MKD
 • ≈ 41 591 USD
202273500 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3179 hpБруто тежина: 7200 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 319 CDI 4x4 3665 9G Klima AHK 2,8t Stdh - Товарно комбе: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 319 CDI 4x4 3665 9G Klima AHK 2,8t Stdh - Товарно комбе: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 319 CDI 4x4 3665 9G Klima AHK 2,8t Stdh - Товарно комбе: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 319 CDI 4x4 3665 9G Klima AHK 2,8t Stdh - Товарно комбе: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 319 CDI 4x4 3665 9G Klima AHK 2,8t Stdh - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Mercedes-Benz Sprinter 319 CDI 4x4 3665 9G Klima AHK 2,8t Stdh

Товарно комбе
20243000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 2190 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 2денБрој на оглас 679574

62 940EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 872 251 MKD
 • ≈ 67 311 USD
20243000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 2190 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Iveco X-Way AD280X42 Y/PS ON Hiab FTR18 Funk Intarder - Камион за подигање контејнери: слика 1
Iveco X-Way AD280X42 Y/PS ON Hiab FTR18 Funk Intarder - Камион за подигање контејнери: слика 2
Iveco X-Way AD280X42 Y/PS ON Hiab FTR18 Funk Intarder - Камион за подигање контејнери: слика 3
Iveco X-Way AD280X42 Y/PS ON Hiab FTR18 Funk Intarder - Камион за подигање контејнери: слика 4
Iveco X-Way AD280X42 Y/PS ON Hiab FTR18 Funk Intarder - Камион за подигање контејнери: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Iveco X-Way AD280X42 Y/PS ON Hiab FTR18 Funk Intarder

Камион за подигање контејнери
Ново500 km6x2Евро 6420 hpБруто тежина: 26000 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 2денБрој на оглас 479748

125 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 7 745 117 MKD
 • ≈ 134 634 USD
Ново500 km6x2Евро 6420 hpБруто тежина: 26000 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Atego 823 K 4x2 Meiller-Kipper Klima AHK 3 Sitze - Комби кипер: слика 1
Mercedes-Benz Atego 823 K 4x2 Meiller-Kipper Klima AHK 3 Sitze - Комби кипер: слика 2
Mercedes-Benz Atego 823 K 4x2 Meiller-Kipper Klima AHK 3 Sitze - Комби кипер: слика 3
Mercedes-Benz Atego 823 K 4x2 Meiller-Kipper Klima AHK 3 Sitze - Комби кипер: слика 4
Mercedes-Benz Atego 823 K 4x2 Meiller-Kipper Klima AHK 3 Sitze - Комби кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Atego 823 K 4x2 Meiller-Kipper Klima AHK 3 Sitze

Комби кипер
20241000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3231 hpБруто тежина: 7490 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 2денБрој на оглас 767549-2

72 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 484 404 MKD
 • ≈ 77 952 USD
20241000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3231 hpБруто тежина: 7490 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 70C18 A8 *Koffer*LBW*Automatik* - Комбе фургон: слика 1
Iveco Daily 70C18 A8 *Koffer*LBW*Automatik* - Комбе фургон: слика 2
Iveco Daily 70C18 A8 *Koffer*LBW*Automatik* - Комбе фургон: слика 3
Iveco Daily 70C18 A8 *Koffer*LBW*Automatik* - Комбе фургон: слика 4
Iveco Daily 70C18 A8 *Koffer*LBW*Automatik* - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Iveco Daily 70C18 A8 *Koffer*LBW*Automatik*

Комбе фургон
202250000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3179 hpБруто тежина: 7200 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 2денБрој на оглас 449570

39 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 454 148 MKD
 • ≈ 42 660 USD
202250000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3179 hpБруто тежина: 7200 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI Extralang Klima 360 Schwing SHZ - Товарно комбе: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI Extralang Klima 360 Schwing SHZ - Товарно комбе: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI Extralang Klima 360 Schwing SHZ - Товарно комбе: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI Extralang Klima 360 Schwing SHZ - Товарно комбе: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI Extralang Klima 360 Schwing SHZ - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI Extralang Klima 360 Schwing SHZ

Товарно комбе
202191160 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3170 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 2денБрој на оглас 368010-1

26 440EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 626 665 MKD
 • ≈ 28 276 USD
202191160 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3170 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 70C18 A8 *Koffer*LBW*Automatik* - Комбе фургон: слика 1
Iveco Daily 70C18 A8 *Koffer*LBW*Automatik* - Комбе фургон: слика 2
Iveco Daily 70C18 A8 *Koffer*LBW*Automatik* - Комбе фургон: слика 3
Iveco Daily 70C18 A8 *Koffer*LBW*Automatik* - Комбе фургон: слика 4
Iveco Daily 70C18 A8 *Koffer*LBW*Automatik* - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Iveco Daily 70C18 A8 *Koffer*LBW*Automatik*

Комбе фургон
202247800 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3179 hpБруто тежина: 7200 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 2денБрој на оглас 452790

39 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 454 148 MKD
 • ≈ 42 660 USD
202247800 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3179 hpБруто тежина: 7200 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 38
1 / 38
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.