Stefan Ebert GmbH од Германија, тековни реклами
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Stefan Ebert GmbH

Веб-страница на компанијата
Локација
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Погледнете мапа
Работно време
08:00-17:00Пон - Пет
08:00-12:00Саб
Локално време на дилерот:10:28

Контактирајте го продавачот

Се согласувам со обработката и употребата на моите лични податоци. Нашите Одредби и услови и Политика за приватност

Вашата порака е испратена. Продавачот ќе одговори колку што е можно поскоро.

Најдобри понуди
Mercedes-Benz GLC 43 AMG 4M 9G Pano+HUD+AirM+AHK Burmester+Mem - Автомобил: слика 1
Mercedes-Benz GLC 43 AMG 4M 9G Pano+HUD+AirM+AHK Burmester+Mem - Автомобил: слика 2
Mercedes-Benz GLC 43 AMG 4M 9G Pano+HUD+AirM+AHK Burmester+Mem - Автомобил: слика 3
Mercedes-Benz GLC 43 AMG 4M 9G Pano+HUD+AirM+AHK Burmester+Mem - Автомобил: слика 4
Mercedes-Benz GLC 43 AMG 4M 9G Pano+HUD+AirM+AHK Burmester+Mem - Автомобил: слика 5
201758900 km
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 2548 L 6x2 BDF Retarder Klima AHK clutch - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 1
Mercedes-Benz Actros 2548 L 6x2 BDF Retarder Klima AHK clutch - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 2
Mercedes-Benz Actros 2548 L 6x2 BDF Retarder Klima AHK clutch - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 3
Mercedes-Benz Actros 2548 L 6x2 BDF Retarder Klima AHK clutch - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 4
Mercedes-Benz Actros 2548 L 6x2 BDF Retarder Klima AHK clutch - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 5
20111022891 km6x2Евро 5476 hpБруто тежина: 26000 kg
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
Контактирајте го продавачот
Iveco S-Way AT190S40/P Pritsche/Plane + LBW AHK Navi - Камион со церада: слика 1
Iveco S-Way AT190S40/P Pritsche/Plane + LBW AHK Navi - Камион со церада: слика 2
Iveco S-Way AT190S40/P Pritsche/Plane + LBW AHK Navi - Камион со церада: слика 3
Iveco S-Way AT190S40/P Pritsche/Plane + LBW AHK Navi - Камион со церада: слика 4
Iveco S-Way AT190S40/P Pritsche/Plane + LBW AHK Navi - Камион со церада: слика 5
Ново260 km4x2Евро 6400 hpБруто тежина: 18000 kg
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 1851 Lowliner Retarder Standklima Solo 8x - Камион влекач: слика 1
Mercedes-Benz Actros 1851 Lowliner Retarder Standklima Solo 8x - Камион влекач: слика 2
Mercedes-Benz Actros 1851 Lowliner Retarder Standklima Solo 8x - Камион влекач: слика 3
Mercedes-Benz Actros 1851 Lowliner Retarder Standklima Solo 8x - Камион влекач: слика 4
Mercedes-Benz Actros 1851 Lowliner Retarder Standklima Solo 8x - Камион влекач: слика 5
2022288734 km4x2Евро 6510 hpБруто тежина: 18000 kg
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
Контактирајте го продавачот
Последни понуди
Mercedes-Benz Actros 1851 Lowliner Retarder Standklima Solo 8x - Камион влекач: слика 1
Mercedes-Benz Actros 1851 Lowliner Retarder Standklima Solo 8x - Камион влекач: слика 2
Mercedes-Benz Actros 1851 Lowliner Retarder Standklima Solo 8x - Камион влекач: слика 3
Mercedes-Benz Actros 1851 Lowliner Retarder Standklima Solo 8x - Камион влекач: слика 4
Mercedes-Benz Actros 1851 Lowliner Retarder Standklima Solo 8x - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Камион влекач Mercedes-Benz Actros 1851 Lowliner Retarder Standklima Solo 8x

2022288734 km4x2Евро 6510 hpБруто тежина: 18000 kg
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
Објавено: 2денБрој на оглас 037927-2

71 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 422 363 MKD
 • ≈ 77 799 USD
2022288734 km4x2Евро 6510 hpБруто тежина: 18000 kg
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 1845 LS Retarder Standklima Fahrschule - Камион влекач: слика 1
Mercedes-Benz Actros 1845 LS Retarder Standklima Fahrschule - Камион влекач: слика 2
Mercedes-Benz Actros 1845 LS Retarder Standklima Fahrschule - Камион влекач: слика 3
Mercedes-Benz Actros 1845 LS Retarder Standklima Fahrschule - Камион влекач: слика 4
Mercedes-Benz Actros 1845 LS Retarder Standklima Fahrschule - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Камион влекач Mercedes-Benz Actros 1845 LS Retarder Standklima Fahrschule

2018334378 km4x2Евро 6449 hpБруто тежина: 18000 kg
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
Објавено: 2денБрој на оглас 246426

49 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 069 018 MKD
 • ≈ 53 990 USD
2018334378 km4x2Евро 6449 hpБруто тежина: 18000 kg
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
Контактирајте го продавачот
Magni RTH 4.18 Smart Roto / Funk / nur 2.110h - Телескопски ракувач: слика 1
Magni RTH 4.18 Smart Roto / Funk / nur 2.110h - Телескопски ракувач: слика 2
Magni RTH 4.18 Smart Roto / Funk / nur 2.110h - Телескопски ракувач: слика 3
Magni RTH 4.18 Smart Roto / Funk / nur 2.110h - Телескопски ракувач: слика 4
Magni RTH 4.18 Smart Roto / Funk / nur 2.110h - Телескопски ракувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Телескопски ракувач Magni RTH 4.18 Smart Roto / Funk / nur 2.110h

2018дизел2110 чВисина на кревање: 17600 mmКапцитет на кревање: 4000 kg
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
Објавено: 4денБрој на оглас 002075-1

79 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 914 489 MKD
 • ≈ 86 456 USD
2018дизел2110 чВисина на кревање: 17600 mmКапцитет на кревање: 4000 kg
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 514 CDI Tiefkühkoffer LBW Kamera - Комбе ладилник: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 514 CDI Tiefkühkoffer LBW Kamera - Комбе ладилник: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 514 CDI Tiefkühkoffer LBW Kamera - Комбе ладилник: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 514 CDI Tiefkühkoffer LBW Kamera - Комбе ладилник: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 514 CDI Tiefkühkoffer LBW Kamera - Комбе ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Комбе ладилник Mercedes-Benz Sprinter 514 CDI Tiefkühkoffer LBW Kamera

202022800 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3143 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
Објавено: 4денБрој на оглас 086908

47 990EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 952 138 MKD
 • ≈ 51 934 USD
202022800 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3143 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35 S 16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 1
Iveco Daily 35 S 16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 2
Iveco Daily 35 S 16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 3
Iveco Daily 35 S 16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 4
Iveco Daily 35 S 16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm* - Товарно комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Товарно комбе Iveco Daily 35 S 16 A8 V *Klima*Automatik*L4.100mm*

2020100000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3156 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
Објавено: 4денБрој на оглас 367178-1

14 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 915 968 MKD
 • ≈ 16 113 USD
2020100000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3156 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 316 KDI 4325 Koffer Windabweiser 7G - Комбе фургон: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 316 KDI 4325 Koffer Windabweiser 7G - Комбе фургон: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 316 KDI 4325 Koffer Windabweiser 7G - Комбе фургон: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 316 KDI 4325 Koffer Windabweiser 7G - Комбе фургон: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 316 KDI 4325 Koffer Windabweiser 7G - Комбе фургон: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Комбе фургон Mercedes-Benz Sprinter 316 KDI 4325 Koffer Windabweiser 7G

202233300 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 2163 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
Објавено: 4денБрој на оглас 165296

40 880EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 514 761 MKD
 • ≈ 44 240 USD
202233300 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 2163 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
Контактирајте го продавачот
Прикажи ги сите понуди(812)
t1 test dealer - Stefan Ebert GmbH
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.