Degroote Trucks & Trailers - продажба на камиони и комерцијални возила на Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Degroote Trucks & Trailers - Возила за продажба

901
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 46
Fruehauf Skelet 2 x 20-40 ft - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 1
Fruehauf Skelet 2 x 20-40 ft - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 2
Fruehauf Skelet 2 x 20-40 ft - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 3
Fruehauf Skelet 2 x 20-40 ft - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 4
Fruehauf Skelet 2 x 20-40 ft - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Fruehauf Skelet 2 x 20-40 ft

Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело
19933-оскиКорисна носивост: 32835 kgБруто тежина: 38000 kg
Белгија, BE
Објавено: 2час 36минБрој на оглас 24020155

6 850EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 421 431 MKD
 • ≈ 7 325 USD
19933-оскиКорисна носивост: 32835 kgБруто тежина: 38000 kg
Белгија, BE
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz 815 Eco power - Камион за коњи: слика 1
Mercedes-Benz 815 Eco power - Камион за коњи: слика 2
Mercedes-Benz 815 Eco power - Камион за коњи: слика 3
Mercedes-Benz 815 Eco power - Камион за коњи: слика 4
Mercedes-Benz 815 Eco power - Камион за коњи: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz 815 Eco power

Камион за коњи
1996327387 km4x2Евро 2150 hpКорисна носивост: 2410 kgБруто тежина: 7490 kg
Белгија, BE
Објавено: 3час 8минБрој на оглас 24030422

6 850EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 421 431 MKD
 • ≈ 7 325 USD
1996327387 km4x2Евро 2150 hpКорисна носивост: 2410 kgБруто тежина: 7490 kg
Белгија, BE
Контактирајте го продавачот
Volvo FL 240 - Камион сандучар: слика 1
Volvo FL 240 - Камион сандучар: слика 2
Volvo FL 240 - Камион сандучар: слика 3
Volvo FL 240 - Камион сандучар: слика 4
Volvo FL 240 - Камион сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Volvo FL 240

Камион сандучар
20236673 km4x2Евро 6240 hpКорисна носивост: 4940 kgБруто тежина: 12000 kg
Белгија, BE
Објавено: 20час 50минБрој на оглас 24040478

33 850EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 082 550 MKD
 • ≈ 36 201 USD
20236673 km4x2Евро 6240 hpКорисна носивост: 4940 kgБруто тежина: 12000 kg
Белгија, BE
Контактирајте го продавачот
Volvo FM 370 - 6x2 - Камион ладилник: слика 1
Volvo FM 370 - 6x2 - Камион ладилник: слика 2
Volvo FM 370 - 6x2 - Камион ладилник: слика 3
Volvo FM 370 - 6x2 - Камион ладилник: слика 4
Volvo FM 370 - 6x2 - Камион ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Volvo FM 370 - 6x2

Камион ладилник
2016502125 km6x2Евро 5370 hpБруто тежина: 26000 kg
Белгија, BE
Објавено: 21час 18минБрој на оглас 24040477

11 850EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 729 046 MKD
 • ≈ 12 673 USD
2016502125 km6x2Евро 5370 hpБруто тежина: 26000 kg
Белгија, BE
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 2544 - 6x2 - Камион за добиток: слика 1
Mercedes-Benz Actros 2544 - 6x2 - Камион за добиток: слика 2
Mercedes-Benz Actros 2544 - 6x2 - Камион за добиток: слика 3
Mercedes-Benz Actros 2544 - 6x2 - Камион за добиток: слика 4
Mercedes-Benz Actros 2544 - 6x2 - Камион за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Mercedes-Benz Actros 2544 - 6x2

Камион за добиток
2011529087 km6x2Евро 5440 hpКорисна носивост: 13080 kgБруто тежина: 27000 kg
Белгија, BE
Објавено: 22час 34минБрој на оглас 24040452

38 850EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 390 164 MKD
 • ≈ 41 548 USD
2011529087 km6x2Евро 5440 hpКорисна носивост: 13080 kgБруто тежина: 27000 kg
Белгија, BE
Контактирајте го продавачот
Volvo FM 380 - 6x2 - Камион цистерна: слика 1
Volvo FM 380 - 6x2 - Камион цистерна: слика 2
Volvo FM 380 - 6x2 - Камион цистерна: слика 3
Volvo FM 380 - 6x2 - Камион цистерна: слика 4
Volvo FM 380 - 6x2 - Камион цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Volvo FM 380 - 6x2

Камион цистерна
2020119075 km6x2Евро 6380 hpКорисна носивост: 15500 kgБруто тежина: 26000 kg
Белгија, BE
Објавено: 1денБрој на оглас 24040431

24 850EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 528 844 MKD
 • ≈ 26 576 USD
2020119075 km6x2Евро 6380 hpКорисна носивост: 15500 kgБруто тежина: 26000 kg
Белгија, BE
Контактирајте го продавачот
Volvo FL240 - Камион сандучар: слика 1
Volvo FL240 - Камион сандучар: слика 2
Volvo FL240 - Камион сандучар: слика 3
Volvo FL240 - Камион сандучар: слика 4
Volvo FL240 - Камион сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Volvo FL240

Камион сандучар
2007467432 km4x2Евро 4240 hpКорисна носивост: 11989 kgБруто тежина: 11990 kg
Белгија, BE
Објавено: 1денБрој на оглас 24030307

7 850EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 482 954 MKD
 • ≈ 8 395 USD
2007467432 km4x2Евро 4240 hpКорисна носивост: 11989 kgБруто тежина: 11990 kg
Белгија, BE
Контактирајте го продавачот
Universeel KipKap container - Резервни делови за Камион: слика 1
Universeel KipKap container - Резервни делови за Камион: слика 2
Universeel KipKap container - Резервни делови за Камион: слика 3
Universeel KipKap container - Резервни делови за Камион: слика 4
Universeel KipKap container - Резервни делови за Камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Universeel KipKap container

Резервни делови за Камион
Белгија, BE
Објавено: 1денБрој на оглас 24040439

3 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 215 330 MKD
 • ≈ 3 743 USD
Белгија, BE
Контактирајте го продавачот
Robuste Kaiser 20 ft dolly - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 1
Robuste Kaiser 20 ft dolly - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 2
Robuste Kaiser 20 ft dolly - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 3
Robuste Kaiser 20 ft dolly - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 4
Robuste Kaiser 20 ft dolly - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Robuste Kaiser 20 ft dolly

Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело
19962-оскиКорисна носивост: 28580 kgБруто тежина: 33000 kg
Белгија, BE
Објавено: 1денБрој на оглас 23111667

5 850EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 359 908 MKD
 • ≈ 6 256 USD
19962-оскиКорисна носивост: 28580 kgБруто тежина: 33000 kg
Белгија, BE
Контактирајте го продавачот
Robuste Kaiser 20 ft dolly - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 1
Robuste Kaiser 20 ft dolly - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 2
Robuste Kaiser 20 ft dolly - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 3
Robuste Kaiser 20 ft dolly - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 4
Robuste Kaiser 20 ft dolly - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Robuste Kaiser 20 ft dolly

Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело
19962-оскиКорисна носивост: 28580 kgБруто тежина: 33000 kg
Белгија, BE
Објавено: 1денБрој на оглас 23111666

5 850EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 359 908 MKD
 • ≈ 6 256 USD
19962-оскиКорисна носивост: 28580 kgБруто тежина: 33000 kg
Белгија, BE
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 1942 - Камион влекач: слика 1
Mercedes-Benz Actros 1942 - Камион влекач: слика 2
Mercedes-Benz Actros 1942 - Камион влекач: слика 3
Mercedes-Benz Actros 1942 - Камион влекач: слика 4
Mercedes-Benz Actros 1942 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Mercedes-Benz Actros 1942

Камион влекач
2015734900 km4x2Евро 6420 hp
Белгија, BE
Објавено: 1денБрој на оглас 24030371

12 850EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 790 569 MKD
 • ≈ 13 742 USD
2015734900 km4x2Евро 6420 hp
Белгија, BE
Контактирајте го продавачот
Volvo FMX 460 - 10x4 - Кипер: слика 1
Volvo FMX 460 - 10x4 - Кипер: слика 2
Volvo FMX 460 - 10x4 - Кипер: слика 3
Volvo FMX 460 - 10x4 - Кипер: слика 4
Volvo FMX 460 - 10x4 - Кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Volvo FMX 460 - 10x4

Кипер
201981503 kmЕвро 6460 hp
Белгија, BE
Објавено: 2денБрој на оглас 23121908

83 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 5 137 162 MKD
 • ≈ 89 299 USD
201981503 kmЕвро 6460 hp
Белгија, BE
Контактирајте го продавачот
Fruehauf Skelet 2 x 20-40 ft - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 1
Fruehauf Skelet 2 x 20-40 ft - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 2
Fruehauf Skelet 2 x 20-40 ft - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 3
Fruehauf Skelet 2 x 20-40 ft - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 4
Fruehauf Skelet 2 x 20-40 ft - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Fruehauf Skelet 2 x 20-40 ft

Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело
20023-оскиКорисна носивост: 33540 kgБруто тежина: 38000 kg
Белгија, BE
Објавено: 2денБрој на оглас 24020145

6 850EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 421 431 MKD
 • ≈ 7 325 USD
20023-оскиКорисна носивост: 33540 kgБруто тежина: 38000 kg
Белгија, BE
Контактирајте го продавачот
Fruehauf Skelet 2 x 20-40 ft - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 1
Fruehauf Skelet 2 x 20-40 ft - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 2
Fruehauf Skelet 2 x 20-40 ft - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 3
Fruehauf Skelet 2 x 20-40 ft - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 4
Fruehauf Skelet 2 x 20-40 ft - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Fruehauf Skelet 2 x 20-40 ft

Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело
20023-оскиКорисна носивост: 33540 kgБруто тежина: 38000 kg
Белгија, BE
Објавено: 2денБрој на оглас 24020152

6 850EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 421 431 MKD
 • ≈ 7 325 USD
20023-оскиКорисна носивост: 33540 kgБруто тежина: 38000 kg
Белгија, BE
Контактирајте го продавачот
Volvo FM 300 - Камион сандучар: слика 1
Volvo FM 300 - Камион сандучар: слика 2
Volvo FM 300 - Камион сандучар: слика 3
Volvo FM 300 - Камион сандучар: слика 4
Volvo FM 300 - Камион сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Volvo FM 300

Камион сандучар
2008859182 km4x2Евро 4300 hpКорисна носивост: 8200 kgБруто тежина: 19000 kg
Белгија, BE
Објавено: 2денБрој на оглас 24030296

9 850EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 606 000 MKD
 • ≈ 10 534 USD
2008859182 km4x2Евро 4300 hpКорисна носивост: 8200 kgБруто тежина: 19000 kg
Белгија, BE
Контактирајте го продавачот
Volvo FH 460 Globetrotter - Камион влекач: слика 1
Volvo FH 460 Globetrotter - Камион влекач: слика 2
Volvo FH 460 Globetrotter - Камион влекач: слика 3
Volvo FH 460 Globetrotter - Камион влекач: слика 4
Volvo FH 460 Globetrotter - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Volvo FH 460 Globetrotter

Камион влекач
2016676713 km4x2Евро 6460 hp
Белгија, BE
Објавено: 2денБрој на оглас 24040441

28 850EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 774 935 MKD
 • ≈ 30 853 USD
2016676713 km4x2Евро 6460 hp
Белгија, BE
Контактирајте го продавачот
Stas 64 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 1
Stas 64 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 2
Stas 64 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 3
Stas 64 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 4
Stas 64 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Stas 64 cub in alu

Кипер полуприколка
20153-оскиКорисна носивост: 31030 kgБруто тежина: 39000 kg
Белгија, BE
Објавено: 2денБрој на оглас 24040449

11 850EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 729 046 MKD
 • ≈ 12 673 USD
20153-оскиКорисна носивост: 31030 kgБруто тежина: 39000 kg
Белгија, BE
Контактирајте го продавачот
DAF CF 410 Space Cab - 6x2 - Камион влекач: слика 1
DAF CF 410 Space Cab - 6x2 - Камион влекач: слика 2
DAF CF 410 Space Cab - 6x2 - Камион влекач: слика 3
DAF CF 410 Space Cab - 6x2 - Камион влекач: слика 4
DAF CF 410 Space Cab - 6x2 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

DAF CF 410 Space Cab - 6x2

Камион влекач
2016545538 km6x2Евро 6410 hp
Белгија, BE
Објавено: 2денБрој на оглас 24030370

21 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 322 742 MKD
 • ≈ 22 993 USD
2016545538 km6x2Евро 6410 hp
Белгија, BE
Контактирајте го продавачот
DAF CF 410 Space Cab - 6x2 - Камион влекач: слика 1
DAF CF 410 Space Cab - 6x2 - Камион влекач: слика 2
DAF CF 410 Space Cab - 6x2 - Камион влекач: слика 3
DAF CF 410 Space Cab - 6x2 - Камион влекач: слика 4
DAF CF 410 Space Cab - 6x2 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

DAF CF 410 Space Cab - 6x2

Камион влекач
2016576285 km6x2Евро 6410 hp
Белгија, BE
Објавено: 2денБрој на оглас 24030369

21 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 322 742 MKD
 • ≈ 22 993 USD
2016576285 km6x2Евро 6410 hp
Белгија, BE
Контактирајте го продавачот
DAF CF 410 Space Cab - 6x2 - Камион влекач: слика 1
DAF CF 410 Space Cab - 6x2 - Камион влекач: слика 2
DAF CF 410 Space Cab - 6x2 - Камион влекач: слика 3
DAF CF 410 Space Cab - 6x2 - Камион влекач: слика 4
DAF CF 410 Space Cab - 6x2 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

DAF CF 410 Space Cab - 6x2

Камион влекач
2016630338 km6x2Евро 6410 hp
Белгија, BE
Објавено: 2денБрој на оглас 24030368

21 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 322 742 MKD
 • ≈ 22 993 USD
2016630338 km6x2Евро 6410 hp
Белгија, BE
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 46
1 / 46
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.