Користени и нови Мали комбиња за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Мали комбиња, компактни комбиња


1 198
Резултати пронајдени
   Страница 1 од 60 1/60   
Сортирај според:
Резултати по страница:
MERCEDES-BENZ Vito116CDI KA Extralang,9GTronic,Kamera,PTC - Мало комбе
 20
29 766.39 EUR
Цена без ДДВ
2021
68 378 km
Дизел
Број на седишта: 3
163 hp
Корисна носивост: 662 kg
Бруто тежина: 2 800 kg

KTW Autohaus GmbH

7 M

Германија, Hildesheim

Број на оглас 53F21049a

Ford Transit 135 T330 2,4l TD *Heckantrieb / Bj 2004* - Мало комбе: слика 1
Ford Transit 135 T330 2,4l TD *Heckantrieb / Bj 2004* - Мало комбе: слика 2
Ford Transit 135 T330 2,4l TD *Heckantrieb / Bj 2004* - Мало комбе: слика 3
Ford Transit 135 T330 2,4l TD *Heckantrieb / Bj 2004* - Мало комбе: слика 4
Ford Transit 135 T330 2,4l TD *Heckantrieb / Bj 2004* - Мало комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Ford Transit 135 T330 2,4l TD *Heckantrieb / Bj 2004*

2004 131 000 km Дизел Број на седишта: 3 135 hp Бруто тежина: 3 300 kg
Германија, Dillingen/Saar
Објавено: 9мес 5ден Број на оглас 22205

2 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2004 131 000 km Дизел Број на седишта: 3 135 hp Бруто тежина: 3 300 kg
Германија, Dillingen/Saar
email Контактирајте го продавачот
Ford Transit Custom 2.2 L. Kasten L1 Klima AHK - Мало комбе: слика 1
Ford Transit Custom 2.2 L. Kasten L1 Klima AHK - Мало комбе: слика 2
Ford Transit Custom 2.2 L. Kasten L1 Klima AHK - Мало комбе: слика 3
Ford Transit Custom 2.2 L. Kasten L1 Klima AHK - Мало комбе: слика 4
Ford Transit Custom 2.2 L. Kasten L1 Klima AHK - Мало комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Ford Transit Custom 2.2 L. Kasten L1 Klima AHK

2016 178 000 km Дизел Број на седишта: 3 101 hp Бруто тежина: 2 500 kg
Германија, Fürth
Објавено: 1мес 10ден

11 890 EUR

star
2016 178 000 km Дизел Број на седишта: 3 101 hp Бруто тежина: 2 500 kg
Германија, Fürth
email Контактирајте го продавачот
Ford Transit 170pk 350 Limited L3H2 Navi Xenon 12''Scherm Camera 11m3 Airco Cruise control - Мало комбе: слика 1
Ford Transit 170pk 350 Limited L3H2 Navi Xenon 12''Scherm Camera 11m3 Airco Cruise control - Мало комбе: слика 2
Ford Transit 170pk 350 Limited L3H2 Navi Xenon 12''Scherm Camera 11m3 Airco Cruise control - Мало комбе: слика 3
Ford Transit 170pk 350 Limited L3H2 Navi Xenon 12''Scherm Camera 11m3 Airco Cruise control - Мало комбе: слика 4
Ford Transit 170pk 350 Limited L3H2 Navi Xenon 12''Scherm Camera 11m3 Airco Cruise control - Мало комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Ford Transit 170pk 350 Limited L3H2 Navi Xenon 12''Scherm Camera 11m3 Airco Cruise control

Ново 2023 18 km Дизел Број на седишта: 3 170 hp Бруто тежина: 350 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 2час 43мин Број на оглас 70158707

36 800 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2023 18 km Дизел Број на седишта: 3 170 hp Бруто тежина: 350 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Ford Transit Custom 130PK Automaat L2H1 Airco Cruise PDC LED 6m3 Airco Cruise control - Мало комбе: слика 1
Ford Transit Custom 130PK Automaat L2H1 Airco Cruise PDC LED 6m3 Airco Cruise control - Мало комбе: слика 2
Ford Transit Custom 130PK Automaat L2H1 Airco Cruise PDC LED 6m3 Airco Cruise control - Мало комбе: слика 3
Ford Transit Custom 130PK Automaat L2H1 Airco Cruise PDC LED 6m3 Airco Cruise control - Мало комбе: слика 4
Ford Transit Custom 130PK Automaat L2H1 Airco Cruise PDC LED 6m3 Airco Cruise control - Мало комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Ford Transit Custom 130PK Automaat L2H1 Airco Cruise PDC LED 6m3 Airco Cruise control

2021 199 305 km Дизел Број на седишта: 3 130 hp Корисна носивост: 851 kg Бруто тежина: 3 000 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 4час 7мин Број на оглас 70221064

15 250 EUR

Цена без ДДВ

star
2021 199 305 km Дизел Број на седишта: 3 130 hp Корисна носивост: 851 kg Бруто тежина: 3 000 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 311 2.2 CDI / 106 dkm! / L3 H2 / Automaat / Camera / APK 02-24 - Мало комбе: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 311 2.2 CDI / 106 dkm! / L3 H2 / Automaat / Camera / APK 02-24 - Мало комбе: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 311 2.2 CDI / 106 dkm! / L3 H2 / Automaat / Camera / APK 02-24 - Мало комбе: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 311 2.2 CDI / 106 dkm! / L3 H2 / Automaat / Camera / APK 02-24 - Мало комбе: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 311 2.2 CDI / 106 dkm! / L3 H2 / Automaat / Camera / APK 02-24 - Мало комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Mercedes-Benz Sprinter 311 2.2 CDI / 106 dkm! / L3 H2 / Automaat / Camera / APK 02-24

2021 106 352 km Дизел Број на седишта: 2 116 hp Корисна носивост: 893 kg Бруто тежина: 3 200 kg
Холандија, Tilburg
Објавено: 4час 21мин Број на оглас VJL97S

27 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2021 106 352 km Дизел Број на седишта: 2 116 hp Корисна носивост: 893 kg Бруто тежина: 3 200 kg
Холандија, Tilburg
email Контактирајте го продавачот
Ford Transit Custom 130PK Automaat Dubbele cabine Navi Camera Airco Cruise 3m3 Airco Dubbel cabine Cruise control - Мало комбе: слика 1
Ford Transit Custom 130PK Automaat Dubbele cabine Navi Camera Airco Cruise 3m3 Airco Dubbel cabine Cruise control - Мало комбе: слика 2
Ford Transit Custom 130PK Automaat Dubbele cabine Navi Camera Airco Cruise 3m3 Airco Dubbel cabine Cruise control - Мало комбе: слика 3
Ford Transit Custom 130PK Automaat Dubbele cabine Navi Camera Airco Cruise 3m3 Airco Dubbel cabine Cruise control - Мало комбе: слика 4
Ford Transit Custom 130PK Automaat Dubbele cabine Navi Camera Airco Cruise 3m3 Airco Dubbel cabine Cruise control - Мало комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Ford Transit Custom 130PK Automaat Dubbele cabine Navi Camera Airco Cruise 3m3 Airco Dubbel cabine Cruise control

2017 156 464 km Дизел Број на седишта: 5 130 hp Корисна носивост: 809 kg Бруто тежина: 2 940 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 4час 23мин Број на оглас 70223062

20 950 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 156 464 km Дизел Број на седишта: 5 130 hp Корисна носивост: 809 kg Бруто тежина: 2 940 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI L2H2 - Мало комбе: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI L2H2 - Мало комбе: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI L2H2 - Мало комбе: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI L2H2 - Мало комбе: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI L2H2 - Мало комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI L2H2

2012 318 040 km Дизел Број на седишта: 3 129 hp Корисна носивост: 1 030 kg Бруто тежина: 3 200 kg
Холандија, MEERKERK
Објавено: 4час 23мин Број на оглас 11560

7 950 EUR

Цена без ДДВ

star
2012 318 040 km Дизел Број на седишта: 3 129 hp Корисна носивост: 1 030 kg Бруто тежина: 3 200 kg
Холандија, MEERKERK
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 160pk Automaat L3H2 Clima Cruise MBUX Carplay Trekhaak 15m3 Airco Trekhaak Cruise control - Мало комбе: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 160pk Automaat L3H2 Clima Cruise MBUX Carplay Trekhaak 15m3 Airco Trekhaak Cruise control - Мало комбе: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 160pk Automaat L3H2 Clima Cruise MBUX Carplay Trekhaak 15m3 Airco Trekhaak Cruise control - Мало комбе: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 160pk Automaat L3H2 Clima Cruise MBUX Carplay Trekhaak 15m3 Airco Trekhaak Cruise control - Мало комбе: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 160pk Automaat L3H2 Clima Cruise MBUX Carplay Trekhaak 15m3 Airco Trekhaak Cruise control - Мало комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 160pk Automaat L3H2 Clima Cruise MBUX Carplay Trekhaak 15m3 Airco Trekhaak Cruise control

2019 116 441 km Дизел Број на седишта: 3 160 hp Корисна носивост: 615 kg Бруто тежина: 3 200 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 6час 55мин Број на оглас 70203567

30 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2019 116 441 km Дизел Број на седишта: 3 160 hp Корисна носивост: 615 kg Бруто тежина: 3 200 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Fiat Ducato 130pk Dubbele cabine 7pers Airco Navi Camera L3H2 9m3 Airco Dubbel cabine - Мало комбе: слика 1
Fiat Ducato 130pk Dubbele cabine 7pers Airco Navi Camera L3H2 9m3 Airco Dubbel cabine - Мало комбе: слика 2
Fiat Ducato 130pk Dubbele cabine 7pers Airco Navi Camera L3H2 9m3 Airco Dubbel cabine - Мало комбе: слика 3
Fiat Ducato 130pk Dubbele cabine 7pers Airco Navi Camera L3H2 9m3 Airco Dubbel cabine - Мало комбе: слика 4
Fiat Ducato 130pk Dubbele cabine 7pers Airco Navi Camera L3H2 9m3 Airco Dubbel cabine - Мало комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Fiat Ducato 130pk Dubbele cabine 7pers Airco Navi Camera L3H2 9m3 Airco Dubbel cabine

2017 78 997 km Дизел Број на седишта: 7 130 hp Корисна носивост: 1 145 kg Бруто тежина: 3 300 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 10час 1мин Број на оглас 70212005

19 700 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 78 997 km Дизел Број на седишта: 7 130 hp Корисна носивост: 1 145 kg Бруто тежина: 3 300 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Citroën Jumpy 180pk Automaat Navi Camera Airco Cruise PDC 5m3 Airco Cruise control - Мало комбе: слика 1
Citroën Jumpy 180pk Automaat Navi Camera Airco Cruise PDC 5m3 Airco Cruise control - Мало комбе: слика 2
Citroën Jumpy 180pk Automaat Navi Camera Airco Cruise PDC 5m3 Airco Cruise control - Мало комбе: слика 3
Citroën Jumpy 180pk Automaat Navi Camera Airco Cruise PDC 5m3 Airco Cruise control - Мало комбе: слика 4
Citroën Jumpy 180pk Automaat Navi Camera Airco Cruise PDC 5m3 Airco Cruise control - Мало комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Citroën Jumpy 180pk Automaat Navi Camera Airco Cruise PDC 5m3 Airco Cruise control

2019 162 376 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Бруто тежина: 3 000 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 10час 57мин Број на оглас 70221268

15 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2019 162 376 km Дизел Број на седишта: 3 180 hp Бруто тежина: 3 000 kg
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Peugeot Partner 1.6e-HDi - Мало комбе: слика 1
Peugeot Partner 1.6e-HDi - Мало комбе: слика 2
Peugeot Partner 1.6e-HDi - Мало комбе: слика 3
Peugeot Partner 1.6e-HDi - Мало комбе: слика 4
Peugeot Partner 1.6e-HDi - Мало комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Peugeot Partner 1.6e-HDi

2012 259 129 km Дизел Број на седишта: 2 89 hp Корисна носивост: 620 kg Бруто тежина: 1 970 kg
Холандија, Breda
Објавено: 12час 9мин Број на оглас 73839

100 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2012 259 129 km Дизел Број на седишта: 2 89 hp Корисна носивост: 620 kg Бруто тежина: 1 970 kg
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
Peugeot Boxer 2.2Hdi - Мало комбе: слика 1
Peugeot Boxer 2.2Hdi - Мало комбе: слика 2
Peugeot Boxer 2.2Hdi - Мало комбе: слика 3
Peugeot Boxer 2.2Hdi - Мало комбе: слика 4
Peugeot Boxer 2.2Hdi - Мало комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Peugeot Boxer 2.2Hdi

2009 338 463 km Дизел Број на седишта: 3 120 hp Корисна носивост: 1 129 kg Бруто тежина: 3 000 kg
Холандија, Breda
Објавено: 12час 11мин Број на оглас 73799

500 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2009 338 463 km Дизел Број на седишта: 3 120 hp Корисна носивост: 1 129 kg Бруто тежина: 3 000 kg
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
Peugeot Partner L2 1.6HDi - Мало комбе: слика 1
Peugeot Partner L2 1.6HDi - Мало комбе: слика 2
Peugeot Partner L2 1.6HDi - Мало комбе: слика 3
Peugeot Partner L2 1.6HDi - Мало комбе: слика 4
Peugeot Partner L2 1.6HDi - Мало комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Peugeot Partner L2 1.6HDi

2011 356 639 km Дизел Број на седишта: 2 90 hp Корисна носивост: 711 kg Бруто тежина: 2 170 kg
Холандија, Breda
Објавено: 12час 13мин Број на оглас 73838

500 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2011 356 639 km Дизел Број на седишта: 2 90 hp Корисна носивост: 711 kg Бруто тежина: 2 170 kg
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
Dodge Nitro 2.8CRD R/T 4WD - Мало комбе: слика 1
Dodge Nitro 2.8CRD R/T 4WD - Мало комбе: слика 2
Dodge Nitro 2.8CRD R/T 4WD - Мало комбе: слика 3
Dodge Nitro 2.8CRD R/T 4WD - Мало комбе: слика 4
Dodge Nitro 2.8CRD R/T 4WD - Мало комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Dodge Nitro 2.8CRD R/T 4WD

2008 253 705 km Дизел Број на седишта: 2 177 hp Корисна носивост: 605 kg Бруто тежина: 2 520 kg
Холандија, Breda
Објавено: 12час 13мин Број на оглас 73898

500 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2008 253 705 km Дизел Број на седишта: 2 177 hp Корисна носивост: 605 kg Бруто тежина: 2 520 kg
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
Mitsubishi L400 2.5 TD PV LANG D.C. - Мало комбе: слика 1
Mitsubishi L400 2.5 TD PV LANG D.C. - Мало комбе: слика 2
Mitsubishi L400 2.5 TD PV LANG D.C. - Мало комбе: слика 3
Mitsubishi L400 2.5 TD PV LANG D.C. - Мало комбе: слика 4
Mitsubishi L400 2.5 TD PV LANG D.C. - Мало комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Mitsubishi L400 2.5 TD PV LANG D.C.

2000 304 146 km Дизел Број на седишта: 5 87 hp Корисна носивост: 1 110 kg Бруто тежина: 2 700 kg
Холандија, Breda
Објавено: 12час 15мин Број на оглас 73926

500 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2000 304 146 km Дизел Број на седишта: 5 87 hp Корисна носивост: 1 110 kg Бруто тежина: 2 700 kg
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
Land Rover Freelander-2 2.2TD4 4WD - Мало комбе: слика 1
Land Rover Freelander-2 2.2TD4 4WD - Мало комбе: слика 2
Land Rover Freelander-2 2.2TD4 4WD - Мало комбе: слика 3
Land Rover Freelander-2 2.2TD4 4WD - Мало комбе: слика 4
Land Rover Freelander-2 2.2TD4 4WD - Мало комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Land Rover Freelander-2 2.2TD4 4WD

2009 397 398 km Дизел Број на седишта: 2 153 hp Корисна носивост: 500 kg Бруто тежина: 2 370 kg
Холандија, Breda
Објавено: 12час 17мин Број на оглас 73906

1 000 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2009 397 398 km Дизел Број на седишта: 2 153 hp Корисна носивост: 500 kg Бруто тежина: 2 370 kg
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
Renault Trafic 1.9DCI - Мало комбе: слика 1
Renault Trafic 1.9DCI - Мало комбе: слика 2
Renault Trafic 1.9DCI - Мало комбе: слика 3
Renault Trafic 1.9DCI - Мало комбе: слика 4
Renault Trafic 1.9DCI - Мало комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Renault Trafic 1.9DCI

2004 189 389 km Дизел Број на седишта: 5 100 hp Корисна носивост: 1 110 kg Бруто тежина: 2 940 kg
Холандија, Breda
Објавено: 12час 17мин Број на оглас 73908

1 000 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2004 189 389 km Дизел Број на седишта: 5 100 hp Корисна носивост: 1 110 kg Бруто тежина: 2 940 kg
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
Ford Transit Custom 2.2TDCI - Мало комбе: слика 1
Ford Transit Custom 2.2TDCI - Мало комбе: слика 2
Ford Transit Custom 2.2TDCI - Мало комбе: слика 3
Ford Transit Custom 2.2TDCI - Мало комбе: слика 4
Ford Transit Custom 2.2TDCI - Мало комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Ford Transit Custom 2.2TDCI

2013 320 775 km Дизел Број на седишта: 3 154 hp Корисна носивост: 936 kg Бруто тежина: 2 900 kg
Холандија, Breda
Објавено: 12час 19мин Број на оглас 73947

1 750 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2013 320 775 km Дизел Број на седишта: 3 154 hp Корисна носивост: 936 kg Бруто тежина: 2 900 kg
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
Fiat Talento 1.6 MultiJet - Мало комбе: слика 1
Fiat Talento 1.6 MultiJet - Мало комбе: слика 2
Fiat Talento 1.6 MultiJet - Мало комбе: слика 3
Fiat Talento 1.6 MultiJet - Мало комбе: слика 4
Fiat Talento 1.6 MultiJet - Мало комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Fiat Talento 1.6 MultiJet

2018 200 931 km Дизел Број на седишта: 3 95 hp Корисна носивост: 1 274 kg Бруто тежина: 3 030 kg
Холандија, Breda
Објавено: 12час 21мин Број на оглас 73770

2 500 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2018 200 931 km Дизел Број на седишта: 3 95 hp Корисна носивост: 1 274 kg Бруто тежина: 3 030 kg
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Vito 122 dub.cab 3.0ltr v6! - Мало комбе: слика 1
Mercedes-Benz Vito 122 dub.cab 3.0ltr v6! - Мало комбе: слика 2
Mercedes-Benz Vito 122 dub.cab 3.0ltr v6! - Мало комбе: слика 3
Mercedes-Benz Vito 122 dub.cab 3.0ltr v6! - Мало комбе: слика 4
Mercedes-Benz Vito 122 dub.cab 3.0ltr v6! - Мало комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)
videocam

Mercedes-Benz Vito 122 dub.cab 3.0ltr v6!

2014 205 188 km Дизел Број на седишта: 5 224 hp Корисна носивост: 783 kg Бруто тежина: 2 940 kg
Белгија, Vuren, The Netherlands
Објавено: 12час 29мин Број на оглас 303850

15 950 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 205 188 km Дизел Број на седишта: 5 224 hp Корисна носивост: 783 kg Бруто тежина: 2 940 kg
Белгија, Vuren, The Netherlands
email Контактирајте го продавачот
Ford Transit Custom 2.0 tdci 130 autom. - Мало комбе: слика 1
Ford Transit Custom 2.0 tdci 130 autom. - Мало комбе: слика 2
Ford Transit Custom 2.0 tdci 130 autom. - Мало комбе: слика 3
Ford Transit Custom 2.0 tdci 130 autom. - Мало комбе: слика 4
Ford Transit Custom 2.0 tdci 130 autom. - Мало комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Ford Transit Custom 2.0 tdci 130 autom.

2018 116 826 km Дизел Број на седишта: 3 131 hp Корисна носивост: 702 kg Бруто тежина: 2 800 kg
Белгија, Vuren, The Netherlands
Објавено: 12час 29мин Број на оглас 302785

20 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 116 826 km Дизел Број на седишта: 3 131 hp Корисна носивост: 702 kg Бруто тежина: 2 800 kg
Белгија, Vuren, The Netherlands
email Контактирајте го продавачот
Citroën Jumpy 2.0 l3 180pk automaat! - Мало комбе: слика 1
Citroën Jumpy 2.0 l3 180pk automaat! - Мало комбе: слика 2
Citroën Jumpy 2.0 l3 180pk automaat! - Мало комбе: слика 3
Citroën Jumpy 2.0 l3 180pk automaat! - Мало комбе: слика 4
Citroën Jumpy 2.0 l3 180pk automaat! - Мало комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)
videocam

Citroën Jumpy 2.0 l3 180pk automaat!

2021 121 612 km Дизел Број на седишта: 2 177 hp Корисна носивост: 1 393 kg Бруто тежина: 3 100 kg
Белгија, Vuren, The Netherlands
Објавено: 12час 29мин Број на оглас 300818

21 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2021 121 612 km Дизел Број на седишта: 2 177 hp Корисна носивост: 1 393 kg Бруто тежина: 3 100 kg
Белгија, Vuren, The Netherlands
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 60   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Vans - Small vans
t1 old