Користени и нови Комбиња со церада за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 25
Renault MASTER PRITSCHE PLANE 10 PALETTEN WEBASTO TEMPOM - Комбе со церада: слика 1
Renault MASTER PRITSCHE PLANE 10 PALETTEN WEBASTO TEMPOM - Комбе со церада: слика 2
Renault MASTER PRITSCHE PLANE 10 PALETTEN WEBASTO TEMPOM - Комбе со церада: слика 3
Renault MASTER PRITSCHE PLANE 10 PALETTEN WEBASTO TEMPOM - Комбе со церада: слика 4
Renault MASTER PRITSCHE PLANE 10 PALETTEN WEBASTO TEMPOM - Комбе со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)
TOP

Renault MASTER PRITSCHE PLANE 10 PALETTEN WEBASTO TEMPOM

Комбе со церада
2021304900 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 2165 hpКорисна носивост: 1115 kgБруто тежина: 3500 kg
Полска, ul. Wroclawska 58A, 58-309 Walbrzych
Објавено: 3мес 3денБрој на оглас 375864

19 990EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 231 957 MKD
 • ≈ 21 435 USD
2021304900 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 2165 hpКорисна носивост: 1115 kgБруто тежина: 3500 kg
Полска, ul. Wroclawska 58A, 58-309 Walbrzych
Контактирајте го продавачот
Opel MOVANO PRITSCHE PLANE AUFZUG 9 PALETTEN A/C - Комбе со церада: слика 1
Opel MOVANO PRITSCHE PLANE AUFZUG 9 PALETTEN A/C - Комбе со церада: слика 2
Opel MOVANO PRITSCHE PLANE AUFZUG 9 PALETTEN A/C - Комбе со церада: слика 3
Opel MOVANO PRITSCHE PLANE AUFZUG 9 PALETTEN A/C - Комбе со церада: слика 4
Opel MOVANO PRITSCHE PLANE AUFZUG 9 PALETTEN A/C - Комбе со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)
TOP

Opel MOVANO PRITSCHE PLANE AUFZUG 9 PALETTEN A/C

Комбе со церада
2021197900 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3165 hpКорисна носивост: 782 kgБруто тежина: 3500 kg
Полска, ul. Wroclawska 58A, 58-309 Walbrzych
Објавено: 5мес 6денБрој на оглас 262116

22 990EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 416 843 MKD
 • ≈ 24 652 USD
2021197900 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3165 hpКорисна носивост: 782 kgБруто тежина: 3500 kg
Полска, ul. Wroclawska 58A, 58-309 Walbrzych
Контактирајте го продавачот
MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 1
MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 2
MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 3
MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 4
MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MERCEDES-BENZ Sprinter 316CDI DOKA,Allrad,Klima

Комбе со церада, Комби со двојна кабина
42474 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 6163 hpКорисна носивост: 1018 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Carl-Zeiss-Strasse 20, D-31137 Hildesheim, Germany
Објавено: 2час 34минБрој на оглас 74F22255

31 999,16EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 972 056,77 MKD
 • ≈ 34 313,48 USD
42474 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 6163 hpКорисна носивост: 1018 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Carl-Zeiss-Strasse 20, D-31137 Hildesheim, Germany
Контактирајте го продавачот
MERCEDES-BENZ Sprinter 314 CDI DOKA,MBUX,Klima,Tempomat - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 1
MERCEDES-BENZ Sprinter 314 CDI DOKA,MBUX,Klima,Tempomat - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 2
MERCEDES-BENZ Sprinter 314 CDI DOKA,MBUX,Klima,Tempomat - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 3
MERCEDES-BENZ Sprinter 314 CDI DOKA,MBUX,Klima,Tempomat - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 4
MERCEDES-BENZ Sprinter 314 CDI DOKA,MBUX,Klima,Tempomat - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

MERCEDES-BENZ Sprinter 314 CDI DOKA,MBUX,Klima,Tempomat

Комбе со церада, Комби со двојна кабина
59333 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 7142 hpКорисна носивост: 1144 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Carl-Zeiss-Strasse 20, D-31137 Hildesheim, Germany
Објавено: 2час 34минБрој на оглас 74F22390

29 888,24EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 841 958,58 MKD
 • ≈ 32 049,79 USD
59333 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 7142 hpКорисна носивост: 1144 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Carl-Zeiss-Strasse 20, D-31137 Hildesheim, Germany
Контактирајте го продавачот
IVECO Daily 50 C 18 Pritsche + Plane - Platós + Ponyvás - 3,5t - Комбе со церада: слика 1
IVECO Daily 50 C 18 Pritsche + Plane - Platós + Ponyvás - 3,5t - Комбе со церада: слика 2
IVECO Daily 50 C 18 Pritsche + Plane - Platós + Ponyvás - 3,5t - Комбе со церада: слика 3
IVECO Daily 50 C 18 Pritsche + Plane - Platós + Ponyvás - 3,5t - Комбе со церада: слика 4
IVECO Daily 50 C 18 Pritsche + Plane - Platós + Ponyvás - 3,5t - Комбе со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (25)

IVECO Daily 50 C 18 Pritsche + Plane - Platós + Ponyvás - 3,5t

Комбе со церада
2007240287 kmдизел177 hp
Унгарија, Budapest
Објавено: 3час 52минБрој на оглас LT0040

9 300EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 573 146 MKD
 • ≈ 9 972 USD
2007240287 kmдизел177 hp
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
MITSUBISHI Fuso 70C180 Pritsche Plane Doka, LBW, Automatik - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 1
MITSUBISHI Fuso 70C180 Pritsche Plane Doka, LBW, Automatik - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 2
MITSUBISHI Fuso 70C180 Pritsche Plane Doka, LBW, Automatik - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 3
MITSUBISHI Fuso 70C180 Pritsche Plane Doka, LBW, Automatik - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 4
MITSUBISHI Fuso 70C180 Pritsche Plane Doka, LBW, Automatik - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MITSUBISHI Fuso 70C180 Pritsche Plane Doka, LBW, Automatik

Комбе со церада, Комби со двојна кабина
2015124200 kmдизелЕвро 6175 hpКорисна носивост: 2840 kgБруто тежина: 7490 kg
Германија, Hansawinkel 4
Објавено: 4час 24минБрој на оглас 80619

14 790EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 911 488 MKD
 • ≈ 15 859 USD
2015124200 kmдизелЕвро 6175 hpКорисна носивост: 2840 kgБруто тежина: 7490 kg
Германија, Hansawinkel 4
Контактирајте го продавачот
MITSUBISHI Fuso 70C180 Pritsche Plane, LBW, Automatik - Комбе со церада: слика 1
MITSUBISHI Fuso 70C180 Pritsche Plane, LBW, Automatik - Комбе со церада: слика 2
MITSUBISHI Fuso 70C180 Pritsche Plane, LBW, Automatik - Комбе со церада: слика 3
MITSUBISHI Fuso 70C180 Pritsche Plane, LBW, Automatik - Комбе со церада: слика 4
MITSUBISHI Fuso 70C180 Pritsche Plane, LBW, Automatik - Комбе со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MITSUBISHI Fuso 70C180 Pritsche Plane, LBW, Automatik

Комбе со церада
2015124200 kmдизелЕвро 6175 hpКорисна носивост: 2840 kgБруто тежина: 7490 kg
Германија, Hansawinkel 4
Објавено: 4час 24минБрој на оглас 806191

14 790EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 911 488 MKD
 • ≈ 15 859 USD
2015124200 kmдизелЕвро 6175 hpКорисна носивост: 2840 kgБруто тежина: 7490 kg
Германија, Hansawinkel 4
Контактирајте го продавачот
Renault Master - Комбе со церада: слика 1
Renault Master - Комбе со церада: слика 2
Renault Master - Комбе со церада: слика 3
Renault Master - Комбе со церада: слика 4
Renault Master - Комбе со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Renault Master

Комбе со церада
2018430000 kmдизелБрој на седишта: 3170 hpКорисна носивост: 1280 kgБруто тежина: 3500 kg
Полска, ŻWIRKI I WIGURY 56 43-190 MIKOŁÓW, POLAND
Објавено: 6час 55мин

10 348EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 637 733 MKD
 • ≈ 11 096 USD
2018430000 kmдизелБрој на седишта: 3170 hpКорисна носивост: 1280 kgБруто тежина: 3500 kg
Полска, ŻWIRKI I WIGURY 56 43-190 MIKOŁÓW, POLAND
Контактирајте го продавачот
Iveco 35S16 Daily, Ladebordwand - Комбе со церада: слика 1
Iveco 35S16 Daily, Ladebordwand - Комбе со церада: слика 2
Iveco 35S16 Daily, Ladebordwand - Комбе со церада: слика 3
Iveco 35S16 Daily, Ladebordwand - Комбе со церада: слика 4
Iveco 35S16 Daily, Ladebordwand - Комбе со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Iveco 35S16 Daily, Ladebordwand

Комбе со церада
2018410600 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3156 hpБруто тежина: 3500 kg
Швајцарија, Wuhrstrasse 9, 7302 Landquart, Schweiz
Објавено: 15час 6мин

13 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 856 638 MKD
 • ≈ 14 905 USD
2018410600 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3156 hpБруто тежина: 3500 kg
Швајцарија, Wuhrstrasse 9, 7302 Landquart, Schweiz
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 Klima AHK3,5 Stdheiz - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 Klima AHK3,5 Stdheiz - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 Klima AHK3,5 Stdheiz - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 Klima AHK3,5 Stdheiz - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 Klima AHK3,5 Stdheiz - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 Klima AHK3,5 Stdheiz

Комбе со церада, Комби со двојна кабина
202450 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 7170 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 23час 42минБрој на оглас 314825-314824-1

44 990EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 772 675 MKD
 • ≈ 48 244 USD
202450 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 7170 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 9G Kamera Stdh AHK3,5 - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 9G Kamera Stdh AHK3,5 - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 9G Kamera Stdh AHK3,5 - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 9G Kamera Stdh AHK3,5 - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 9G Kamera Stdh AHK3,5 - Комбе со церада, Комби со двојна кабина: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI DoKa 3665 9G Kamera Stdh AHK3,5

Комбе со церада, Комби со двојна кабина
202450 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 7170 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 23час 42минБрој на оглас 314823-1

47 450EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 924 281 MKD
 • ≈ 50 882 USD
202450 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 7170 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Renault MASTER - Комбе со церада: слика 1
Renault MASTER - Комбе со церада: слика 2
Renault MASTER - Комбе со церада: слика 3
Renault MASTER - Комбе со церада: слика 4
Renault MASTER - Комбе со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (33)

Renault MASTER

Комбе со церада
2012110217 kmТНГ125 hp
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Објавено: 1денБрој на оглас 328184

823EUR

Аукција
 • ≈ 50 720 MKD
 • ≈ 882 USD
2012110217 kmТНГ125 hp
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Контактирајте го продавачот
IVECO DAILY 70C21 AUTO EURO 6 - Комбе со церада: слика 1
IVECO DAILY 70C21 AUTO EURO 6 - Комбе со церада: слика 2
IVECO DAILY 70C21 AUTO EURO 6 - Комбе со церада: слика 3
IVECO DAILY 70C21 AUTO EURO 6 - Комбе со церада: слика 4
IVECO DAILY 70C21 AUTO EURO 6 - Комбе со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

IVECO DAILY 70C21 AUTO EURO 6

Комбе со церада
2018321686 kmдизел
Обединето Кралство, Scotland
Објавено: 1денБрој на оглас SP68OZK
Аукција
2018321686 kmдизел
Обединето Кралство, Scotland
Контактирајте го продавачот
MAN TGL 8.180 Klima Schiebeplane Sperre - Комбе со церада: слика 1
MAN TGL 8.180 Klima Schiebeplane Sperre - Комбе со церада: слика 2
MAN TGL 8.180 Klima Schiebeplane Sperre - Комбе со церада: слика 3
MAN TGL 8.180 Klima Schiebeplane Sperre - Комбе со церада: слика 4
MAN TGL 8.180 Klima Schiebeplane Sperre - Комбе со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

MAN TGL 8.180 Klima Schiebeplane Sperre

Комбе со церада
2016372000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 2179 hpБруто тежина: 7490 kg
Германија, Raiffeisenstraße 44, 94110 Wegscheid, Germany
Објавено: 1ден

16 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 016 873 MKD
 • ≈ 17 693 USD
2016372000 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 2179 hpБруто тежина: 7490 kg
Германија, Raiffeisenstraße 44, 94110 Wegscheid, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter II Pritsche DoKa 511 CDi - Комбе со церада: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter II Pritsche DoKa 511 CDi - Комбе со церада: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter II Pritsche DoKa 511 CDi - Комбе со церада: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter II Pritsche DoKa 511 CDi - Комбе со церада: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter II Pritsche DoKa 511 CDi - Комбе со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (23)

Mercedes-Benz Sprinter II Pritsche DoKa 511 CDi

Комбе со церада
2007242000 kmдизелЕвро 4Број на седишта: 6109 hpБруто тежина: 5000 kg
Германија, Brückenstrasse 249-b, 52351 Dueren, Germany
Објавено: 1ден

6 990EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 430 784 MKD
 • ≈ 7 495 USD
2007242000 kmдизелЕвро 4Број на седишта: 6109 hpБруто тежина: 5000 kg
Германија, Brückenstrasse 249-b, 52351 Dueren, Germany
Контактирајте го продавачот
Renault Master 165PK Laadklep Schuifzeil Airco Cruise Bakwagen Meubelbak Zeilenwagen Schuifzeilen Plane Airco Cruise control - Комбе со церада: слика 1
Renault Master 165PK Laadklep Schuifzeil Airco Cruise Bakwagen Meubelbak Zeilenwagen Schuifzeilen Plane Airco Cruise control - Комбе со церада: слика 2
Renault Master 165PK Laadklep Schuifzeil Airco Cruise Bakwagen Meubelbak Zeilenwagen Schuifzeilen Plane Airco Cruise control - Комбе со церада: слика 3
Renault Master 165PK Laadklep Schuifzeil Airco Cruise Bakwagen Meubelbak Zeilenwagen Schuifzeilen Plane Airco Cruise control - Комбе со церада: слика 4
Renault Master 165PK Laadklep Schuifzeil Airco Cruise Bakwagen Meubelbak Zeilenwagen Schuifzeilen Plane Airco Cruise control - Комбе со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Renault Master 165PK Laadklep Schuifzeil Airco Cruise Bakwagen Meubelbak Zeilenwagen Schuifzeilen Plane Airco Cruise control

Комбе со церада
Ново202415 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3165 hpБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Mac Arthurweg 2, 5466AP Veghel, Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас 70240878

46 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 881 141 MKD
 • ≈ 50 131 USD
Ново202415 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3165 hpБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Mac Arthurweg 2, 5466AP Veghel, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 70C18 Automaat XXL Schuifzeilen Bakwagen Meubelbak Zeilenwagen Schuifzeil Plane 39m3 Airco Trekhaak Cruise control - Комбе со церада: слика 1
Iveco Daily 70C18 Automaat XXL Schuifzeilen Bakwagen Meubelbak Zeilenwagen Schuifzeil Plane 39m3 Airco Trekhaak Cruise control - Комбе со церада: слика 2
Iveco Daily 70C18 Automaat XXL Schuifzeilen Bakwagen Meubelbak Zeilenwagen Schuifzeil Plane 39m3 Airco Trekhaak Cruise control - Комбе со церада: слика 3
Iveco Daily 70C18 Automaat XXL Schuifzeilen Bakwagen Meubelbak Zeilenwagen Schuifzeil Plane 39m3 Airco Trekhaak Cruise control - Комбе со церада: слика 4
Iveco Daily 70C18 Automaat XXL Schuifzeilen Bakwagen Meubelbak Zeilenwagen Schuifzeil Plane 39m3 Airco Trekhaak Cruise control - Комбе со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Iveco Daily 70C18 Automaat XXL Schuifzeilen Bakwagen Meubelbak Zeilenwagen Schuifzeil Plane 39m3 Airco Trekhaak Cruise control

Комбе со церада
2022102480 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3180 hpБруто тежина: 7000 kg
Холандија, Mac Arthurweg 2, 5466AP Veghel, Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас 70244953

34 800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 144 678 MKD
 • ≈ 37 317 USD
2022102480 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3180 hpБруто тежина: 7000 kg
Холандија, Mac Arthurweg 2, 5466AP Veghel, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Renault Master 165PK Laadklep Schuifzeilen Airco Cruise Bakwagen Meubelbak Zeilenwagen Plane Airco Cruise control - Комбе со церада: слика 1
Renault Master 165PK Laadklep Schuifzeilen Airco Cruise Bakwagen Meubelbak Zeilenwagen Plane Airco Cruise control - Комбе со церада: слика 2
Renault Master 165PK Laadklep Schuifzeilen Airco Cruise Bakwagen Meubelbak Zeilenwagen Plane Airco Cruise control - Комбе со церада: слика 3
Renault Master 165PK Laadklep Schuifzeilen Airco Cruise Bakwagen Meubelbak Zeilenwagen Plane Airco Cruise control - Комбе со церада: слика 4
Renault Master 165PK Laadklep Schuifzeilen Airco Cruise Bakwagen Meubelbak Zeilenwagen Plane Airco Cruise control - Комбе со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Renault Master 165PK Laadklep Schuifzeilen Airco Cruise Bakwagen Meubelbak Zeilenwagen Plane Airco Cruise control

Комбе со церада
Ново202413 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3165 hpБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Mac Arthurweg 2, 5466AP Veghel, Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас 70240879

46 700EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 878 060 MKD
 • ≈ 50 077 USD
Ново202413 kmдизелЕвро 6Број на седишта: 3165 hpБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Mac Arthurweg 2, 5466AP Veghel, Netherlands
Контактирајте го продавачот
MAN L 2000 - Комбе со церада: слика 1
MAN L 2000 - Комбе со церада: слика 2
MAN L 2000 - Комбе со церада: слика 3
MAN L 2000 - Комбе со церада: слика 4
MAN L 2000 - Комбе со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

MAN L 2000

Комбе со церада
2000205417 kmдизел155 hpБруто тежина: 7490 kg
Германија, Industriestraße 10 36199 Rotenburg, Germany
Објавено: 2ден

5 800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 357 446 MKD
 • ≈ 6 219 USD
2000205417 kmдизел155 hpБруто тежина: 7490 kg
Германија, Industriestraße 10 36199 Rotenburg, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz SPRINTER 313 CDI - Комбе со церада: слика 1
Mercedes-Benz SPRINTER 313 CDI - Комбе со церада: слика 2
Mercedes-Benz SPRINTER 313 CDI - Комбе со церада: слика 3
Mercedes-Benz SPRINTER 313 CDI - Комбе со церада: слика 4
Mercedes-Benz SPRINTER 313 CDI - Комбе со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (29)

Mercedes-Benz SPRINTER 313 CDI

Комбе со церада
2015359104 kmдизел
Обединето Кралство, Doncaster
Објавено: 2денБрој на оглас SB64UDY
Аукција
2015359104 kmдизел
Обединето Кралство, Doncaster
Контактирајте го продавачот
Renault Master - Комбе со церада: слика 1
Renault Master - Комбе со церада: слика 2
Renault Master - Комбе со церада: слика 3
Renault Master - Комбе со церада: слика 4
Renault Master - Комбе со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Renault Master

Комбе со церада
2021343000 kmдизелБрој на седишта: 3163 hpКорисна носивост: 940 kgБруто тежина: 3500 kg
Полска, Wielkopolskie, 63-400, Ostrów Wielkopolski, ul. Okopowa 42, POLAND
Објавено: 2ден

16 074EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 990 619 MKD
 • ≈ 17 236 USD
2021343000 kmдизелБрој на седишта: 3163 hpКорисна носивост: 940 kgБруто тежина: 3500 kg
Полска, Wielkopolskie, 63-400, Ostrów Wielkopolski, ul. Okopowa 42, POLAND
Контактирајте го продавачот
Iveco Daily - Комбе со церада: слика 1
Iveco Daily - Комбе со церада: слика 2
Iveco Daily - Комбе со церада: слика 3
Iveco Daily - Комбе со церада: слика 4
Iveco Daily - Комбе со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Iveco Daily

Комбе со церада
2020195854 kmдизелБрој на седишта: 3180 hpКорисна носивост: 800 kgБруто тежина: 3500 kg
Полска, 26-021 Daleszyce ul.Mickiewicza 74, Poland
Објавено: 2ден

27 402EUR

 • ≈ 1 688 749 MKD
 • ≈ 29 383 USD
2020195854 kmдизелБрој на седишта: 3180 hpКорисна носивост: 800 kgБруто тежина: 3500 kg
Полска, 26-021 Daleszyce ul.Mickiewicza 74, Poland
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 25
1 / 25
T1 new listing page - Комбиња со церада
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.