Користени и нови Ваљаци за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 94
Volvo SD135B | 2023 | 90h | A/C - Ваљак: слика 1
Volvo SD135B | 2023 | 90h | A/C - Ваљак: слика 2
Volvo SD135B | 2023 | 90h | A/C - Ваљак: слика 3
Volvo SD135B | 2023 | 90h | A/C - Ваљак: слика 4
Volvo SD135B | 2023 | 90h | A/C - Ваљак: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Volvo SD135B | 2023 | 90h | A/C

Ваљак
202390 ч150 hp
Холандија, Wijhe, Overijssel
Објавено: 11час 13мин

75 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 616 265 MKD
 • ≈ 81 458 USD
202390 ч150 hp
Холандија, Wijhe, Overijssel
Контактирајте го продавачот
Compacteur HAMM HD12VV - Ваљак за пат: слика 1
Compacteur HAMM HD12VV - Ваљак за пат: слика 2
Compacteur HAMM HD12VV - Ваљак за пат: слика 3
Compacteur HAMM HD12VV - Ваљак за пат: слика 4
Compacteur HAMM HD12VV - Ваљак за пат: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

compacteur HAMM HD12VV

Ваљак за пат
20083511 чНето тежина: 2700 kg
Франција, LE MULTIPOLE VERS LA COMMUNE 73310 SERRIERES-EN-CHAUTAGNE FRANCE
Објавено: 1денБрој на оглас 03DBL

9 500EUR

 • ≈ 584 726 MKD
 • ≈ 10 318 USD
20083511 чНето тежина: 2700 kg
Франција, LE MULTIPOLE VERS LA COMMUNE 73310 SERRIERES-EN-CHAUTAGNE FRANCE
Контактирајте го продавачот
Hamm 3205 - Ваљак: слика 1
Hamm 3205 - Ваљак: слика 2
Hamm 3205 - Ваљак: слика 3
Hamm 3205 - Ваљак: слика 4
Hamm 3205 - Ваљак: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Hamm 3205

Ваљак
20121787 чНето тежина: 5475 kg
Холандија, Venlo
Објавено: 1денБрој на оглас 196723

22 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 409 499 MKD
 • ≈ 24 871 USD
20121787 чНето тежина: 5475 kg
Холандија, Venlo
Контактирајте го продавачот
Hamm 3205 - Ваљак: слика 1
Hamm 3205 - Ваљак: слика 2
Hamm 3205 - Ваљак: слика 3
Hamm 3205 - Ваљак: слика 4
Hamm 3205 - Ваљак: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Hamm 3205

Ваљак
20122007 чНето тежина: 5475 kg
Холандија, Venlo
Објавено: 1денБрој на оглас 196719

22 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 409 499 MKD
 • ≈ 24 871 USD
20122007 чНето тежина: 5475 kg
Холандија, Venlo
Контактирајте го продавачот
Hamm 3205 - Ваљак: слика 1
Hamm 3205 - Ваљак: слика 2
Hamm 3205 - Ваљак: слика 3
Hamm 3205 - Ваљак: слика 4
Hamm 3205 - Ваљак: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Hamm 3205

Ваљак
20121310 чНето тежина: 5475 kg
Холандија, Venlo
Објавено: 1денБрој на оглас 196726

22 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 409 499 MKD
 • ≈ 24 871 USD
20121310 чНето тежина: 5475 kg
Холандија, Venlo
Контактирајте го продавачот
Dynapac CA302D - Ваљак: слика 1
Dynapac CA302D - Ваљак: слика 2
Dynapac CA302D - Ваљак: слика 3
Dynapac CA302D - Ваљак: слика 4
Dynapac CA302D - Ваљак: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Dynapac CA302D

Ваљак
20073623 чНето тежина: 12750 kg
Холандија, Venlo
Објавено: 1денБрој на оглас 198298

39 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 455 852 MKD
 • ≈ 43 335 USD
20073623 чНето тежина: 12750 kg
Холандија, Venlo
Контактирајте го продавачот
Hamm HD14 VV - Ваљак за пат: слика 1
Hamm HD14 VV - Ваљак за пат: слика 2
Hamm HD14 VV - Ваљак за пат: слика 3
Hamm HD14 VV - Ваљак за пат: слика 4
Hamm HD14 VV - Ваљак за пат: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Hamm HD14 VV

Ваљак за пат
20161100 ч
Германија, Deutschland, 71069 Sindelfingen, Germany
Објавено: 1ден

22 500EUR

 • ≈ 1 384 879 MKD
 • ≈ 24 437 USD
20161100 ч
Германија, Deutschland, 71069 Sindelfingen, Germany
Контактирајте го продавачот
Bomag - Ваљак: слика 1
Bomag - Ваљак: слика 2
Bomag - Ваљак: слика 3
Bomag - Ваљак: слика 4
Bomag - Ваљак: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Bomag

Ваљак
199225 hp
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Објавено: 2ден

2 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 123 100 MKD
 • ≈ 2 172 USD
199225 hp
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Ingersoll Rand DD 74 - Ваљак: слика 1
Ingersoll Rand DD 74 - Ваљак: слика 2
Ingersoll Rand DD 74 - Ваљак: слика 3
Ingersoll Rand DD 74 - Ваљак: слика 4
Ingersoll Rand DD 74 - Ваљак: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Ingersoll Rand DD 74

Ваљак
1996Нето тежина: 8000 kg65 hp
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Објавено: 2ден

6 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 369 301 MKD
 • ≈ 6 516 USD
1996Нето тежина: 8000 kg65 hp
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Wacker Werke WDH-86-110 - Компактор: слика 1
Wacker Werke WDH-86-110 - Компактор: слика 2
Wacker Werke WDH-86-110 - Компактор: слика 3
Wacker Werke WDH-86-110 - Компактор: слика 4
Wacker Werke WDH-86-110 - Компактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Wacker Werke WDH-86-110

Компактор
1991Нето тежина: 1280 kg
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Објавено: 2ден

900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 55 395 MKD
 • ≈ 977 USD
1991Нето тежина: 1280 kg
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Benford TV 1200 KSLRF - Ваљак: слика 1
Benford TV 1200 KSLRF - Ваљак: слика 2
Benford TV 1200 KSLRF - Ваљак: слика 3
Benford TV 1200 KSLRF - Ваљак: слика 4
Benford TV 1200 KSLRF - Ваљак: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Benford TV 1200 KSLRF

Ваљак
20061948 чНето тежина: 2740 kg33 hp
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Објавено: 2ден

4 600EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 283 130 MKD
 • ≈ 4 996 USD
20061948 чНето тежина: 2740 kg33 hp
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Ingersoll Rand SD100D - Ваљак: слика 1
Ingersoll Rand SD100D - Ваљак: слика 2

Ingersoll Rand SD100D

Ваљак
2013
Кина, No 2588 Jinghong Road Minhang District Shanghai China
Објавено: 2ден
Прашајте за цена
2013
Кина, No 2588 Jinghong Road Minhang District Shanghai China
Контактирајте го продавачот
XCMG YZC4 - Ваљак: слика 1
XCMG YZC4 - Ваљак: слика 2
XCMG YZC4 - Ваљак: слика 3
XCMG YZC4 - Ваљак: слика 4

XCMG YZC4

Ваљак
2018
Кина, No 2588 Jinghong Road Minhang District Shanghai China
Објавено: 2ден
Прашајте за цена
2018
Кина, No 2588 Jinghong Road Minhang District Shanghai China
Контактирајте го продавачот
DYNAPAC CC622 - Ваљак: слика 1
DYNAPAC CC622 - Ваљак: слика 2
DYNAPAC CC622 - Ваљак: слика 3

DYNAPAC CC622

Ваљак
2013
Кина, No 2588 Jinghong Road Minhang District Shanghai China
Објавено: 2ден
Прашајте за цена
2013
Кина, No 2588 Jinghong Road Minhang District Shanghai China
Контактирајте го продавачот
DYNAPAC CC300C - Ваљак: слика 1
DYNAPAC CC300C - Ваљак: слика 2
DYNAPAC CC300C - Ваљак: слика 3

DYNAPAC CC300C

Ваљак
2010
Кина, No 2588 Jinghong Road Minhang District Shanghai China
Објавено: 2ден
Прашајте за цена
2010
Кина, No 2588 Jinghong Road Minhang District Shanghai China
Контактирајте го продавачот
DYNAPAC CC211 - Ваљак: слика 1
DYNAPAC CC211 - Ваљак: слика 2
DYNAPAC CC211 - Ваљак: слика 3
DYNAPAC CC211 - Ваљак: слика 4

DYNAPAC CC211

Ваљак
2010
Кина, No 2588 Jinghong Road Minhang District Shanghai China
Објавено: 2ден
Прашајте за цена
2010
Кина, No 2588 Jinghong Road Minhang District Shanghai China
Контактирајте го продавачот
Dynapac CA251D - Ваљак: слика 1
Dynapac CA251D - Ваљак: слика 2
Dynapac CA251D - Ваљак: слика 3
Dynapac CA251D - Ваљак: слика 4

Dynapac CA251D

Ваљак
2010
Кина, No 2588 Jinghong Road Minhang District Shanghai China
Објавено: 2ден
Прашајте за цена
2010
Кина, No 2588 Jinghong Road Minhang District Shanghai China
Контактирајте го продавачот
BOMAG BW217D-2 - Ваљак: слика 1
BOMAG BW217D-2 - Ваљак: слика 2
BOMAG BW217D-2 - Ваљак: слика 3
BOMAG BW217D-2 - Ваљак: слика 4

BOMAG BW217D-2

Ваљак
2016
Кина, No 2588 Jinghong Road Minhang District Shanghai China
Објавено: 2ден
Прашајте за цена
2016
Кина, No 2588 Jinghong Road Minhang District Shanghai China
Контактирајте го продавачот
Caterpillar CS10 GC VIBRATING - 10.5T - 349h - CE - A/C - C3.6 - 90kW - BE MACHINE - Ваљак: слика 1
Caterpillar CS10 GC VIBRATING - 10.5T - 349h - CE - A/C - C3.6 - 90kW - BE MACHINE - Ваљак: слика 2
Caterpillar CS10 GC VIBRATING - 10.5T - 349h - CE - A/C - C3.6 - 90kW - BE MACHINE - Ваљак: слика 3
Caterpillar CS10 GC VIBRATING - 10.5T - 349h - CE - A/C - C3.6 - 90kW - BE MACHINE - Ваљак: слика 4
Caterpillar CS10 GC VIBRATING - 10.5T - 349h - CE - A/C - C3.6 - 90kW - BE MACHINE - Ваљак: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Caterpillar CS10 GC VIBRATING - 10.5T - 349h - CE - A/C - C3.6 - 90kW - BE MACHINE

Ваљак
2022349 чНето тежина: 10449 kg122 hp
Белгија, Lodewijk de Raetlaan 3 - 1 3900 PELT BELGIUM
Објавено: 2денБрој на оглас MJC11253

64 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 997 685 MKD
 • ≈ 70 542 USD
2022349 чНето тежина: 10449 kg122 hp
Белгија, Lodewijk de Raetlaan 3 - 1 3900 PELT BELGIUM
Контактирајте го продавачот
Caterpillar CS12 GC - 12.8T - 348h - CE - A/C - C3.6 - 90kW - BE MACHINE - Ваљак: слика 1
Caterpillar CS12 GC - 12.8T - 348h - CE - A/C - C3.6 - 90kW - BE MACHINE - Ваљак: слика 2
Caterpillar CS12 GC - 12.8T - 348h - CE - A/C - C3.6 - 90kW - BE MACHINE - Ваљак: слика 3
Caterpillar CS12 GC - 12.8T - 348h - CE - A/C - C3.6 - 90kW - BE MACHINE - Ваљак: слика 4
Caterpillar CS12 GC - 12.8T - 348h - CE - A/C - C3.6 - 90kW - BE MACHINE - Ваљак: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Caterpillar CS12 GC - 12.8T - 348h - CE - A/C - C3.6 - 90kW - BE MACHINE

Ваљак
2022Нето тежина: 12810 kg121 hp
Белгија, Lodewijk de Raetlaan 3 - 1 3900 PELT BELGIUM
Објавено: 2денБрој на оглас MJC11076

69 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 305 436 MKD
 • ≈ 75 973 USD
2022Нето тежина: 12810 kg121 hp
Белгија, Lodewijk de Raetlaan 3 - 1 3900 PELT BELGIUM
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 94
1 / 94
T1 new listing page - Ваљаци
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.