Користени и нови Стабилизатори на почва за продажба - Truck1 Македонија
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 3
AMAG CONTRA-MIXER CM2-20 - Стабилизатор на почва: слика 1
AMAG CONTRA-MIXER CM2-20 - Стабилизатор на почва: слика 2
AMAG CONTRA-MIXER CM2-20 - Стабилизатор на почва: слика 3
AMAG CONTRA-MIXER CM2-20 - Стабилизатор на почва: слика 4
AMAG CONTRA-MIXER CM2-20 - Стабилизатор на почва: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)
TOP

AMAG CONTRA-MIXER CM2-20

Стабилизатор на почва
20079200 ч
Холандија, Dolderweg 44 , 8331 LL Steenwijk , The Netherlands
Објавено: 6мес 2ден

25 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 540 400 MKD
 • ≈ 27 174 USD
20079200 ч
Холандија, Dolderweg 44 , 8331 LL Steenwijk , The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Wirtgen WR 240 I - Стабилизатор на почва: слика 1
Wirtgen WR 240 I - Стабилизатор на почва: слика 2

Wirtgen WR 240 I

Стабилизатор на почва
20179971 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Објавено: 2денБрој на оглас 7917

275 000EUR

 • ≈ 16 944 400 MKD
 • ≈ 298 922 USD
20179971 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Контактирајте го продавачот
Rotadairon MS250 L wirtgen WS soil stabilizer asph - Стабилизатор на почва: слика 1
Rotadairon MS250 L wirtgen WS soil stabilizer asph - Стабилизатор на почва: слика 2
Rotadairon MS250 L wirtgen WS soil stabilizer asph - Стабилизатор на почва: слика 3
Rotadairon MS250 L wirtgen WS soil stabilizer asph - Стабилизатор на почва: слика 4
Rotadairon MS250 L wirtgen WS soil stabilizer asph - Стабилизатор на почва: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

rotadairon MS250 L wirtgen WS soil stabilizer asph

Стабилизатор на почва
Холандија, Niederlande, Zevenbergen, Noord-Brabant
Објавено: 7ден

14 000EUR

 • ≈ 862 624 MKD
 • ≈ 15 217 USD
Холандија, Niederlande, Zevenbergen, Noord-Brabant
Контактирајте го продавачот
Wirtgen WR2500SK - Стабилизатор на почва: слика 1
Wirtgen WR2500SK - Стабилизатор на почва: слика 2
Wirtgen WR2500SK - Стабилизатор на почва: слика 3
Wirtgen WR2500SK - Стабилизатор на почва: слика 4
Wirtgen WR2500SK - Стабилизатор на почва: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Wirtgen WR2500SK

Стабилизатор на почва
2004
Кина, Hefei
Објавено: 16ден
Прашајте за цена
2004
Кина, Hefei
Контактирајте го продавачот
Bomag MPH 122 - Стабилизатор на почва: слика 1
Bomag MPH 122 - Стабилизатор на почва: слика 2
Bomag MPH 122 - Стабилизатор на почва: слика 3
Bomag MPH 122 - Стабилизатор на почва: слика 4
Bomag MPH 122 - Стабилизатор на почва: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Bomag MPH 122

Стабилизатор на почва
20048000 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Објавено: 19денБрој на оглас 7802

70 000EUR

 • ≈ 4 313 120 MKD
 • ≈ 76 089 USD
20048000 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Контактирајте го продавачот
Streumaster SW10TA - Стабилизатор на почва: слика 1
Streumaster SW10TA - Стабилизатор на почва: слика 2
Streumaster SW10TA - Стабилизатор на почва: слика 3
Streumaster SW10TA - Стабилизатор на почва: слика 4
Streumaster SW10TA - Стабилизатор на почва: слика 5
Видете ги сите фотографии (28)

Streumaster SW10TA

Стабилизатор на почва
2022Нето тежина: 5700 kg
Германија, Konz
Објавено: 22денБрој на оглас BSBC252
Прашајте за цена
2022Нето тежина: 5700 kg
Германија, Konz
Контактирајте го продавачот
Caterpillar RM500 - Стабилизатор на почва: слика 1
Caterpillar RM500 - Стабилизатор на почва: слика 2
Caterpillar RM500 - Стабилизатор на почва: слика 3
Caterpillar RM500 - Стабилизатор на почва: слика 4
Caterpillar RM500 - Стабилизатор на почва: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Caterpillar RM500

Стабилизатор на почва
20153934 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Објавено: 1мес 3денБрој на оглас US1664

272 703EUR

 • ≈ 16 802 868 MKD
 • ≈ 296 425 USD
20153934 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Контактирајте го продавачот
BOMAG BS 12000 Profi / factory overhauled - Стабилизатор на почва: слика 1
BOMAG BS 12000 Profi / factory overhauled - Стабилизатор на почва: слика 2
BOMAG BS 12000 Profi / factory overhauled - Стабилизатор на почва: слика 3
BOMAG BS 12000 Profi / factory overhauled - Стабилизатор на почва: слика 4
BOMAG BS 12000 Profi / factory overhauled - Стабилизатор на почва: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

BOMAG BS 12000 Profi / factory overhauled

Стабилизатор на почва
2019Нето тежина: 6200 kg
Германија, Konz
Објавено: 1мес 6денБрој на оглас BSBD425
Прашајте за цена
2019Нето тежина: 6200 kg
Германија, Konz
Контактирајте го продавачот
Wirtgen WR 200 XLI - Стабилизатор на почва: слика 1
Wirtgen WR 200 XLI - Стабилизатор на почва: слика 2
Wirtgen WR 200 XLI - Стабилизатор на почва: слика 3
Wirtgen WR 200 XLI - Стабилизатор на почва: слика 4
Wirtgen WR 200 XLI - Стабилизатор на почва: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Wirtgen WR 200 XLI

Стабилизатор на почва
20166466 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Објавено: 1мес 20денБрој на оглас US1652

207 994EUR

 • ≈ 12 815 758 MKD
 • ≈ 226 087 USD
20166466 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Контактирајте го продавачот
Panien P12T - Стабилизатор на почва: слика 1

Panien P12T

Стабилизатор на почва
Колумбија, Girón
Објавено: 1мес 26денБрој на оглас 12609
Аукција
Колумбија, Girón
Контактирајте го продавачот
Wirtgen WR 200 XLI - Стабилизатор на почва: слика 1
Wirtgen WR 200 XLI - Стабилизатор на почва: слика 2

Wirtgen WR 200 XLI

Стабилизатор на почва
20164711 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Објавено: 1мес 27денБрој на оглас US1642

226 482EUR

 • ≈ 13 954 914 MKD
 • ≈ 246 183 USD
20164711 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Контактирајте го продавачот
Wirtgen KMA200 - Стабилизатор на почва: слика 1
Wirtgen KMA200 - Стабилизатор на почва: слика 2
Wirtgen KMA200 - Стабилизатор на почва: слика 3
Wirtgen KMA200 - Стабилизатор на почва: слика 4
Wirtgen KMA200 - Стабилизатор на почва: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Wirtgen KMA200

Стабилизатор на почва
2007
Кина, Hefei
Објавено: 2мес 3ден
Прашајте за цена
2007
Кина, Hefei
Контактирајте го продавачот
Caterpillar RM350 B - Стабилизатор на почва: слика 1
Caterpillar RM350 B - Стабилизатор на почва: слика 2
Caterpillar RM350 B - Стабилизатор на почва: слика 3
Caterpillar RM350 B - Стабилизатор на почва: слика 4
Caterpillar RM350 B - Стабилизатор на почва: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Caterpillar RM350 B

Стабилизатор на почва
2005
Холандија, BIG 5 De Tweede Geerden 35 Velddriel
Објавено: 2мес 7денБрој на оглас 00031227

65 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 005 040 MKD
 • ≈ 70 654 USD
2005
Холандија, BIG 5 De Tweede Geerden 35 Velddriel
Контактирајте го продавачот
Caterpillar RM500 - Стабилизатор на почва: слика 1
Caterpillar RM500 - Стабилизатор на почва: слика 2
Caterpillar RM500 - Стабилизатор на почва: слика 3
Caterpillar RM500 - Стабилизатор на почва: слика 4
Caterpillar RM500 - Стабилизатор на почва: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Caterpillar RM500

Стабилизатор на почва
20064900 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Објавено: 2мес 19денБрој на оглас US1132

138 662EUR

 • ≈ 8 543 797 MKD
 • ≈ 150 724 USD
20064900 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Контактирајте го продавачот
Rabaud Ratostab 250 - Стабилизатор на почва: слика 1
Rabaud Ratostab 250 - Стабилизатор на почва: слика 2
Rabaud Ratostab 250 - Стабилизатор на почва: слика 3
Rabaud Ratostab 250 - Стабилизатор на почва: слика 4
Rabaud Ratostab 250 - Стабилизатор на почва: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Rabaud Ratostab 250

Стабилизатор на почва
2008
Романија, Rumänien, Bors, Bihor
Објавено: 2мес 21ден

26 000EUR

 • ≈ 1 602 016 MKD
 • ≈ 28 261 USD
2008
Романија, Rumänien, Bors, Bihor
Контактирајте го продавачот
WIRTGEN WR 2400 - Стабилизатор на почва: слика 1
WIRTGEN WR 2400 - Стабилизатор на почва: слика 2
WIRTGEN WR 2400 - Стабилизатор на почва: слика 3
WIRTGEN WR 2400 - Стабилизатор на почва: слика 4
WIRTGEN WR 2400 - Стабилизатор на почва: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

WIRTGEN WR 2400

Стабилизатор на почва
20081 ч563 hp
Франција, 103 RUE LUDOVIC BOUTLEUX 62400 BETHUNE, FRANCE
Објавено: 2мес 21ден
Прашајте за цена
20081 ч563 hp
Франција, 103 RUE LUDOVIC BOUTLEUX 62400 BETHUNE, FRANCE
Контактирајте го продавачот
Bomag MPH 120 - Стабилизатор на почва: слика 1
Bomag MPH 120 - Стабилизатор на почва: слика 2
Bomag MPH 120 - Стабилизатор на почва: слика 3
Bomag MPH 120 - Стабилизатор на почва: слика 4
Bomag MPH 120 - Стабилизатор на почва: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Bomag MPH 120

Стабилизатор на почва
20015924 ч
Холандија, Niederlande, Roelofarendsveen, Zuid-Holland
Објавено: 2мес 22денБрој на оглас 5210

62 000EUR

 • ≈ 3 820 192 MKD
 • ≈ 67 393 USD
20015924 ч
Холандија, Niederlande, Roelofarendsveen, Zuid-Holland
Контактирајте го продавачот
CAT RM 300 - Стабилизатор на почва: слика 1
CAT RM 300 - Стабилизатор на почва: слика 2
CAT RM 300 - Стабилизатор на почва: слика 3
CAT RM 300 - Стабилизатор на почва: слика 4
CAT RM 300 - Стабилизатор на почва: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

CAT RM 300

Стабилизатор на почва
20062230 ч
Романија, Bors, Bihor, Rumänien
Објавено: 3мес 1ден

180 000EUR

 • ≈ 11 090 880 MKD
 • ≈ 195 658 USD
20062230 ч
Романија, Bors, Bihor, Rumänien
Контактирајте го продавачот
CAT RM 500 - Стабилизатор на почва: слика 1
CAT RM 500 - Стабилизатор на почва: слика 2
CAT RM 500 - Стабилизатор на почва: слика 3
CAT RM 500 - Стабилизатор на почва: слика 4
CAT RM 500 - Стабилизатор на почва: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

CAT RM 500

Стабилизатор на почва
19994400 ч
Романија, Rumänien, Bors, Bihor
Објавено: 3мес 1ден

42 000EUR

 • ≈ 2 587 872 MKD
 • ≈ 45 653 USD
19994400 ч
Романија, Rumänien, Bors, Bihor
Контактирајте го продавачот
Wirtgen WR 240 I - Стабилизатор на почва: слика 1
Wirtgen WR 240 I - Стабилизатор на почва: слика 2
Wirtgen WR 240 I - Стабилизатор на почва: слика 3
Wirtgen WR 240 I - Стабилизатор на почва: слика 4
Wirtgen WR 240 I - Стабилизатор на почва: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Wirtgen WR 240 I

Стабилизатор на почва
20155700 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Објавено: 3мес 27денБрој на оглас US1401

207 994EUR

 • ≈ 12 815 758 MKD
 • ≈ 226 087 USD
20155700 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Контактирајте го продавачот
Caterpillar RM300 - Стабилизатор на почва: слика 1
Caterpillar RM300 - Стабилизатор на почва: слика 2
Caterpillar RM300 - Стабилизатор на почва: слика 3
Caterpillar RM300 - Стабилизатор на почва: слика 4
Caterpillar RM300 - Стабилизатор на почва: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Caterpillar RM300

Стабилизатор на почва
20062400 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Објавено: 4мес 4денБрој на оглас US1542

171 017EUR

 • ≈ 10 537 383 MKD
 • ≈ 185 893 USD
20062400 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 3
1 / 3
T1 new listing page - Стабилизатори на почва
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.