Користени и нови Градежни машини за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Градежни машини


45 394
Резултати пронајдени
   Страница 1 од 2270 1/2270   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Volvo EC 300 D LR - Багер гасеничар
Прашајте за цена
HITACHI Zx470-3 - Багер гасеничар
75 000 EUR
Цена без ДДВ
Doosan DX60 W - Багер на тркала: слика 1
Doosan DX60 W - Багер на тркала: слика 2
Doosan DX60 W - Багер на тркала: слика 3
Doosan DX60 W - Багер на тркала: слика 4
Doosan DX60 W - Багер на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)
videocam

Doosan DX60 W

2016 1 800 ч Нето тежина: 5 500 kg 50 hp
Кина, Shanghai
Објавено: 3мес 22ден

24 797 EUR

star
2016 1 800 ч Нето тежина: 5 500 kg 50 hp
Кина, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
 Kompresor śrubowy ATLAS COPCO GA 90 VSD FF - Компресор за воздух: слика 1
 Kompresor śrubowy ATLAS COPCO GA 90 VSD FF - Компресор за воздух: слика 2
 Kompresor śrubowy ATLAS COPCO GA 90 VSD FF - Компресор за воздух: слика 3
 Kompresor śrubowy ATLAS COPCO GA 90 VSD FF - Компресор за воздух: слика 4
 Kompresor śrubowy ATLAS COPCO GA 90 VSD FF - Компресор за воздух: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Kompresor śrubowy ATLAS COPCO GA 90 VSD FF

Полска, Zduny
Објавено: 8ден

13 785 EUR

star
Полска, Zduny
email Контактирајте го продавачот
 Dynapac CC102 - Ваљак за пат: слика 1
 Dynapac CC102 - Ваљак за пат: слика 2
 Dynapac CC102 - Ваљак за пат: слика 3
 Dynapac CC102 - Ваљак за пат: слика 4
 Dynapac CC102 - Ваљак за пат: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)

Dynapac CC102

Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
Објавено: 5мин Број на оглас 240053965
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
email Контактирајте го продавачот
 Static Generator, DHV Engine / Generador - Генераторска поставка: слика 1
 Static Generator, DHV Engine / Generador - Генераторска поставка: слика 2
 Static Generator, DHV Engine / Generador - Генераторска поставка: слика 3
 Static Generator, DHV Engine / Generador - Генераторска поставка: слика 4
 Static Generator, DHV Engine / Generador - Генераторска поставка: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Static Generator, DHV Engine / Generador

Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
Објавено: 5мин Број на оглас 240054247
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
email Контактирајте го продавачот
 Unused 2023 Zelfir HV-7.5G - Компресор за воздух: слика 1
 Unused 2023 Zelfir HV-7.5G - Компресор за воздух: слика 2
 Unused 2023 Zelfir HV-7.5G - Компресор за воздух: слика 3
 Unused 2023 Zelfir HV-7.5G - Компресор за воздух: слика 4
 Unused 2023 Zelfir HV-7.5G - Компресор за воздух: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Unused 2023 Zelfir HV-7.5G

2023
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
Објавено: 5мин Број на оглас 240054211
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2023
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
email Контактирајте го продавачот
 Unused 2022 Hager HK8000W - Генераторска поставка: слика 1
 Unused 2022 Hager HK8000W - Генераторска поставка: слика 2
 Unused 2022 Hager HK8000W - Генераторска поставка: слика 3
 Unused 2022 Hager HK8000W - Генераторска поставка: слика 4
 Unused 2022 Hager HK8000W - Генераторска поставка: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Unused 2022 Hager HK8000W

2022
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
Објавено: 5мин Број на оглас 240054150
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2022
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
email Контактирајте го продавачот
 Unused 2023 Zelfir HV-7.5G - Компресор за воздух: слика 1
 Unused 2023 Zelfir HV-7.5G - Компресор за воздух: слика 2
 Unused 2023 Zelfir HV-7.5G - Компресор за воздух: слика 3
 Unused 2023 Zelfir HV-7.5G - Компресор за воздух: слика 4
 Unused 2023 Zelfir HV-7.5G - Компресор за воздух: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Unused 2023 Zelfir HV-7.5G

2023
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
Објавено: 5мин Број на оглас 240054210
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2023
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
email Контактирајте го продавачот
 Unused 2023 Zelfir HV-7.5G - Компресор за воздух: слика 1
 Unused 2023 Zelfir HV-7.5G - Компресор за воздух: слика 2
 Unused 2023 Zelfir HV-7.5G - Компресор за воздух: слика 3
 Unused 2023 Zelfir HV-7.5G - Компресор за воздух: слика 4
 Unused 2023 Zelfir HV-7.5G - Компресор за воздух: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Unused 2023 Zelfir HV-7.5G

2023
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
Објавено: 6мин Број на оглас 240054212
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2023
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
email Контактирајте го продавачот
 Electric Cement Mixer / Hormigonera - Мешалка за бетон: слика 1
 Electric Cement Mixer / Hormigonera - Мешалка за бетон: слика 2
 Electric Cement Mixer / Hormigonera - Мешалка за бетон: слика 3
 Electric Cement Mixer / Hormigonera - Мешалка за бетон: слика 4
 Electric Cement Mixer / Hormigonera - Мешалка за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Electric Cement Mixer / Hormigonera

Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
Објавено: 6мин Број на оглас 240054228
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
email Контактирајте го продавачот
 2008 Liebherr L576 - Натоварувач на тркала: слика 1
 2008 Liebherr L576 - Натоварувач на тркала: слика 2
 2008 Liebherr L576 - Натоварувач на тркала: слика 3
 2008 Liebherr L576 - Натоварувач на тркала: слика 4
 2008 Liebherr L576 - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

2008 Liebherr L576

2008
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
Објавено: 6мин Број на оглас 240054262
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2008
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
email Контактирајте го продавачот
 Unused 2022 Hager HK8000W - Генераторска поставка: слика 1
 Unused 2022 Hager HK8000W - Генераторска поставка: слика 2
 Unused 2022 Hager HK8000W - Генераторска поставка: слика 3
 Unused 2022 Hager HK8000W - Генераторска поставка: слика 4
 Unused 2022 Hager HK8000W - Генераторска поставка: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Unused 2022 Hager HK8000W

2022
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
Објавено: 6мин Број на оглас 240054151
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2022
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
email Контактирајте го продавачот
 Unused 2023 JPC PC10 - Мини багер: слика 1
 Unused 2023 JPC PC10 - Мини багер: слика 2
 Unused 2023 JPC PC10 - Мини багер: слика 3
 Unused 2023 JPC PC10 - Мини багер: слика 4
 Unused 2023 JPC PC10 - Мини багер: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Unused 2023 JPC PC10

2023
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
Објавено: 6мин Број на оглас 240054139
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2023
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
email Контактирајте го продавачот
 2019 Komatsu PC26MR-3 - Мини багер: слика 1
 2019 Komatsu PC26MR-3 - Мини багер: слика 2
 2019 Komatsu PC26MR-3 - Мини багер: слика 3
 2019 Komatsu PC26MR-3 - Мини багер: слика 4
 2019 Komatsu PC26MR-3 - Мини багер: слика 5
Видете ги сите фотографии (40)

2019 Komatsu PC26MR-3

2019
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
Објавено: 6мин Број на оглас 240053532
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2019
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
email Контактирајте го продавачот
 Torgar Cement Mixer, Honda Engine - Мешалка за бетон: слика 1
 Torgar Cement Mixer, Honda Engine - Мешалка за бетон: слика 2
 Torgar Cement Mixer, Honda Engine - Мешалка за бетон: слика 3
 Torgar Cement Mixer, Honda Engine - Мешалка за бетон: слика 4
 Torgar Cement Mixer, Honda Engine - Мешалка за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Torgar Cement Mixer, Honda Engine

Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
Објавено: 7мин Број на оглас 240054260
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
email Контактирајте го продавачот
 Unused 2023 JPC PC10 - Мини багер: слика 1
 Unused 2023 JPC PC10 - Мини багер: слика 2
 Unused 2023 JPC PC10 - Мини багер: слика 3
 Unused 2023 JPC PC10 - Мини багер: слика 4
 Unused 2023 JPC PC10 - Мини багер: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Unused 2023 JPC PC10

2023
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
Објавено: 7мин Број на оглас 240054138
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2023
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
email Контактирајте го продавачот
 JCB 413K - Натоварувач на тркала: слика 1
 JCB 413K - Натоварувач на тркала: слика 2
 JCB 413K - Натоварувач на тркала: слика 3
 JCB 413K - Натоварувач на тркала: слика 4
 JCB 413K - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

JCB 413K

Шведска, Landskrona
Објавено: 12мин
Прашајте за цена
star
Шведска, Landskrona
email Контактирајте го продавачот
Lännen 8800 M Vähän ajettu - Ровокопач: слика 1
Lännen 8800 M Vähän ajettu - Ровокопач: слика 2
Lännen 8800 M Vähän ajettu - Ровокопач: слика 3

Lännen 8800 M Vähän ajettu

2021 2 669 ч Бруто тежина: 14 130 kg 170 hp
Финска, Finnland, Pirkkala, Pirkanmaa
Објавено: 26мин
Прашајте за цена
star
2021 2 669 ч Бруто тежина: 14 130 kg 170 hp
Финска, Finnland, Pirkkala, Pirkanmaa
email Контактирајте го продавачот
Volvo ECR145EL OILQUICK - Багер гасеничар: слика 1
Volvo ECR145EL OILQUICK - Багер гасеничар: слика 2
Volvo ECR145EL OILQUICK - Багер гасеничар: слика 3
Volvo ECR145EL OILQUICK - Багер гасеничар: слика 4
Volvo ECR145EL OILQUICK - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Volvo ECR145EL OILQUICK

2018 3 490 ч
Финска, Finnland, Tuusula, Uusimaa
Објавено: 26мин

79 000 EUR

star
2018 3 490 ч
Финска, Finnland, Tuusula, Uusimaa
email Контактирајте го продавачот
Hitachi ZX130LCN-6 SUOALUSTA -TULOSSA- - Багер гасеничар: слика 1
Hitachi ZX130LCN-6 SUOALUSTA -TULOSSA- - Багер гасеничар: слика 2
Hitachi ZX130LCN-6 SUOALUSTA -TULOSSA- - Багер гасеничар: слика 3
Hitachi ZX130LCN-6 SUOALUSTA -TULOSSA- - Багер гасеничар: слика 4
Hitachi ZX130LCN-6 SUOALUSTA -TULOSSA- - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Hitachi ZX130LCN-6 SUOALUSTA -TULOSSA-

2019 3 600 ч Бруто тежина: 15 000 kg
Финска, Finnland, Kärsämäki
Објавено: 26мин

105 900 EUR

star
2019 3 600 ч Бруто тежина: 15 000 kg
Финска, Finnland, Kärsämäki
email Контактирајте го продавачот
Volvo L30B HUOLLETTU - Натоварувач на тркала: слика 1
Volvo L30B HUOLLETTU - Натоварувач на тркала: слика 2
Volvo L30B HUOLLETTU - Натоварувач на тркала: слика 3
Volvo L30B HUOLLETTU - Натоварувач на тркала: слика 4
Volvo L30B HUOLLETTU - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Volvo L30B HUOLLETTU

2013 5 245 ч Бруто тежина: 6 500 kg
Финска, Finnland, Kärsämäki
Објавено: 26мин

41 900 EUR

star
2013 5 245 ч Бруто тежина: 6 500 kg
Финска, Finnland, Kärsämäki
email Контактирајте го продавачот
Wacker Neuson ET 18 Pyörittäjä, Uutta vastaava - Мини багер: слика 1
Wacker Neuson ET 18 Pyörittäjä, Uutta vastaava - Мини багер: слика 2
Wacker Neuson ET 18 Pyörittäjä, Uutta vastaava - Мини багер: слика 3
Wacker Neuson ET 18 Pyörittäjä, Uutta vastaava - Мини багер: слика 4
Wacker Neuson ET 18 Pyörittäjä, Uutta vastaava - Мини багер: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Wacker Neuson ET 18 Pyörittäjä, Uutta vastaava

2021 189 ч Бруто тежина: 1 987 kg 18 hp
Финска, Finnland, Pirkkala, Pirkanmaa
Објавено: 26мин

37 900 EUR

star
2021 189 ч Бруто тежина: 1 987 kg 18 hp
Финска, Finnland, Pirkkala, Pirkanmaa
email Контактирајте го продавачот
Merlo P 30.7 XS - Натоварувач на тркала: слика 1
Merlo P 30.7 XS - Натоварувач на тркала: слика 2
Merlo P 30.7 XS - Натоварувач на тркала: слика 3
Merlo P 30.7 XS - Натоварувач на тркала: слика 4
Merlo P 30.7 XS - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Merlo P 30.7 XS

1994 13 997 ч
Полска, Skierniewice
Објавено: 38мин

5 549.72 EUR

star
1994 13 997 ч
Полска, Skierniewice
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 2270   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Construction machinery
t1 old