Користени и нови Рударски машини за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Рударски машини


   Страница 1 од 15 1/15   
Сортирај според:
Резултати по страница:
FABO MOBILE CRUSHING PLANT - Рударска машина: слика 1
FABO MOBILE CRUSHING PLANT - Рударска машина: слика 2
FABO MOBILE CRUSHING PLANT - Рударска машина: слика 3
FABO MOBILE CRUSHING PLANT - Рударска машина: слика 4
FABO MOBILE CRUSHING PLANT - Рударска машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)
videocam

FABO MOBILE CRUSHING PLANT

2023 Ново
Турција, Izmir
Објавено: 25ден
Прашајте за цена
star
2023 Ново
Турција, Izmir
email Контактирајте го продавачот
GENERAL MAKİNA Mining & Quarry Equipment Exporter - Рударска машина: слика 1
videocam
Електро

GENERAL MAKİNA Mining & Quarry Equipment Exporter

2023 Ново Нето тежина: 55 000 kg Електро 3-оски
Турција, Yazibasi Industrial Area, Balkan Street. 322 Sk. 29 Ekim Torbali / Izmir - TURKEY
Објавено: 2мес 20ден
Прашајте за цена
star
2023 Ново Нето тежина: 55 000 kg Електро 3-оски
Турција, Yazibasi Industrial Area, Balkan Street. 322 Sk. 29 Ekim Torbali / Izmir - TURKEY
email Контактирајте го продавачот
Xrok Transporter 6536T - Рударска машина: слика 1
Xrok Transporter 6536T - Рударска машина: слика 2
Xrok Transporter 6536T - Рударска машина: слика 3
Xrok Transporter 6536T - Рударска машина: слика 4
Xrok Transporter 6536T - Рударска машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Xrok Transporter 6536T

2023 Ново Нето тежина: 8 000 kg
Холандија, DEURNE
Објавено: 12час 46мин Број на оглас E05319
Прашајте за цена
star
2023 Ново Нето тежина: 8 000 kg
Холандија, DEURNE
email Контактирајте го продавачот
Xrok Transporter 4030E - Рударска машина: слика 1
Xrok Transporter 4030E - Рударска машина: слика 2
Xrok Transporter 4030E - Рударска машина: слика 3
Xrok Transporter 4030E - Рударска машина: слика 4
Xrok Transporter 4030E - Рударска машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Xrok Transporter 4030E

2023 Ново Нето тежина: 1 500 kg
Холандија, DEURNE
Објавено: 12час 47мин Број на оглас E05623
Прашајте за цена
star
2023 Ново Нето тежина: 1 500 kg
Холандија, DEURNE
email Контактирајте го продавачот
Xrok Transporter 6030E - Рударска машина: слика 1
Xrok Transporter 6030E - Рударска машина: слика 2
Xrok Transporter 6030E - Рударска машина: слика 3
Xrok Transporter 6030E - Рударска машина: слика 4
Xrok Transporter 6030E - Рударска машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Xrok Transporter 6030E

2023 Ново Нето тежина: 3 500 kg
Холандија, DEURNE
Објавено: 12час 47мин Број на оглас E05625
Прашајте за цена
star
2023 Ново Нето тежина: 3 500 kg
Холандија, DEURNE
email Контактирајте го продавачот
Xrok Transporter 5030E - Рударска машина: слика 1
Xrok Transporter 5030E - Рударска машина: слика 2
Xrok Transporter 5030E - Рударска машина: слика 3
Xrok Transporter 5030E - Рударска машина: слика 4
Xrok Transporter 5030E - Рударска машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Xrok Transporter 5030E

2023 Ново Нето тежина: 2 800 kg
Холандија, DEURNE
Објавено: 12час 47мин Број на оглас E05624
Прашајте за цена
star
2023 Ново Нето тежина: 2 800 kg
Холандија, DEURNE
email Контактирајте го продавачот
Xrok Transporter 5036T - Рударска машина: слика 1
Xrok Transporter 5036T - Рударска машина: слика 2
Xrok Transporter 5036T - Рударска машина: слика 3
Xrok Transporter 5036T - Рударска машина: слика 4
Xrok Transporter 5036T - Рударска машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Xrok Transporter 5036T

2023 Ново Нето тежина: 7 000 kg
Холандија, DEURNE
Објавено: 12час 48мин Број на оглас E05754
Прашајте за цена
star
2023 Ново Нето тежина: 7 000 kg
Холандија, DEURNE
email Контактирајте го продавачот
Xrok Transporter 6536TR - Рударска машина: слика 1
Xrok Transporter 6536TR - Рударска машина: слика 2
Xrok Transporter 6536TR - Рударска машина: слика 3
Xrok Transporter 6536TR - Рударска машина: слика 4
Xrok Transporter 6536TR - Рударска машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Xrok Transporter 6536TR

2023 Ново Нето тежина: 12 000 kg
Холандија, DEURNE
Објавено: 12час 48мин Број на оглас E05726
Прашајте за цена
star
2023 Ново Нето тежина: 12 000 kg
Холандија, DEURNE
email Контактирајте го продавачот
Xrok Transporter 8030E - Рударска машина: слика 1
Xrok Transporter 8030E - Рударска машина: слика 2
Xrok Transporter 8030E - Рударска машина: слика 3
Xrok Transporter 8030E - Рударска машина: слика 4
Xrok Transporter 8030E - Рударска машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Xrok Transporter 8030E

2023 Ново Нето тежина: 3 750 kg
Холандија, DEURNE
Објавено: 12час 56мин Број на оглас E05220
Прашајте за цена
star
2023 Ново Нето тежина: 3 750 kg
Холандија, DEURNE
email Контактирајте го продавачот
FABO MOBILE CRUSHING PLANT - Рударска машина: слика 1
FABO MOBILE CRUSHING PLANT - Рударска машина: слика 2
FABO MOBILE CRUSHING PLANT - Рударска машина: слика 3
FABO MOBILE CRUSHING PLANT - Рударска машина: слика 4
FABO MOBILE CRUSHING PLANT - Рударска машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (33)
videocam

FABO MOBILE CRUSHING PLANT

2023 Ново
Турција, Izmir
Објавено: 6ден
Прашајте за цена
star
2023 Ново
Турција, Izmir
email Контактирајте го продавачот
FABO MOBILE CRUSHING PLANT - Рударска машина: слика 1
FABO MOBILE CRUSHING PLANT - Рударска машина: слика 2
FABO MOBILE CRUSHING PLANT - Рударска машина: слика 3
FABO MOBILE CRUSHING PLANT - Рударска машина: слика 4
FABO MOBILE CRUSHING PLANT - Рударска машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (47)
videocam

FABO MOBILE CRUSHING PLANT

2023 Ново
Турција, Izmir
Објавено: 6ден
Прашајте за цена
star
2023 Ново
Турција, Izmir
email Контактирајте го продавачот
Simex TFC50/100 - Рударска машина: слика 1
Simex TFC50/100 - Рударска машина: слика 2

Simex TFC50/100

2023 Ново
Германија, Lohmar
Објавено: 8ден

11 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2023 Ново
Германија, Lohmar
email Контактирајте го продавачот
Powerscreen WARRIOR 1200 - Рударска машина: слика 1

Powerscreen WARRIOR 1200

2017
Полска, Gdynia
Објавено: 10ден

140 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2017
Полска, Gdynia
email Контактирајте го продавачот
Atlas Copco E2C - Рударска машина: слика 1
Atlas Copco E2C - Рударска машина: слика 2
Atlas Copco E2C - Рударска машина: слика 3
Atlas Copco E2C - Рударска машина: слика 4
Atlas Copco E2C - Рударска машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Atlas Copco E2C

2015
Обединето Кралство, Middlesbrough
Објавено: 11ден Број на оглас US1211

495 000 EUR

star
2015
Обединето Кралство, Middlesbrough
email Контактирајте го продавачот
McCloskey J45 - Рударска машина: слика 1
McCloskey J45 - Рударска машина: слика 2
McCloskey J45 - Рударска машина: слика 3
McCloskey J45 - Рударска машина: слика 4
McCloskey J45 - Рударска машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

McCloskey J45

2020 3 500 ч
Обединето Кралство, Middlesbrough
Објавено: 11ден Број на оглас 6397
Прашајте за цена
star
2020 3 500 ч
Обединето Кралство, Middlesbrough
email Контактирајте го продавачот
McCloskey S130 - Рударска машина: слика 1
McCloskey S130 - Рударска машина: слика 2
McCloskey S130 - Рударска машина: слика 3
McCloskey S130 - Рударска машина: слика 4
McCloskey S130 - Рударска машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

McCloskey S130

2011 11 000 ч Дизел
Чешка република, Ostrava
Објавено: 14ден

58 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2011 11 000 ч Дизел
Чешка република, Ostrava
email Контактирајте го продавачот
Metso ST2.8 - Рударска машина: слика 1
Metso ST2.8 - Рударска машина: слика 2
Metso ST2.8 - Рударска машина: слика 3
Metso ST2.8 - Рударска машина: слика 4
Metso ST2.8 - Рударска машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Metso ST2.8

2015 4 250 ч
Обединето Кралство, Middlesbrough
Објавено: 18ден Број на оглас US1165

137 319 EUR

star
2015 4 250 ч
Обединето Кралство, Middlesbrough
email Контактирајте го продавачот
McCloskey S190 Rinser WASHPLANT - Рударска машина: слика 1
McCloskey S190 Rinser WASHPLANT - Рударска машина: слика 2
McCloskey S190 Rinser WASHPLANT - Рударска машина: слика 3
McCloskey S190 Rinser WASHPLANT - Рударска машина: слика 4
McCloskey S190 Rinser WASHPLANT - Рударска машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

McCloskey S190 Rinser WASHPLANT

2008 6 300 ч Нето тежина: 36 000 kg
Полска, Janikowo
Објавено: 18ден
Прашајте за цена
star
2008 6 300 ч Нето тежина: 36 000 kg
Полска, Janikowo
email Контактирајте го продавачот
Terex-Finlay 683 Rinser Washplant - Рударска машина: слика 1
Terex-Finlay 683 Rinser Washplant - Рударска машина: слика 2
Terex-Finlay 683 Rinser Washplant - Рударска машина: слика 3
Terex-Finlay 683 Rinser Washplant - Рударска машина: слика 4
Terex-Finlay 683 Rinser Washplant - Рударска машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Terex-Finlay 683 Rinser Washplant

2003 Нето тежина: 25 000 kg
Полска, Janikowo
Објавено: 18ден
Прашајте за цена
star
2003 Нето тежина: 25 000 kg
Полска, Janikowo
email Контактирајте го продавачот
Liebherr R 902  - Рударска машина: слика 1

Liebherr R 902

1985 11 980 ч Бруто тежина: 23 kg 72 hp
Грција, Griechenland
Објавено: 21ден

17 900 EUR

Цена без ДДВ

star
1985 11 980 ч Бруто тежина: 23 kg 72 hp
Грција, Griechenland
email Контактирајте го продавачот
Terex Schaeff ITC HRS 312 H1 - Рударска машина: слика 1
Terex Schaeff ITC HRS 312 H1 - Рударска машина: слика 2
Terex Schaeff ITC HRS 312 H1 - Рударска машина: слика 3
Terex Schaeff ITC HRS 312 H1 - Рударска машина: слика 4
Terex Schaeff ITC HRS 312 H1 - Рударска машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Terex Schaeff ITC HRS 312 H1

1993
Обединето Кралство, Middlesbrough
Објавено: 21ден Број на оглас 4276

130 000 EUR

star
1993
Обединето Кралство, Middlesbrough
email Контактирајте го продавачот
Putzmeister Sika PM 4207 PC - Рударска машина: слика 1
Putzmeister Sika PM 4207 PC - Рударска машина: слика 2
Putzmeister Sika PM 4207 PC - Рударска машина: слика 3
Putzmeister Sika PM 4207 PC - Рударска машина: слика 4
Putzmeister Sika PM 4207 PC - Рударска машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Putzmeister Sika PM 4207 PC

2011
Обединето Кралство, Middlesbrough
Објавено: 21ден Број на оглас 4179

115 000 EUR

star
2011
Обединето Кралство, Middlesbrough
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 15   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Construction machinery - Mining machinery
t1 old