Користени и нови Ровокопачи за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Ровокопачи


1 539
Резултати пронајдени
   Страница 1 од 77 1/77   
Сортирај според:
Резултати по страница:
CAT 432F  - Ровокопач
 15
Прашајте за цена
2014
2 134 ч

BVB D.O.V.

1

Белгија, Evergem

JCB 3CX - Ровокопач: слика 1
JCB 3CX - Ровокопач: слика 2
JCB 3CX - Ровокопач: слика 3
JCB 3CX - Ровокопач: слика 4

JCB 3CX

2014 553 ч Корисна носивост: 79 447 kg 97 hp
Кина, Minhang District, Shanghai
Објавено: 9мес 26ден Број на оглас JCB 3CX
Прашајте за цена
star
2014 553 ч Корисна носивост: 79 447 kg 97 hp
Кина, Minhang District, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 428E 422E - Ровокопач: слика 1
Caterpillar 428E 422E - Ровокопач: слика 2
Caterpillar 428E 422E - Ровокопач: слика 3
Caterpillar 428E 422E - Ровокопач: слика 4
Caterpillar 428E 422E - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Caterpillar 428E 422E

2008
Полска, Ostrowiec Świętokrzyski
Објавено: 1мес 10ден

29 000 EUR

star
2008
Полска, Ostrowiec Świętokrzyski
email Контактирајте го продавачот
CAT 432F  - Ровокопач: слика 1
CAT 432F  - Ровокопач: слика 2
CAT 432F  - Ровокопач: слика 3
CAT 432F  - Ровокопач: слика 4
CAT 432F  - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

CAT 432F

2014 2 134 ч
Белгија, Evergem
Објавено: 8час 6мин
Прашајте за цена
star
2014 2 134 ч
Белгија, Evergem
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 432 - Ровокопач: слика 1
Caterpillar 432 - Ровокопач: слика 2
Caterpillar 432 - Ровокопач: слика 3
Caterpillar 432 - Ровокопач: слика 4
Caterpillar 432 - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Caterpillar 432

Ново 2023 Нето тежина: 8 322 kg
Холандија, DEURNE
Објавено: 11час 37мин Број на оглас E05942
Прашајте за цена
star
Ново 2023 Нето тежина: 8 322 kg
Холандија, DEURNE
email Контактирајте го продавачот
Hidromek HMK 102 S UUS! SUPRA mudel! - Ровокопач: слика 1
Hidromek HMK 102 S UUS! SUPRA mudel! - Ровокопач: слика 2
Hidromek HMK 102 S UUS! SUPRA mudel! - Ровокопач: слика 3
Hidromek HMK 102 S UUS! SUPRA mudel! - Ровокопач: слика 4
Hidromek HMK 102 S UUS! SUPRA mudel! - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Hidromek HMK 102 S UUS! SUPRA mudel!

Ново 2023 1 ч Нето тежина: 9 640 kg 101 hp
Естонија, Lääne-Harju vald
Објавено: 11час 57мин Број на оглас M253-7976

89 900 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2023 1 ч Нето тежина: 9 640 kg 101 hp
Естонија, Lääne-Harju vald
email Контактирајте го продавачот
 2019 JCB 3CX CONTRACTOR - Ровокопач: слика 1
 2019 JCB 3CX CONTRACTOR - Ровокопач: слика 2
 2019 JCB 3CX CONTRACTOR - Ровокопач: слика 3
 2019 JCB 3CX CONTRACTOR - Ровокопач: слика 4
 2019 JCB 3CX CONTRACTOR - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (37)

2019 JCB 3CX CONTRACTOR

2019
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Објавено: 12час 40мин Број на оглас 200225304
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2019
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
email Контактирајте го продавачот
JCB 3 CX - Ровокопач: слика 1
JCB 3 CX - Ровокопач: слика 2
JCB 3 CX - Ровокопач: слика 3
JCB 3 CX - Ровокопач: слика 4
JCB 3 CX - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

JCB 3 CX

2019
Романија, Harsova
Објавено: 13час 24мин

60 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2019
Романија, Harsova
email Контактирајте го продавачот
 JCB 3 CX - Ровокопач: слика 1
 JCB 3 CX - Ровокопач: слика 2
 JCB 3 CX - Ровокопач: слика 3
 JCB 3 CX - Ровокопач: слика 4
 JCB 3 CX - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

JCB 3 CX

2018 2 017 ч
Кина, shanghai, 上海
Објавено: 14час 22мин

30 305 EUR

star
2018 2 017 ч
Кина, shanghai, 上海
email Контактирајте го продавачот
Shandong Rippa Machinery Group Co., Ltd. R3-CX - Ровокопач: слика 1
Shandong Rippa Machinery Group Co., Ltd. R3-CX - Ровокопач: слика 2
Shandong Rippa Machinery Group Co., Ltd. R3-CX - Ровокопач: слика 3
Shandong Rippa Machinery Group Co., Ltd. R3-CX - Ровокопач: слика 4
Shandong Rippa Machinery Group Co., Ltd. R3-CX - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Shandong Rippa Machinery Group Co., Ltd. R3-CX

Ново 2023
Кина
Објавено: 2ден

21 625 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2023
Кина
email Контактирајте го продавачот
Case 580SLE - Ровокопач: слика 1
Case 580SLE - Ровокопач: слика 2
Case 580SLE - Ровокопач: слика 3
Case 580SLE - Ровокопач: слика 4
Case 580SLE - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Case 580SLE

1997 89 hp
Холандија, Meers 33, Thorn, 6017 BD
Објавено: 2ден Број на оглас 9619538

500 EUR

gavel Аукција
star
1997 89 hp
Холандија, Meers 33, Thorn, 6017 BD
Negrisolo NA3700 - Ровокопач: слика 1
Negrisolo NA3700 - Ровокопач: слика 2
Negrisolo NA3700 - Ровокопач: слика 3
Negrisolo NA3700 - Ровокопач: слика 4
Negrisolo NA3700 - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Negrisolo NA3700

2019 Нето тежина: 1 760 kg
Холандија, Na ontvangst van uw betaling wordt er contact met u opgenomen, Ursem, Noord Holland
Објавено: 2ден Број на оглас 9625152

2 500 EUR

gavel Аукција
star
2019 Нето тежина: 1 760 kg
Холандија, Na ontvangst van uw betaling wordt er contact met u opgenomen, Ursem, Noord Holland
Caterpillar 428 E, 2006 ROK, TELESKOP, ŁYŻKA OTWIERANA - Ровокопач: слика 1
Caterpillar 428 E, 2006 ROK, TELESKOP, ŁYŻKA OTWIERANA - Ровокопач: слика 2
Caterpillar 428 E, 2006 ROK, TELESKOP, ŁYŻKA OTWIERANA - Ровокопач: слика 3
Caterpillar 428 E, 2006 ROK, TELESKOP, ŁYŻKA OTWIERANA - Ровокопач: слика 4
Caterpillar 428 E, 2006 ROK, TELESKOP, ŁYŻKA OTWIERANA - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Caterpillar 428 E, 2006 ROK, TELESKOP, ŁYŻKA OTWIERANA

2006 17 300 ч 91 hp
Полска, 63-405 Strzyżew
Објавено: 2ден

27 864.90 EUR

Цена без ДДВ

star
2006 17 300 ч 91 hp
Полска, 63-405 Strzyżew
email Контактирајте го продавачот
 2015 CATERPILLAR 420F2 IT 17135 - Ровокопач: слика 1
 2015 CATERPILLAR 420F2 IT 17135 - Ровокопач: слика 2
 2015 CATERPILLAR 420F2 IT 17135 - Ровокопач: слика 3
 2015 CATERPILLAR 420F2 IT 17135 - Ровокопач: слика 4
 2015 CATERPILLAR 420F2 IT 17135 - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

2015 CATERPILLAR 420F2 IT 17135

2015
САД, 79903, El Paso
Објавено: 2ден Број на оглас 17135
Прашајте за цена
star
2015
САД, 79903, El Paso
email Контактирајте го продавачот
Case 695ST - Ровокопач: слика 1
Case 695ST - Ровокопач: слика 2
Case 695ST - Ровокопач: слика 3
Case 695ST - Ровокопач: слика 4
Case 695ST - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Case 695ST

Ново 2022 3 ч Нето тежина: 9 430 kg 108 hp
Германија, Lübeck
Објавено: 3ден

101 500 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2022 3 ч Нето тежина: 9 430 kg 108 hp
Германија, Lübeck
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 428 C - Ровокопач: слика 1
Caterpillar 428 C - Ровокопач: слика 2
Caterpillar 428 C - Ровокопач: слика 3
Caterpillar 428 C - Ровокопач: слика 4
Caterpillar 428 C - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Caterpillar 428 C

2001 13 833 ч Нето тежина: 9 700 kg 76 hp
Литванија, Vilnius
Објавено: 3ден

12 600 EUR

star
2001 13 833 ч Нето тежина: 9 700 kg 76 hp
Литванија, Vilnius
email Контактирајте го продавачот
JCB 3 CX - Ровокопач: слика 1
JCB 3 CX - Ровокопач: слика 2
JCB 3 CX - Ровокопач: слика 3
JCB 3 CX - Ровокопач: слика 4
JCB 3 CX - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

JCB 3 CX

2006 Нето тежина: 7 600 kg 92 hp
Литванија, Vilnius
Објавено: 3ден

13 250 EUR

star
2006 Нето тежина: 7 600 kg 92 hp
Литванија, Vilnius
email Контактирајте го продавачот
Terex 760 - Ровокопач: слика 1
Terex 760 - Ровокопач: слика 2
Terex 760 - Ровокопач: слика 3
Terex 760 - Ровокопач: слика 4
Terex 760 - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Terex 760

2004 Нето тежина: 8 700 kg 80 hp
Литванија, Vilnius
Објавено: 3ден

10 250 EUR

star
2004 Нето тежина: 8 700 kg 80 hp
Литванија, Vilnius
email Контактирајте го продавачот
Ditch Witch HT 150 - Ровокопач: слика 1
Ditch Witch HT 150 - Ровокопач: слика 2
Ditch Witch HT 150 - Ровокопач: слика 3
Ditch Witch HT 150 - Ровокопач: слика 4
Ditch Witch HT 150 - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Ditch Witch HT 150

2000 Нето тежина: 15 000 kg 150 hp
Литванија, Vilnius
Објавено: 3ден

35 000 EUR

star
2000 Нето тежина: 15 000 kg 150 hp
Литванија, Vilnius
email Контактирајте го продавачот
EO 2621B - Ровокопач: слика 1
EO 2621B - Ровокопач: слика 2
EO 2621B - Ровокопач: слика 3
EO 2621B - Ровокопач: слика 4
EO 2621B - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

EO 2621B

1990 Нето тежина: 5 900 kg 60 hp
Литванија, Vilnius
Објавено: 3ден

2 500 EUR

star
1990 Нето тежина: 5 900 kg 60 hp
Литванија, Vilnius
email Контактирајте го продавачот
New Holland B 115 C - Ровокопач: слика 1
New Holland B 115 C - Ровокопач: слика 2
New Holland B 115 C - Ровокопач: слика 3
New Holland B 115 C - Ровокопач: слика 4
New Holland B 115 C - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

New Holland B 115 C

2014 12 318 ч Нето тежина: 9 350 kg 121 hp
Литванија, Vilnius
Објавено: 3ден

25 000 EUR

star
2014 12 318 ч Нето тежина: 9 350 kg 121 hp
Литванија, Vilnius
email Контактирајте го продавачот
 JCB 3CX - Ровокопач: слика 1
 JCB 3CX - Ровокопач: слика 2
 JCB 3CX - Ровокопач: слика 3
 JCB 3CX - Ровокопач: слика 4
 JCB 3CX - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (55)

JCB 3CX

Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Објавено: 3ден Број на оглас 140363304
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
email Контактирајте го продавачот
 JCB 3CX P21 - Ровокопач: слика 1
 JCB 3CX P21 - Ровокопач: слика 2
 JCB 3CX P21 - Ровокопач: слика 3
 JCB 3CX P21 - Ровокопач: слика 4
 JCB 3CX P21 - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (40)

JCB 3CX P21

Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Објавено: 3ден Број на оглас 140362046
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 77   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Construction machinery - Backhoe loaders
t1 old