Користени и нови Покретни кранови за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Покретни кранови


   Страница 1 од 2 1/2   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Abus GM 832HG - 201.41.064 E - Покретен кран: слика 1
Abus GM 832HG - 201.41.064 E - Покретен кран: слика 2
Abus GM 832HG - 201.41.064 E - Покретен кран: слика 3
Abus GM 832HG - 201.41.064 E - Покретен кран: слика 4
Abus GM 832HG - 201.41.064 E - Покретен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Abus GM 832HG - 201.41.064 E

1993
Холандија, Fortweg 3, Kwadijk, 1471 EB
Објавено: 1ден Број на оглас 9608959

1 000 EUR

gavel Аукција
star
1993
Холандија, Fortweg 3, Kwadijk, 1471 EB
Abus GM 4 1000.5-2 - Покретен кран: слика 1
Abus GM 4 1000.5-2 - Покретен кран: слика 2
Abus GM 4 1000.5-2 - Покретен кран: слика 3
Abus GM 4 1000.5-2 - Покретен кран: слика 4
Abus GM 4 1000.5-2 - Покретен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Abus GM 4 1000.5-2

2008
Германија, Sophie-Opel-Straße 20, Bochum, 44803
Објавено: 7ден Број на оглас 9592240

250 EUR

gavel Аукција
star
2008
Германија, Sophie-Opel-Straße 20, Bochum, 44803
Abus - Покретен кран: слика 1
Abus - Покретен кран: слика 2
Abus - Покретен кран: слика 3
Abus - Покретен кран: слика 4
Abus - Покретен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Abus

Германија, Sophie-Opel-Straße 20, Bochum, 44803
Објавено: 7ден Број на оглас 9592231

250 EUR

gavel Аукција
star
Германија, Sophie-Opel-Straße 20, Bochum, 44803
Abus - Покретен кран: слика 1
Abus - Покретен кран: слика 2
Abus - Покретен кран: слика 3
Abus - Покретен кран: слика 4
Abus - Покретен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Abus

Германија, Sophie-Opel-Straße 20, Bochum, 44803
Објавено: 7ден Број на оглас 9592236

250 EUR

gavel Аукција
star
Германија, Sophie-Opel-Straße 20, Bochum, 44803
Abus - Покретен кран: слика 1
Abus - Покретен кран: слика 2
Abus - Покретен кран: слика 3
Abus - Покретен кран: слика 4
Abus - Покретен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Abus

Германија, Sophie-Opel-Straße 20, Bochum, 44803
Објавено: 7ден Број на оглас 9592237

250 EUR

gavel Аукција
star
Германија, Sophie-Opel-Straße 20, Bochum, 44803
 [Other] Kuhnezug - Покретен кран: слика 1
 [Other] Kuhnezug - Покретен кран: слика 2
 [Other] Kuhnezug - Покретен кран: слика 3
 [Other] Kuhnezug - Покретен кран: слика 4
 [Other] Kuhnezug - Покретен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

[Other] Kuhnezug

2018
Франција, Cessy
Објавено: 7ден Број на оглас E11FT6602

200 000 EUR

gavel Аукција
star
2018
Франција, Cessy
email Контактирајте го продавачот
Van den Berg - Покретен кран: слика 1
Van den Berg - Покретен кран: слика 2

Van den Berg

Холандија, De Bolder 53, Drachten, 9206AP
Објавено: 11ден Број на оглас 9587637

250 EUR

gavel Аукција
star
Холандија, De Bolder 53, Drachten, 9206AP
Demag - Покретен кран: слика 1
Demag - Покретен кран: слика 2
Demag - Покретен кран: слика 3
Demag - Покретен кран: слика 4
Demag - Покретен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Demag

Холандија, Jonkerslan
Објавено: 16ден

9 500 EUR

Цена без ДДВ

star
Холандија, Jonkerslan
email Контактирајте го продавачот
SWF - Покретен кран: слика 1
SWF - Покретен кран: слика 2
SWF - Покретен кран: слика 3
SWF - Покретен кран: слика 4
SWF - Покретен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

SWF

Унгарија, Momofuku utca 6., Kecskemét, 6000
Објавено: 22ден Број на оглас 9442749

250 EUR

gavel Аукција
star
Унгарија, Momofuku utca 6., Kecskemét, 6000
SWF - Покретен кран: слика 1
SWF - Покретен кран: слика 2
SWF - Покретен кран: слика 3
SWF - Покретен кран: слика 4
SWF - Покретен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

SWF

Унгарија, Momofuku utca 6., Kecskemét, 6000
Објавено: 22ден Број на оглас 9442790

500 EUR

gavel Аукција
star
Унгарија, Momofuku utca 6., Kecskemét, 6000
Побарајте ги сите достапни фотографии

[Other] NRS Consulting

Колумбија, vereda llanos de san juan san jerónimo
Објавено: 1мес 2ден Број на оглас 8211985

154 987 EUR

gavel Аукција
star
Колумбија, vereda llanos de san juan san jerónimo
email Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

[Other] NRS CONSULTING CO

Колумбија, vereda llanos de san juan san jerónimo
Објавено: 1мес 2ден Број на оглас 8211987

161 643 EUR

gavel Аукција
star
Колумбија, vereda llanos de san juan san jerónimo
email Контактирајте го продавачот
Konecranes 5T TRAVERS CRANE - Покретен кран: слика 1
Konecranes 5T TRAVERS CRANE - Покретен кран: слика 2
Konecranes 5T TRAVERS CRANE - Покретен кран: слика 3
Konecranes 5T TRAVERS CRANE - Покретен кран: слика 4

Konecranes 5T TRAVERS CRANE

2008 Капцитет на кревање: 5 000 kg
Данска, Odder
Објавено: 3мес 15ден Број на оглас 2057
Прашајте за цена
star
2008 Капцитет на кревање: 5 000 kg
Данска, Odder
email Контактирајте го продавачот
 2003 R&M HOISTS SPACEMASTER SX 12983 - Покретен кран: слика 1
 2003 R&M HOISTS SPACEMASTER SX 12983 - Покретен кран: слика 2
 2003 R&M HOISTS SPACEMASTER SX 12983 - Покретен кран: слика 3
 2003 R&M HOISTS SPACEMASTER SX 12983 - Покретен кран: слика 4
 2003 R&M HOISTS SPACEMASTER SX 12983 - Покретен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

2003 R&M HOISTS SPACEMASTER SX 12983

2003
Мексико, 31608, Cuauhtémoc
Објавено: 5мес 4ден Број на оглас 12983

2 599 EUR

star
2003
Мексико, 31608, Cuauhtémoc
email Контактирајте го продавачот
 DESHAZO CRANE COMPANY INC 10 TON 16492 - Покретен кран: слика 1
 DESHAZO CRANE COMPANY INC 10 TON 16492 - Покретен кран: слика 2
 DESHAZO CRANE COMPANY INC 10 TON 16492 - Покретен кран: слика 3
 DESHAZO CRANE COMPANY INC 10 TON 16492 - Покретен кран: слика 4
 DESHAZO CRANE COMPANY INC 10 TON 16492 - Покретен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (32)

DESHAZO CRANE COMPANY INC 10 TON 16492

Мексико, 31608, Cuauhtémoc
Објавено: 5мес 4ден Број на оглас 16492
Прашајте за цена
star
Мексико, 31608, Cuauhtémoc
email Контактирајте го продавачот
 2008 R&M HOISTS SPACEMASTER SX 12984 - Покретен кран: слика 1
 2008 R&M HOISTS SPACEMASTER SX 12984 - Покретен кран: слика 2
 2008 R&M HOISTS SPACEMASTER SX 12984 - Покретен кран: слика 3
 2008 R&M HOISTS SPACEMASTER SX 12984 - Покретен кран: слика 4
 2008 R&M HOISTS SPACEMASTER SX 12984 - Покретен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

2008 R&M HOISTS SPACEMASTER SX 12984

2008
Мексико, 31608, Cuauhtémoc
Објавено: 5мес 4ден Број на оглас 12984

3 544 EUR

star
2008
Мексико, 31608, Cuauhtémoc
email Контактирајте го продавачот
 SACKETT 4000 15984 - Покретен кран: слика 1
 SACKETT 4000 15984 - Покретен кран: слика 2
 SACKETT 4000 15984 - Покретен кран: слика 3
 SACKETT 4000 15984 - Покретен кран: слика 4
 SACKETT 4000 15984 - Покретен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

SACKETT 4000 15984

Мексико, 31608, Cuauhtémoc
Објавено: 5мес 4ден Број на оглас 15984
Прашајте за цена
star
Мексико, 31608, Cuauhtémoc
email Контактирајте го продавачот
 WALLACE 5T15-A10AC 9425 - Покретен кран: слика 1
 WALLACE 5T15-A10AC 9425 - Покретен кран: слика 2

WALLACE 5T15-A10AC 9425

Мексико, 31608, Cuauhtémoc
Објавено: 5мес 4ден Број на оглас 9425

1 748 EUR

star
Мексико, 31608, Cuauhtémoc
email Контактирајте го продавачот
DEWINCH 10 ton -5 Ton Gantry Crane -Monorail Crane -Single Girder Crane - Покретен кран: слика 1
DEWINCH 10 ton -5 Ton Gantry Crane -Monorail Crane -Single Girder Crane - Покретен кран: слика 2
DEWINCH 10 ton -5 Ton Gantry Crane -Monorail Crane -Single Girder Crane - Покретен кран: слика 3
DEWINCH 10 ton -5 Ton Gantry Crane -Monorail Crane -Single Girder Crane - Покретен кран: слика 4
DEWINCH 10 ton -5 Ton Gantry Crane -Monorail Crane -Single Girder Crane - Покретен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

DEWINCH 10 ton -5 Ton Gantry Crane -Monorail Crane -Single Girder Crane

2022 Ново Капцитет на кревање: 10 000 kg
Турција, Konya
Објавено: 5мес
Прашајте за цена
star
2022 Ново Капцитет на кревање: 10 000 kg
Турција, Konya
email Контактирајте го продавачот
DEWINCH 15 TON- 70 TON GANTRY CRANE - Покретен кран: слика 1
DEWINCH 15 TON- 70 TON GANTRY CRANE - Покретен кран: слика 2
DEWINCH 15 TON- 70 TON GANTRY CRANE - Покретен кран: слика 3
DEWINCH 15 TON- 70 TON GANTRY CRANE - Покретен кран: слика 4
DEWINCH 15 TON- 70 TON GANTRY CRANE - Покретен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

DEWINCH 15 TON- 70 TON GANTRY CRANE

2022 Ново Капцитет на кревање: 30 000 kg
Турција, Konya
Објавено: 5мес
Прашајте за цена
star
2022 Ново Капцитет на кревање: 30 000 kg
Турција, Konya
email Контактирајте го продавачот
1 2   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Construction machinery - Gantry cranes
t1 old