Користени и нови Натоварувачи гасеничари за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Натоварувачи гасеничари, натоварувачи на гасеници


   Страница 1 од 6 1/6   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Caterpillar 973 - Натоварувач гасеничар: слика 1
Caterpillar 973 - Натоварувач гасеничар: слика 2
Caterpillar 973 - Натоварувач гасеничар: слика 3
Caterpillar 973 - Натоварувач гасеничар: слика 4
Caterpillar 973 - Натоварувач гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)
videocam

Caterpillar 973

2015 3 100 ч Корисна носивост: 8 000 kg 214 hp
Кина, Shanghai
Објавено: 1мес 7ден

24 230 EUR

star
2015 3 100 ч Корисна носивост: 8 000 kg 214 hp
Кина, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
Bobcat T590 - Натоварувач гасеничар: слика 1
Bobcat T590 - Натоварувач гасеничар: слика 2
Bobcat T590 - Натоварувач гасеничар: слика 3
Bobcat T590 - Натоварувач гасеничар: слика 4
Bobcat T590 - Натоварувач гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Bobcat T590

2021 1 797 ч Нето тежина: 3 664 kg Дизел
Литванија, Vilnius
Објавено: 20час 52мин

27 300 EUR

star
2021 1 797 ч Нето тежина: 3 664 kg Дизел
Литванија, Vilnius
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 277 B - Натоварувач гасеничар: слика 1
Caterpillar 277 B - Натоварувач гасеничар: слика 2
Caterpillar 277 B - Натоварувач гасеничар: слика 3
Caterpillar 277 B - Натоварувач гасеничар: слика 4
Caterpillar 277 B - Натоварувач гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Caterpillar 277 B

2006 4 464 ч Дизел
Литванија, Vilnius
Објавено: 20час 53мин

15 000 EUR

star
2006 4 464 ч Дизел
Литванија, Vilnius
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 953C - Натоварувач гасеничар: слика 1
Caterpillar 953C - Натоварувач гасеничар: слика 2
Caterpillar 953C - Натоварувач гасеничар: слика 3
Caterpillar 953C - Натоварувач гасеничар: слика 4
Caterpillar 953C - Натоварувач гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Caterpillar 953C

1999 9 194 ч Нето тежина: 19 600 kg
Холандија, DEURNE
Објавено: 21час 51мин Број на оглас E05767
Прашајте за цена
star
1999 9 194 ч Нето тежина: 19 600 kg
Холандија, DEURNE
email Контактирајте го продавачот
 Caterpillar 963 Tracked Loader - Натоварувач гасеничар: слика 1
 Caterpillar 963 Tracked Loader - Натоварувач гасеничар: слика 2
 Caterpillar 963 Tracked Loader - Натоварувач гасеничар: слика 3
 Caterpillar 963 Tracked Loader - Натоварувач гасеничар: слика 4
 Caterpillar 963 Tracked Loader - Натоварувач гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (90)
videocam

Caterpillar 963 Tracked Loader

1999 16 478 ч Нето тежина: 19 000 kg Бруто тежина: 19 000 kg
Франција
Објавено: 1ден Број на оглас SDS00XXX

56 000 EUR

star
1999 16 478 ч Нето тежина: 19 000 kg Бруто тежина: 19 000 kg
Франција
email Контактирајте го продавачот
AHLMANN ARS 12B Swing - Натоварувач гасеничар: слика 1
AHLMANN ARS 12B Swing - Натоварувач гасеничар: слика 2
AHLMANN ARS 12B Swing - Натоварувач гасеничар: слика 3
AHLMANN ARS 12B Swing - Натоварувач гасеничар: слика 4
AHLMANN ARS 12B Swing - Натоварувач гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

AHLMANN ARS 12B Swing

1987
Холандија, MOERDIJK, NLD
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
1987
Холандија, MOERDIJK, NLD
email Контактирајте го продавачот
CAT 953D - Натоварувач гасеничар: слика 1
CAT 953D - Натоварувач гасеничар: слика 2
CAT 953D - Натоварувач гасеничар: слика 3
CAT 953D - Натоварувач гасеничар: слика 4
CAT 953D - Натоварувач гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

CAT 953D

2009 3 315 ч
Холандија, MOERDIJK, NLD
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2009 3 315 ч
Холандија, MOERDIJK, NLD
email Контактирајте го продавачот
 Komatsu d31S- 20 Tracked Loader - Натоварувач гасеничар: слика 1
 Komatsu d31S- 20 Tracked Loader - Натоварувач гасеничар: слика 2
 Komatsu d31S- 20 Tracked Loader - Натоварувач гасеничар: слика 3
 Komatsu d31S- 20 Tracked Loader - Натоварувач гасеничар: слика 4
 Komatsu d31S- 20 Tracked Loader - Натоварувач гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (68)

Komatsu d31S- 20 Tracked Loader

1994 Нето тежина: 6 780 kg Бруто тежина: 6 780 kg
Франција
Објавено: 1ден Број на оглас 41XXX

13 500 EUR

star
1994 Нето тежина: 6 780 kg Бруто тежина: 6 780 kg
Франција
email Контактирајте го продавачот
 Liebherr LR 632 Tracked Loader - Натоварувач гасеничар: слика 1
 Liebherr LR 632 Tracked Loader - Натоварувач гасеничар: слика 2
 Liebherr LR 632 Tracked Loader - Натоварувач гасеничар: слика 3
 Liebherr LR 632 Tracked Loader - Натоварувач гасеничар: слика 4
 Liebherr LR 632 Tracked Loader - Натоварувач гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (123)
videocam

Liebherr LR 632 Tracked Loader

2002 10 688 ч Нето тежина: 21 000 kg Бруто тежина: 21 000 kg
Швајцарија
Објавено: 1ден Број на оглас VAUZ0393ZZT005XXX

20 500 EUR

star
2002 10 688 ч Нето тежина: 21 000 kg Бруто тежина: 21 000 kg
Швајцарија
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 963C - Натоварувач гасеничар: слика 1
Caterpillar 963C - Натоварувач гасеничар: слика 2
Caterpillar 963C - Натоварувач гасеничар: слика 3
Caterpillar 963C - Натоварувач гасеничар: слика 4
Caterpillar 963C - Натоварувач гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Caterpillar 963C

2002 10 838 ч Нето тежина: 24 000 kg
Франција, Neuville-Saint-Amand
Објавено: 1ден Број на оглас 2057699

35 900 EUR

star
2002 10 838 ч Нето тежина: 24 000 kg
Франција, Neuville-Saint-Amand
email Контактирајте го продавачот
Giant GS950T Skidsteer Schranklader - Натоварувач гасеничар: слика 1
Giant GS950T Skidsteer Schranklader - Натоварувач гасеничар: слика 2
Giant GS950T Skidsteer Schranklader - Натоварувач гасеничар: слика 3
Giant GS950T Skidsteer Schranklader - Натоварувач гасеничар: слика 4
Giant GS950T Skidsteer Schranklader - Натоварувач гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Giant GS950T Skidsteer Schranklader

2023 Ново 1 ч Нето тежина: 1 036 kg Капцитет на кревање: 570 kg Висина на кревање: 2 060 mm Дизел 25 hp
Холандија, Vessem
Објавено: 2ден Број на оглас VK9279
Прашајте за цена
star
2023 Ново 1 ч Нето тежина: 1 036 kg Капцитет на кревање: 570 kg Висина на кревање: 2 060 mm Дизел 25 hp
Холандија, Vessem
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 950M | BUCKET | QUICK COUPLER | AIRCO | CE + EPA - Натоварувач гасеничар: слика 1
Caterpillar 950M | BUCKET | QUICK COUPLER | AIRCO | CE + EPA - Натоварувач гасеничар: слика 2
Caterpillar 950M | BUCKET | QUICK COUPLER | AIRCO | CE + EPA - Натоварувач гасеничар: слика 3
Caterpillar 950M | BUCKET | QUICK COUPLER | AIRCO | CE + EPA - Натоварувач гасеничар: слика 4
Caterpillar 950M | BUCKET | QUICK COUPLER | AIRCO | CE + EPA - Натоварувач гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)
videocam

Caterpillar 950M | BUCKET | QUICK COUPLER | AIRCO | CE + EPA

2017 9 588 ч Нето тежина: 19 200 kg Дизел 249 hp
Холандија, Marknesse
Објавено: 2ден Број на оглас 112113

78 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 9 588 ч Нето тежина: 19 200 kg Дизел 249 hp
Холандија, Marknesse
email Контактирајте го продавачот
CATERPILLAR 963D - Натоварувач гасеничар: слика 1
CATERPILLAR 963D - Натоварувач гасеничар: слика 2
CATERPILLAR 963D - Натоварувач гасеничар: слика 3
CATERPILLAR 963D - Натоварувач гасеничар: слика 4
CATERPILLAR 963D - Натоварувач гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

CATERPILLAR 963D

2008 8 485 ч
Франција, LYON / VENISSIEUX
Објавено: 3ден Број на оглас LCS00740

100 000 EUR

star
2008 8 485 ч
Франција, LYON / VENISSIEUX
email Контактирајте го продавачот
CATERPILLAR 953C * ENGINE REBUILT * - Натоварувач гасеничар: слика 1
CATERPILLAR 953C * ENGINE REBUILT * - Натоварувач гасеничар: слика 2
CATERPILLAR 953C * ENGINE REBUILT * - Натоварувач гасеничар: слика 3
CATERPILLAR 953C * ENGINE REBUILT * - Натоварувач гасеничар: слика 4
CATERPILLAR 953C * ENGINE REBUILT * - Натоварувач гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

CATERPILLAR 953C * ENGINE REBUILT *

1999 11 500 ч Нето тежина: 19 600 kg Дизел
Германија, Schorfheide OT Finowfurt
Објавено: 3ден

37 500 EUR

Цена без ДДВ

star
1999 11 500 ч Нето тежина: 19 600 kg Дизел
Германија, Schorfheide OT Finowfurt
email Контактирајте го продавачот
 Caterpillar 973 C - Натоварувач гасеничар: слика 1
 Caterpillar 973 C - Натоварувач гасеничар: слика 2
 Caterpillar 973 C - Натоварувач гасеничар: слика 3
 Caterpillar 973 C - Натоварувач гасеничар: слика 4
 Caterpillar 973 C - Натоварувач гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Caterpillar 973 C

2015 2 300 ч Бруто тежина: 28 000 kg Капцитет на кревање: 4 kg 357 hp
Кина, Shang hai, 上海
Објавено: 4ден

33 128 EUR

star
2015 2 300 ч Бруто тежина: 28 000 kg Капцитет на кревање: 4 kg 357 hp
Кина, Shang hai, 上海
email Контактирајте го продавачот
FIAT FL14C - Натоварувач гасеничар: слика 1
FIAT FL14C - Натоварувач гасеничар: слика 2
FIAT FL14C - Натоварувач гасеничар: слика 3
FIAT FL14C - Натоварувач гасеничар: слика 4
FIAT FL14C - Натоварувач гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

FIAT FL14C

1901 2 724 ч
Италија, Roma
Објавено: 5ден Број на оглас 11763

9 500 EUR

star
1901 2 724 ч
Италија, Roma
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 943 - Натоварувач гасеничар: слика 1
Caterpillar 943 - Натоварувач гасеничар: слика 2
Caterpillar 943 - Натоварувач гасеничар: слика 3
Caterpillar 943 - Натоварувач гасеничар: слика 4
Caterpillar 943 - Натоварувач гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Caterpillar 943

1986
Италија, Roma
Објавено: 8ден Број на оглас 03Y01567

16 500 EUR

star
1986
Италија, Roma
email Контактирајте го продавачот
Liebherr LR632B - Натоварувач гасеничар: слика 1
Liebherr LR632B - Натоварувач гасеничар: слика 2
Liebherr LR632B - Натоварувач гасеничар: слика 3
Liebherr LR632B - Натоварувач гасеничар: слика 4
Liebherr LR632B - Натоварувач гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Liebherr LR632B

2006 15 840 ч 176 hp
Италија, Roma
Објавено: 8ден Број на оглас 008049

27 000 EUR

star
2006 15 840 ч 176 hp
Италија, Roma
email Контактирајте го продавачот
Komatsu D21S-6 - Натоварувач гасеничар: слика 1
Komatsu D21S-6 - Натоварувач гасеничар: слика 2
Komatsu D21S-6 - Натоварувач гасеничар: слика 3
Komatsu D21S-6 - Натоварувач гасеничар: слика 4
Komatsu D21S-6 - Натоварувач гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Komatsu D21S-6

1 720 ч Нето тежина: 3 840 kg
Франција, Neuville-Saint-Amand
Објавено: 8ден Број на оглас 6057218

9 900 EUR

star
1 720 ч Нето тежина: 3 840 kg
Франција, Neuville-Saint-Amand
email Контактирајте го продавачот
Liebherr LR 632 - Натоварувач гасеничар: слика 1
Liebherr LR 632 - Натоварувач гасеничар: слика 2
Liebherr LR 632 - Натоварувач гасеничар: слика 3
Liebherr LR 632 - Натоварувач гасеничар: слика 4
Liebherr LR 632 - Натоварувач гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Liebherr LR 632

2001 6 955 ч Нето тежина: 21 000 kg
Франција, Neuville-Saint-Amand
Објавено: 8ден Број на оглас 2202522

16 000 EUR

star
2001 6 955 ч Нето тежина: 21 000 kg
Франција, Neuville-Saint-Amand
email Контактирајте го продавачот
Komatsu D31S-20 - Натоварувач гасеничар: слика 1
Komatsu D31S-20 - Натоварувач гасеничар: слика 2
Komatsu D31S-20 - Натоварувач гасеничар: слика 3
Komatsu D31S-20 - Натоварувач гасеничар: слика 4
Komatsu D31S-20 - Натоварувач гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Komatsu D31S-20

1999 2 602 ч Нето тежина: 6 780 kg
Франција, Neuville-Saint-Amand
Објавено: 8ден Број на оглас 57848

12 000 EUR

star
1999 2 602 ч Нето тежина: 6 780 kg
Франција, Neuville-Saint-Amand
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 6   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Construction machinery - Crawler loaders
t1 old