Користени и нови Мобилни кранови за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Мобилни кранови, автокранови


1 012
Резултати пронајдени
   Страница 1 од 51 1/51   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Liebherr LTM 1040 - Мобилен кран
79 000 EUR
Цена без ДДВ
Atlas 140W-BLUE - Мобилен кран
129 500 EUR
Цена без ДДВ
Sany STC1250 - Мобилен кран: слика 1
Sany STC1250 - Мобилен кран: слика 2
Sany STC1250 - Мобилен кран: слика 3
Sany STC1250 - Мобилен кран: слика 4
Sany STC1250 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Sany STC1250

2017 Нето тежина: 53 870 kg Бруто тежина: 108 820 kg Корисна носивост: 54 950 kg Висина на кревање: 18 100 mm Дизел 469 hp
Кина, Minhang District, Shanghai
Објавено: 3мес 14ден Број на оглас STC1250

181 818 EUR

star
2017 Нето тежина: 53 870 kg Бруто тежина: 108 820 kg Корисна носивост: 54 950 kg Висина на кревање: 18 100 mm Дизел 469 hp
Кина, Minhang District, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz 3335 V6 MKG 550 Ta2-a2 -46m 420 kg Funk 2.Hand - Мобилен кран: слика 1
Mercedes-Benz 3335 V6 MKG 550 Ta2-a2 -46m 420 kg Funk 2.Hand - Мобилен кран: слика 2
Mercedes-Benz 3335 V6 MKG 550 Ta2-a2 -46m 420 kg Funk 2.Hand - Мобилен кран: слика 3
Mercedes-Benz 3335 V6 MKG 550 Ta2-a2 -46m 420 kg Funk 2.Hand - Мобилен кран: слика 4
Mercedes-Benz 3335 V6 MKG 550 Ta2-a2 -46m 420 kg Funk 2.Hand - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Mercedes-Benz 3335 V6 MKG 550 Ta2-a2 -46m 420 kg Funk 2.Hand

1998 195 867 km Бруто тежина: 28 000 kg Дизел 354 hp 6x4 3-оски
Германија
Објавено: 2мес 3ден

78 900 EUR

Цена без ДДВ

star
1998 195 867 km Бруто тежина: 28 000 kg Дизел 354 hp 6x4 3-оски
Германија
email Контактирајте го продавачот
Demag AC 100 - Мобилен кран: слика 1
Demag AC 100 - Мобилен кран: слика 2
Demag AC 100 - Мобилен кран: слика 3
Demag AC 100 - Мобилен кран: слика 4
Demag AC 100 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Demag AC 100

2008 78 500 km 15 000 ч
Шпанија, BARCELONA
Објавено: 2час 31мин
Прашајте за цена
star
2008 78 500 km 15 000 ч
Шпанија, BARCELONA
email Контактирајте го продавачот
Liebherr LTM 1070 4.1 - Мобилен кран: слика 1
Liebherr LTM 1070 4.1 - Мобилен кран: слика 2
Liebherr LTM 1070 4.1 - Мобилен кран: слика 3
Liebherr LTM 1070 4.1 - Мобилен кран: слика 4
Liebherr LTM 1070 4.1 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Liebherr LTM 1070 4.1

2007 95 397 km 14 899 ч
Шпанија, BARCELONA
Објавено: 2час 31мин
Прашајте за цена
star
2007 95 397 km 14 899 ч
Шпанија, BARCELONA
email Контактирајте го продавачот
Demag AC 80-2 - Мобилен кран: слика 1
Demag AC 80-2 - Мобилен кран: слика 2
Demag AC 80-2 - Мобилен кран: слика 3
Demag AC 80-2 - Мобилен кран: слика 4
Demag AC 80-2 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Demag AC 80-2

2007 54 000 km 12 000 ч
Шпанија, BARCELONA
Објавено: 2час 31мин
Прашајте за цена
star
2007 54 000 km 12 000 ч
Шпанија, BARCELONA
email Контактирајте го продавачот
Liebherr - Мобилен кран: слика 1
Liebherr - Мобилен кран: слика 2
Liebherr - Мобилен кран: слика 3
Liebherr - Мобилен кран: слика 4
Liebherr - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Liebherr

2008 110 000 km 15 000 ч
Шпанија, BARCELONA
Објавено: 2час 31мин
Прашајте за цена
star
2008 110 000 km 15 000 ч
Шпанија, BARCELONA
email Контактирајте го продавачот
Demag AC 500/1 - Мобилен кран: слика 1
Demag AC 500/1 - Мобилен кран: слика 2
Demag AC 500/1 - Мобилен кран: слика 3
Demag AC 500/1 - Мобилен кран: слика 4
Demag AC 500/1 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Demag AC 500/1

2002 58 439 km 16 516 ч
Шпанија, BARCELONA
Објавено: 2час 32мин
Прашајте за цена
star
2002 58 439 km 16 516 ч
Шпанија, BARCELONA
email Контактирајте го продавачот
Demag AC120/1 - Мобилен кран: слика 1
Demag AC120/1 - Мобилен кран: слика 2
Demag AC120/1 - Мобилен кран: слика 3
Demag AC120/1 - Мобилен кран: слика 4
Demag AC120/1 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Demag AC120/1

89 535 km 18 051 ч
Шпанија, BARCELONA
Објавено: 2час 32мин
Прашајте за цена
star
89 535 km 18 051 ч
Шпанија, BARCELONA
email Контактирајте го продавачот
Liebherr LTM 1130 5.1 - Мобилен кран: слика 1
Liebherr LTM 1130 5.1 - Мобилен кран: слика 2
Liebherr LTM 1130 5.1 - Мобилен кран: слика 3
Liebherr LTM 1130 5.1 - Мобилен кран: слика 4
Liebherr LTM 1130 5.1 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Liebherr LTM 1130 5.1

2009 92 000 km 16 000 ч
Шпанија, BARCELONA
Објавено: 2час 32мин
Прашајте за цена
star
2009 92 000 km 16 000 ч
Шпанија, BARCELONA
email Контактирајте го продавачот
Liebherr LTM 1090 4.1 - Мобилен кран: слика 1
Liebherr LTM 1090 4.1 - Мобилен кран: слика 2
Liebherr LTM 1090 4.1 - Мобилен кран: слика 3
Liebherr LTM 1090 4.1 - Мобилен кран: слика 4
Liebherr LTM 1090 4.1 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Liebherr LTM 1090 4.1

2009 93 600 km 14 625 ч
Шпанија, BARCELONA
Објавено: 2час 32мин
Прашајте за цена
star
2009 93 600 km 14 625 ч
Шпанија, BARCELONA
email Контактирајте го продавачот
Liebherr LTM 1095 5.1 - Мобилен кран: слика 1
Liebherr LTM 1095 5.1 - Мобилен кран: слика 2
Liebherr LTM 1095 5.1 - Мобилен кран: слика 3
Liebherr LTM 1095 5.1 - Мобилен кран: слика 4
Liebherr LTM 1095 5.1 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Liebherr LTM 1095 5.1

2006 130 214 km 13 742 ч
Шпанија, BARCELONA
Објавено: 2час 32мин
Прашајте за цена
star
2006 130 214 km 13 742 ч
Шпанија, BARCELONA
email Контактирајте го продавачот
Liebherr LTM 1040 - Мобилен кран: слика 1
Liebherr LTM 1040 - Мобилен кран: слика 2
Liebherr LTM 1040 - Мобилен кран: слика 3
Liebherr LTM 1040 - Мобилен кран: слика 4
Liebherr LTM 1040 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Liebherr LTM 1040

1995 42 000 km Бруто тежина: 36 000 kg 299 hp 6x6 3-оски
Германија, Würselen
Објавено: 15час 42мин

79 000 EUR

Цена без ДДВ

star
1995 42 000 km Бруто тежина: 36 000 kg 299 hp 6x6 3-оски
Германија, Würselen
email Контактирајте го продавачот
XCMG QY130K - Мобилен кран: слика 1
XCMG QY130K - Мобилен кран: слика 2
XCMG QY130K - Мобилен кран: слика 3
XCMG QY130K - Мобилен кран: слика 4
XCMG QY130K - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

XCMG QY130K

2018
Кина
Објавено: 19час 27мин Број на оглас 596416

106 407 EUR

star
2018
Кина
email Контактирајте го продавачот
XCMG QY70K - Мобилен кран: слика 1
XCMG QY70K - Мобилен кран: слика 2
XCMG QY70K - Мобилен кран: слика 3
XCMG QY70K - Мобилен кран: слика 4
XCMG QY70K - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

XCMG QY70K

2020
Кина, Shanghai, China
Објавено: 19час 28мин Број на оглас 596410

52 741 EUR

star
2020
Кина, Shanghai, China
email Контактирајте го продавачот
XCMG QY100 - Мобилен кран: слика 1
XCMG QY100 - Мобилен кран: слика 2
XCMG QY100 - Мобилен кран: слика 3
XCMG QY100 - Мобилен кран: слика 4
XCMG QY100 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

XCMG QY100

2016 Капцитет на кревање: 100 000 kg Дизел 276 hp
Кина, shanghai
Објавено: 19час 29мин

74 022 EUR

star
2016 Капцитет на кревање: 100 000 kg Дизел 276 hp
Кина, shanghai
email Контактирајте го продавачот
XCMG QY25K5 - Мобилен кран: слика 1
XCMG QY25K5 - Мобилен кран: слика 2
XCMG QY25K5 - Мобилен кран: слика 3
XCMG QY25K5 - Мобилен кран: слика 4
XCMG QY25K5 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

XCMG QY25K5

2020 4 600 ч
Кина, Shanghai, China
Објавено: 19час 29мин Број на оглас 594050

33 310 EUR

star
2020 4 600 ч
Кина, Shanghai, China
email Контактирајте го продавачот
XCMG QY25K5 - Мобилен кран: слика 1
XCMG QY25K5 - Мобилен кран: слика 2
XCMG QY25K5 - Мобилен кран: слика 3
XCMG QY25K5 - Мобилен кран: слика 4
XCMG QY25K5 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

XCMG QY25K5

2020
Кина
Објавено: 19час 31мин Број на оглас 606973

50 890 EUR

star
2020
Кина
email Контактирајте го продавачот
LIEBHERR LTM 1200-5.1 - Мобилен кран: слика 1
LIEBHERR LTM 1200-5.1 - Мобилен кран: слика 2
LIEBHERR LTM 1200-5.1 - Мобилен кран: слика 3
LIEBHERR LTM 1200-5.1 - Мобилен кран: слика 4

LIEBHERR LTM 1200-5.1

2008
Австрија, Salzburg
Објавено: 21час 2мин
Прашајте за цена
star
2008
Австрија, Salzburg
email Контактирајте го продавачот
LIEBHERR LTM 1070-4.2 - Мобилен кран: слика 1
LIEBHERR LTM 1070-4.2 - Мобилен кран: слика 2
LIEBHERR LTM 1070-4.2 - Мобилен кран: слика 3
LIEBHERR LTM 1070-4.2 - Мобилен кран: слика 4

LIEBHERR LTM 1070-4.2

2015 7 000 ч
Австрија, Salzburg
Објавено: 21час 2мин
Прашајте за цена
star
2015 7 000 ч
Австрија, Salzburg
email Контактирајте го продавачот
LIEBHERR LTM 1095-5.1 - Мобилен кран: слика 1
LIEBHERR LTM 1095-5.1 - Мобилен кран: слика 2
LIEBHERR LTM 1095-5.1 - Мобилен кран: слика 3
LIEBHERR LTM 1095-5.1 - Мобилен кран: слика 4
LIEBHERR LTM 1095-5.1 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

LIEBHERR LTM 1095-5.1

2007 95 066 km 4 631 ч
Австрија, Salzburg
Објавено: 21час 2мин
Прашајте за цена
star
2007 95 066 km 4 631 ч
Австрија, Salzburg
email Контактирајте го продавачот
GROVE GMK 4100L - Мобилен кран: слика 1
GROVE GMK 4100L - Мобилен кран: слика 2
GROVE GMK 4100L - Мобилен кран: слика 3
GROVE GMK 4100L - Мобилен кран: слика 4

GROVE GMK 4100L

2009 97 400 km 19 500 ч
Австрија, Salzburg
Објавено: 21час 2мин
Прашајте за цена
star
2009 97 400 km 19 500 ч
Австрија, Salzburg
email Контактирајте го продавачот
TEREX AC 100-4L - Мобилен кран: слика 1
TEREX AC 100-4L - Мобилен кран: слика 2
TEREX AC 100-4L - Мобилен кран: слика 3
TEREX AC 100-4L - Мобилен кран: слика 4
TEREX AC 100-4L - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

TEREX AC 100-4L

2012 75 000 km 13 500 ч
Австрија, Salzburg
Објавено: 21час 2мин
Прашајте за цена
star
2012 75 000 km 13 500 ч
Австрија, Salzburg
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 51   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Construction machinery - Mobile cranes
t1 old