Користени и нови Мини кранови за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Мини кранови


50
Резултати пронајдени
   Страница 1 од 3 1/3   
Сортирај според:
Резултати по страница:
JCB 15C-01 - Мини кран
 12
13 900 EUR
Цена без ДДВ
2018
1 110 ч

BVBA VANHOUTTE TRADING

12

Белгија, Meulebeke

Minikran Amsell Jones , Ex Geschützt - Мини кран: слика 1
Minikran Amsell Jones , Ex Geschützt - Мини кран: слика 2
Minikran Amsell Jones , Ex Geschützt - Мини кран: слика 3
Minikran Amsell Jones , Ex Geschützt - Мини кран: слика 4
Minikran Amsell Jones , Ex Geschützt - Мини кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

Minikran Amsell Jones , Ex Geschützt

2015 4 ч
Германија, Oelsnitz
Објавено: 4мес 13ден

26 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2015 4 ч
Германија, Oelsnitz
email Контактирајте го продавачот
Böcker AHK 30/1400 - Мини кран: слика 1
Böcker AHK 30/1400 - Мини кран: слика 2
Böcker AHK 30/1400 - Мини кран: слика 3
Böcker AHK 30/1400 - Мини кран: слика 4
Böcker AHK 30/1400 - Мини кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Böcker AHK 30/1400

2007
Полска, Kiełczewo
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
star
2007
Полска, Kiełczewo
email Контактирајте го продавачот
 Paus PTK 25 Mobile Crane - Мини кран: слика 1
 Paus PTK 25 Mobile Crane - Мини кран: слика 2
 Paus PTK 25 Mobile Crane - Мини кран: слика 3
 Paus PTK 25 Mobile Crane - Мини кран: слика 4
 Paus PTK 25 Mobile Crane - Мини кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (89)
videocam

Paus PTK 25 Mobile Crane

2014 411 ч Нето тежина: 2 600 kg
Германија
Објавено: 1ден Број на оглас W09800126E5P06XXX

61 600 EUR

star
2014 411 ч Нето тежина: 2 600 kg
Германија
email Контактирајте го продавачот
VB-A 4010/3S2 - Мини кран: слика 1
VB-A 4010/3S2 - Мини кран: слика 2
VB-A 4010/3S2 - Мини кран: слика 3
VB-A 4010/3S2 - Мини кран: слика 4
VB-A 4010/3S2 - Мини кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

VB-A 4010/3S2

2010 1 620 ч
Холандија, Wijchen, Gelderland
Објавено: 1ден

29 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2010 1 620 ч
Холандија, Wijchen, Gelderland
email Контактирајте го продавачот
XCMG SQS75-5 - Мини кран: слика 1
XCMG SQS75-5 - Мини кран: слика 2
XCMG SQS75-5 - Мини кран: слика 3
XCMG SQS75-5 - Мини кран: слика 4
XCMG SQS75-5 - Мини кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

XCMG SQS75-5

2022
Обединети Арапски Емирати, Dubai
Објавено: 2ден

27 EUR

Цена без ДДВ

star
2022
Обединети Арапски Емирати, Dubai
email Контактирајте го продавачот
JCB 15C-01 - Мини кран: слика 1
JCB 15C-01 - Мини кран: слика 2
JCB 15C-01 - Мини кран: слика 3
JCB 15C-01 - Мини кран: слика 4
JCB 15C-01 - Мини кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

JCB 15C-01

2018 1 110 ч
Белгија, Meulebeke
Објавено: 4ден

13 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 1 110 ч
Белгија, Meulebeke
email Контактирајте го продавачот
Hoeflon C6e - Мини кран: слика 1
Hoeflon C6e - Мини кран: слика 2
Hoeflon C6e - Мини кран: слика 3
Hoeflon C6e - Мини кран: слика 4
Hoeflon C6e - Мини кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Hoeflon C6e

Ново 2022 15 ч Нето тежина: 3 000 kg
Холандија, Barneveld
Објавено: 6ден
Прашајте за цена
star
Ново 2022 15 ч Нето тежина: 3 000 kg
Холандија, Barneveld
email Контактирајте го продавачот
Hoeflon C1e - Мини кран: слика 1
Hoeflon C1e - Мини кран: слика 2
Hoeflon C1e - Мини кран: слика 3
Hoeflon C1e - Мини кран: слика 4
Hoeflon C1e - Мини кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Hoeflon C1e

Ново 2023 1 ч Нето тежина: 800 kg
Холандија, Barneveld
Објавено: 6ден
Прашајте за цена
star
Ново 2023 1 ч Нето тежина: 800 kg
Холандија, Barneveld
email Контактирајте го продавачот
Verlinde - Мини кран: слика 1
Verlinde - Мини кран: слика 2
Verlinde - Мини кран: слика 3
Verlinde - Мини кран: слика 4
Verlinde - Мини кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Verlinde

Германија, Düsseldorferstr. 9-11, Mannheim, 68219
Објавено: 7ден Број на оглас 9599248

250 EUR

gavel Аукција
star
Германија, Düsseldorferstr. 9-11, Mannheim, 68219
Maeda CC1485S-1 | REMOTE CONTROL | RUBBER PADS | 16.7 METER - Мини кран: слика 1
Maeda CC1485S-1 | REMOTE CONTROL | RUBBER PADS | 16.7 METER - Мини кран: слика 2
Maeda CC1485S-1 | REMOTE CONTROL | RUBBER PADS | 16.7 METER - Мини кран: слика 3
Maeda CC1485S-1 | REMOTE CONTROL | RUBBER PADS | 16.7 METER - Мини кран: слика 4
Maeda CC1485S-1 | REMOTE CONTROL | RUBBER PADS | 16.7 METER - Мини кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Maeda CC1485S-1 | REMOTE CONTROL | RUBBER PADS | 16.7 METER

2019 1 892 ч Нето тежина: 15 000 kg 55 hp
Холандија, Marknesse
Објавено: 10ден Број на оглас 112105.01

132 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2019 1 892 ч Нето тежина: 15 000 kg 55 hp
Холандија, Marknesse
email Контактирајте го продавачот
 ENGINE HOIST - Мини кран: слика 1
 ENGINE HOIST - Мини кран: слика 2
 ENGINE HOIST - Мини кран: слика 3
 ENGINE HOIST - Мини кран: слика 4
 ENGINE HOIST - Мини кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

ENGINE HOIST

Обединето Кралство, Doncaster
Објавено: 11ден Број на оглас PL-15140
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Обединето Кралство, Doncaster
email Контактирајте го продавачот
Herkules Portable Rooftop Crane RK11-311 - Мини кран: слика 1
Herkules Portable Rooftop Crane RK11-311 - Мини кран: слика 2
Herkules Portable Rooftop Crane RK11-311 - Мини кран: слика 3
Herkules Portable Rooftop Crane RK11-311 - Мини кран: слика 4

Herkules Portable Rooftop Crane RK11-311

2021
Данска, Dänemark
Објавено: 11ден
Прашајте за цена
star
2021
Данска, Dänemark
email Контактирајте го продавачот
Ceptorn Portable Rooftop Crane RK22-219 - Мини кран: слика 1
Ceptorn Portable Rooftop Crane RK22-219 - Мини кран: слика 2
Ceptorn Portable Rooftop Crane RK22-219 - Мини кран: слика 3
Ceptorn Portable Rooftop Crane RK22-219 - Мини кран: слика 4

Ceptorn Portable Rooftop Crane RK22-219

2022
Данска, Dänemark
Објавено: 11ден
Прашајте за цена
star
2022
Данска, Dänemark
email Контактирајте го продавачот
BOUWMA WB 6 GLB - Мини кран: слика 1
BOUWMA WB 6 GLB - Мини кран: слика 2
BOUWMA WB 6 GLB - Мини кран: слика 3
BOUWMA WB 6 GLB - Мини кран: слика 4
BOUWMA WB 6 GLB - Мини кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

BOUWMA WB 6 GLB

1995
Холандија, Wilgenstraat 1, Oosterland, 4307 DA
Објавено: 22ден Број на оглас 9531374

500 EUR

gavel Аукција
star
1995
Холандија, Wilgenstraat 1, Oosterland, 4307 DA
Galizia G 20 - Мини кран: слика 1
Galizia G 20 - Мини кран: слика 2
Електро

Galizia G 20

Ново
Италија, SAN PAOLO BS
Објавено: 23ден
Прашајте за цена
star
Ново
Италија, SAN PAOLO BS
email Контактирајте го продавачот
Valla 20E - Мини кран: слика 1
Valla 20E - Мини кран: слика 2
Valla 20E - Мини кран: слика 3
Valla 20E - Мини кран: слика 4
Valla 20E - Мини кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)
Електро

Valla 20E

1998
Италија, SAN PAOLO BS
Објавено: 23ден
Прашајте за цена
star
1998
Италија, SAN PAOLO BS
email Контактирајте го продавачот
Galizia GF 30 - Мини кран: слика 1
Galizia GF 30 - Мини кран: слика 2
Електро

Galizia GF 30

Ново
Италија, SAN PAOLO BS
Објавено: 23ден
Прашајте за цена
star
Ново
Италија, SAN PAOLO BS
email Контактирајте го продавачот
Galizia G 35 - Мини кран: слика 1
Galizia G 35 - Мини кран: слика 2
Електро

Galizia G 35

Ново
Италија, SAN PAOLO BS
Објавено: 23ден
Прашајте за цена
star
Ново
Италија, SAN PAOLO BS
email Контактирајте го продавачот
Galizia GF42 - Мини кран: слика 1
Galizia GF42 - Мини кран: слика 2
Galizia GF42 - Мини кран: слика 3
Galizia GF42 - Мини кран: слика 4
Електро

Galizia GF42

Ново
Италија, SAN PAOLO BS
Објавено: 23ден
Прашајте за цена
star
Ново
Италија, SAN PAOLO BS
email Контактирајте го продавачот
Galizia GF 25 - Мини кран: слика 1
Galizia GF 25 - Мини кран: слика 2
Galizia GF 25 - Мини кран: слика 3
Електро

Galizia GF 25

Ново
Италија, SAN PAOLO BS
Објавено: 23ден
Прашајте за цена
star
Ново
Италија, SAN PAOLO BS
email Контактирајте го продавачот
HITACHI 3 TON TELE CRAWLER CRANE - Мини кран: слика 1
HITACHI 3 TON TELE CRAWLER CRANE - Мини кран: слика 2
HITACHI 3 TON TELE CRAWLER CRANE - Мини кран: слика 3
HITACHI 3 TON TELE CRAWLER CRANE - Мини кран: слика 4
HITACHI 3 TON TELE CRAWLER CRANE - Мини кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

HITACHI 3 TON TELE CRAWLER CRANE

2008 1 457 ч
Ирска, Coolowen Blarney Cork Ireland
Објавено: 1мес 1ден
Прашајте за цена
star
2008 1 457 ч
Ирска, Coolowen Blarney Cork Ireland
email Контактирајте го продавачот
1 2 3   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Construction machinery - Mini cranes
t1 old