Користени и нови Машини за дупчење тунел за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Машини за дупчење тунел


   Страница 1 од 2 1/2   
Сортирај според:
Резултати по страница:
 Atlas Copco MT2010 - Машина за дупчење тунел: слика 1
 Atlas Copco MT2010 - Машина за дупчење тунел: слика 2
 Atlas Copco MT2010 - Машина за дупчење тунел: слика 3
 Atlas Copco MT2010 - Машина за дупчење тунел: слика 4
 Atlas Copco MT2010 - Машина за дупчење тунел: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Atlas Copco MT2010

2015 5 257 ч
Обединето Кралство, Wardlow
Објавено: 7ден Број на оглас TMG15URE0525

92 307 EUR

gavel Аукција
star
2015 5 257 ч
Обединето Кралство, Wardlow
email Контактирајте го продавачот
 Atlas Copco MT2010 - Машина за дупчење тунел: слика 1
 Atlas Copco MT2010 - Машина за дупчење тунел: слика 2
 Atlas Copco MT2010 - Машина за дупчење тунел: слика 3
 Atlas Copco MT2010 - Машина за дупчење тунел: слика 4
 Atlas Copco MT2010 - Машина за дупчење тунел: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Atlas Copco MT2010

2018
Обединето Кралство, Wardlow
Објавено: 7ден Број на оглас 10507443

115 383 EUR

gavel Аукција
star
2018
Обединето Кралство, Wardlow
email Контактирајте го продавачот
 Atlas Copco ST7 - Машина за дупчење тунел: слика 1
 Atlas Copco ST7 - Машина за дупчење тунел: слика 2
 Atlas Copco ST7 - Машина за дупчење тунел: слика 3
 Atlas Copco ST7 - Машина за дупчење тунел: слика 4
 Atlas Copco ST7 - Машина за дупчење тунел: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Atlas Copco ST7

2012 14 497 ч
Обединето Кралство, Wardlow
Објавено: 7ден Број на оглас AVO12X020

80 768 EUR

gavel Аукција
star
2012 14 497 ч
Обединето Кралство, Wardlow
email Контактирајте го продавачот
 Epiroc Scooptram ST7 3B - Машина за дупчење тунел: слика 1
 Epiroc Scooptram ST7 3B - Машина за дупчење тунел: слика 2
 Epiroc Scooptram ST7 3B - Машина за дупчење тунел: слика 3
 Epiroc Scooptram ST7 3B - Машина за дупчење тунел: слика 4
 Epiroc Scooptram ST7 3B - Машина за дупчење тунел: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Epiroc Scooptram ST7 3B

2018
Обединето Кралство, Wardlow
Објавено: 7ден Број на оглас TMG18URE0079

57 691 EUR

gavel Аукција
star
2018
Обединето Кралство, Wardlow
email Контактирајте го продавачот
Atlas Copco XE3C - Машина за дупчење тунел: слика 1
Atlas Copco XE3C - Машина за дупчење тунел: слика 2
Atlas Copco XE3C - Машина за дупчење тунел: слика 3

Atlas Copco XE3C

2007
Австрија, Herzogsdorf
Објавено: 12ден
Прашајте за цена
star
2007
Австрија, Herzogsdorf
email Контактирајте го продавачот
DEILMANN HANIEL L513T Crawler Mounted Electric - Машина за дупчење тунел: слика 1
DEILMANN HANIEL L513T Crawler Mounted Electric - Машина за дупчење тунел: слика 2
DEILMANN HANIEL L513T Crawler Mounted Electric - Машина за дупчење тунел: слика 3
DEILMANN HANIEL L513T Crawler Mounted Electric - Машина за дупчење тунел: слика 4
DEILMANN HANIEL L513T Crawler Mounted Electric - Машина за дупчење тунел: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

DEILMANN HANIEL L513T Crawler Mounted Electric

1992 323 ч
Холандија, MOERDIJK, NLD
Објавено: 20ден
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
1992 323 ч
Холандија, MOERDIJK, NLD
email Контактирајте го продавачот
Atlas Copco ST14 - Машина за дупчење тунел: слика 1
Atlas Copco ST14 - Машина за дупчење тунел: слика 2
Atlas Copco ST14 - Машина за дупчење тунел: слика 3
Atlas Copco ST14 - Машина за дупчење тунел: слика 4
Atlas Copco ST14 - Машина за дупчење тунел: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Atlas Copco ST14

2015 Нето тежина: 42 000 kg 2-оски
Шведска, Dalarna
Објавено: 21ден Број на оглас S6439

164 700 EUR

star
2015 Нето тежина: 42 000 kg 2-оски
Шведска, Dalarna
email Контактирајте го продавачот
Schaeff ITC312 H3 - Машина за дупчење тунел: слика 1
Schaeff ITC312 H3 - Машина за дупчење тунел: слика 2
Schaeff ITC312 H3 - Машина за дупчење тунел: слика 3

Schaeff ITC312 H3

2002 1 319 ч
Австрија, Herzogsdorf
Објавено: 26ден
Прашајте за цена
star
2002 1 319 ч
Австрија, Herzogsdorf
email Контактирајте го продавачот
Komatsu TM614PMX - Машина за дупчење тунел: слика 1
Komatsu TM614PMX - Машина за дупчење тунел: слика 2
Komatsu TM614PMX - Машина за дупчење тунел: слика 3
Komatsu TM614PMX - Машина за дупчење тунел: слика 4
Komatsu TM614PMX - Машина за дупчење тунел: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Komatsu TM614PMX

2010 1 242 hp
Кина, Hefei
Објавено: 1мес 10ден
Прашајте за цена
star
2010 1 242 hp
Кина, Hefei
email Контактирајте го продавачот
GIAMEC 211 SAXBORD / BROKK 90 - Машина за дупчење тунел: слика 1
GIAMEC 211 SAXBORD / BROKK 90 - Машина за дупчење тунел: слика 2
GIAMEC 211 SAXBORD / BROKK 90 - Машина за дупчење тунел: слика 3
GIAMEC 211 SAXBORD / BROKK 90 - Машина за дупчење тунел: слика 4
GIAMEC 211 SAXBORD / BROKK 90 - Машина за дупчење тунел: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

GIAMEC 211 SAXBORD / BROKK 90

2010 530 ч Нето тежина: 17 655 kg
Холандија, Havelte
Објавено: 2мес 14ден

68 750 EUR

Цена без ДДВ

star
2010 530 ч Нето тежина: 17 655 kg
Холандија, Havelte
email Контактирајте го продавачот
FUJI BUSSAN B-SFW1C-6S  DRY / WET SHOTCRETE & GUNITE MACHINE - Машина за дупчење тунел: слика 1
FUJI BUSSAN B-SFW1C-6S  DRY / WET SHOTCRETE & GUNITE MACHINE - Машина за дупчење тунел: слика 2
FUJI BUSSAN B-SFW1C-6S  DRY / WET SHOTCRETE & GUNITE MACHINE - Машина за дупчење тунел: слика 3
FUJI BUSSAN B-SFW1C-6S  DRY / WET SHOTCRETE & GUNITE MACHINE - Машина за дупчење тунел: слика 4
FUJI BUSSAN B-SFW1C-6S  DRY / WET SHOTCRETE & GUNITE MACHINE - Машина за дупчење тунел: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

FUJI BUSSAN B-SFW1C-6S DRY / WET SHOTCRETE & GUNITE MACHINE

1997 7 160 ч
Холандија, Dolderweg 44 , 8331 LL Steenwijk , The Netherlands
Објавено: 2мес 14ден

29 750 EUR

Цена без ДДВ

star
1997 7 160 ч
Холандија, Dolderweg 44 , 8331 LL Steenwijk , The Netherlands
email Контактирајте го продавачот
Kawasaki TBM/EPB 6340 - Машина за дупчење тунел: слика 1
Kawasaki TBM/EPB 6340 - Машина за дупчење тунел: слика 2
Kawasaki TBM/EPB 6340 - Машина за дупчење тунел: слика 3
Kawasaki TBM/EPB 6340 - Машина за дупчење тунел: слика 4
Kawasaki TBM/EPB 6340 - Машина за дупчење тунел: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Kawasaki TBM/EPB 6340

2009 500 ч
Кина, Hefei
Објавено: 2мес 15ден
Прашајте за цена
star
2009 500 ч
Кина, Hefei
email Контактирајте го продавачот
Kawasaki TBM/EPB 6340 - Машина за дупчење тунел: слика 1
Kawasaki TBM/EPB 6340 - Машина за дупчење тунел: слика 2
Kawasaki TBM/EPB 6340 - Машина за дупчење тунел: слика 3

Kawasaki TBM/EPB 6340

2009 900 ч Нето тежина: 325 000 kg
Кина, Hefei Shi
Објавено: 2мес 15ден
Прашајте за цена
star
2009 900 ч Нето тежина: 325 000 kg
Кина, Hefei Shi
email Контактирајте го продавачот
TUNELMARK ADROIT 450W ADROIT 450W - Машина за дупчење тунел: слика 1
TUNELMARK ADROIT 450W ADROIT 450W - Машина за дупчење тунел: слика 2
TUNELMARK ADROIT 450W ADROIT 450W - Машина за дупчење тунел: слика 3
TUNELMARK ADROIT 450W ADROIT 450W - Машина за дупчење тунел: слика 4
TUNELMARK ADROIT 450W ADROIT 450W - Машина за дупчење тунел: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

TUNELMARK ADROIT 450W ADROIT 450W

2015 1 500 ч
Израел, Israel, Israel
Објавено: 3мес 13ден
Прашајте за цена
star
2015 1 500 ч
Израел, Israel, Israel
email Контактирајте го продавачот
Schopf L72 scooptram - Машина за дупчење тунел: слика 1
Schopf L72 scooptram - Машина за дупчење тунел: слика 2
Schopf L72 scooptram - Машина за дупчење тунел: слика 3
Schopf L72 scooptram - Машина за дупчење тунел: слика 4
Schopf L72 scooptram - Машина за дупчење тунел: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Schopf L72 scooptram

1994 Оштетено 69 hp
Австрија, A-1010 Wien
Објавено: 3мес 25ден
Прашајте за цена
star
1994 Оштетено 69 hp
Австрија, A-1010 Wien
email Контактирајте го продавачот
AtlasCopco XE3C - Машина за дупчење тунел: слика 1
AtlasCopco XE3C - Машина за дупчење тунел: слика 2

AtlasCopco XE3C

2014 4 000 ч
Австрија, A-1010 Wien
Објавено: 6мес 8ден
Прашајте за цена
star
2014 4 000 ч
Австрија, A-1010 Wien
email Контактирајте го продавачот
Schopf SFL 65 scoop tram - Машина за дупчење тунел: слика 1
Schopf SFL 65 scoop tram - Машина за дупчење тунел: слика 2

Schopf SFL 65 scoop tram

2010 2 980 ч
Австрија, A-1010 Wien
Објавено: 6мес 14ден
Прашајте за цена
star
2010 2 980 ч
Австрија, A-1010 Wien
email Контактирајте го продавачот
Schöma CFL 180 CL - Машина за дупчење тунел: слика 1
Schöma CFL 180 CL - Машина за дупчење тунел: слика 2

Schöma CFL 180 CL

5 200 ч
Австрија, A-1010 Wien
Објавено: 6мес 14ден
Прашајте за цена
star
5 200 ч
Австрија, A-1010 Wien
email Контактирајте го продавачот
AtlasCopco BUT 6 EH drill boom - Машина за дупчење тунел: слика 1
AtlasCopco BUT 6 EH drill boom - Машина за дупчење тунел: слика 2
AtlasCopco BUT 6 EH drill boom - Машина за дупчење тунел: слика 3
AtlasCopco BUT 6 EH drill boom - Машина за дупчење тунел: слика 4
AtlasCopco BUT 6 EH drill boom - Машина за дупчење тунел: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

AtlasCopco BUT 6 EH drill boom

Австрија, A-1010 Wien
Објавено: 6мес 14ден
Прашајте за цена
star
Австрија, A-1010 Wien
email Контактирајте го продавачот
Schaeff ITC 312 - Машина за дупчење тунел: слика 1
Schaeff ITC 312 - Машина за дупчење тунел: слика 2
Schaeff ITC 312 - Машина за дупчење тунел: слика 3
Schaeff ITC 312 - Машина за дупчење тунел: слика 4
Schaeff ITC 312 - Машина за дупчење тунел: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Schaeff ITC 312

2002
Израел, Israel
Објавено: 6мес 15ден Број на оглас Z-025
Прашајте за цена
star
2002
Израел, Israel
email Контактирајте го продавачот
1 2   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Construction machinery - Tunneling equipment
t1 old