Користени и нови Машини за бетон за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 81
General Makina Best Price Concrete Batching Plants - Бетонска база: слика 1
General Makina Best Price Concrete Batching Plants - Бетонска база: слика 2
General Makina Best Price Concrete Batching Plants - Бетонска база: слика 3
General Makina Best Price Concrete Batching Plants - Бетонска база: слика 4
General Makina Best Price Concrete Batching Plants - Бетонска база: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)
Електро
TOP

General Makina Best Price Concrete Batching Plants

Бетонска база
Ново2024
Турција, Yazıbaşı Mahallesi Balkan caddesi Torbalı / Ticaret Sicil no: 3230 / İzmir, Turkey
Објавено: 2ден
Прашајте за цена
Ново2024
Турција, Yazıbaşı Mahallesi Balkan caddesi Torbalı / Ticaret Sicil no: 3230 / İzmir, Turkey
Контактирајте го продавачот
MEGA Concrete Batching Plant 90 m³ READY IN STOCK - Бетонска база: слика 1
MEGA Concrete Batching Plant 90 m³ READY IN STOCK - Бетонска база: слика 2
MEGA Concrete Batching Plant 90 m³ READY IN STOCK - Бетонска база: слика 3
MEGA Concrete Batching Plant 90 m³ READY IN STOCK - Бетонска база: слика 4
MEGA Concrete Batching Plant 90 m³ READY IN STOCK - Бетонска база: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)
TOP

MEGA Concrete Batching Plant 90 m³ READY IN STOCK

Бетонска база
Ново2024
Грузија
Објавено: 6ден
Прашајте за цена
Ново2024
Грузија
Контактирајте го продавачот
QINGDAO PROMISING 1.6 CBM Small Concrete Mixer Truck - Камион миксер за бетон: слика 1
QINGDAO PROMISING 1.6 CBM Small Concrete Mixer Truck - Камион миксер за бетон: слика 2
QINGDAO PROMISING 1.6 CBM Small Concrete Mixer Truck - Камион миксер за бетон: слика 3
QINGDAO PROMISING 1.6 CBM Small Concrete Mixer Truck - Камион миксер за бетон: слика 4
QINGDAO PROMISING 1.6 CBM Small Concrete Mixer Truck - Камион миксер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

QINGDAO PROMISING 1.6 CBM Small Concrete Mixer Truck

Камион миксер за бетон
Ново20245 km2 чНето тежина: 5500 kgКорисна носивост: 4000 kg82 hp
Кина, 24th Floor Tianzhi International Building, Qingdao Free Trade Zone
Објавено: 2час 25минБрој на оглас 20210208CML160

13 300EUR

Цена без ДДВ

  • ≈ 818 617 MKD
  • ≈ 14 445 USD
Ново20245 km2 чНето тежина: 5500 kgКорисна носивост: 4000 kg82 hp
Кина, 24th Floor Tianzhi International Building, Qingdao Free Trade Zone
Контактирајте го продавачот
FABO COMPACT-120 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE | AVAILABLE IN STOCK - Бетонска база: слика 1
FABO COMPACT-120 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE | AVAILABLE IN STOCK - Бетонска база: слика 2
FABO COMPACT-120 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE | AVAILABLE IN STOCK - Бетонска база: слика 3
FABO COMPACT-120 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE | AVAILABLE IN STOCK - Бетонска база: слика 4
FABO COMPACT-120 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE | AVAILABLE IN STOCK - Бетонска база: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)
TOP

FABO COMPACT-120 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE | AVAILABLE IN STOCK

Бетонска база
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Контактирајте го продавачот
FABO SKIP SYSTEM CONCRETE BATCHING PLANT | 110m3/h Capacity | AVAILABLE IN STOCK - Бетонска база: слика 1
FABO SKIP SYSTEM CONCRETE BATCHING PLANT | 110m3/h Capacity | AVAILABLE IN STOCK - Бетонска база: слика 2
FABO SKIP SYSTEM CONCRETE BATCHING PLANT | 110m3/h Capacity | AVAILABLE IN STOCK - Бетонска база: слика 3
FABO SKIP SYSTEM CONCRETE BATCHING PLANT | 110m3/h Capacity | AVAILABLE IN STOCK - Бетонска база: слика 4
FABO SKIP SYSTEM CONCRETE BATCHING PLANT | 110m3/h Capacity | AVAILABLE IN STOCK - Бетонска база: слика 5
Видете ги сите фотографии (40)

FABO SKIP SYSTEM CONCRETE BATCHING PLANT | 110m3/h Capacity | AVAILABLE IN STOCK

Бетонска база
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Контактирајте го продавачот
FABO COMPACT-160 | CONVEYOR TYPE | Ready in Stock - Бетонска база: слика 1
FABO COMPACT-160 | CONVEYOR TYPE | Ready in Stock - Бетонска база: слика 2
FABO COMPACT-160 | CONVEYOR TYPE | Ready in Stock - Бетонска база: слика 3
FABO COMPACT-160 | CONVEYOR TYPE | Ready in Stock - Бетонска база: слика 4
FABO COMPACT-160 | CONVEYOR TYPE | Ready in Stock - Бетонска база: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

FABO COMPACT-160 | CONVEYOR TYPE | Ready in Stock

Бетонска база
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Контактирајте го продавачот
FABO COMPACT-180 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE - Бетонска база: слика 1
FABO COMPACT-180 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE - Бетонска база: слика 2
FABO COMPACT-180 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE - Бетонска база: слика 3
FABO COMPACT-180 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE - Бетонска база: слика 4
FABO COMPACT-180 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE - Бетонска база: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

FABO COMPACT-180 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE

Бетонска база
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Контактирајте го продавачот
FABO SKIP SYSTEM CONCRETE BATCHING PLANT | 120m3/h Capacity - Бетонска база: слика 1
FABO SKIP SYSTEM CONCRETE BATCHING PLANT | 120m3/h Capacity - Бетонска база: слика 2
FABO SKIP SYSTEM CONCRETE BATCHING PLANT | 120m3/h Capacity - Бетонска база: слика 3
FABO SKIP SYSTEM CONCRETE BATCHING PLANT | 120m3/h Capacity - Бетонска база: слика 4
FABO SKIP SYSTEM CONCRETE BATCHING PLANT | 120m3/h Capacity - Бетонска база: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

FABO SKIP SYSTEM CONCRETE BATCHING PLANT | 120m3/h Capacity

Бетонска база
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Контактирајте го продавачот
FABO SKIP SYSTEM CONCRETE BATCHING PLANT | 60m3/h Capacity | AVAILABLE IN STOCK - Бетонска база: слика 1
FABO SKIP SYSTEM CONCRETE BATCHING PLANT | 60m3/h Capacity | AVAILABLE IN STOCK - Бетонска база: слика 2
FABO SKIP SYSTEM CONCRETE BATCHING PLANT | 60m3/h Capacity | AVAILABLE IN STOCK - Бетонска база: слика 3
FABO SKIP SYSTEM CONCRETE BATCHING PLANT | 60m3/h Capacity | AVAILABLE IN STOCK - Бетонска база: слика 4
FABO SKIP SYSTEM CONCRETE BATCHING PLANT | 60m3/h Capacity | AVAILABLE IN STOCK - Бетонска база: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

FABO SKIP SYSTEM CONCRETE BATCHING PLANT | 60m3/h Capacity | AVAILABLE IN STOCK

Бетонска база
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Контактирајте го продавачот
FABO COMPACT-120 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE | AVAILABLE IN STOCK - Бетонска база: слика 1
FABO COMPACT-120 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE | AVAILABLE IN STOCK - Бетонска база: слика 2
FABO COMPACT-120 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE | AVAILABLE IN STOCK - Бетонска база: слика 3
FABO COMPACT-120 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE | AVAILABLE IN STOCK - Бетонска база: слика 4
FABO COMPACT-120 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE | AVAILABLE IN STOCK - Бетонска база: слика 5
Видете ги сите фотографии (23)

FABO COMPACT-120 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE | AVAILABLE IN STOCK

Бетонска база
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Контактирајте го продавачот
FABO COMPACT-60 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE - Бетонска база: слика 1
FABO COMPACT-60 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE - Бетонска база: слика 2
FABO COMPACT-60 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE - Бетонска база: слика 3
FABO COMPACT-60 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE - Бетонска база: слика 4
FABO COMPACT-60 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE - Бетонска база: слика 5
Видете ги сите фотографии (21)

FABO COMPACT-60 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE

Бетонска база
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Контактирајте го продавачот
FABO COMPACT-160 | CONVEYOR TYPE | Ready in Stock - Бетонска база: слика 1
FABO COMPACT-160 | CONVEYOR TYPE | Ready in Stock - Бетонска база: слика 2
FABO COMPACT-160 | CONVEYOR TYPE | Ready in Stock - Бетонска база: слика 3
FABO COMPACT-160 | CONVEYOR TYPE | Ready in Stock - Бетонска база: слика 4
FABO COMPACT-160 | CONVEYOR TYPE | Ready in Stock - Бетонска база: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

FABO COMPACT-160 | CONVEYOR TYPE | Ready in Stock

Бетонска база
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Контактирајте го продавачот
FABO TURBOMIX-100 Mobile Concrete Batching Plant - Бетонска база: слика 1
FABO TURBOMIX-100 Mobile Concrete Batching Plant - Бетонска база: слика 2
FABO TURBOMIX-100 Mobile Concrete Batching Plant - Бетонска база: слика 3
FABO TURBOMIX-100 Mobile Concrete Batching Plant - Бетонска база: слика 4
FABO TURBOMIX-100 Mobile Concrete Batching Plant - Бетонска база: слика 5
Видете ги сите фотографии (26)

FABO TURBOMIX-100 Mobile Concrete Batching Plant

Бетонска база
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Контактирајте го продавачот
FABO COMPACT-60 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE - Бетонска база: слика 1
FABO COMPACT-60 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE - Бетонска база: слика 2
FABO COMPACT-60 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE - Бетонска база: слика 3
FABO COMPACT-60 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE - Бетонска база: слика 4
FABO COMPACT-60 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE - Бетонска база: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

FABO COMPACT-60 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE

Бетонска база
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Контактирајте го продавачот
FABO SKIP SYSTEM CONCRETE BATCHING PLANT | 110m3/h Capacity | AVAILABLE IN STOCK - Бетонска база: слика 1
FABO SKIP SYSTEM CONCRETE BATCHING PLANT | 110m3/h Capacity | AVAILABLE IN STOCK - Бетонска база: слика 2
FABO SKIP SYSTEM CONCRETE BATCHING PLANT | 110m3/h Capacity | AVAILABLE IN STOCK - Бетонска база: слика 3
FABO SKIP SYSTEM CONCRETE BATCHING PLANT | 110m3/h Capacity | AVAILABLE IN STOCK - Бетонска база: слика 4
FABO SKIP SYSTEM CONCRETE BATCHING PLANT | 110m3/h Capacity | AVAILABLE IN STOCK - Бетонска база: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

FABO SKIP SYSTEM CONCRETE BATCHING PLANT | 110m3/h Capacity | AVAILABLE IN STOCK

Бетонска база
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Контактирајте го продавачот
FABO TURBOMIX-100 Mobile Concrete Batching Plant - Бетонска база: слика 1
FABO TURBOMIX-100 Mobile Concrete Batching Plant - Бетонска база: слика 2
FABO TURBOMIX-100 Mobile Concrete Batching Plant - Бетонска база: слика 3
FABO TURBOMIX-100 Mobile Concrete Batching Plant - Бетонска база: слика 4
FABO TURBOMIX-100 Mobile Concrete Batching Plant - Бетонска база: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

FABO TURBOMIX-100 Mobile Concrete Batching Plant

Бетонска база
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Контактирајте го продавачот
FABO COMPACT-110 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE - Бетонска база: слика 1
FABO COMPACT-110 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE - Бетонска база: слика 2
FABO COMPACT-110 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE - Бетонска база: слика 3
FABO COMPACT-110 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE - Бетонска база: слика 4
FABO COMPACT-110 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE - Бетонска база: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

FABO COMPACT-110 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE

Бетонска база
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Контактирајте го продавачот
FABO MINIMIX 30 M3/H MOBILE CONCRETE PLANT - Бетонска база: слика 1
FABO MINIMIX 30 M3/H MOBILE CONCRETE PLANT - Бетонска база: слика 2
FABO MINIMIX 30 M3/H MOBILE CONCRETE PLANT - Бетонска база: слика 3
FABO MINIMIX 30 M3/H MOBILE CONCRETE PLANT - Бетонска база: слика 4
FABO MINIMIX 30 M3/H MOBILE CONCRETE PLANT - Бетонска база: слика 5
Видете ги сите фотографии (21)

FABO MINIMIX 30 M3/H MOBILE CONCRETE PLANT

Бетонска база
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Контактирајте го продавачот
FABO COMPACT-160 | CONVEYOR TYPE | Ready in Stock - Бетонска база: слика 1
FABO COMPACT-160 | CONVEYOR TYPE | Ready in Stock - Бетонска база: слика 2
FABO COMPACT-160 | CONVEYOR TYPE | Ready in Stock - Бетонска база: слика 3
FABO COMPACT-160 | CONVEYOR TYPE | Ready in Stock - Бетонска база: слика 4
FABO COMPACT-160 | CONVEYOR TYPE | Ready in Stock - Бетонска база: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

FABO COMPACT-160 | CONVEYOR TYPE | Ready in Stock

Бетонска база
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Контактирајте го продавачот
FABO TURBOMIX-120 MOBILE CONCRETE PLANT - Бетонска база: слика 1

FABO TURBOMIX-120 MOBILE CONCRETE PLANT

Бетонска база
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Контактирајте го продавачот
FABO TURBOMIX-60 MOBILE CONCRETE PLANT - Бетонска база: слика 1
FABO TURBOMIX-60 MOBILE CONCRETE PLANT - Бетонска база: слика 2
FABO TURBOMIX-60 MOBILE CONCRETE PLANT - Бетонска база: слика 3
FABO TURBOMIX-60 MOBILE CONCRETE PLANT - Бетонска база: слика 4
FABO TURBOMIX-60 MOBILE CONCRETE PLANT - Бетонска база: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

FABO TURBOMIX-60 MOBILE CONCRETE PLANT

Бетонска база
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Контактирајте го продавачот
FABO TURBOMIX-120 MOBILE CONCRETE PLANT - Бетонска база: слика 1

FABO TURBOMIX-120 MOBILE CONCRETE PLANT

Бетонска база
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
Ново2024
Турција, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 81
1 / 81
T1 new listing page - Машини за бетон
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.