Користени и нови Машини за асфалт за продажба - Truck1 Македонија
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 37
WIRTGEN W500DC - Асфалтна мелница: слика 1
WIRTGEN W500DC - Асфалтна мелница: слика 2
WIRTGEN W500DC - Асфалтна мелница: слика 3
WIRTGEN W500DC - Асфалтна мелница: слика 4
WIRTGEN W500DC - Асфалтна мелница: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
TOP

WIRTGEN W500DC

Асфалтна мелница
19936450 ч
Холандија, Dolderweg 44 , 8331 LL Steenwijk , The Netherlands
Објавено: 11мес 28ден

6 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 415 908 MKD
 • ≈ 7 337 USD
19936450 ч
Холандија, Dolderweg 44 , 8331 LL Steenwijk , The Netherlands
Контактирајте го продавачот
TICAB Mini-asphalt plant (asphalt recycler) RA-800 - Асфалтна мешалка: слика 1
TICAB Mini-asphalt plant (asphalt recycler) RA-800 - Асфалтна мешалка: слика 2
TICAB Mini-asphalt plant (asphalt recycler) RA-800 - Асфалтна мешалка: слика 3
TICAB Mini-asphalt plant (asphalt recycler) RA-800 - Асфалтна мешалка: слика 4
TICAB Mini-asphalt plant (asphalt recycler) RA-800 - Асфалтна мешалка: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)
TOP

TICAB Mini-asphalt plant (asphalt recycler) RA-800

Асфалтна мешалка
Ново2024Нето тежина: 1500 kg10 hp
Полска, 35-322 , ul.Spichlerzowa 38C Rzeszow, Poland
Објавено: 7час 24мин
Прашајте за цена
Ново2024Нето тежина: 1500 kg10 hp
Полска, 35-322 , ul.Spichlerzowa 38C Rzeszow, Poland
Контактирајте го продавачот
TICAB Mini-asphalt plant (asphalt recycler) RA-800 - Асфалтна мешалка: слика 1
TICAB Mini-asphalt plant (asphalt recycler) RA-800 - Асфалтна мешалка: слика 2
TICAB Mini-asphalt plant (asphalt recycler) RA-800 - Асфалтна мешалка: слика 3
TICAB Mini-asphalt plant (asphalt recycler) RA-800 - Асфалтна мешалка: слика 4
TICAB Mini-asphalt plant (asphalt recycler) RA-800 - Асфалтна мешалка: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)
TOP

TICAB Mini-asphalt plant (asphalt recycler) RA-800

Асфалтна мешалка
Ново2024Нето тежина: 1500 kg10 hp
Полска, 35-322 , ul.Spichlerzowa 38C Rzeszow, Poland
Објавено: 7час 24мин
Прашајте за цена
Ново2024Нето тежина: 1500 kg10 hp
Полска, 35-322 , ul.Spichlerzowa 38C Rzeszow, Poland
Контактирајте го продавачот
TICAB Сrack sealing machine BPM-500, mašīna asfalta šuvju un plaisu aizpildīšanai BPM-500 - Машина за асфалт: слика 1
TICAB Сrack sealing machine BPM-500, mašīna asfalta šuvju un plaisu aizpildīšanai BPM-500 - Машина за асфалт: слика 2
TICAB Сrack sealing machine BPM-500, mašīna asfalta šuvju un plaisu aizpildīšanai BPM-500 - Машина за асфалт: слика 3
TICAB Сrack sealing machine BPM-500, mašīna asfalta šuvju un plaisu aizpildīšanai BPM-500 - Машина за асфалт: слика 4
TICAB Сrack sealing machine BPM-500, mašīna asfalta šuvju un plaisu aizpildīšanai BPM-500 - Машина за асфалт: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

TICAB Сrack sealing machine BPM-500, mašīna asfalta šuvju un plaisu aizpildīšanai BPM-500

Машина за асфалт
Ново2024Нето тежина: 1300 kg
Полска, 35-322 , ul.Spichlerzowa 38C Rzeszow, Poland
Објавено: 7час 26минБрој на оглас +48732081224
Прашајте за цена
Ново2024Нето тежина: 1300 kg
Полска, 35-322 , ul.Spichlerzowa 38C Rzeszow, Poland
Контактирајте го продавачот
BOMAG BM 1000/35 StageV/Tier4f Origine Française - Асфалтна мелница: слика 1
BOMAG BM 1000/35 StageV/Tier4f Origine Française - Асфалтна мелница: слика 2
BOMAG BM 1000/35 StageV/Tier4f Origine Française - Асфалтна мелница: слика 3
BOMAG BM 1000/35 StageV/Tier4f Origine Française - Асфалтна мелница: слика 4
BOMAG BM 1000/35 StageV/Tier4f Origine Française - Асфалтна мелница: слика 5
Видете ги сите фотографии (50)

BOMAG BM 1000/35 StageV/Tier4f Origine Française

Асфалтна мелница
2019986 чНето тежина: 19990 kg348 hp
Франција, HUTTENHEIM
Објавено: 20час 44минБрој на оглас 230232

99 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 6 155 438 MKD
 • ≈ 108 590 USD
2019986 чНето тежина: 19990 kg348 hp
Франција, HUTTENHEIM
Контактирајте го продавачот
Caterpillar PM622 - Машина за асфалт: слика 1
Caterpillar PM622 - Машина за асфалт: слика 2
Caterpillar PM622 - Машина за асфалт: слика 3
Caterpillar PM622 - Машина за асфалт: слика 4
Caterpillar PM622 - Машина за асфалт: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Caterpillar PM622

Машина за асфалт
20167373 чНето тежина: 33900 kg
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Објавено: 20час 53минБрој на оглас E06066
Прашајте за цена
20167373 чНето тежина: 33900 kg
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Контактирајте го продавачот
CATERPILLAR PM-102 - Асфалтна мелница: слика 1
CATERPILLAR PM-102 - Асфалтна мелница: слика 2
CATERPILLAR PM-102 - Асфалтна мелница: слика 3
CATERPILLAR PM-102 - Асфалтна мелница: слика 4
CATERPILLAR PM-102 - Асфалтна мелница: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

CATERPILLAR PM-102

Асфалтна мелница
20183000 ч209 hp
Кина, No.800 Maoye Road,Jinshan district,Shanghai,China
Објавено: 21час 44мин

41 411EUR

 • ≈ 2 551 580 MKD
 • ≈ 45 013 USD
20183000 ч209 hp
Кина, No.800 Maoye Road,Jinshan district,Shanghai,China
Контактирајте го продавачот
Graco FRAISEUSE GRINDLAZER HP DC1013 G DCS - Машина за асфалт: слика 1
Graco FRAISEUSE GRINDLAZER HP DC1013 G DCS - Машина за асфалт: слика 2
Graco FRAISEUSE GRINDLAZER HP DC1013 G DCS - Машина за асфалт: слика 3
Graco FRAISEUSE GRINDLAZER HP DC1013 G DCS - Машина за асфалт: слика 4

Graco FRAISEUSE GRINDLAZER HP DC1013 G DCS

Машина за асфалт
20192 ч
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Објавено: 22час 7минБрој на оглас 336416

7 000EUR

Аукција
 • ≈ 431 312 MKD
 • ≈ 7 608 USD
20192 ч
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Контактирајте го продавачот
Renault PREMIUM - Прскалка за битуменска емулзија: слика 1
Renault PREMIUM - Прскалка за битуменска емулзија: слика 2
Renault PREMIUM - Прскалка за битуменска емулзија: слика 3
Renault PREMIUM - Прскалка за битуменска емулзија: слика 4
Renault PREMIUM - Прскалка за битуменска емулзија: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Renault PREMIUM

Прскалка за битуменска емулзија
2008426411 km
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Објавено: 22час 8минБрој на оглас 331624

4 000EUR

Аукција
 • ≈ 246 464 MKD
 • ≈ 4 347 USD
2008426411 km
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Контактирајте го продавачот
Volvo TITAN 2820 - Асфалтен поплочувач: слика 1
Volvo TITAN 2820 - Асфалтен поплочувач: слика 2
Volvo TITAN 2820 - Асфалтен поплочувач: слика 3
Volvo TITAN 2820 - Асфалтен поплочувач: слика 4
Volvo TITAN 2820 - Асфалтен поплочувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Volvo TITAN 2820

Асфалтен поплочувач
200810350 ч
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Објавено: 22час 12минБрој на оглас 331941

18 698EUR

Аукција
 • ≈ 1 152 095 MKD
 • ≈ 20 324 USD
200810350 ч
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Контактирајте го продавачот
Vögele 1,25-2TP2 Verbreiterungen Extensions Rallonges - Асфалтен поплочувач: слика 1
Vögele 1,25-2TP2 Verbreiterungen Extensions Rallonges - Асфалтен поплочувач: слика 2
Vögele 1,25-2TP2 Verbreiterungen Extensions Rallonges - Асфалтен поплочувач: слика 3
Vögele 1,25-2TP2 Verbreiterungen Extensions Rallonges - Асфалтен поплочувач: слика 4

Vögele 1,25-2TP2 Verbreiterungen Extensions Rallonges

Асфалтен поплочувач
Германија, Konz
Објавено: 1денБрој на оглас VB1F263
Прашајте за цена
Германија, Konz
Контактирајте го продавачот
Vögele SUPER 1800-3i (3,00 - 6,00 m) - Асфалтен поплочувач: слика 1
Vögele SUPER 1800-3i (3,00 - 6,00 m) - Асфалтен поплочувач: слика 2
Vögele SUPER 1800-3i (3,00 - 6,00 m) - Асфалтен поплочувач: слика 3
Vögele SUPER 1800-3i (3,00 - 6,00 m) - Асфалтен поплочувач: слика 4
Vögele SUPER 1800-3i (3,00 - 6,00 m) - Асфалтен поплочувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (39)

Vögele SUPER 1800-3i (3,00 - 6,00 m)

Асфалтен поплочувач
20221247 чНето тежина: 20450 kg
Германија, Konz
Објавено: 1денБрој на оглас KFBD427
Прашајте за цена
20221247 чНето тежина: 20450 kg
Германија, Konz
Контактирајте го продавачот
Unused 2024 Petrol Compaction Plate - Машина за асфалт: слика 1
Unused 2024 Petrol Compaction Plate - Машина за асфалт: слика 2
Unused 2024 Petrol Compaction Plate - Машина за асфалт: слика 3
Unused 2024 Petrol Compaction Plate - Машина за асфалт: слика 4
Unused 2024 Petrol Compaction Plate - Машина за асфалт: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Unused 2024 Petrol Compaction Plate

Машина за асфалт
2024
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Објавено: 1денБрој на оглас 140410123
Аукција
2024
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Контактирајте го продавачот
Unused 2024 Petrol Compaction Plate - Машина за асфалт: слика 1
Unused 2024 Petrol Compaction Plate - Машина за асфалт: слика 2
Unused 2024 Petrol Compaction Plate - Машина за асфалт: слика 3
Unused 2024 Petrol Compaction Plate - Машина за асфалт: слика 4
Unused 2024 Petrol Compaction Plate - Машина за асфалт: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Unused 2024 Petrol Compaction Plate

Машина за асфалт
2024
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Leeds, Yorkshire
Објавено: 1денБрој на оглас 140410102
Аукција
2024
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Leeds, Yorkshire
Контактирајте го продавачот
Diesel Concrete Power Float - Машина за асфалт: слика 1
Diesel Concrete Power Float - Машина за асфалт: слика 2
Diesel Concrete Power Float - Машина за асфалт: слика 3
Diesel Concrete Power Float - Машина за асфалт: слика 4
Diesel Concrete Power Float - Машина за асфалт: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Diesel Concrete Power Float

Машина за асфалт
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Leeds, Yorkshire
Објавено: 1денБрој на оглас 140419017
Аукција
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Leeds, Yorkshire
Контактирајте го продавачот
BGP 200 - Асфалтен поплочувач: слика 1
BGP 200 - Асфалтен поплочувач: слика 2
BGP 200 - Асфалтен поплочувач: слика 3
BGP 200 - Асфалтен поплочувач: слика 4
BGP 200 - Асфалтен поплочувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (45)

BGP 200

Асфалтен поплочувач
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Leeds, Yorkshire
Објавено: 1денБрој на оглас 140418671
Аукција
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Leeds, Yorkshire
Контактирајте го продавачот
Barber Greene BG200 - Асфалтен поплочувач: слика 1
Barber Greene BG200 - Асфалтен поплочувач: слика 2
Barber Greene BG200 - Асфалтен поплочувач: слика 3
Barber Greene BG200 - Асфалтен поплочувач: слика 4
Barber Greene BG200 - Асфалтен поплочувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (40)

Barber Greene BG200

Асфалтен поплочувач
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Објавено: 1денБрој на оглас 140418674
Аукција
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Контактирајте го продавачот
Wacker Neuson Petrol Compaction Plate - Машина за асфалт: слика 1
Wacker Neuson Petrol Compaction Plate - Машина за асфалт: слика 2
Wacker Neuson Petrol Compaction Plate - Машина за асфалт: слика 3
Wacker Neuson Petrol Compaction Plate - Машина за асфалт: слика 4
Wacker Neuson Petrol Compaction Plate - Машина за асфалт: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Wacker Neuson Petrol Compaction Plate

Машина за асфалт
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Објавено: 1денБрој на оглас 140417483
Аукција
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Контактирајте го продавачот
Single Axle Trailer to suit Pedestrian Roller - Машина за асфалт: слика 1
Single Axle Trailer to suit Pedestrian Roller - Машина за асфалт: слика 2
Single Axle Trailer to suit Pedestrian Roller - Машина за асфалт: слика 3
Single Axle Trailer to suit Pedestrian Roller - Машина за асфалт: слика 4
Single Axle Trailer to suit Pedestrian Roller - Машина за асфалт: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Single Axle Trailer to suit Pedestrian Roller

Машина за асфалт
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Објавено: 1денБрој на оглас 140418204
Аукција
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Контактирајте го продавачот
2018 Barikell 3123G - Машина за асфалт: слика 1
2018 Barikell 3123G - Машина за асфалт: слика 2
2018 Barikell 3123G - Машина за асфалт: слика 3
2018 Barikell 3123G - Машина за асфалт: слика 4
2018 Barikell 3123G - Машина за асфалт: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

2018 Barikell 3123G

Машина за асфалт
2018
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Објавено: 1денБрој на оглас 140419016
Аукција
2018
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Контактирајте го продавачот
CAT AP355F - Асфалтен поплочувач: слика 1
CAT AP355F - Асфалтен поплочувач: слика 2
CAT AP355F - Асфалтен поплочувач: слика 3
CAT AP355F - Асфалтен поплочувач: слика 4
CAT AP355F - Асфалтен поплочувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

CAT AP355F

Асфалтен поплочувач
2020959 ч
Франција, MOISSY CRAMAYEL
Објавено: 1денБрој на оглас END00102

160 000EUR

 • ≈ 9 858 560 MKD
 • ≈ 173 918 USD
2020959 ч
Франција, MOISSY CRAMAYEL
Контактирајте го продавачот
Bitelli BB 630 - Асфалтен поплочувач: слика 1
Bitelli BB 630 - Асфалтен поплочувач: слика 2
Bitelli BB 630 - Асфалтен поплочувач: слика 3
Bitelli BB 630 - Асфалтен поплочувач: слика 4
Bitelli BB 630 - Асфалтен поплочувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Bitelli BB 630

Асфалтен поплочувач
199310909 чНето тежина: 11200 kg
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Објавено: 1ден

3 100EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 191 009 MKD
 • ≈ 3 369 USD
199310909 чНето тежина: 11200 kg
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 37
1 / 37
T1 new listing page - Машини за асфалт
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.