Користени и нови Кранови за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Кранови


1 936
Резултати пронајдени
   Страница 1 од 97 1/97   
Сортирај според:
Резултати по страница:
JCB 15C-01 - Мини кран
13 900 EUR
Цена без ДДВ
Böcker AHK 30/1400 AANHANGERKRAAN, 2010 - Кран за секакви терени
54 480 EUR
Цена без ДДВ
Volvo Volvo Starke TD Crane N84 - Кран за секакви терени: слика 1
Volvo Volvo Starke TD Crane N84 - Кран за секакви терени: слика 2
Volvo Volvo Starke TD Crane N84 - Кран за секакви терени: слика 3
Volvo Volvo Starke TD Crane N84 - Кран за секакви терени: слика 4
Volvo Volvo Starke TD Crane N84 - Кран за секакви терени: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Volvo Volvo Starke TD Crane N84

1970 229 929 km Корисна носивост: 4 kg Висина на кревање: 4 000 mm Дизел 4x2 2-оски
Естонија, Tallinn
Објавено: 1мес 22ден

7 500 EUR

Цена без ДДВ

star
1970 229 929 km Корисна носивост: 4 kg Висина на кревање: 4 000 mm Дизел 4x2 2-оски
Естонија, Tallinn
email Контактирајте го продавачот
Hitachi KH180 - Кран со гасеници: слика 1
Hitachi KH180 - Кран со гасеници: слика 2
Hitachi KH180 - Кран со гасеници: слика 3
Hitachi KH180 - Кран со гасеници: слика 4
Hitachi KH180 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Hitachi KH180

2014 4 800 ч Дизел
Кина, Minhang District, Shanghai
Објавено: 2ден
Прашајте за цена
star
2014 4 800 ч Дизел
Кина, Minhang District, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
XCMG SQS75-5 - Кран со гасеници: слика 1
XCMG SQS75-5 - Кран со гасеници: слика 2
XCMG SQS75-5 - Кран со гасеници: слика 3
XCMG SQS75-5 - Кран со гасеници: слика 4
XCMG SQS75-5 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

XCMG SQS75-5

2022 Дизел
Обединети Арапски Емирати, Dubai
Објавено: 2час 46мин
Прашајте за цена
star
2022 Дизел
Обединети Арапски Емирати, Dubai
email Контактирајте го продавачот
Tadano AR-300E - Мобилен кран: слика 1
Tadano AR-300E - Мобилен кран: слика 2
Tadano AR-300E - Мобилен кран: слика 3
Tadano AR-300E - Мобилен кран: слика 4
Tadano AR-300E - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Tadano AR-300E

1991
Холандија, BIG 5 Douane entrepot
Објавено: 3час 17мин Број на оглас 00031895

34 900 EUR

Цена без ДДВ

star
1991
Холандија, BIG 5 Douane entrepot
email Контактирајте го продавачот
XCMG QUY50 - Кран со гасеници: слика 1
XCMG QUY50 - Кран со гасеници: слика 2
XCMG QUY50 - Кран со гасеници: слика 3
XCMG QUY50 - Кран со гасеници: слика 4
XCMG QUY50 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

XCMG QUY50

2013
Кина, Minhang District, Shanghai
Објавено: 3час 56мин
Прашајте за цена
star
2013
Кина, Minhang District, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
Kato NK250E - Мобилен кран: слика 1
Kato NK250E - Мобилен кран: слика 2
Kato NK250E - Мобилен кран: слика 3
Kato NK250E - Мобилен кран: слика 4
Kato NK250E - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Kato NK250E

2015
Кина, Minhang District, Shanghai
Објавено: 3час 56мин
Прашајте за цена
star
2015
Кина, Minhang District, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
Kato NK500E - Мобилен кран: слика 1
Kato NK500E - Мобилен кран: слика 2
Kato NK500E - Мобилен кран: слика 3
Kato NK500E - Мобилен кран: слика 4
Kato NK500E - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Kato NK500E

2012
Кина, Minhang District, Shanghai
Објавено: 3час 56мин

71 935 EUR

star
2012
Кина, Minhang District, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
XCMG QY70K-Ⅱ - Мобилен кран: слика 1
XCMG QY70K-Ⅱ - Мобилен кран: слика 2
XCMG QY70K-Ⅱ - Мобилен кран: слика 3
XCMG QY70K-Ⅱ - Мобилен кран: слика 4
XCMG QY70K-Ⅱ - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

XCMG QY70K-Ⅱ

2015
Кина, Minhang District, Shanghai
Објавено: 3час 56мин
Прашајте за цена
star
2015
Кина, Minhang District, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
Demag AC 500/1 - Мобилен кран: слика 1
Demag AC 500/1 - Мобилен кран: слика 2
Demag AC 500/1 - Мобилен кран: слика 3
Demag AC 500/1 - Мобилен кран: слика 4
Demag AC 500/1 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Demag AC 500/1

2002 58 439 km 16 516 ч
Шпанија, BARCELONA
Објавено: 12час 4мин
Прашајте за цена
star
2002 58 439 km 16 516 ч
Шпанија, BARCELONA
email Контактирајте го продавачот
PPM 280 ATT - Мобилен кран: слика 1
PPM 280 ATT - Мобилен кран: слика 2
PPM 280 ATT - Мобилен кран: слика 3
PPM 280 ATT - Мобилен кран: слика 4
PPM 280 ATT - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

PPM 280 ATT

1994 45 348 km Оштетено 16 342 ч Нето тежина: 24 000 kg Капцитет на кревање: 25 000 kg Висина на кревање: 27 000 mm Дизел 174 hp 4x4 2-оски
Литванија, Kauno
Објавено: 12час 4мин

7 999 EUR

Цена без ДДВ

star
1994 45 348 km Оштетено 16 342 ч Нето тежина: 24 000 kg Капцитет на кревање: 25 000 kg Висина на кревање: 27 000 mm Дизел 174 hp 4x4 2-оски
Литванија, Kauno
email Контактирајте го продавачот
Demag AC 250/5 - Мобилен кран: слика 1
Demag AC 250/5 - Мобилен кран: слика 2
Demag AC 250/5 - Мобилен кран: слика 3
Demag AC 250/5 - Мобилен кран: слика 4
Demag AC 250/5 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Demag AC 250/5

2015 51 771 km 3 289 ч
Шпанија, BARCELONA
Објавено: 12час 9мин
Прашајте за цена
star
2015 51 771 km 3 289 ч
Шпанија, BARCELONA
email Контактирајте го продавачот
LIEBHERR LTM 1070 4.1 - Кран за секакви терени: слика 1
LIEBHERR LTM 1070 4.1 - Кран за секакви терени: слика 2
LIEBHERR LTM 1070 4.1 - Кран за секакви терени: слика 3
LIEBHERR LTM 1070 4.1 - Кран за секакви терени: слика 4
LIEBHERR LTM 1070 4.1 - Кран за секакви терени: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

LIEBHERR LTM 1070 4.1

Шпанија, Barcelona
Објавено: 12час 9мин
Прашајте за цена
star
Шпанија, Barcelona
email Контактирајте го продавачот
Terex Demag AC 55 City - Кран за секакви терени: слика 1
Terex Demag AC 55 City - Кран за секакви терени: слика 2
Terex Demag AC 55 City - Кран за секакви терени: слика 3
Terex Demag AC 55 City - Кран за секакви терени: слика 4

Terex Demag AC 55 City

2006 91 979 km 17 587 ч Капцитет на кревање: 55 000 kg
Германија, Deutschland, Mainburg, Bayern
Објавено: 14час 49мин
Прашајте за цена
star
2006 91 979 km 17 587 ч Капцитет на кревање: 55 000 kg
Германија, Deutschland, Mainburg, Bayern
email Контактирајте го продавачот
Terex Demag AC 40 City - Кран за секакви терени: слика 1
Terex Demag AC 40 City - Кран за секакви терени: слика 2
Terex Demag AC 40 City - Кран за секакви терени: слика 3
Terex Demag AC 40 City - Кран за секакви терени: слика 4

Terex Demag AC 40 City

2010 136 000 km 12 136 ч Бруто тежина: 36 000 kg Капцитет на кревање: 40 000 kg
Германија, Deutschland, Mainburg, Bayern
Објавено: 14час 49мин
Прашајте за цена
star
2010 136 000 km 12 136 ч Бруто тежина: 36 000 kg Капцитет на кревање: 40 000 kg
Германија, Deutschland, Mainburg, Bayern
email Контактирајте го продавачот
Liebherr LTM 1030-2.1 - Кран за секакви терени: слика 1
Liebherr LTM 1030-2.1 - Кран за секакви терени: слика 2
Liebherr LTM 1030-2.1 - Кран за секакви терени: слика 3
Liebherr LTM 1030-2.1 - Кран за секакви терени: слика 4
Liebherr LTM 1030-2.1 - Кран за секакви терени: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Liebherr LTM 1030-2.1

2008 47 500 km 12 500 ч Бруто тежина: 27 000 kg Капцитет на кревање: 35 000 kg
Германија, Deutschland, Mainburg, Bayern
Објавено: 14час 49мин
Прашајте за цена
star
2008 47 500 km 12 500 ч Бруто тежина: 27 000 kg Капцитет на кревање: 35 000 kg
Германија, Deutschland, Mainburg, Bayern
email Контактирајте го продавачот
Takraf RDK 300-1 - Кран со гасеници: слика 1

Takraf RDK 300-1

1990
Полска, Szczecin
Објавено: 19час 10мин

17 000 EUR

Цена без ДДВ

star
1990
Полска, Szczecin
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 2540 HIAB 140 A - Мобилен кран: слика 1
Mercedes-Benz Actros 2540 HIAB 140 A - Мобилен кран: слика 2
Mercedes-Benz Actros 2540 HIAB 140 A - Мобилен кран: слика 3
Mercedes-Benz Actros 2540 HIAB 140 A - Мобилен кран: слика 4
Mercedes-Benz Actros 2540 HIAB 140 A - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz Actros 2540 HIAB 140 A

1999 702 102 km Нето тежина: 12 000 kg Бруто тежина: 25 000 kg Корисна носивост: 13 000 kg Висина на кревање: 12 900 mm Дизел 393 hp 6x2 3-оски
Полска, Kleosin
Објавено: 19час 28мин

11 000 EUR

Цена без ДДВ

star
1999 702 102 km Нето тежина: 12 000 kg Бруто тежина: 25 000 kg Корисна носивост: 13 000 kg Висина на кревање: 12 900 mm Дизел 393 hp 6x2 3-оски
Полска, Kleosin
email Контактирајте го продавачот
Volvo FM 420 - Мобилен кран: слика 1
Volvo FM 420 - Мобилен кран: слика 2
Volvo FM 420 - Мобилен кран: слика 3
Volvo FM 420 - Мобилен кран: слика 4
Volvo FM 420 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Volvo FM 420

2014 466 029 km Нето тежина: 14 500 kg Бруто тежина: 32 000 kg Корисна носивост: 17 500 kg Дизел 420 hp 8x2
Данска, Hedensted
Објавено: 19час 40мин Број на оглас 0765246

45 000 EUR

star
2014 466 029 km Нето тежина: 14 500 kg Бруто тежина: 32 000 kg Корисна носивост: 17 500 kg Дизел 420 hp 8x2
Данска, Hedensted
email Контактирајте го продавачот
IHI CCH50 - Кран со гасеници: слика 1
IHI CCH50 - Кран со гасеници: слика 2
IHI CCH50 - Кран со гасеници: слика 3
IHI CCH50 - Кран со гасеници: слика 4
IHI CCH50 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

IHI CCH50

1993 5 356 ч
Литванија, Vilnius
Објавено: 20час 7мин

7 000 EUR

star
1993 5 356 ч
Литванија, Vilnius
email Контактирајте го продавачот
Faun RTF 40-3 - Кран за секакви терени: слика 1
Faun RTF 40-3 - Кран за секакви терени: слика 2
Faun RTF 40-3 - Кран за секакви терени: слика 3
Faun RTF 40-3 - Кран за секакви терени: слика 4
Faun RTF 40-3 - Кран за секакви терени: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Faun RTF 40-3

1993 56 242 km 20 482 ч Бруто тежина: 36 000 kg Корисна носивост: 40 000 kg Висина на кревање: 31 000 mm 326 hp 3-оски
Литванија, Vilnius
Објавено: 20час 11мин

24 500 EUR

star
1993 56 242 km 20 482 ч Бруто тежина: 36 000 kg Корисна носивост: 40 000 kg Висина на кревање: 31 000 mm 326 hp 3-оски
Литванија, Vilnius
email Контактирајте го продавачот
Grove RT875 - Кран за нерамни терени: слика 1
Grove RT875 - Кран за нерамни терени: слика 2
Grove RT875 - Кран за нерамни терени: слика 3
Grove RT875 - Кран за нерамни терени: слика 4
Grove RT875 - Кран за нерамни терени: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Grove RT875

2001 1 232 ч Нето тежина: 42 865 kg
Холандија, DEURNE
Објавено: 21час 11мин Број на оглас E05941
Прашајте за цена
star
2001 1 232 ч Нето тежина: 42 865 kg
Холандија, DEURNE
email Контактирајте го продавачот
Sumitomo SC700-3 - Кран со гасеници: слика 1
Sumitomo SC700-3 - Кран со гасеници: слика 2
Sumitomo SC700-3 - Кран со гасеници: слика 3
Sumitomo SC700-3 - Кран со гасеници: слика 4
Sumitomo SC700-3 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Sumitomo SC700-3

2000 24 400 ч Нето тежина: 77 000 kg Капцитет на кревање: 70 000 kg
Белгија, Antwerp, Antwerpen
Објавено: 22час 7мин Број на оглас ATR-1342

107 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2000 24 400 ч Нето тежина: 77 000 kg Капцитет на кревање: 70 000 kg
Белгија, Antwerp, Antwerpen
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 97   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Construction machinery - Cranes
t1 old