Користени и нови Копачи на канали за продажба - Truck1 Македонија
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 5
Daewoo - DWFTR15-100 - Trencher - 2024 - Копач на канали: слика 1
Daewoo - DWFTR15-100 - Trencher - 2024 - Копач на канали: слика 2
Daewoo - DWFTR15-100 - Trencher - 2024 - Копач на канали: слика 3
Daewoo - DWFTR15-100 - Trencher - 2024 - Копач на канали: слика 4
Daewoo - DWFTR15-100 - Trencher - 2024 - Копач на канали: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Daewoo - DWFTR15-100 - Trencher - 2024

Копач на канали
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 1час 49мин
Аукција
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Daewoo - DWFTR15-100 - Trencher - 2024 - Копач на канали: слика 1
Daewoo - DWFTR15-100 - Trencher - 2024 - Копач на канали: слика 2
Daewoo - DWFTR15-100 - Trencher - 2024 - Копач на канали: слика 3
Daewoo - DWFTR15-100 - Trencher - 2024 - Копач на канали: слика 4
Daewoo - DWFTR15-100 - Trencher - 2024 - Копач на канали: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Daewoo - DWFTR15-100 - Trencher - 2024

Копач на канали
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 2час 1мин
Аукција
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Bobcat T136 - Копач на канали: слика 1
Bobcat T136 - Копач на канали: слика 2
Bobcat T136 - Копач на канали: слика 3
Bobcat T136 - Копач на канали: слика 4
Bobcat T136 - Копач на канали: слика 5
Видете ги сите фотографии (50)

Bobcat T136

Копач на канали
Нето тежина: 2722 kg
Финска, Itäinenkatu 13 3321 Tampere Finland
Објавено: 4час 31минБрој на оглас A6-23227-129

10EUR

Аукција
 • ≈ 616 MKD
 • ≈ 10 USD
Нето тежина: 2722 kg
Финска, Itäinenkatu 13 3321 Tampere Finland
Контактирајте го продавачот
Vermeer RTX450 - Копач на канали: слика 1
Vermeer RTX450 - Копач на канали: слика 2
Vermeer RTX450 - Копач на канали: слика 3
Vermeer RTX450 - Копач на канали: слика 4

Vermeer RTX450

Копач на канали
2017426 ч
Италија, Mazara del Vallo
Објавено: 2ден
Прашајте за цена
2017426 ч
Италија, Mazara del Vallo
Контактирајте го продавачот
Rhino-Cross TCR1500 - Копач на канали: слика 1
Rhino-Cross TCR1500 - Копач на канали: слика 2
Rhino-Cross TCR1500 - Копач на канали: слика 3
Rhino-Cross TCR1500 - Копач на канали: слика 4
Rhino-Cross TCR1500 - Копач на канали: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)

Rhino-Cross TCR1500

Копач на канали
2024
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 2ден
Аукција
2024
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
COMESSA GUILLOTINE - Копач на канали: слика 1
COMESSA GUILLOTINE - Копач на канали: слика 2
COMESSA GUILLOTINE - Копач на канали: слика 3
COMESSA GUILLOTINE - Копач на канали: слика 4
COMESSA GUILLOTINE - Копач на канали: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

COMESSA GUILLOTINE

Копач на канали
20001 ч
Франција, RD 190, ROUTE DE MEULAN, 78520 LIMAY, France
Објавено: 4ден
Прашајте за цена
20001 ч
Франција, RD 190, ROUTE DE MEULAN, 78520 LIMAY, France
Контактирајте го продавачот
PROMECAM CISAILLE - Копач на канали: слика 1
PROMECAM CISAILLE - Копач на канали: слика 2
PROMECAM CISAILLE - Копач на канали: слика 3
PROMECAM CISAILLE - Копач на канали: слика 4
PROMECAM CISAILLE - Копач на канали: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

PROMECAM CISAILLE

Копач на канали
20001 ч
Франција, RD 190, ROUTE DE MEULAN, 78520 LIMAY, France
Објавено: 4денБрој на оглас CISAILLE
Прашајте за цена
20001 ч
Франција, RD 190, ROUTE DE MEULAN, 78520 LIMAY, France
Контактирајте го продавачот
Ditch-Witch RT115 - Копач на канали: слика 1
Ditch-Witch RT115 - Копач на канали: слика 2
Ditch-Witch RT115 - Копач на канали: слика 3
Ditch-Witch RT115 - Копач на канали: слика 4
Ditch-Witch RT115 - Копач на канали: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Ditch-Witch RT115

Копач на канали
20051750 ч
Италија, Mazara del Vallo
Објавено: 4ден

42 000EUR

 • ≈ 2 587 872 MKD
 • ≈ 45 653 USD
20051750 ч
Италија, Mazara del Vallo
Контактирајте го продавачот
Vermeer T655 III - Копач на канали: слика 1
Vermeer T655 III - Копач на канали: слика 2
Vermeer T655 III - Копач на канали: слика 3
Vermeer T655 III - Копач на канали: слика 4
Vermeer T655 III - Копач на канали: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Vermeer T655 III

Копач на канали
20086060 ч
Италија, Mazara del Vallo
Објавено: 4ден
Прашајте за цена
20086060 ч
Италија, Mazara del Vallo
Контактирајте го продавачот
Vermeer RT450 - Копач на канали: слика 1
Vermeer RT450 - Копач на канали: слика 2
Vermeer RT450 - Копач на канали: слика 3
Vermeer RT450 - Копач на канали: слика 4
Vermeer RT450 - Копач на канали: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Vermeer RT450

Копач на канали
20051281 ч
Италија, Mazara del Vallo
Објавено: 4ден
Прашајте за цена
20051281 ч
Италија, Mazara del Vallo
Контактирајте го продавачот
Vermeer SPX25 - Копач на канали: слика 1
Vermeer SPX25 - Копач на канали: слика 2
Vermeer SPX25 - Копач на канали: слика 3
Vermeer SPX25 - Копач на канали: слика 4
Vermeer SPX25 - Копач на канали: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Vermeer SPX25

Копач на канали
202172 ч
Италија, Mazara del Vallo
Објавено: 4ден
Прашајте за цена
202172 ч
Италија, Mazara del Vallo
Контактирајте го продавачот
Ditch-Witch RT45 - Копач на канали: слика 1
Ditch-Witch RT45 - Копач на канали: слика 2
Ditch-Witch RT45 - Копач на канали: слика 3
Ditch-Witch RT45 - Копач на канали: слика 4
Ditch-Witch RT45 - Копач на канали: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Ditch-Witch RT45

Копач на канали
20111316 ч
Италија, Mazara del Vallo
Објавено: 4ден
Прашајте за цена
20111316 ч
Италија, Mazara del Vallo
Контактирајте го продавачот
Ditch-Witch RT95 - Копач на канали: слика 1
Ditch-Witch RT95 - Копач на канали: слика 2
Ditch-Witch RT95 - Копач на канали: слика 3
Ditch-Witch RT95 - Копач на канали: слика 4
Ditch-Witch RT95 - Копач на канали: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Ditch-Witch RT95

Копач на канали
20062087 ч
Италија, Mazara del Vallo
Објавено: 4ден
Прашајте за цена
20062087 ч
Италија, Mazara del Vallo
Контактирајте го продавачот
Vermeer RTX1250 - Копач на канали: слика 1
Vermeer RTX1250 - Копач на канали: слика 2
Vermeer RTX1250 - Копач на канали: слика 3
Vermeer RTX1250 - Копач на канали: слика 4
Vermeer RTX1250 - Копач на канали: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Vermeer RTX1250

Копач на канали
20111500 чНето тежина: 5100 kg
Италија, Mazara del Vallo
Објавено: 4ден
Прашајте за цена
20111500 чНето тежина: 5100 kg
Италија, Mazara del Vallo
Контактирајте го продавачот
Ditch-Witch R100 - Копач на канали: слика 1
Ditch-Witch R100 - Копач на канали: слика 2
Ditch-Witch R100 - Копач на канали: слика 3
Ditch-Witch R100 - Копач на канали: слика 4
Ditch-Witch R100 - Копач на канали: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Ditch-Witch R100

Копач на канали
19933723 ч
Италија, Mazara del Vallo
Објавено: 4ден

32 000EUR

 • ≈ 1 971 712 MKD
 • ≈ 34 783 USD
19933723 ч
Италија, Mazara del Vallo
Контактирајте го продавачот
Vermeer RTX750 - Копач на канали: слика 1
Vermeer RTX750 - Копач на канали: слика 2
Vermeer RTX750 - Копач на канали: слика 3
Vermeer RTX750 - Копач на канали: слика 4
Vermeer RTX750 - Копач на канали: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Vermeer RTX750

Копач на канали
20132 ч
Италија, Mazara del Vallo
Објавено: 4ден
Прашајте за цена
20132 ч
Италија, Mazara del Vallo
Контактирајте го продавачот
Ditch-Witch RT120 - Копач на канали: слика 1
Ditch-Witch RT120 - Копач на канали: слика 2
Ditch-Witch RT120 - Копач на канали: слика 3
Ditch-Witch RT120 - Копач на канали: слика 4
Ditch-Witch RT120 - Копач на канали: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Ditch-Witch RT120

Копач на канали
20142426 ч
Италија, Mazara del Vallo
Објавено: 4ден
Прашајте за цена
20142426 ч
Италија, Mazara del Vallo
Контактирајте го продавачот
Case Maxi - Копач на канали: слика 1
Case Maxi - Копач на канали: слика 2
Case Maxi - Копач на канали: слика 3
Case Maxi - Копач на канали: слика 4
Case Maxi - Копач на канали: слика 5
Видете ги сите фотографии (39)

Case Maxi

Копач на канали
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Leeds, Yorkshire
Објавено: 5денБрој на оглас 140417889
Аукција
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Leeds, Yorkshire
Контактирајте го продавачот
Rhino-Cross TCR1500 - Копач на канали: слика 1
Rhino-Cross TCR1500 - Копач на канали: слика 2
Rhino-Cross TCR1500 - Копач на канали: слика 3
Rhino-Cross TCR1500 - Копач на канали: слика 4
Rhino-Cross TCR1500 - Копач на канали: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)

Rhino-Cross TCR1500

Копач на канали
2024
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 7ден
Аукција
2024
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Garbin TZ fiber 400 mak brent sleuvengraver Ditch Witch - Копач на канали: слика 1
Garbin TZ fiber 400 mak brent sleuvengraver Ditch Witch - Копач на канали: слика 2
Garbin TZ fiber 400 mak brent sleuvengraver Ditch Witch - Копач на канали: слика 3
Garbin TZ fiber 400 mak brent sleuvengraver Ditch Witch - Копач на канали: слика 4
Garbin TZ fiber 400 mak brent sleuvengraver Ditch Witch - Копач на канали: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)

garbin TZ fiber 400 mak brent sleuvengraver Ditch Witch

Копач на канали
2018379 ч46 hp
Холандија, Zevenbergen, Noord-Brabant, Niederlande
Објавено: 7ден

28 000EUR

 • ≈ 1 725 248 MKD
 • ≈ 30 435 USD
2018379 ч46 hp
Холандија, Zevenbergen, Noord-Brabant, Niederlande
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 5
1 / 5
T1 new listing page - Копачи на канали
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.