Користени и нови Дигачки платформи за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 176
JLG M450AJ - Дигачка зглобна платформа: слика 1
JLG M450AJ - Дигачка зглобна платформа: слика 2
JLG M450AJ - Дигачка зглобна платформа: слика 3
JLG M450AJ - Дигачка зглобна платформа: слика 4
JLG M450AJ - Дигачка зглобна платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)
TOP

JLG M450AJ

Дигачка зглобна платформа
2010
Германија, Oftersheim
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
2010
Германија, Oftersheim
Контактирајте го продавачот
IVECO Daily 35S12 - Камион со подигачка кошница: слика 1
IVECO Daily 35S12 - Камион со подигачка кошница: слика 2
IVECO Daily 35S12 - Камион со подигачка кошница: слика 3
IVECO Daily 35S12 - Камион со подигачка кошница: слика 4
IVECO Daily 35S12 - Камион со подигачка кошница: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)
TOP

IVECO Daily 35S12

Камион со подигачка кошница
201851500 km3452 ч
Полска, Rzeszów
Објавено: 2ден
Прашајте за цена
201851500 km3452 ч
Полска, Rzeszów
Контактирајте го продавачот
Genie GS5390 - Кревач ножица: слика 1
Genie GS5390 - Кревач ножица: слика 2
Genie GS5390 - Кревач ножица: слика 3
Genie GS5390 - Кревач ножица: слика 4
Genie GS5390 - Кревач ножица: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Genie GS5390

Кревач ножица
2005
Холандија, Tilburg
Објавено: 44мин Број на оглас 754

15 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 981 290 MKD
 • ≈ 17 057 USD
2005
Холандија, Tilburg
Контактирајте го продавачот
JLG 2033 E3 | 8.1 METER | 340 KG | 419 HOUR | GOOD CONDITION - Кревач ножица: слика 1
JLG 2033 E3 | 8.1 METER | 340 KG | 419 HOUR | GOOD CONDITION - Кревач ножица: слика 2
JLG 2033 E3 | 8.1 METER | 340 KG | 419 HOUR | GOOD CONDITION - Кревач ножица: слика 3
JLG 2033 E3 | 8.1 METER | 340 KG | 419 HOUR | GOOD CONDITION - Кревач ножица: слика 4
JLG 2033 E3 | 8.1 METER | 340 KG | 419 HOUR | GOOD CONDITION - Кревач ножица: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)
Електро

JLG 2033 E3 | 8.1 METER | 340 KG | 419 HOUR | GOOD CONDITION

Кревач ножица
2001419 ч
Холандија, D.P.A. Weeversstraat 2, 8316 GG Marknesse, The Netherlands.
Објавено: 1час 48минБрој на оглас 112488

3 250EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 199 949 MKD
 • ≈ 3 475 USD
2001419 ч
Холандија, D.P.A. Weeversstraat 2, 8316 GG Marknesse, The Netherlands.
Контактирајте го продавачот
Haulotte STAR 6 | 5.8 METER | 230 KG - Дигачка платформа: слика 1
Haulotte STAR 6 | 5.8 METER | 230 KG - Дигачка платформа: слика 2
Haulotte STAR 6 | 5.8 METER | 230 KG - Дигачка платформа: слика 3
Haulotte STAR 6 | 5.8 METER | 230 KG - Дигачка платформа: слика 4
Haulotte STAR 6 | 5.8 METER | 230 KG - Дигачка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)
Електро

Haulotte STAR 6 | 5.8 METER | 230 KG

Дигачка платформа
2016113 ч
Холандија, D.P.A. Weeversstraat 2, 8316 GG Marknesse, The Netherlands.
Објавено: 2час 34минБрој на оглас 112601

3 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 230 710 MKD
 • ≈ 4 010 USD
2016113 ч
Холандија, D.P.A. Weeversstraat 2, 8316 GG Marknesse, The Netherlands.
Контактирајте го продавачот
Böcker HD18/05 - Дигачка платформа: слика 1
Böcker HD18/05 - Дигачка платформа: слика 2
Böcker HD18/05 - Дигачка платформа: слика 3

Böcker HD18/05

Дигачка платформа
2016
Холандија, Tilburg
Објавено: 2час 36минБрој на оглас 1638

16 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 015 127 MKD
 • ≈ 17 646 USD
2016
Холандија, Tilburg
Контактирајте го продавачот
Genie GS-3369 BE | 11.75 METER | BI-ENERGY | 454 KG - Кревач ножица: слика 1
Genie GS-3369 BE | 11.75 METER | BI-ENERGY | 454 KG - Кревач ножица: слика 2
Genie GS-3369 BE | 11.75 METER | BI-ENERGY | 454 KG - Кревач ножица: слика 3
Genie GS-3369 BE | 11.75 METER | BI-ENERGY | 454 KG - Кревач ножица: слика 4
Genie GS-3369 BE | 11.75 METER | BI-ENERGY | 454 KG - Кревач ножица: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Genie GS-3369 BE | 11.75 METER | BI-ENERGY | 454 KG

Кревач ножица
2019143 ч
Холандија, D.P.A. Weeversstraat 2, 8316 GG Marknesse, The Netherlands.
Објавено: 3час 8минБрој на оглас 112494

19 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 227 381 MKD
 • ≈ 21 335 USD
2019143 ч
Холандија, D.P.A. Weeversstraat 2, 8316 GG Marknesse, The Netherlands.
Контактирајте го продавачот
Manitou 220TJ+ - Телескопска платформа: слика 1
Manitou 220TJ+ - Телескопска платформа: слика 2
Manitou 220TJ+ - Телескопска платформа: слика 3
Manitou 220TJ+ - Телескопска платформа: слика 4
Manitou 220TJ+ - Телескопска платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Manitou 220TJ+

Телескопска платформа
20201050 ч
Холандија, Tilburg, Noord-Brabant
Објавено: 3час 14минБрој на оглас 2201

86 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 5 321 730 MKD
 • ≈ 92 508 USD
20201050 ч
Холандија, Tilburg, Noord-Brabant
Контактирајте го продавачот
Genie GS-3384 RT - Кревач ножица: слика 1
Genie GS-3384 RT - Кревач ножица: слика 2
Genie GS-3384 RT - Кревач ножица: слика 3
Genie GS-3384 RT - Кревач ножица: слика 4
Genie GS-3384 RT - Кревач ножица: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Genie GS-3384 RT

Кревач ножица
20091989 ч
Холандија, Tilburg, Noord-Brabant
Објавено: 3час 14минБрој на оглас 2055

10 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 661 371 MKD
 • ≈ 11 496 USD
20091989 ч
Холандија, Tilburg, Noord-Brabant
Контактирајте го продавачот
Niftylift HR 12 D E - Дигачка зглобна платформа: слика 1
Niftylift HR 12 D E - Дигачка зглобна платформа: слика 2
Niftylift HR 12 D E - Дигачка зглобна платформа: слика 3
Niftylift HR 12 D E - Дигачка зглобна платформа: слика 4
Niftylift HR 12 D E - Дигачка зглобна платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Niftylift HR 12 D E

Дигачка зглобна платформа
Ново20241 чНето тежина: 3400 kg
Холандија, Nijverheidsplein 4 3771 MR Barneveld, Netherlands
Објавено: 6час 50мин
Прашајте за цена
Ново20241 чНето тежина: 3400 kg
Холандија, Nijverheidsplein 4 3771 MR Barneveld, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Palfinger BISON TKA016 / 8800MTH / HONDA GENERATOR / SUPER CONDITION - Камион со подигачка кошница: слика 1
Palfinger BISON TKA016 / 8800MTH / HONDA GENERATOR / SUPER CONDITION - Камион со подигачка кошница: слика 2
Palfinger BISON TKA016 / 8800MTH / HONDA GENERATOR / SUPER CONDITION - Камион со подигачка кошница: слика 3
Palfinger BISON TKA016 / 8800MTH / HONDA GENERATOR / SUPER CONDITION - Камион со подигачка кошница: слика 4
Palfinger BISON TKA016 / 8800MTH / HONDA GENERATOR / SUPER CONDITION - Камион со подигачка кошница: слика 5
Видете ги сите фотографии (36)

Palfinger BISON TKA016 / 8800MTH / HONDA GENERATOR / SUPER CONDITION

Камион со подигачка кошница
20088800 чКорисна носивост: 240 kg
Полска, ŁAZISKA GÓRNE
Објавено: 6час 56мин

2 999EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 184 507 MKD
 • ≈ 3 207 USD
20088800 чКорисна носивост: 240 kg
Полска, ŁAZISKA GÓRNE
Контактирајте го продавачот
Genie GS1932 - Кревач ножица: слика 1
Genie GS1932 - Кревач ножица: слика 2
Genie GS1932 - Кревач ножица: слика 3
Genie GS1932 - Кревач ножица: слика 4

Genie GS1932

Кревач ножица
2023
Белгија, Belgien, Waregem
Објавено: 7час 4минБрој на оглас V36249
Прашајте за цена
2023
Белгија, Belgien, Waregem
Контактирајте го продавачот
- Дигачка зглобна платформа: слика 1
- Дигачка зглобна платформа: слика 2
- Дигачка зглобна платформа: слика 3
- Дигачка зглобна платформа: слика 4
- Дигачка зглобна платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Дигачка зглобна платформа

Германија, Oftersheim
Објавено: 7час 11мин
Прашајте за цена
Германија, Oftersheim
Контактирајте го продавачот
Genie GS 3384 - Кревач ножица: слика 1
Genie GS 3384 - Кревач ножица: слика 2
Genie GS 3384 - Кревач ножица: слика 3
Genie GS 3384 - Кревач ножица: слика 4
Genie GS 3384 - Кревач ножица: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Genie GS 3384

Кревач ножица
20071680 чНето тежина: 6897 kg
Холандија, Oud-Gastel
Објавено: 7час 40минБрој на оглас RGTRNL24028

11 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 722 894 MKD
 • ≈ 12 566 USD
20071680 чНето тежина: 6897 kg
Холандија, Oud-Gastel
Контактирајте го продавачот
2011 IMER IT4680 - Дигачка платформа: слика 1
2011 IMER IT4680 - Дигачка платформа: слика 2
2011 IMER IT4680 - Дигачка платформа: слика 3
2011 IMER IT4680 - Дигачка платформа: слика 4
2011 IMER IT4680 - Дигачка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)

2011 IMER IT4680

Дигачка платформа
2011
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Објавено: 8час 3минБрој на оглас 200240928
Аукција
2011
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Контактирајте го продавачот
2014 Genie Z-45/25J - Дигачка платформа: слика 1
2014 Genie Z-45/25J - Дигачка платформа: слика 2
2014 Genie Z-45/25J - Дигачка платформа: слика 3
2014 Genie Z-45/25J - Дигачка платформа: слика 4
2014 Genie Z-45/25J - Дигачка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (34)

2014 Genie Z-45/25J

Дигачка платформа
2014
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Објавено: 8час 4минБрој на оглас 200240894
Аукција
2014
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Контактирајте го продавачот
Haulotte Compact 8 - Дигачка платформа: слика 1
Haulotte Compact 8 - Дигачка платформа: слика 2
Haulotte Compact 8 - Дигачка платформа: слика 3
Haulotte Compact 8 - Дигачка платформа: слика 4
Haulotte Compact 8 - Дигачка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Haulotte Compact 8

Дигачка платформа
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Објавено: 8час 4минБрој на оглас 200240929
Аукција
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Контактирајте го продавачот
2016 Genie GS-3246 - Дигачка платформа: слика 1
2016 Genie GS-3246 - Дигачка платформа: слика 2
2016 Genie GS-3246 - Дигачка платформа: слика 3
2016 Genie GS-3246 - Дигачка платформа: слика 4
2016 Genie GS-3246 - Дигачка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (25)

2016 Genie GS-3246

Дигачка платформа
2016340 ч
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Објавено: 8час 5минБрој на оглас 200240930
Аукција
2016340 ч
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Контактирајте го продавачот
Manitou 160 ATJ - Дигачка платформа: слика 1
Manitou 160 ATJ - Дигачка платформа: слика 2
Manitou 160 ATJ - Дигачка платформа: слика 3
Manitou 160 ATJ - Дигачка платформа: слика 4
Manitou 160 ATJ - Дигачка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (32)

Manitou 160 ATJ

Дигачка платформа
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Објавено: 8час 6минБрој на оглас 200240931
Аукција
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Контактирајте го продавачот
2012 ATN ZEBRA 12 - Дигачка платформа: слика 1
2012 ATN ZEBRA 12 - Дигачка платформа: слика 2
2012 ATN ZEBRA 12 - Дигачка платформа: слика 3
2012 ATN ZEBRA 12 - Дигачка платформа: слика 4
2012 ATN ZEBRA 12 - Дигачка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (32)

2012 ATN ZEBRA 12

Дигачка платформа
2012
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Објавено: 8час 7минБрој на оглас 200240880
Аукција
2012
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Контактирајте го продавачот
Haulotte HA18SPX - Дигачка платформа: слика 1
Haulotte HA18SPX - Дигачка платформа: слика 2
Haulotte HA18SPX - Дигачка платформа: слика 3
Haulotte HA18SPX - Дигачка платформа: слика 4
Haulotte HA18SPX - Дигачка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (32)

Haulotte HA18SPX

Дигачка платформа
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Објавено: 8час 8минБрој на оглас 200240878
Аукција
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Контактирајте го продавачот
2011 Haulotte Compact 10 - Дигачка платформа: слика 1
2011 Haulotte Compact 10 - Дигачка платформа: слика 2
2011 Haulotte Compact 10 - Дигачка платформа: слика 3
2011 Haulotte Compact 10 - Дигачка платформа: слика 4
2011 Haulotte Compact 10 - Дигачка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

2011 Haulotte Compact 10

Дигачка платформа
2011
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Објавено: 8час 9минБрој на оглас 200240924
Аукција
2011
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 176
1 / 176
T1 new listing page - Дигачки платформи
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.