Користени и нови Булдожери за поставување цевки за продажба - Truck1 Македонија
Каталог
Продава
Поставете оглас

Булдожери за поставување цевки

42
Погледнете Градежни машини на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 3
CATERPILLAR 561C - Булдожер за поставување цевки: слика 1
CATERPILLAR 561C - Булдожер за поставување цевки: слика 2
CATERPILLAR 561C - Булдожер за поставување цевки: слика 3
CATERPILLAR 561C - Булдожер за поставување цевки: слика 4
CATERPILLAR 561C - Булдожер за поставување цевки: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)
TOP

CATERPILLAR 561C

Булдожер за поставување цевки
1976
Холандија, Dolderweg 44 , 8331 LL Steenwijk , The Netherlands
Објавено: 6мес 2ден

28 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 756 056 MKD
 • ≈ 30 979 USD
1976
Холандија, Dolderweg 44 , 8331 LL Steenwijk , The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Caterpillar D8K Pipe carrier - Булдожер за поставување цевки: слика 1
Caterpillar D8K Pipe carrier - Булдожер за поставување цевки: слика 2
Caterpillar D8K Pipe carrier - Булдожер за поставување цевки: слика 3
Caterpillar D8K Pipe carrier - Булдожер за поставување цевки: слика 4
Caterpillar D8K Pipe carrier - Булдожер за поставување цевки: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Caterpillar D8K Pipe carrier

Булдожер за поставување цевки
19781235 ч
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Објавено: 19час 59минБрој на оглас E04881
Прашајте за цена
19781235 ч
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Контактирајте го продавачот
Caterpillar D6E Pipe carrier - Булдожер за поставување цевки: слика 1
Caterpillar D6E Pipe carrier - Булдожер за поставување цевки: слика 2
Caterpillar D6E Pipe carrier - Булдожер за поставување цевки: слика 3
Caterpillar D6E Pipe carrier - Булдожер за поставување цевки: слика 4
Caterpillar D6E Pipe carrier - Булдожер за поставување цевки: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Caterpillar D6E Pipe carrier

Булдожер за поставување цевки
19954281 ч
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Објавено: 19час 59минБрој на оглас E04434
Прашајте за цена
19954281 ч
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Контактирајте го продавачот
Caterpillar D8T Pipe carrier - Булдожер за поставување цевки: слика 1
Caterpillar D8T Pipe carrier - Булдожер за поставување цевки: слика 2
Caterpillar D8T Pipe carrier - Булдожер за поставување цевки: слика 3
Caterpillar D8T Pipe carrier - Булдожер за поставување цевки: слика 4
Caterpillar D8T Pipe carrier - Булдожер за поставување цевки: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Caterpillar D8T Pipe carrier

Булдожер за поставување цевки
2015
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Објавено: 20часБрој на оглас E02750
Прашајте за цена
2015
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Контактирајте го продавачот
Caterpillar 572G - Булдожер за поставување цевки: слика 1

Caterpillar 572G

Булдожер за поставување цевки
19762304 чНето тежина: 27400 kg
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Објавено: 20часБрој на оглас E04187
Прашајте за цена
19762304 чНето тежина: 27400 kg
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Контактирајте го продавачот
Xrok Granite 400 - Булдожер за поставување цевки: слика 1
Xrok Granite 400 - Булдожер за поставување цевки: слика 2
Xrok Granite 400 - Булдожер за поставување цевки: слика 3
Xrok Granite 400 - Булдожер за поставување цевки: слика 4
Xrok Granite 400 - Булдожер за поставување цевки: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Xrok Granite 400

Булдожер за поставување цевки
Ново2023
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Објавено: 20часБрој на оглас E04398
Прашајте за цена
Ново2023
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Контактирајте го продавачот
EPE PL95H - Булдожер за поставување цевки: слика 1

EPE PL95H

Булдожер за поставување цевки
2013976 чНето тежина: 60850 kg
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Објавено: 20часБрој на оглас E02997
Прашајте за цена
2013976 чНето тежина: 60850 kg
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Контактирајте го продавачот
Xrok Granite 400 - Булдожер за поставување цевки: слика 1

Xrok Granite 400

Булдожер за поставување цевки
Ново2024
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Објавено: 20часБрој на оглас E04518
Прашајте за цена
Ново2024
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Контактирајте го продавачот
Caterpillar 587R - Булдожер за поставување цевки: слика 1

Caterpillar 587R

Булдожер за поставување цевки
20116073 чНето тежина: 53442 kg
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Објавено: 20часБрој на оглас E04830
Прашајте за цена
20116073 чНето тежина: 53442 kg
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Контактирајте го продавачот
Xrok Granite 400 - Булдожер за поставување цевки: слика 1

Xrok Granite 400

Булдожер за поставување цевки
Ново2024
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Објавено: 20часБрој на оглас E04517
Прашајте за цена
Ново2024
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Контактирајте го продавачот
Caterpillar 583K - Булдожер за поставување цевки: слика 1

Caterpillar 583K

Булдожер за поставување цевки
19771949 чНето тежина: 40600 kg
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Објавено: 20часБрој на оглас E04714
Прашајте за цена
19771949 чНето тежина: 40600 kg
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Контактирајте го продавачот
Caterpillar 594H - Булдожер за поставување цевки: слика 1

Caterpillar 594H

Булдожер за поставување цевки
1985Нето тежина: 55100 kg
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Објавено: 20часБрој на оглас E04973
Прашајте за цена
1985Нето тежина: 55100 kg
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Контактирајте го продавачот
O.F.S. Hookblock 25T - Булдожер за поставување цевки: слика 1
O.F.S. Hookblock 25T - Булдожер за поставување цевки: слика 2
O.F.S. Hookblock 25T - Булдожер за поставување цевки: слика 3
O.F.S. Hookblock 25T - Булдожер за поставување цевки: слика 4
O.F.S. Hookblock 25T - Булдожер за поставување цевки: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

O.F.S. Hookblock 25T

Булдожер за поставување цевки
Ново2014
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Објавено: 20час 1минБрој на оглас K02751

2 650EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 163 282 MKD
 • ≈ 2 880 USD
Ново2014
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Контактирајте го продавачот
Scaip SPX-960 - Булдожер за поставување цевки: слика 1
Scaip SPX-960 - Булдожер за поставување цевки: слика 2
Scaip SPX-960 - Булдожер за поставување цевки: слика 3
Scaip SPX-960 - Булдожер за поставување цевки: слика 4
Scaip SPX-960 - Булдожер за поставување цевки: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Scaip SPX-960

Булдожер за поставување цевки
20182072 ч
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Објавено: 20час 1минБрој на оглас E05882
Прашајте за цена
20182072 ч
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Контактирајте го продавачот
EPE Sheave block 35T - Булдожер за поставување цевки: слика 1
EPE Sheave block 35T - Булдожер за поставување цевки: слика 2
EPE Sheave block 35T - Булдожер за поставување цевки: слика 3
EPE Sheave block 35T - Булдожер за поставување цевки: слика 4
EPE Sheave block 35T - Булдожер за поставување цевки: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

EPE Sheave block 35T

Булдожер за поставување цевки
Ново2010
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Објавено: 20час 1минБрој на оглас K01405

3 275EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 201 792 MKD
 • ≈ 3 559 USD
Ново2010
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Контактирајте го продавачот
EPE Hookblock 35T - Булдожер за поставување цевки: слика 1
EPE Hookblock 35T - Булдожер за поставување цевки: слика 2
EPE Hookblock 35T - Булдожер за поставување цевки: слика 3
EPE Hookblock 35T - Булдожер за поставување цевки: слика 4
EPE Hookblock 35T - Булдожер за поставување цевки: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

EPE Hookblock 35T

Булдожер за поставување цевки
Ново2010
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Објавено: 20час 1минБрој на оглас K01401

3 150EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 194 090 MKD
 • ≈ 3 424 USD
Ново2010
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Контактирајте го продавачот
O.F.S. Sheave block 25T - Булдожер за поставување цевки: слика 1
O.F.S. Sheave block 25T - Булдожер за поставување цевки: слика 2
O.F.S. Sheave block 25T - Булдожер за поставување цевки: слика 3
O.F.S. Sheave block 25T - Булдожер за поставување цевки: слика 4
O.F.S. Sheave block 25T - Булдожер за поставување цевки: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

O.F.S. Sheave block 25T

Булдожер за поставување цевки
Ново2014
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Објавено: 20час 1минБрој на оглас K02753

2 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 169 444 MKD
 • ≈ 2 989 USD
Ново2014
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Контактирајте го продавачот
Delta DPM345FX Kit - Булдожер за поставување цевки: слика 1
Delta DPM345FX Kit - Булдожер за поставување цевки: слика 2
Delta DPM345FX Kit - Булдожер за поставување цевки: слика 3
Delta DPM345FX Kit - Булдожер за поставување цевки: слика 4
Delta DPM345FX Kit - Булдожер за поставување цевки: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Delta DPM345FX Kit

Булдожер за поставување цевки
2016
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Објавено: 20час 2минБрој на оглас K04756
Прашајте за цена
2016
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Контактирајте го продавачот
Delta DPM345FX Kit - Булдожер за поставување цевки: слика 1
Delta DPM345FX Kit - Булдожер за поставување цевки: слика 2
Delta DPM345FX Kit - Булдожер за поставување цевки: слика 3
Delta DPM345FX Kit - Булдожер за поставување цевки: слика 4
Delta DPM345FX Kit - Булдожер за поставување цевки: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Delta DPM345FX Kit

Булдожер за поставување цевки
2016
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Објавено: 20час 2минБрој на оглас K04757
Прашајте за цена
2016
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Контактирајте го продавачот
Xrok Granite 400 - Булдожер за поставување цевки: слика 1

Xrok Granite 400

Булдожер за поставување цевки
Ново2024
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Објавено: 20час 2минБрој на оглас E04519
Прашајте за цена
Ново2024
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Контактирајте го продавачот
Talleks ETC-2011 - Булдожер за поставување цевки: слика 1
Talleks ETC-2011 - Булдожер за поставување цевки: слика 2
Talleks ETC-2011 - Булдожер за поставување цевки: слика 3
Talleks ETC-2011 - Булдожер за поставување цевки: слика 4
Talleks ETC-2011 - Булдожер за поставување цевки: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Talleks ETC-2011

Булдожер за поставување цевки
1989Нето тежина: 12500 kg78 hp
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Објавено: 11ден

7 200EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 443 635 MKD
 • ≈ 7 826 USD
1989Нето тежина: 12500 kg78 hp
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 3
1 / 3
T1 new listing page - Булдожери за поставување цевки
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.