Користени и нови Багери за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Багери


12 450
Резултати пронајдени
   Страница 1 од 623 1/623   
Сортирај според:
Резултати по страница:
JCB 15C-01 - Мини багер
13 900 EUR
Цена без ДДВ
Lonking LG6205 - Багер гасеничар
Прашајте за цена
Komatsu PC 290 LC-6  - Багер гасеничар: слика 1
Komatsu PC 290 LC-6  - Багер гасеничар: слика 2
Komatsu PC 290 LC-6  - Багер гасеничар: слика 3
Komatsu PC 290 LC-6  - Багер гасеничар: слика 4
Komatsu PC 290 LC-6  - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Komatsu PC 290 LC-6

2001 174 hp
Литванија, Litauen
Објавено: 2мес 1ден

19 000 EUR

star
2001 174 hp
Литванија, Litauen
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 336D - Багер гасеничар: слика 1
Caterpillar 336D - Багер гасеничар: слика 2
Caterpillar 336D - Багер гасеничар: слика 3
Caterpillar 336D - Багер гасеничар: слика 4
Caterpillar 336D - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Caterpillar 336D

2022 Корисна носивост: 30 500 kg
Кина, Minhang District, Shanghai
Објавено: 1мес 10ден

66 256 EUR

star
2022 Корисна носивост: 30 500 kg
Кина, Minhang District, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
Hyundai R210 NEW UNUSED - HAMMER LINE - Багер гасеничар: слика 1
Hyundai R210 NEW UNUSED - HAMMER LINE - Багер гасеничар: слика 2
Hyundai R210 NEW UNUSED - HAMMER LINE - Багер гасеничар: слика 3
Hyundai R210 NEW UNUSED - HAMMER LINE - Багер гасеничар: слика 4
Hyundai R210 NEW UNUSED - HAMMER LINE - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Hyundai R210 NEW UNUSED - HAMMER LINE

2023 Ново 6 ч Бруто тежина: 21 200 kg Дизел 140 hp
Холандија, Veghel
Објавено: 1час 23мин Број на оглас 70199944

76 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2023 Ново 6 ч Бруто тежина: 21 200 kg Дизел 140 hp
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Hyundai R215 VS A/C - NEW UNUSED - Багер гасеничар: слика 1
Hyundai R215 VS A/C - NEW UNUSED - Багер гасеничар: слика 2
Hyundai R215 VS A/C - NEW UNUSED - Багер гасеничар: слика 3
Hyundai R215 VS A/C - NEW UNUSED - Багер гасеничар: слика 4
Hyundai R215 VS A/C - NEW UNUSED - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Hyundai R215 VS A/C - NEW UNUSED

2022 Ново 11 ч Бруто тежина: 20 900 kg Дизел 169 hp
Холандија, Veghel
Објавено: 1час 30мин Број на оглас 70215534

76 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2022 Ново 11 ч Бруто тежина: 20 900 kg Дизел 169 hp
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar MH3024 GERMAN DEALER MACHINE - MAGNET SYSTEM - Справувач со отпад/ Индустрија: слика 1
Caterpillar MH3024 GERMAN DEALER MACHINE - MAGNET SYSTEM - Справувач со отпад/ Индустрија: слика 2
Caterpillar MH3024 GERMAN DEALER MACHINE - MAGNET SYSTEM - Справувач со отпад/ Индустрија: слика 3
Caterpillar MH3024 GERMAN DEALER MACHINE - MAGNET SYSTEM - Справувач со отпад/ Индустрија: слика 4
Caterpillar MH3024 GERMAN DEALER MACHINE - MAGNET SYSTEM - Справувач со отпад/ Индустрија: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Caterpillar MH3024 GERMAN DEALER MACHINE - MAGNET SYSTEM

2015 10 896 ч Бруто тежина: 24 950 kg Дизел 176 hp 4x4 2-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 1час 42мин Број на оглас 70215255

89 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2015 10 896 ч Бруто тежина: 24 950 kg Дизел 176 hp 4x4 2-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 328 D FROM FIRST OWNER - Багер гасеничар: слика 1
Caterpillar 328 D FROM FIRST OWNER - Багер гасеничар: слика 2
Caterpillar 328 D FROM FIRST OWNER - Багер гасеничар: слика 3
Caterpillar 328 D FROM FIRST OWNER - Багер гасеничар: слика 4
Caterpillar 328 D FROM FIRST OWNER - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Caterpillar 328 D FROM FIRST OWNER

2011 11 290 ч Бруто тежина: 37 200 kg Дизел 200 hp
Холандија, Veghel
Објавено: 1час 43мин Број на оглас 70215893

46 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2011 11 290 ч Бруто тежина: 37 200 kg Дизел 200 hp
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Fiat-Kobelco E145W DUTCH MACHINE - NOT M315 - Багер на тркала: слика 1
Fiat-Kobelco E145W DUTCH MACHINE - NOT M315 - Багер на тркала: слика 2
Fiat-Kobelco E145W DUTCH MACHINE - NOT M315 - Багер на тркала: слика 3
Fiat-Kobelco E145W DUTCH MACHINE - NOT M315 - Багер на тркала: слика 4
Fiat-Kobelco E145W DUTCH MACHINE - NOT M315 - Багер на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Fiat-Kobelco E145W DUTCH MACHINE - NOT M315

2004 11 691 ч Бруто тежина: 14 500 kg Дизел 113 hp 4x4 2-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 1час 43мин Број на оглас 70218421

21 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2004 11 691 ч Бруто тежина: 14 500 kg Дизел 113 hp 4x4 2-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 318 B L GERMAN MACHINE - ALL FUNCTIONS - Багер гасеничар: слика 1
Caterpillar 318 B L GERMAN MACHINE - ALL FUNCTIONS - Багер гасеничар: слика 2
Caterpillar 318 B L GERMAN MACHINE - ALL FUNCTIONS - Багер гасеничар: слика 3
Caterpillar 318 B L GERMAN MACHINE - ALL FUNCTIONS - Багер гасеничар: слика 4
Caterpillar 318 B L GERMAN MACHINE - ALL FUNCTIONS - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Caterpillar 318 B L GERMAN MACHINE - ALL FUNCTIONS

2000 18 210 ч Бруто тежина: 19 200 kg Дизел 117 hp
Холандија, Veghel
Објавено: 1час 43мин Број на оглас 70212435

24 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2000 18 210 ч Бруто тежина: 19 200 kg Дизел 117 hp
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Komatsu PC210 LC -8 DEALER MACHINE - Багер гасеничар: слика 1
Komatsu PC210 LC -8 DEALER MACHINE - Багер гасеничар: слика 2
Komatsu PC210 LC -8 DEALER MACHINE - Багер гасеничар: слика 3
Komatsu PC210 LC -8 DEALER MACHINE - Багер гасеничар: слика 4
Komatsu PC210 LC -8 DEALER MACHINE - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Komatsu PC210 LC -8 DEALER MACHINE

2010 14 291 ч Бруто тежина: 22 260 kg Дизел 158 hp
Холандија, Veghel
Објавено: 1час 44мин Број на оглас 70213386

29 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2010 14 291 ч Бруто тежина: 22 260 kg Дизел 158 hp
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 320 E L GERMAN DEALER MACHINE - Багер гасеничар: слика 1
Caterpillar 320 E L GERMAN DEALER MACHINE - Багер гасеничар: слика 2
Caterpillar 320 E L GERMAN DEALER MACHINE - Багер гасеничар: слика 3
Caterpillar 320 E L GERMAN DEALER MACHINE - Багер гасеничар: слика 4
Caterpillar 320 E L GERMAN DEALER MACHINE - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Caterpillar 320 E L GERMAN DEALER MACHINE

2015 12 988 ч Бруто тежина: 22 400 kg Дизел 154 hp
Холандија, Veghel
Објавено: 1час 44мин Број на оглас 70213839

53 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2015 12 988 ч Бруто тежина: 22 400 kg Дизел 154 hp
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Komatsu PC138 US -2 pc138 - Багер гасеничар: слика 1
Komatsu PC138 US -2 pc138 - Багер гасеничар: слика 2
Komatsu PC138 US -2 pc138 - Багер гасеничар: слика 3
Komatsu PC138 US -2 pc138 - Багер гасеничар: слика 4
Komatsu PC138 US -2 pc138 - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Komatsu PC138 US -2 pc138

2006 12 969 ч Бруто тежина: 14 880 kg Дизел 90 hp
Холандија, Veghel
Објавено: 1час 45мин Број на оглас 70210166

23 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2006 12 969 ч Бруто тежина: 14 880 kg Дизел 90 hp
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 329 D GERMAN MACHINE - Багер гасеничар: слика 1
Caterpillar 329 D GERMAN MACHINE - Багер гасеничар: слика 2
Caterpillar 329 D GERMAN MACHINE - Багер гасеничар: слика 3
Caterpillar 329 D GERMAN MACHINE - Багер гасеничар: слика 4
Caterpillar 329 D GERMAN MACHINE - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Caterpillar 329 D GERMAN MACHINE

2009 17 946 ч Бруто тежина: 29 240 kg Дизел 204 hp
Холандија, Veghel
Објавено: 1час 45мин Број на оглас 70212434

46 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2009 17 946 ч Бруто тежина: 29 240 kg Дизел 204 hp
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Komatsu PC210 LC -8 - Багер гасеничар: слика 1
Komatsu PC210 LC -8 - Багер гасеничар: слика 2
Komatsu PC210 LC -8 - Багер гасеничар: слика 3
Komatsu PC210 LC -8 - Багер гасеничар: слика 4
Komatsu PC210 LC -8 - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Komatsu PC210 LC -8

2012 13 117 ч Бруто тежина: 22 260 kg Дизел 158 hp
Холандија, Veghel
Објавено: 1час 45мин Број на оглас 70210372

31 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2012 13 117 ч Бруто тежина: 22 260 kg Дизел 158 hp
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
JCB JS220LC T4i - Багер гасеничар: слика 1
JCB JS220LC T4i - Багер гасеничар: слика 2
JCB JS220LC T4i - Багер гасеничар: слика 3
JCB JS220LC T4i - Багер гасеничар: слика 4
JCB JS220LC T4i - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

JCB JS220LC T4i

2015 6 026 ч Бруто тежина: 22 060 kg Дизел 175 hp
Холандија, Veghel
Објавено: 1час 45мин Број на оглас 70210216

44 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2015 6 026 ч Бруто тежина: 22 060 kg Дизел 175 hp
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Komatsu PC118 MR-8 PC118 - Багер гасеничар: слика 1
Komatsu PC118 MR-8 PC118 - Багер гасеничар: слика 2
Komatsu PC118 MR-8 PC118 - Багер гасеничар: слика 3
Komatsu PC118 MR-8 PC118 - Багер гасеничар: слика 4
Komatsu PC118 MR-8 PC118 - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Komatsu PC118 MR-8 PC118

2016 5 842 ч Бруто тежина: 12 000 kg Дизел 98 hp
Холандија, Veghel
Објавено: 1час 46мин Број на оглас 70210163

38 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2016 5 842 ч Бруто тежина: 12 000 kg Дизел 98 hp
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Komatsu PC228US LC -3 pc228 - Багер гасеничар: слика 1
Komatsu PC228US LC -3 pc228 - Багер гасеничар: слика 2
Komatsu PC228US LC -3 pc228 - Багер гасеничар: слика 3
Komatsu PC228US LC -3 pc228 - Багер гасеничар: слика 4
Komatsu PC228US LC -3 pc228 - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Komatsu PC228US LC -3 pc228

2010 10 782 ч Бруто тежина: 22 900 kg Дизел 150 hp
Холандија, Veghel
Објавено: 1час 46мин Број на оглас 70210153

25 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2010 10 782 ч Бруто тежина: 22 900 kg Дизел 150 hp
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Hyundai Robex 140W -7A 140W - Багер на тркала: слика 1
Hyundai Robex 140W -7A 140W - Багер на тркала: слика 2
Hyundai Robex 140W -7A 140W - Багер на тркала: слика 3
Hyundai Robex 140W -7A 140W - Багер на тркала: слика 4
Hyundai Robex 140W -7A 140W - Багер на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Hyundai Robex 140W -7A 140W

2008 13 174 ч Бруто тежина: 13 500 kg Дизел 106 hp 4x4 2-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 1час 47мин Број на оглас 70209868

27 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2008 13 174 ч Бруто тежина: 13 500 kg Дизел 106 hp 4x4 2-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Hitachi ZX210 LC-5B NICE AND CLEAN MACHINE - Багер гасеничар: слика 1
Hitachi ZX210 LC-5B NICE AND CLEAN MACHINE - Багер гасеничар: слика 2
Hitachi ZX210 LC-5B NICE AND CLEAN MACHINE - Багер гасеничар: слика 3
Hitachi ZX210 LC-5B NICE AND CLEAN MACHINE - Багер гасеничар: слика 4
Hitachi ZX210 LC-5B NICE AND CLEAN MACHINE - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Hitachi ZX210 LC-5B NICE AND CLEAN MACHINE

2014 11 344 ч Бруто тежина: 22 300 kg Дизел 174 hp
Холандија, Veghel
Објавено: 1час 48мин Број на оглас 70209642

40 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 11 344 ч Бруто тежина: 22 300 kg Дизел 174 hp
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 320 FL - Багер гасеничар: слика 1
Caterpillar 320 FL - Багер гасеничар: слика 2
Caterpillar 320 FL - Багер гасеничар: слика 3
Caterpillar 320 FL - Багер гасеничар: слика 4
Caterpillar 320 FL - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Caterpillar 320 FL

2017 7 402 ч Бруто тежина: 21 400 kg Дизел 166 hp
Холандија, Veghel
Објавено: 1час 48мин Број на оглас 70209640

69 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 7 402 ч Бруто тежина: 21 400 kg Дизел 166 hp
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Kubota KX080 -4 3 BUCKETS - ALL FUNCTIONS - Мини багер: слика 1
Kubota KX080 -4 3 BUCKETS - ALL FUNCTIONS - Мини багер: слика 2
Kubota KX080 -4 3 BUCKETS - ALL FUNCTIONS - Мини багер: слика 3
Kubota KX080 -4 3 BUCKETS - ALL FUNCTIONS - Мини багер: слика 4
Kubota KX080 -4 3 BUCKETS - ALL FUNCTIONS - Мини багер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Kubota KX080 -4 3 BUCKETS - ALL FUNCTIONS

2020 1 844 ч Бруто тежина: 8 425 kg Дизел 63 hp
Холандија, Veghel
Објавено: 1час 48мин Број на оглас 70209004

56 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2020 1 844 ч Бруто тежина: 8 425 kg Дизел 63 hp
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Volvo EC240 C L - Багер гасеничар: слика 1
Volvo EC240 C L - Багер гасеничар: слика 2
Volvo EC240 C L - Багер гасеничар: слика 3
Volvo EC240 C L - Багер гасеничар: слика 4
Volvo EC240 C L - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Volvo EC240 C L

2008 14 875 ч Бруто тежина: 26 110 kg Дизел 170 hp
Холандија, Veghel
Објавено: 1час 49мин Број на оглас 70209240

29 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2008 14 875 ч Бруто тежина: 26 110 kg Дизел 170 hp
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 365 B L - Багер гасеничар: слика 1
Caterpillar 365 B L - Багер гасеничар: слика 2
Caterpillar 365 B L - Багер гасеничар: слика 3
Caterpillar 365 B L - Багер гасеничар: слика 4
Caterpillar 365 B L - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Caterpillar 365 B L

2004 38 238 ч Бруто тежина: 70 460 kg Дизел 409 hp
Холандија, Veghel
Објавено: 1час 52мин Број на оглас 70206409

50 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2004 38 238 ч Бруто тежина: 70 460 kg Дизел 409 hp
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 623   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Construction machinery - Excavators
t1 old