Користени и нови Градежни машини Аукција за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Градежни машини

Аукција

5 637
Резултати пронајдени
   Страница 1 од 282 1/282   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Agregat Prądotwórczy Silnik PAXMAN VP 185 2 MEGAWATY 2000 KW 2500 KVA Silnik PAXMAN VP 185 V 12 2500 KW moc 3400 KM HP PS Nieużywany - Генераторска поставка: слика 1
Agregat Prądotwórczy Silnik PAXMAN VP 185 2 MEGAWATY 2000 KW 2500 KVA Silnik PAXMAN VP 185 V 12 2500 KW moc 3400 KM HP PS Nieużywany - Генераторска поставка: слика 2
Agregat Prądotwórczy Silnik PAXMAN VP 185 2 MEGAWATY 2000 KW 2500 KVA Silnik PAXMAN VP 185 V 12 2500 KW moc 3400 KM HP PS Nieużywany - Генераторска поставка: слика 3
Agregat Prądotwórczy Silnik PAXMAN VP 185 2 MEGAWATY 2000 KW 2500 KVA Silnik PAXMAN VP 185 V 12 2500 KW moc 3400 KM HP PS Nieużywany - Генераторска поставка: слика 4
Agregat Prądotwórczy Silnik PAXMAN VP 185 2 MEGAWATY 2000 KW 2500 KVA Silnik PAXMAN VP 185 V 12 2500 KW moc 3400 KM HP PS Nieużywany - Генераторска поставка: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

250 000 EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 23%

gavel Аукција
star
Полска, 41-800 ZABRZE
email Контактирајте го продавачот
BLANCHE TW36 - Натоварувач на тркала: слика 1
BLANCHE TW36 - Натоварувач на тркала: слика 2
BLANCHE TW36 - Натоварувач на тркала: слика 3
BLANCHE TW36 - Натоварувач на тркала: слика 4
BLANCHE TW36 - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

BLANCHE TW36

2023 Ново Бруто тежина: 3 000 kg Дизел 42 hp
Белгија, ANTWERPEN
Објавено: 13час 9мин

3 500 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2023 Ново Бруто тежина: 3 000 kg Дизел 42 hp
Белгија, ANTWERPEN
email Контактирајте го продавачот
Onbekend - Мини истоварувач: слика 1
Onbekend - Мини истоварувач: слика 2
Onbekend - Мини истоварувач: слика 3
Onbekend - Мини истоварувач: слика 4
Onbekend - Мини истоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Onbekend

Белгија, ANTWERPEN
Објавено: 15час 7мин

750 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
Белгија, ANTWERPEN
email Контактирајте го продавачот
Onbekend - Градежна машина: слика 1
Onbekend - Градежна машина: слика 2
Onbekend - Градежна машина: слика 3
Onbekend - Градежна машина: слика 4
Onbekend - Градежна машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Onbekend

Ново
Холандија, Breda
Објавено: 16час 17мин Број на оглас 73500

100 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
Ново
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
Onbekend - Градежна машина: слика 1
Onbekend - Градежна машина: слика 2
Onbekend - Градежна машина: слика 3
Onbekend - Градежна машина: слика 4
Onbekend - Градежна машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Onbekend

Ново
Холандија, Breda
Објавено: 16час 17мин Број на оглас 73501

100 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
Ново
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
Onbekend - Градежна машина: слика 1
Onbekend - Градежна машина: слика 2
Onbekend - Градежна машина: слика 3
Onbekend - Градежна машина: слика 4
Onbekend - Градежна машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Onbekend

Ново
Холандија, Breda
Објавено: 16час 17мин Број на оглас 73348

100 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
Ново
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
Genie S-45 - Дигачка платформа: слика 1
Genie S-45 - Дигачка платформа: слика 2
Genie S-45 - Дигачка платформа: слика 3
Genie S-45 - Дигачка платформа: слика 4
Genie S-45 - Дигачка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Genie S-45

2007 5 859 ч Нето тежина: 6 822 kg Бруто тежина: 7 049 kg Корисна носивост: 227 kg Капцитет на кревање: 227 kg Дизел 49 hp 4x4 2-оски
Холандија, Breda
Објавено: 17час 41мин Број на оглас 79208

2 500 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2007 5 859 ч Нето тежина: 6 822 kg Бруто тежина: 7 049 kg Корисна носивост: 227 kg Капцитет на кревање: 227 kg Дизел 49 hp 4x4 2-оски
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
Genie S-45 - Дигачка платформа: слика 1
Genie S-45 - Дигачка платформа: слика 2
Genie S-45 - Дигачка платформа: слика 3
Genie S-45 - Дигачка платформа: слика 4
Genie S-45 - Дигачка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Genie S-45

2007 6 733 ч Нето тежина: 6 822 kg Бруто тежина: 7 049 kg Корисна носивост: 227 kg Капцитет на кревање: 227 kg Дизел 48 hp 4x4 2-оски
Холандија, Breda
Објавено: 17час 41мин Број на оглас 79205

2 500 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2007 6 733 ч Нето тежина: 6 822 kg Бруто тежина: 7 049 kg Корисна носивост: 227 kg Капцитет на кревање: 227 kg Дизел 48 hp 4x4 2-оски
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
Zettelmeyer ZL302 - Натоварувач на тркала: слика 1
Zettelmeyer ZL302 - Натоварувач на тркала: слика 2
Zettelmeyer ZL302 - Натоварувач на тркала: слика 3
Zettelmeyer ZL302 - Натоварувач на тркала: слика 4
Zettelmeyer ZL302 - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Zettelmeyer ZL302

1995 6 483 ч Нето тежина: 1 900 kg Бруто тежина: 2 600 kg Корисна носивост: 700 kg Дизел 28 hp 4x4 2-оски
Холандија, Breda
Објавено: 17час 41мин Број на оглас 73746

2 500 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
1995 6 483 ч Нето тежина: 1 900 kg Бруто тежина: 2 600 kg Корисна носивост: 700 kg Дизел 28 hp 4x4 2-оски
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
Genie S-65 - Дигачка платформа: слика 1
Genie S-65 - Дигачка платформа: слика 2
Genie S-65 - Дигачка платформа: слика 3
Genie S-65 - Дигачка платформа: слика 4
Genie S-65 - Дигачка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Genie S-65

2013 5 266 ч Нето тежина: 10 109 kg Бруто тежина: 10 336 kg Корисна носивост: 227 kg Капцитет на кревање: 227 kg Дизел 48 hp 4x4 2-оски
Холандија, Breda
Објавено: 17час 43мин Број на оглас 79207

7 500 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2013 5 266 ч Нето тежина: 10 109 kg Бруто тежина: 10 336 kg Корисна носивост: 227 kg Капцитет на кревање: 227 kg Дизел 48 hp 4x4 2-оски
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
Genie S-45 - Дигачка платформа: слика 1
Genie S-45 - Дигачка платформа: слика 2
Genie S-45 - Дигачка платформа: слика 3
Genie S-45 - Дигачка платформа: слика 4
Genie S-45 - Дигачка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Genie S-45

2006 6 039 ч Нето тежина: 6 978 kg Бруто тежина: 7 205 kg Корисна носивост: 227 kg Капцитет на кревање: 227 kg Дизел 50 hp 4x4 2-оски
Холандија, Breda
Објавено: 17час 43мин Број на оглас 79206

2 500 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2006 6 039 ч Нето тежина: 6 978 kg Бруто тежина: 7 205 kg Корисна носивост: 227 kg Капцитет на кревање: 227 kg Дизел 50 hp 4x4 2-оски
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
Genie S-65 - Дигачка платформа: слика 1
Genie S-65 - Дигачка платформа: слика 2
Genie S-65 - Дигачка платформа: слика 3
Genie S-65 - Дигачка платформа: слика 4
Genie S-65 - Дигачка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Genie S-65

2001 5 172 ч Нето тежина: 10 531 kg Бруто тежина: 10 758 kg Корисна носивост: 227 kg Капцитет на кревање: 227 kg Дизел 55 hp 4x4 2-оски
Холандија, Breda
Објавено: 19час 27мин Број на оглас 79219

2 500 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2001 5 172 ч Нето тежина: 10 531 kg Бруто тежина: 10 758 kg Корисна носивост: 227 kg Капцитет на кревање: 227 kg Дизел 55 hp 4x4 2-оски
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
IVECO DAILY 70-170 - Камион со подигачка кошница: слика 1
IVECO DAILY 70-170 - Камион со подигачка кошница: слика 2
IVECO DAILY 70-170 - Камион со подигачка кошница: слика 3
IVECO DAILY 70-170 - Камион со подигачка кошница: слика 4
IVECO DAILY 70-170 - Камион со подигачка кошница: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

IVECO DAILY 70-170

2016 43 332 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
Објавено: 20час 31мин Број на оглас NX66LFD
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2016 43 332 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
email Контактирајте го продавачот
IVECO DAILY 70-170 - Камион со подигачка кошница: слика 1
IVECO DAILY 70-170 - Камион со подигачка кошница: слика 2
IVECO DAILY 70-170 - Камион со подигачка кошница: слика 3
IVECO DAILY 70-170 - Камион со подигачка кошница: слика 4
IVECO DAILY 70-170 - Камион со подигачка кошница: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

IVECO DAILY 70-170

2016 52 045 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
Објавено: 20час 32мин Број на оглас NU66FHJ
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2016 52 045 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
email Контактирајте го продавачот
Bobcat E45 COMPACT EXCAVATOR - Багер гасеничар: слика 1

Bobcat E45 COMPACT EXCAVATOR

2018 3 309 ч Дизел
Обединето Кралство, Hemel Hempstead
Објавено: 20час 37мин Број на оглас R12060
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2018 3 309 ч Дизел
Обединето Кралство, Hemel Hempstead
email Контактирајте го продавачот
Bobcat E45 5T COMPACT EXCAVATOR - Багер гасеничар: слика 1

Bobcat E45 5T COMPACT EXCAVATOR

2018 3 679 ч Дизел
Обединето Кралство, Hemel Hempstead
Објавено: 20час 37мин Број на оглас R11154
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2018 3 679 ч Дизел
Обединето Кралство, Hemel Hempstead
email Контактирајте го продавачот
IVECO DAILY 50-170 - Камион со подигачка кошница: слика 1
IVECO DAILY 50-170 - Камион со подигачка кошница: слика 2
IVECO DAILY 50-170 - Камион со подигачка кошница: слика 3
IVECO DAILY 50-170 - Камион со подигачка кошница: слика 4
IVECO DAILY 50-170 - Камион со подигачка кошница: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

IVECO DAILY 50-170

2016 86 682 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
Објавено: 20час 38мин Број на оглас NX66LDJ
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2016 86 682 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
email Контактирајте го продавачот
 Unused Lion GT2500MX 2300W Petrol Generator, - Генераторска поставка: слика 1
 Unused Lion GT2500MX 2300W Petrol Generator, - Генераторска поставка: слика 2
 Unused Lion GT2500MX 2300W Petrol Generator, - Генераторска поставка: слика 3
 Unused Lion GT2500MX 2300W Petrol Generator, - Генераторска поставка: слика 4
 Unused Lion GT2500MX 2300W Petrol Generator, - Генераторска поставка: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Unused Lion GT2500MX 2300W Petrol Generator,

Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Објавено: 21час 12мин Број на оглас 100302946
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
email Контактирајте го продавачот
 2015 Liebherr R922LC - Багер гасеничар: слика 1
 2015 Liebherr R922LC - Багер гасеничар: слика 2
 2015 Liebherr R922LC - Багер гасеничар: слика 3
 2015 Liebherr R922LC - Багер гасеничар: слика 4
 2015 Liebherr R922LC - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (60)

2015 Liebherr R922LC

2015
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Објавено: 21час 12мин Број на оглас 140371529
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2015
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
email Контактирајте го продавачот
 2018 JCB JS131LC - Багер гасеничар: слика 1
 2018 JCB JS131LC - Багер гасеничар: слика 2
 2018 JCB JS131LC - Багер гасеничар: слика 3
 2018 JCB JS131LC - Багер гасеничар: слика 4
 2018 JCB JS131LC - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (42)

2018 JCB JS131LC

2018
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Објавено: 21час 13мин Број на оглас 140372440
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2018
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
email Контактирајте го продавачот
 Unused Firman SPG3800E1 3.3Kw Petrol Generator, Electric Start - Генераторска поставка: слика 1
 Unused Firman SPG3800E1 3.3Kw Petrol Generator, Electric Start - Генераторска поставка: слика 2
 Unused Firman SPG3800E1 3.3Kw Petrol Generator, Electric Start - Генераторска поставка: слика 3
 Unused Firman SPG3800E1 3.3Kw Petrol Generator, Electric Start - Генераторска поставка: слика 4
 Unused Firman SPG3800E1 3.3Kw Petrol Generator, Electric Start - Генераторска поставка: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Unused Firman SPG3800E1 3.3Kw Petrol Generator, Electric Start

Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Објавено: 21час 14мин Број на оглас 100302938
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 282   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Construction machinery
t1 old