Peitzmeyer - Fahrzeug- und Geraetevertrieb од Германија, тековни реклами
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Peitzmeyer - Fahrzeug- und Geraetevertrieb

Веб-страница на компанијата
Локација
Германија, Delbrück
Rietberger Strasse 57 (an der B 64) DE-33129 Delbrück Germany
Погледнете мапа
Работно време
08:00-17:00Пон - Пет
Локално време на дилерот:06:13

Контактирајте го продавачот

Се согласувам со обработката и употребата на моите лични податоци. Нашите Одредби и услови и Политика за приватност

Вашата порака е испратена. Продавачот ќе одговори колку што е можно поскоро.

Најдобри понуди
Mauderer Auffahrrampen B40/43 - Товарна рампа: слика 1
Mauderer Auffahrrampen B40/43 - Товарна рампа: слика 2
Mauderer Auffahrrampen B40/43 - Товарна рампа: слика 3
Mauderer Auffahrrampen B40/43 - Товарна рампа: слика 4
Mauderer Auffahrrampen B40/43 - Товарна рампа: слика 5
2020
Германија, Delbrück
MERCEDES-BENZ Actros 2536 LL Pritsche HMF Heckkran m. Zange Baustoff - Камион со платформа, Камион со кран: слика 1
MERCEDES-BENZ Actros 2536 LL Pritsche HMF Heckkran m. Zange Baustoff - Камион со платформа, Камион со кран: слика 2
MERCEDES-BENZ Actros 2536 LL Pritsche HMF Heckkran m. Zange Baustoff - Камион со платформа, Камион со кран: слика 3
MERCEDES-BENZ Actros 2536 LL Pritsche HMF Heckkran m. Zange Baustoff - Камион со платформа, Камион со кран: слика 4
MERCEDES-BENZ Actros 2536 LL Pritsche HMF Heckkran m. Zange Baustoff - Камион со платформа, Камион со кран: слика 5
2013373288 km6x2360 hpКорисна носивост: 12400 kgБруто тежина: 26000 kg
Германија, Delbrück
SCHMITZ 3 Achs Kofferauflieger SKO 18L-13.62 FP 25 Express Rolltor - Полуприколка сандучар: слика 1
SCHMITZ 3 Achs Kofferauflieger SKO 18L-13.62 FP 25 Express Rolltor - Полуприколка сандучар: слика 2
SCHMITZ 3 Achs Kofferauflieger SKO 18L-13.62 FP 25 Express Rolltor - Полуприколка сандучар: слика 3
SCHMITZ 3 Achs Kofferauflieger SKO 18L-13.62 FP 25 Express Rolltor - Полуприколка сандучар: слика 4
SCHMITZ 3 Achs Kofferauflieger SKO 18L-13.62 FP 25 Express Rolltor - Полуприколка сандучар: слика 5
20142-оскиКорисна носивост: 22283 kgБруто тежина: 29000 kg
Германија, Delbrück
MERCEDES-BENZ Atego 1524 LL Pritsche + LBW 1,5 t. L-Fhs, Klima, Standh., Autom. - Камион со церада: слика 1
MERCEDES-BENZ Atego 1524 LL Pritsche + LBW 1,5 t. L-Fhs, Klima, Standh., Autom. - Камион со церада: слика 2
MERCEDES-BENZ Atego 1524 LL Pritsche + LBW 1,5 t. L-Fhs, Klima, Standh., Autom. - Камион со церада: слика 3
MERCEDES-BENZ Atego 1524 LL Pritsche + LBW 1,5 t. L-Fhs, Klima, Standh., Autom. - Камион со церада: слика 4
MERCEDES-BENZ Atego 1524 LL Pritsche + LBW 1,5 t. L-Fhs, Klima, Standh., Autom. - Камион со церада: слика 5
2010617741 km4x2238 hpКорисна носивост: 7600 kgБруто тежина: 15000 kg
Германија, Delbrück
Последни понуди
Scania R 480, Retarder, Klima, Manual, EU5 kein Adblue - Камион влекач: слика 1
Scania R 480, Retarder, Klima, Manual, EU5 kein Adblue - Камион влекач: слика 2
Scania R 480, Retarder, Klima, Manual, EU5 kein Adblue - Камион влекач: слика 3
Scania R 480, Retarder, Klima, Manual, EU5 kein Adblue - Камион влекач: слика 4
Scania R 480, Retarder, Klima, Manual, EU5 kein Adblue - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (36)

Scania R 480, Retarder, Klima, Manual, EU5 kein Adblue

Камион влекач
2013504629 km4x2480 hpКорисна носивост: 10593 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Rietberger Strasse 57 (an der B 64) DE-33129 Delbrück Germany
Објавено: 6денБрој на оглас 23054

23 800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 466 763 MKD
 • ≈ 25 521 USD
2013504629 km4x2480 hpКорисна носивост: 10593 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Rietberger Strasse 57 (an der B 64) DE-33129 Delbrück Germany
Контактирајте го продавачот
MERCEDES-BENZ Atego 818 L Fgst. Radstand 3.620 mm - Камион со кабинска шасија: слика 1
MERCEDES-BENZ Atego 818 L Fgst. Radstand 3.620 mm - Камион со кабинска шасија: слика 2
MERCEDES-BENZ Atego 818 L Fgst. Radstand 3.620 mm - Камион со кабинска шасија: слика 3
MERCEDES-BENZ Atego 818 L Fgst. Radstand 3.620 mm - Камион со кабинска шасија: слика 4
MERCEDES-BENZ Atego 818 L Fgst. Radstand 3.620 mm - Камион со кабинска шасија: слика 5
Видете ги сите фотографии (25)

MERCEDES-BENZ Atego 818 L Fgst. Radstand 3.620 mm

Камион со кабинска шасија
201089756 km4x2177 hpКорисна носивост: 3790 kgБруто тежина: 7490 kg
Германија, Rietberger Strasse 57 (an der B 64) DE-33129 Delbrück Germany
Објавено: 6денБрој на оглас 21226

16 800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 035 362 MKD
 • ≈ 18 015 USD
201089756 km4x2177 hpКорисна носивост: 3790 kgБруто тежина: 7490 kg
Германија, Rietberger Strasse 57 (an der B 64) DE-33129 Delbrück Germany
Контактирајте го продавачот
MERCEDES-BENZ Atego 815 L Verkaufskoffer mit LBW - Камион за продажба на добра: слика 1
MERCEDES-BENZ Atego 815 L Verkaufskoffer mit LBW - Камион за продажба на добра: слика 2
MERCEDES-BENZ Atego 815 L Verkaufskoffer mit LBW - Камион за продажба на добра: слика 3
MERCEDES-BENZ Atego 815 L Verkaufskoffer mit LBW - Камион за продажба на добра: слика 4
MERCEDES-BENZ Atego 815 L Verkaufskoffer mit LBW - Камион за продажба на добра: слика 5
Видете ги сите фотографии (32)

MERCEDES-BENZ Atego 815 L Verkaufskoffer mit LBW

Камион за продажба на добра
1999180172 km4x2152 hpКорисна носивост: 2160 kgБруто тежина: 7490 kg
Германија, Rietberger Strasse 57 (an der B 64) DE-33129 Delbrück Germany
Објавено: 6денБрој на оглас 24101

4 600EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 283 492 MKD
 • ≈ 4 932 USD
1999180172 km4x2152 hpКорисна носивост: 2160 kgБруто тежина: 7490 kg
Германија, Rietberger Strasse 57 (an der B 64) DE-33129 Delbrück Germany
Контактирајте го продавачот
BATHE 1 Achs Anhänger Bitum / Teerkocher ST 5 E - 4,8 m³ zGG 9,5 t. - Прскалка за битуменска емулзија: слика 1
BATHE 1 Achs Anhänger Bitum / Teerkocher ST 5 E - 4,8 m³ zGG 9,5 t. - Прскалка за битуменска емулзија: слика 2
BATHE 1 Achs Anhänger Bitum / Teerkocher ST 5 E - 4,8 m³ zGG 9,5 t. - Прскалка за битуменска емулзија: слика 3
BATHE 1 Achs Anhänger Bitum / Teerkocher ST 5 E - 4,8 m³ zGG 9,5 t. - Прскалка за битуменска емулзија: слика 4
BATHE 1 Achs Anhänger Bitum / Teerkocher ST 5 E - 4,8 m³ zGG 9,5 t. - Прскалка за битуменска емулзија: слика 5
Видете ги сите фотографии (21)

BATHE 1 Achs Anhänger Bitum / Teerkocher ST 5 E - 4,8 m³ zGG 9,5 t.

Прскалка за битуменска емулзија
1991Нето тежина: 2310 kgКорисна носивост: 7190 kg
Германија, Rietberger Strasse 57 (an der B 64) DE-33129 Delbrück Germany
Објавено: 6денБрој на оглас 22179

5 300EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 326 632 MKD
 • ≈ 5 683 USD
1991Нето тежина: 2310 kgКорисна носивост: 7190 kg
Германија, Rietberger Strasse 57 (an der B 64) DE-33129 Delbrück Germany
Контактирајте го продавачот
Schrottgreifer Mehrschalengreifer 5 Greifarme - Фаќалка за Градежна машина: слика 1
Schrottgreifer Mehrschalengreifer 5 Greifarme - Фаќалка за Градежна машина: слика 2
Schrottgreifer Mehrschalengreifer 5 Greifarme - Фаќалка за Градежна машина: слика 3
Schrottgreifer Mehrschalengreifer 5 Greifarme - Фаќалка за Градежна машина: слика 4
Schrottgreifer Mehrschalengreifer 5 Greifarme - Фаќалка за Градежна машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Schrottgreifer Mehrschalengreifer 5 Greifarme

Фаќалка за Градежна машина
Германија, Rietberger Strasse 57 (an der B 64) DE-33129 Delbrück Germany
Објавено: 6денБрој на оглас 24018a

6 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 400 586 MKD
 • ≈ 6 970 USD
Германија, Rietberger Strasse 57 (an der B 64) DE-33129 Delbrück Germany
Контактирајте го продавачот
MERCEDES-BENZ Atego 818 L Pritsche+LBW, Klima, 2 x AHK - Камион со церада: слика 1
MERCEDES-BENZ Atego 818 L Pritsche+LBW, Klima, 2 x AHK - Камион со церада: слика 2
MERCEDES-BENZ Atego 818 L Pritsche+LBW, Klima, 2 x AHK - Камион со церада: слика 3
MERCEDES-BENZ Atego 818 L Pritsche+LBW, Klima, 2 x AHK - Камион со церада: слика 4
MERCEDES-BENZ Atego 818 L Pritsche+LBW, Klima, 2 x AHK - Камион со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (38)

MERCEDES-BENZ Atego 818 L Pritsche+LBW, Klima, 2 x AHK

Камион со церада
2019150459 km4x2177 hpКорисна носивост: 2086 kgБруто тежина: 7490 kg
Германија, Rietberger Strasse 57 (an der B 64) DE-33129 Delbrück Germany
Објавено: 6денБрој на оглас 24096

33 800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 083 050 MKD
 • ≈ 36 244 USD
2019150459 km4x2177 hpКорисна носивост: 2086 kgБруто тежина: 7490 kg
Германија, Rietberger Strasse 57 (an der B 64) DE-33129 Delbrück Germany
Контактирајте го продавачот
Прикажи ги сите понуди(179)
t1 test dealer - Peitzmeyer - Fahrzeug- und Geraetevertrieb
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.