Nutzfahrzeuge-2000 GmbH од Германија, тековни реклами
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Nutzfahrzeuge-2000 GmbH

Веб-страница на компанијата
Локација
Германија, Sottrum
Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Погледнете мапа
Локално време на дилерот:07:27

Контактирајте го продавачот

Се согласувам со обработката и употребата на моите лични податоци. Нашите Одредби и услови и Политика за приватност

Вашата порака е испратена. Продавачот ќе одговори колку што е можно поскоро.

Најдобри понуди
Mercedes-Benz Arocs 2051 4x4 HAD Kipphydraulik 1. Hand 143TKM - Камион влекач: слика 1
Mercedes-Benz Arocs 2051 4x4 HAD Kipphydraulik 1. Hand 143TKM - Камион влекач: слика 2
Mercedes-Benz Arocs 2051 4x4 HAD Kipphydraulik 1. Hand 143TKM - Камион влекач: слика 3
Mercedes-Benz Arocs 2051 4x4 HAD Kipphydraulik 1. Hand 143TKM - Камион влекач: слика 4
Mercedes-Benz Arocs 2051 4x4 HAD Kipphydraulik 1. Hand 143TKM - Камион влекач: слика 5
143398 km4x4Евро 6509 hpКорисна носивост: 12478 kgБруто тежина: 20500 kg
Германија, Sottrum
DAF CF440 FT Kipphydraulik Alu-Felgen Klima Euro 6 - Камион влекач: слика 1
DAF CF440 FT Kipphydraulik Alu-Felgen Klima Euro 6 - Камион влекач: слика 2
DAF CF440 FT Kipphydraulik Alu-Felgen Klima Euro 6 - Камион влекач: слика 3
DAF CF440 FT Kipphydraulik Alu-Felgen Klima Euro 6 - Камион влекач: слика 4
DAF CF440 FT Kipphydraulik Alu-Felgen Klima Euro 6 - Камион влекач: слика 5
439858 km4x2Евро 6440 hpКорисна носивост: 10829 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Sottrum
Mercedes-Benz Arocs 2051 4x4 HAD Kipphydraulik 1. Hand 143TKM - Камион влекач: слика 1
Mercedes-Benz Arocs 2051 4x4 HAD Kipphydraulik 1. Hand 143TKM - Камион влекач: слика 2
Mercedes-Benz Arocs 2051 4x4 HAD Kipphydraulik 1. Hand 143TKM - Камион влекач: слика 3
Mercedes-Benz Arocs 2051 4x4 HAD Kipphydraulik 1. Hand 143TKM - Камион влекач: слика 4
Mercedes-Benz Arocs 2051 4x4 HAD Kipphydraulik 1. Hand 143TKM - Камион влекач: слика 5
143318 km4x4Евро 6509 hpКорисна носивост: 12478 kgБруто тежина: 20500 kg
Германија, Sottrum
Mercedes-Benz Antos 1836 PK 15001L 11m = 1t. 5+6 Steuerkreis - Камион со платформа, Камион со кран: слика 1
Mercedes-Benz Antos 1836 PK 15001L 11m = 1t. 5+6 Steuerkreis - Камион со платформа, Камион со кран: слика 2
Mercedes-Benz Antos 1836 PK 15001L 11m = 1t. 5+6 Steuerkreis - Камион со платформа, Камион со кран: слика 3
Mercedes-Benz Antos 1836 PK 15001L 11m = 1t. 5+6 Steuerkreis - Камион со платформа, Камион со кран: слика 4
Mercedes-Benz Antos 1836 PK 15001L 11m = 1t. 5+6 Steuerkreis - Камион со платформа, Камион со кран: слика 5
389755 km4x2Евро 6224 hpКорисна носивост: 5050 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Sottrum
Последни понуди
MAN TGS28.480 6x4H FASSI F365 8m=4t AHK41t Lenkachse - Камион со платформа, Камион со кран: слика 1
MAN TGS28.480 6x4H FASSI F365 8m=4t AHK41t Lenkachse - Камион со платформа, Камион со кран: слика 2
MAN TGS28.480 6x4H FASSI F365 8m=4t AHK41t Lenkachse - Камион со платформа, Камион со кран: слика 3
MAN TGS28.480 6x4H FASSI F365 8m=4t AHK41t Lenkachse - Камион со платформа, Камион со кран: слика 4
MAN TGS28.480 6x4H FASSI F365 8m=4t AHK41t Lenkachse - Камион со платформа, Камион со кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MAN TGS28.480 6x4H FASSI F365 8m=4t AHK41t Lenkachse

Камион со платформа, Камион со кран
316454 km6x4Евро 5479 hpКорисна носивост: 10890 kgБруто тежина: 26000 kg
Германија, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Објавено: 5час 40минБрој на оглас 5641

96 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 5 971 821 MKD
 • ≈ 103 908 USD
316454 km6x4Евро 5479 hpКорисна носивост: 10890 kgБруто тежина: 26000 kg
Германија, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Arocs 3240 8x4 Putzmeister 9m³ 89000 KM Deutsch - Камион миксер за бетон: слика 1
Mercedes-Benz Arocs 3240 8x4 Putzmeister 9m³ 89000 KM Deutsch - Камион миксер за бетон: слика 2
Mercedes-Benz Arocs 3240 8x4 Putzmeister 9m³ 89000 KM Deutsch - Камион миксер за бетон: слика 3
Mercedes-Benz Arocs 3240 8x4 Putzmeister 9m³ 89000 KM Deutsch - Камион миксер за бетон: слика 4
Mercedes-Benz Arocs 3240 8x4 Putzmeister 9m³ 89000 KM Deutsch - Камион миксер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Arocs 3240 8x4 Putzmeister 9m³ 89000 KM Deutsch

Камион миксер за бетон
201689839 kmКорисна носивост: 18950 kg399 hp
Германија, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Објавено: 1денБрој на оглас 2005469

60 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 728 536 MKD
 • ≈ 64 875 USD
201689839 kmКорисна носивост: 18950 kg399 hp
Германија, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Контактирајте го продавачот
MAN TGS 32.400 8x4 Putzmeister 9m³ Deutscher LKW - Камион миксер за бетон: слика 1
MAN TGS 32.400 8x4 Putzmeister 9m³ Deutscher LKW - Камион миксер за бетон: слика 2
MAN TGS 32.400 8x4 Putzmeister 9m³ Deutscher LKW - Камион миксер за бетон: слика 3
MAN TGS 32.400 8x4 Putzmeister 9m³ Deutscher LKW - Камион миксер за бетон: слика 4
MAN TGS 32.400 8x4 Putzmeister 9m³ Deutscher LKW - Камион миксер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MAN TGS 32.400 8x4 Putzmeister 9m³ Deutscher LKW

Камион миксер за бетон
2015222765 kmКорисна носивост: 20890 kg399 hp
Германија, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Објавено: 1денБрој на оглас 1005276

49 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 050 620 MKD
 • ≈ 53 080 USD
2015222765 kmКорисна носивост: 20890 kg399 hp
Германија, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Arocs 3240 8x4 Putzmeister 9m³ Deutscher LKW - Камион миксер за бетон: слика 1
Mercedes-Benz Arocs 3240 8x4 Putzmeister 9m³ Deutscher LKW - Камион миксер за бетон: слика 2
Mercedes-Benz Arocs 3240 8x4 Putzmeister 9m³ Deutscher LKW - Камион миксер за бетон: слика 3
Mercedes-Benz Arocs 3240 8x4 Putzmeister 9m³ Deutscher LKW - Камион миксер за бетон: слика 4
Mercedes-Benz Arocs 3240 8x4 Putzmeister 9m³ Deutscher LKW - Камион миксер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Arocs 3240 8x4 Putzmeister 9m³ Deutscher LKW

Камион миксер за бетон
2016243607 kmКорисна носивост: 18950 kg399 hp
Германија, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Објавено: 1денБрој на оглас 1005463

59 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 666 907 MKD
 • ≈ 63 803 USD
2016243607 kmКорисна носивост: 18950 kg399 hp
Германија, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz 823 Atego Meiller 3 S.Kipper 2xAHK nur 23.575KM - Кипер: слика 1
Mercedes-Benz 823 Atego Meiller 3 S.Kipper 2xAHK nur 23.575KM - Кипер: слика 2
Mercedes-Benz 823 Atego Meiller 3 S.Kipper 2xAHK nur 23.575KM - Кипер: слика 3
Mercedes-Benz 823 Atego Meiller 3 S.Kipper 2xAHK nur 23.575KM - Кипер: слика 4
Mercedes-Benz 823 Atego Meiller 3 S.Kipper 2xAHK nur 23.575KM - Кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz 823 Atego Meiller 3 S.Kipper 2xAHK nur 23.575KM

Кипер
202123575 km4x2Евро 6231 hpКорисна носивост: 2447 kgБруто тежина: 7490 kg
Германија, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Објавено: 2денБрој на оглас 5638

54 800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 377 252 MKD
 • ≈ 58 763 USD
202123575 km4x2Евро 6231 hpКорисна носивост: 2447 kgБруто тежина: 7490 kg
Германија, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Vito 116 CDI 4x4 Notarzt Rettung Ambulance Klima - Амбулантно возило: слика 1
Mercedes-Benz Vito 116 CDI 4x4 Notarzt Rettung Ambulance Klima - Амбулантно возило: слика 2
Mercedes-Benz Vito 116 CDI 4x4 Notarzt Rettung Ambulance Klima - Амбулантно возило: слика 3
Mercedes-Benz Vito 116 CDI 4x4 Notarzt Rettung Ambulance Klima - Амбулантно возило: слика 4
Mercedes-Benz Vito 116 CDI 4x4 Notarzt Rettung Ambulance Klima - Амбулантно возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Vito 116 CDI 4x4 Notarzt Rettung Ambulance Klima

Амбулантно возило
2016276455 km163 hpКорисна носивост: 743 kg
Германија, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Објавено: 2денБрој на оглас 5635

16 900EUR

 • ≈ 1 041 525 MKD
 • ≈ 18 122 USD
2016276455 km163 hpКорисна носивост: 743 kg
Германија, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Контактирајте го продавачот
Прикажи ги сите понуди(331)
t1 test dealer - Nutzfahrzeuge-2000 GmbH
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.