Anhaenger Center Neu-Ulm од Германија, тековни реклами
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Anhaenger Center Neu-Ulm

Активности
Лизинг
Веб-страница на компанијата
Локација
Германија, Neu-Ulm
Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Погледнете мапа
Работно време
09:00-18:00Пон - Пет
09:00-12:00Саб
Локално време на дилерот:14:26

Контактирајте го продавачот

Се согласувам со обработката и употребата на моите лични податоци. Нашите Одредби и услови и Политика за приватност

Вашата порака е испратена. Продавачот ќе одговори колку што е можно поскоро.

Доверлив
3 Повеќе од 3 години со Truck1
4.7
Осврти: 182
Извор: Google Maps
Понуди (365)
Сė
Најдобри понуди
Hapert Tieflader Amigo mit Hochplane 2600 x 1300 x 310 mm, ZG 1,35 to. - Автомобил приколка: слика 1
Hapert Tieflader Amigo mit Hochplane 2600 x 1300 x 310 mm, ZG 1,35 to. - Автомобил приколка: слика 2
Hapert Tieflader Amigo mit Hochplane 2600 x 1300 x 310 mm, ZG 1,35 to. - Автомобил приколка: слика 3
Hapert Tieflader Amigo mit Hochplane 2600 x 1300 x 310 mm, ZG 1,35 to. - Автомобил приколка: слика 4
Hapert Tieflader Amigo mit Hochplane 2600 x 1300 x 310 mm, ZG 1,35 to. - Автомобил приколка: слика 5
2017Корисна носивост: 1090 kgБруто тежина: 1350 kg
Германија, Neu-Ulm
Контактирајте го продавачот
Tieflader 800 kg gebremst, 2050 x 1100 x 350 mm - Автомобил приколка: слика 1
Tieflader 800 kg gebremst, 2050 x 1100 x 350 mm - Автомобил приколка: слика 2
Tieflader 800 kg gebremst, 2050 x 1100 x 350 mm - Автомобил приколка: слика 3
Tieflader 800 kg gebremst, 2050 x 1100 x 350 mm - Автомобил приколка: слика 4
Tieflader 800 kg gebremst, 2050 x 1100 x 350 mm - Автомобил приколка: слика 5
1987Корисна носивост: 500 kgБруто тежина: 800 kg
Германија, Neu-Ulm
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии
НовоКорисна носивост: 1020 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Neu-Ulm
Контактирајте го продавачот
Cheval Liberté Liberte Debon Roadster 800 Alu + Türe 3500 kg, 100 km/h, 435x202x202cm - Приколка сандучар: слика 1
Cheval Liberté Liberte Debon Roadster 800 Alu + Türe 3500 kg, 100 km/h, 435x202x202cm - Приколка сандучар: слика 2
Cheval Liberté Liberte Debon Roadster 800 Alu + Türe 3500 kg, 100 km/h, 435x202x202cm - Приколка сандучар: слика 3
Cheval Liberté Liberte Debon Roadster 800 Alu + Türe 3500 kg, 100 km/h, 435x202x202cm - Приколка сандучар: слика 4
Cheval Liberté Liberte Debon Roadster 800 Alu + Türe 3500 kg, 100 km/h, 435x202x202cm - Приколка сандучар: слика 5
Ново2-оскиКорисна носивост: 2520 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Neu-Ulm
Контактирајте го продавачот
Последни понуди
Humbaur Poly Alu Koffer HKPA 263217, 2,6 to. 100 km/h, 3280 x 1770 x 1800 mm - Приколка сандучар: слика 1
Humbaur Poly Alu Koffer HKPA 263217, 2,6 to. 100 km/h, 3280 x 1770 x 1800 mm - Приколка сандучар: слика 2
Humbaur Poly Alu Koffer HKPA 263217, 2,6 to. 100 km/h, 3280 x 1770 x 1800 mm - Приколка сандучар: слика 3
Humbaur Poly Alu Koffer HKPA 263217, 2,6 to. 100 km/h, 3280 x 1770 x 1800 mm - Приколка сандучар: слика 4
Humbaur Poly Alu Koffer HKPA 263217, 2,6 to. 100 km/h, 3280 x 1770 x 1800 mm - Приколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Humbaur Poly Alu Koffer HKPA 263217, 2,6 to. 100 km/h, 3280 x 1770 x 1800 mm

Приколка сандучар
Ново2-оскиКорисна носивост: 1900 kgБруто тежина: 2500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 7час 10минБрој на оглас H5806-100-2024-01

8 500EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 522 944 MKD
 • ≈ 9 090 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 1900 kgБруто тежина: 2500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Cheval Liberté Liberte Debon Roadster 300, C300 Alu + Türe 1300 kg, 100 km/h, 300x155x190cm - Приколка сандучар: слика 1
Cheval Liberté Liberte Debon Roadster 300, C300 Alu + Türe 1300 kg, 100 km/h, 300x155x190cm - Приколка сандучар: слика 2
Cheval Liberté Liberte Debon Roadster 300, C300 Alu + Türe 1300 kg, 100 km/h, 300x155x190cm - Приколка сандучар: слика 3
Cheval Liberté Liberte Debon Roadster 300, C300 Alu + Türe 1300 kg, 100 km/h, 300x155x190cm - Приколка сандучар: слика 4
Cheval Liberté Liberte Debon Roadster 300, C300 Alu + Türe 1300 kg, 100 km/h, 300x155x190cm - Приколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Cheval Liberté Liberte Debon Roadster 300, C300 Alu + Türe 1300 kg, 100 km/h, 300x155x190cm

Приколка сандучар
НовоКорисна носивост: 840 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 7час 10минБрој на оглас DRoad300-Alu-T-r-2024-01

6 390EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 393 131 MKD
 • ≈ 6 833 USD
НовоКорисна носивост: 840 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Humbaur HA 132513 mit KV, 1300 kg, 2510 x 1310 x 350 mm - Автомобил приколка: слика 1
Humbaur HA 132513 mit KV, 1300 kg, 2510 x 1310 x 350 mm - Автомобил приколка: слика 2
Humbaur HA 132513 mit KV, 1300 kg, 2510 x 1310 x 350 mm - Автомобил приколка: слика 3
Humbaur HA 132513 mit KV, 1300 kg, 2510 x 1310 x 350 mm - Автомобил приколка: слика 4
Humbaur HA 132513 mit KV, 1300 kg, 2510 x 1310 x 350 mm - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Humbaur HA 132513 mit KV, 1300 kg, 2510 x 1310 x 350 mm

Автомобил приколка
НовоКорисна носивост: 1058 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 7час 10минБрој на оглас H1585KV-2023-02

2 066EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 127 106 MKD
 • ≈ 2 209 USD
НовоКорисна носивост: 1058 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Brian James Trailers A4 Transporter, 125 2424, 5000 x 2000 mm, 3,0 to. Seilwinde - Автотранспортна приколка: слика 1
Brian James Trailers A4 Transporter, 125 2424, 5000 x 2000 mm, 3,0 to. Seilwinde - Автотранспортна приколка: слика 2
Brian James Trailers A4 Transporter, 125 2424, 5000 x 2000 mm, 3,0 to. Seilwinde - Автотранспортна приколка: слика 3
Brian James Trailers A4 Transporter, 125 2424, 5000 x 2000 mm, 3,0 to. Seilwinde - Автотранспортна приколка: слика 4
Brian James Trailers A4 Transporter, 125 2424, 5000 x 2000 mm, 3,0 to. Seilwinde - Автотранспортна приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Brian James Trailers A4 Transporter, 125 2424, 5000 x 2000 mm, 3,0 to. Seilwinde

Автотранспортна приколка
Ново2-оскиКорисна носивост: 2295 kgБруто тежина: 3000 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 7час 10минБрој на оглас BJT-125-2424-2023-02SW

8 655EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 532 480 MKD
 • ≈ 9 256 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 2295 kgБруто тежина: 3000 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Brenderup 4260SB1200, 1,2 to., Stahl Hochlader, 2590 x 1430 x 350 mm - Автомобил приколка: слика 1

Brenderup 4260SB1200, 1,2 to., Stahl Hochlader, 2590 x 1430 x 350 mm

Автомобил приколка
НовоКорисна носивост: 905 kgБруто тежина: 1200 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 7час 11минБрој на оглас B311038-2023-01

2 271EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 139 718 MKD
 • ≈ 2 428 USD
НовоКорисна носивост: 905 kgБруто тежина: 1200 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Humbaur HUK 272715 Heckkipper 2,7 t. E Pumpe 2680 x 1500 x 300mm - Кипер приколка: слика 1
Humbaur HUK 272715 Heckkipper 2,7 t. E Pumpe 2680 x 1500 x 300mm - Кипер приколка: слика 2
Humbaur HUK 272715 Heckkipper 2,7 t. E Pumpe 2680 x 1500 x 300mm - Кипер приколка: слика 3
Humbaur HUK 272715 Heckkipper 2,7 t. E Pumpe 2680 x 1500 x 300mm - Кипер приколка: слика 4
Humbaur HUK 272715 Heckkipper 2,7 t. E Pumpe 2680 x 1500 x 300mm - Кипер приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Humbaur HUK 272715 Heckkipper 2,7 t. E Pumpe 2680 x 1500 x 300mm

Кипер приколка
Ново2-оскиКорисна носивост: 2160 kgБруто тежина: 2700 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 7час 11минБрој на оглас H3055EP-2023-01

5 799EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 356 771 MKD
 • ≈ 6 201 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 2160 kgБруто тежина: 2700 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Прикажи ги сите понуди(365)
t1 test dealer - Anhaenger Center Neu-Ulm
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.