Lippstädter Anhänger GmbH од Германија, тековни реклами
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Lippstädter Anhänger GmbH

Веб-страница на компанијата
Локација
Германија, Lippstadt
Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Погледнете мапа
Работно време
08:30-17:00Пон - Пет
10:00-12:00Саб
Локално време на дилерот:06:51
Лица за контакт
Dietmar Beumer
Deutsch, English, Español, Français, Русский

Контактирајте го продавачот

Се согласувам со обработката и употребата на моите лични податоци. Нашите Одредби и услови и Политика за приватност

Вашата порака е испратена. Продавачот ќе одговори колку што е можно поскоро.

Доверлив
4 Повеќе од 4 години со Truck1
4.8
Осврти: 39
Извор: Google Maps
Најдобри понуди
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, LACK NEU! - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, LACK NEU! - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, LACK NEU! - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, LACK NEU! - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, LACK NEU! - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2860 kg
Германија, Lippstadt
Krone Wechselpritsche mit Bordwänden und Plane, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак со церада: слика 1
Krone Wechselpritsche mit Bordwänden und Plane, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак со церада: слика 2
Krone Wechselpritsche mit Bordwänden und Plane, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак со церада: слика 3
Krone Wechselpritsche mit Bordwänden und Plane, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак со церада: слика 4
Krone Wechselpritsche mit Bordwänden und Plane, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак со церада: слика 5
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2800 kg
Германија, Lippstadt
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, VORFÜHRKOFFER neu - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, VORFÜHRKOFFER neu - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, VORFÜHRKOFFER neu - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, VORFÜHRKOFFER neu - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, VORFÜHRKOFFER neu - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
2023Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3400 kg
Германија, Lippstadt
Krone BDF-System 7.450 mm lang, - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone BDF-System 7.450 mm lang, - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone BDF-System 7.450 mm lang, - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone BDF-System 7.450 mm lang, - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone BDF-System 7.450 mm lang, - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
2001Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2980 kg
Германија, Lippstadt
Последни понуди
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, Portaltüren am Heck mit innenliegenden Drehstangenverschlüssen. - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, Portaltüren am Heck mit innenliegenden Drehstangenverschlüssen. - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, Portaltüren am Heck mit innenliegenden Drehstangenverschlüssen. - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, Portaltüren am Heck mit innenliegenden Drehstangenverschlüssen. - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, Portaltüren am Heck mit innenliegenden Drehstangenverschlüssen. - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Krone BDF-System, 7.450 mm lang, Portaltüren am Heck mit innenliegenden Drehstangenverschlüssen.

Заменски сандак/ Кутија
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2980 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 2денБрој на оглас 21024

8 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 551 576 MKD
 • ≈ 9 597 USD
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2980 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, LACK NEU - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, LACK NEU - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, LACK NEU - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, LACK NEU - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, LACK NEU - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Krone BDF-System, 7.450 mm lang, LACK NEU

Заменски сандак/ Кутија
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3250 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 4денБрој на оглас LA050

9 250EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 570 065 MKD
 • ≈ 9 919 USD
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3250 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Kögel BDF-System, Standard, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 1
Kögel BDF-System, Standard, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 2
Kögel BDF-System, Standard, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 3
Kögel BDF-System, Standard, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 4
Kögel BDF-System, Standard, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Kögel BDF-System, Standard, ohne Zulassung.

Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело
2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 4денБрој на оглас 20846

14 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 918 267 MKD
 • ≈ 15 977 USD
2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Kögel BDF-System, Schenker-Version, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 1
Kögel BDF-System, Schenker-Version, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 2
Kögel BDF-System, Schenker-Version, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 3
Kögel BDF-System, Schenker-Version, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 4
Kögel BDF-System, Schenker-Version, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Kögel BDF-System, Schenker-Version, ohne Zulassung.

Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело
2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 4денБрој на оглас LA013

19 775EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 218 707 MKD
 • ≈ 21 205 USD
2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Hüffermann Typ: HAR 20.70, zum Transport von Abrollbehältern nach DIN 30722-1 - Роло/ Подизач приколка: слика 1
Hüffermann Typ: HAR 20.70, zum Transport von Abrollbehältern nach DIN 30722-1 - Роло/ Подизач приколка: слика 2
Hüffermann Typ: HAR 20.70, zum Transport von Abrollbehältern nach DIN 30722-1 - Роло/ Подизач приколка: слика 3
Hüffermann Typ: HAR 20.70, zum Transport von Abrollbehältern nach DIN 30722-1 - Роло/ Подизач приколка: слика 4
Hüffermann Typ: HAR 20.70, zum Transport von Abrollbehältern nach DIN 30722-1 - Роло/ Подизач приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Hüffermann Typ: HAR 20.70, zum Transport von Abrollbehältern nach DIN 30722-1

Роло/ Подизач приколка
2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 4денБрој на оглас 20457

25 250EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 556 124 MKD
 • ≈ 27 076 USD
2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone Wechselpritsche mit Bordwänden und Plane, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак со церада: слика 1
Krone Wechselpritsche mit Bordwänden und Plane, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак со церада: слика 2
Krone Wechselpritsche mit Bordwänden und Plane, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак со церада: слика 3
Krone Wechselpritsche mit Bordwänden und Plane, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак со церада: слика 4
Krone Wechselpritsche mit Bordwänden und Plane, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Krone Wechselpritsche mit Bordwänden und Plane, BDF-System, 7.450 mm lang.

Заменски сандак со церада
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2950 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 4денБрој на оглас LA052

1 450EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 89 361 MKD
 • ≈ 1 554 USD
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2950 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Прикажи ги сите понуди(89)
t1 test dealer - Lippstädter Anhänger GmbH
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.