Im-Export N.Karantzounis
За продавачотПогледнете мапаПонуди (97)

Im-Export N.Karantzounis

phone_iphoneТелефони+49 731379...
location_onЛокацијаGermany, Ulm
Virchowstraße 25/6 89075 Ulm Germany
checkАктивностиИспорака, Поправка и услуга
access_timeРаботно време09:00-17:00 Пон - Пет
10:00-14:00 Саб
Локално време на дилерот — 05:38

Лица за контакт

Nikolaos Karantzounis

Nikolaos Karantzounis

Deutsch, Ελληνικά

+49 160823...

Испратете порака до Im-Export N.Karantzounis


Privacy policy

Последни понуди

Последни понуди


Трансмисија за багер Liebherr Innenrad  ID-Nr.90015651 Schwenkantrieb Typ: SAT250/278 - SAT250/283. Für Liebherr Mobilbagger & Raupenbagger Typ:A913 COMP,A914 COMP,A914,A916,A918 COMP,A920,A922 RAIL,A924 RAIL,LH18,LH22,LH24,LH26,R914 RAIL,R914 COMP,R918,R
15
Трансмисија за багер
Liebherr Innenrad ID-Nr.90015651 Schwenkantrieb Typ: SAT250/278 - SAT250/283. Für Liebherr Mobilbagger & Raupenbagger Typ:A913 COMP,A914 COMP,A914,A916,A918 COMP,A920,A922 RAIL,A924 RAIL,LH18,LH22,LH24,LH26,R914 RAIL,R914 COMP,R918,R
Im-Export N.Karantzounis
Германија
Година на производство: 2018
Погоден за модели: A913 COMP,A914 COMP,A914,A916,A918 COMP,A920,A922 RAIL,A924 RAIL,LH18,LH22,LH24,LH26,R914 RAIL,R914 COMP,R918,R920,R922
Прашајте за цена
Онлајн: 1ден
Менувач и делови за багер Liebherr Innenrad  ID-Nr.9444463 - ID-Nr.944446303. Schwenkantrieb Typ: SAT350/208 - SAT350/252.  Für Liebherr Mobilbagger & Raupenbagger Typ:A954B, A954C, LH80, E954, EP954, ER954, P954, R954 CG, R954B, R954C. #SK18#
20
Менувач и делови за багер
Liebherr Innenrad ID-Nr.9444463 - ID-Nr.944446303. Schwenkantrieb Typ: SAT350/208 - SAT350/252. Für Liebherr Mobilbagger & Raupenbagger Typ:A954B, A954C, LH80, E954, EP954, ER954, P954, R954 CG, R954B, R954C. #SK18#
Im-Export N.Karantzounis
Германија
Година на производство: 2015
Погоден за модели: A954B, A954C, LH80, E954, EP954, ER954, P954, R954 CG, R954B, R954C.
Прашајте за цена
Онлајн: 1мес 17ден
Менувач и делови за багер гасеничар Liebherr Schwenkantrieb SAT275/266, ** ID-Nr. 90017583 - ID-Nr. 90212705 - ID-Nr Für Liebherr Raupenbagger  Typ: P924 COMP, R924 COMP, R924 COMPT, R924 CT.  #0532#
20
Менувач и делови за багер гасеничар
Liebherr Schwenkantrieb SAT275/266, ** ID-Nr. 90017583 - ID-Nr. 90212705 - ID-Nr Für Liebherr Raupenbagger Typ: P924 COMP, R924 COMP, R924 COMPT, R924 CT. #0532#
Im-Export N.Karantzounis
Германија
Ново
Година на производство: 2014
Погоден за модели: P924 COMP-1055. R924 COMP-1055, R924 COMP-1056, R924 COMP-1083, R924 COMPT-1083, R924 CT-1083.
ОЕМ замена: 90017583-90212705-90207740
Прашајте за цена
Онлајн: 2мес 14ден
Ротационен редуктор за багер LIEBHERR Hydraulikeinbaumotor FMF045
19
Ротационен редуктор за багер
LIEBHERR Hydraulikeinbaumotor FMF045
Im-Export N.Karantzounis
Германија
Година на производство: 2007
Погоден за модели: A309 LI-1035, A309 Li-717, A309 LI717-717. A311 LI-1036, A311 LI-718, A311 LI718-718. A312 LI-1037, A312 LI-719. A314 LI-1039, A314 LI-635. A316 LI-1041, A316 LI-715, A316 LI-716. A900 C-LI-1002, A900 C-LI-917, A900 C-LI-987. A900 C-ZW-1030, A900 C-ZW-1031, A900 C-ZW-1032, A900 C-ZW-1033, A900 C-ZW-729, A900 C-ZW-730, A900 C-ZW-931. A904 C-LI-1003, A904 C-LI-1004, A904 C-LI-1005, A904 C-LI-1071, A904 C-LI-439, A904 C-LI-440, A904 C-LI-441, A904 C-LI-477. A918 COMP-1192, A918-1184.
ОЕМ замена: ID-Nr.9075181 - ID-Nr.10125041
Прашајте за цена
Онлајн: 2мес 18ден
Ротационен редуктор за багер LIEBHERR Hydraulikeinbaumotor FMF045, * ID-Nr.10121111 - ID-Nr.10125043 * Geeignet Schwenkantrieb Typ:SAT225/218-SAT225/228-SAT225/229-SAT225/240-SAT225/268-SAT225/273.  Geeignet für Liebherr Mobilbagger & Raupenbagger Typ:A309,A311,A312,A314,A316,A900,A904,R313,R317,R900,R
18
Ротационен редуктор за багер
LIEBHERR Hydraulikeinbaumotor FMF045, * ID-Nr.10121111 - ID-Nr.10125043 * Geeignet Schwenkantrieb Typ:SAT225/218-SAT225/228-SAT225/229-SAT225/240-SAT225/268-SAT225/273. Geeignet für Liebherr Mobilbagger & Raupenbagger Typ:A309,A311,A312,A314,A316,A900,A904,R313,R317,R900,R
Im-Export N.Karantzounis
Германија
Година на производство: 2009
Погоден за модели: A309 LI-1035. A311 LI-1036. A312 LI-1037. A314 LI-1039. A316 LI-1040, A316 LI-1041. A900 C-LI-1002. A900 C-ZW-1030, A900 C-ZW-1031, A900 C-ZW-1032, A900 C-ZW-1033, A900 C-ZW-1384, A900 C-ZW-1385. A904 C-LI-1003, A904 C-LI-1004, A904 C-LI-1005, A904 C-LI-1071, A904 C-LI-439, A904 C-LI-440, A904 C-LI-441. R904 CHDSL-983, R904 CHDSL-985.
ОЕМ замена: ID-Nr.10121111 - ID-Nr.10125043
Прашајте за цена
Онлајн: 2мес 18ден
Ротационен редуктор за багер на тркала LIEBHERR Hydraulikeinbaumotor FMF045, * ID-Nr. 10129444 *  Geeignet Schwenkantrieb Typ:SAT225/218.  Geeignet für Liebherr Mobilbagger Typ: A314 LI, A316 LI, A904 LI, P314 LI, R313 LI, R317 LI. #37139#
17
Ротационен редуктор за багер на тркала
LIEBHERR Hydraulikeinbaumotor FMF045, * ID-Nr. 10129444 * Geeignet Schwenkantrieb Typ:SAT225/218. Geeignet für Liebherr Mobilbagger Typ: A314 LI, A316 LI, A904 LI, P314 LI, R313 LI, R317 LI. #37139#
Im-Export N.Karantzounis
Германија
Година на производство: 2011
Погоден за модели: A314 LI-1039. A316 LI-1040, A316 LI-1041, A316 LI-716. A904 C-LI-1004. P314 LI-1350. R313 Li-1038. R317 LI-1042, R317 LI-1043.
ОЕМ замена: ID-Nr.10129444
Прашајте за цена
Онлајн: 2мес 18ден
Ротационен редуктор за багер LIEBHERR Hydraulikeinbaumotor FMF045, ** ID-Nr. 11432813 ** Geeignet Schwenkantrieb Typ:SAT200/277 - SAT250/278. Geeignet für Liebherr Mobilbagger & Raupenbagger Typ:A913 COMP,A914 COMP,A914,A916 COMP,A916,A918 COMP,A918,A920,A922 RAIL,A924 RAIL,R920 K-LC,R920
13
Ротационен редуктор за багер
LIEBHERR Hydraulikeinbaumotor FMF045, ** ID-Nr. 11432813 ** Geeignet Schwenkantrieb Typ:SAT200/277 - SAT250/278. Geeignet für Liebherr Mobilbagger & Raupenbagger Typ:A913 COMP,A914 COMP,A914,A916 COMP,A916,A918 COMP,A918,A920,A922 RAIL,A924 RAIL,R920 K-LC,R920
Im-Export N.Karantzounis
Германија
Година на производство: 2019
Погоден за модели: A913 COMP,A914 COMP,A914,A916 COMP,A916,A918 COMP,A918,A920,A922 RAIL,A924 RAIL,R920 K-LC,R920 K-NLC.
ОЕМ замена: 11432813
Прашајте за цена
Онлајн: 2мес 20ден
Менувач и делови за багер Liebherr Innenrad  ID-Nr.9444214 - ID-Nr.944421403. Schwenkantrieb Typ:SAT225/218-SAT225/228-SAT225/229-SAT225/230-SAT225/240 -SAT225/220. Für Mobilbager&Raupenbagger Typ: A309,A311,A312,A314,A316,A900,A904,A918,LOS103,P314,R313,R317,R900,R904,R914. #H
16
Менувач и делови за багер
Liebherr Innenrad ID-Nr.9444214 - ID-Nr.944421403. Schwenkantrieb Typ:SAT225/218-SAT225/228-SAT225/229-SAT225/230-SAT225/240 -SAT225/220. Für Mobilbager&Raupenbagger Typ: A309,A311,A312,A314,A316,A900,A904,A918,LOS103,P314,R313,R317,R900,R904,R914. #H
Im-Export N.Karantzounis
Германија
Година на производство: 2013
Погоден за модели: A309,A311,A312,A314,A316,A900,A904,A918,R313,R317,R900,P904,R904,R914.
ОЕМ замена: ID-Nr.9444214 - ID-Nr.944421403.
800  EUR
Нето цена
Онлајн: 3мес 3ден
Менувач и делови за багер на тркала Liebherr Schwenkantrieb Typ: SAT275/289 ** ID-Nr.90203094 - ID-Nr.90203091 ** Geeignet für Liebherr Mobilbagger Typ: A924, A924 HL, LH30 C, LH30 M, LH35 M, LH35 MT. #6617#
20
Менувач и делови за багер на тркала
Liebherr Schwenkantrieb Typ: SAT275/289 ** ID-Nr.90203094 - ID-Nr.90203091 ** Geeignet für Liebherr Mobilbagger Typ: A924, A924 HL, LH30 C, LH30 M, LH35 M, LH35 MT. #6617#
Im-Export N.Karantzounis
Германија
Година на производство: 2019
Погоден за модели: A924 HL-1206, A924-1026. LH30 C-1526, LH30 M-1253. LH35 M-1254, LH35 MT-1473.
ОЕМ замена: 90203094 - 90203091
Прашајте за цена
Онлајн: 3мес 13ден
Менувач и делови за багер на тркала LIEBHERR Schwenkantrieb Typ: SAT275/289 ** ID-Nr.90208851 - 90208853 - 90208852 ** Geeignet für Liebherr Mobilbagger Typ: A924, A924 HL, LH30 C, LH30 M, LH35 M, LH35 MT. #02#
20
Менувач и делови за багер на тркала
LIEBHERR Schwenkantrieb Typ: SAT275/289 ** ID-Nr.90208851 - 90208853 - 90208852 ** Geeignet für Liebherr Mobilbagger Typ: A924, A924 HL, LH30 C, LH30 M, LH35 M, LH35 MT. #02#
Im-Export N.Karantzounis
Германија
Година на производство: 2019
Погоден за модели: A924 HL-1206, A924-1026. LH30 C-1526, LH30 M-1253. LH35 M-1254, LH35 MT-1473.
ОЕМ замена: 90208851 - 90208853 - 90208852
Прашајте за цена
Онлајн: 3мес 13ден
Резултати пронајдени: 97
Пребарувањето е зачувано!

t1 dealer test

Додадено во вашите обележувачи!
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.