Henze Truck GmbH од Германија, тековни реклами
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Henze Truck GmbH

Телефони
Локација
Германија, Königs-Wusterhausen
Robert-Guthmann-Straße 2, 15713 Königs-Wusterhausen, Germany
Погледнете мапа
Работно време
08:00-18:00Пон - Пет
09:00-12:00Саб
Локално време на дилерот:16:26

Контактирајте го продавачот

Се согласувам со обработката и употребата на моите лични податоци. Нашите Одредби и услови и Политика за приватност

Вашата порака е испратена. Продавачот ќе одговори колку што е можно поскоро.

5 Повеќе од 5 години со Truck1
4.5
Осврти: 20
Извор: Google Maps
Најдобри понуди
Mercedes-Benz Arocs 1848 4x4 SZM Richtige 4x4 Allrad !!! Kipph - Камион влекач: слика 1
Mercedes-Benz Arocs 1848 4x4 SZM Richtige 4x4 Allrad !!! Kipph - Камион влекач: слика 2
Mercedes-Benz Arocs 1848 4x4 SZM Richtige 4x4 Allrad !!! Kipph - Камион влекач: слика 3
Mercedes-Benz Arocs 1848 4x4 SZM Richtige 4x4 Allrad !!! Kipph - Камион влекач: слика 4
Mercedes-Benz Arocs 1848 4x4 SZM Richtige 4x4 Allrad !!! Kipph - Камион влекач: слика 5
2019288138 km4x4Евро 6480 hpБруто тежина: 18000 kg
Германија, Königs-Wusterhausen
MAN TG-S 26.440 6x4 Betonpumpe Schwing S36 1900h deu - Камион со бетонска пумпа: слика 1
MAN TG-S 26.440 6x4 Betonpumpe Schwing S36 1900h deu - Камион со бетонска пумпа: слика 2
MAN TG-S 26.440 6x4 Betonpumpe Schwing S36 1900h deu - Камион со бетонска пумпа: слика 3
MAN TG-S 26.440 6x4 Betonpumpe Schwing S36 1900h deu - Камион со бетонска пумпа: слика 4
MAN TG-S 26.440 6x4 Betonpumpe Schwing S36 1900h deu - Камион со бетонска пумпа: слика 5
201595701 km441 hp
Германија, Königs-Wusterhausen
Mercedes-Benz Actros 2641 L 6x2 Pritsche Heckkran PK 18.001-L - Камион со платформа, Камион со кран: слика 1
Mercedes-Benz Actros 2641 L 6x2 Pritsche Heckkran PK 18.001-L - Камион со платформа, Камион со кран: слика 2
Mercedes-Benz Actros 2641 L 6x2 Pritsche Heckkran PK 18.001-L - Камион со платформа, Камион со кран: слика 3
Mercedes-Benz Actros 2641 L 6x2 Pritsche Heckkran PK 18.001-L - Камион со платформа, Камион со кран: слика 4
Mercedes-Benz Actros 2641 L 6x2 Pritsche Heckkran PK 18.001-L - Камион со платформа, Камион со кран: слика 5
2012523330 km6x2Евро 5408 hpБруто тежина: 26000 kg
Германија, Königs-Wusterhausen
MAN TG-S 26.480 6x2 Pritsche Kran Hiab 422/Twistlook - Камион со кран, Камион со платформа: слика 1
MAN TG-S 26.480 6x2 Pritsche Kran Hiab 422/Twistlook - Камион со кран, Камион со платформа: слика 2
MAN TG-S 26.480 6x2 Pritsche Kran Hiab 422/Twistlook - Камион со кран, Камион со платформа: слика 3
MAN TG-S 26.480 6x2 Pritsche Kran Hiab 422/Twistlook - Камион со кран, Камион со платформа: слика 4
MAN TG-S 26.480 6x2 Pritsche Kran Hiab 422/Twistlook - Камион со кран, Камион со платформа: слика 5
2012920080 km6x2Евро 5480 hpБруто тежина: 26000 kg
Германија, Königs-Wusterhausen
Последни понуди
MAN TG-S 26.480 6x2 Pritsche Kran Hiab 422/Twistlook - Камион со платформа, Камион со кран: слика 1
MAN TG-S 26.480 6x2 Pritsche Kran Hiab 422/Twistlook - Камион со платформа, Камион со кран: слика 2
MAN TG-S 26.480 6x2 Pritsche Kran Hiab 422/Twistlook - Камион со платформа, Камион со кран: слика 3
MAN TG-S 26.480 6x2 Pritsche Kran Hiab 422/Twistlook - Камион со платформа, Камион со кран: слика 4
MAN TG-S 26.480 6x2 Pritsche Kran Hiab 422/Twistlook - Камион со платформа, Камион со кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

MAN TG-S 26.480 6x2 Pritsche Kran Hiab 422/Twistlook

Камион со платформа, Камион со кран
2012920080 km6x2Евро 5480 hpБруто тежина: 26000 kg
Германија, Robert-Guthmann-Straße 2, 15713 Königs-Wusterhausen, Germany
Објавено: 1мес 30денБрој на оглас 29102-B

69 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 302 358 MKD
 • ≈ 75 919 USD
2012920080 km6x2Евро 5480 hpБруто тежина: 26000 kg
Германија, Robert-Guthmann-Straße 2, 15713 Königs-Wusterhausen, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 2641 L 6x2 Pritsche Heckkran PK 18.001-L - Камион со кран, Камион со платформа: слика 1
Mercedes-Benz Actros 2641 L 6x2 Pritsche Heckkran PK 18.001-L - Камион со кран, Камион со платформа: слика 2
Mercedes-Benz Actros 2641 L 6x2 Pritsche Heckkran PK 18.001-L - Камион со кран, Камион со платформа: слика 3
Mercedes-Benz Actros 2641 L 6x2 Pritsche Heckkran PK 18.001-L - Камион со кран, Камион со платформа: слика 4
Mercedes-Benz Actros 2641 L 6x2 Pritsche Heckkran PK 18.001-L - Камион со кран, Камион со платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Actros 2641 L 6x2 Pritsche Heckkran PK 18.001-L

Камион со кран, Камион со платформа
2012523330 km6x2Евро 5408 hpБруто тежина: 26000 kg
Германија, Robert-Guthmann-Straße 2, 15713 Königs-Wusterhausen, Germany
Објавено: 1мес 30денБрој на оглас 930B2

34 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 148 101 MKD
 • ≈ 37 905 USD
2012523330 km6x2Евро 5408 hpБруто тежина: 26000 kg
Германија, Robert-Guthmann-Straße 2, 15713 Königs-Wusterhausen, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Arocs 1851 AK 2-Achs Allradkipper Meiller - Кипер: слика 1
Mercedes-Benz Arocs 1851 AK 2-Achs Allradkipper Meiller - Кипер: слика 2
Mercedes-Benz Arocs 1851 AK 2-Achs Allradkipper Meiller - Кипер: слика 3
Mercedes-Benz Arocs 1851 AK 2-Achs Allradkipper Meiller - Кипер: слика 4
Mercedes-Benz Arocs 1851 AK 2-Achs Allradkipper Meiller - Кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Arocs 1851 AK 2-Achs Allradkipper Meiller

Кипер
2014415323 km4x4Евро 6510 hpБруто тежина: 18000 kg
Германија, Robert-Guthmann-Straße 2, 15713 Königs-Wusterhausen, Germany
Објавено: 2мес 4денБрој на оглас 928

64 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 994 607 MKD
 • ≈ 70 488 USD
2014415323 km4x4Евро 6510 hpБруто тежина: 18000 kg
Германија, Robert-Guthmann-Straße 2, 15713 Königs-Wusterhausen, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Arocs 1851 AK 2-Achs Allradkipper Meiller - Кипер: слика 1
Mercedes-Benz Arocs 1851 AK 2-Achs Allradkipper Meiller - Кипер: слика 2
Mercedes-Benz Arocs 1851 AK 2-Achs Allradkipper Meiller - Кипер: слика 3
Mercedes-Benz Arocs 1851 AK 2-Achs Allradkipper Meiller - Кипер: слика 4
Mercedes-Benz Arocs 1851 AK 2-Achs Allradkipper Meiller - Кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Arocs 1851 AK 2-Achs Allradkipper Meiller

Кипер
2014415323 km4x4Евро 6510 hpБруто тежина: 18000 kg
Германија, Robert-Guthmann-Straße 2, 15713 Königs-Wusterhausen, Germany
Објавено: 2мес 4денБрој на оглас 928B2

64 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 994 607 MKD
 • ≈ 70 488 USD
2014415323 km4x4Евро 6510 hpБруто тежина: 18000 kg
Германија, Robert-Guthmann-Straße 2, 15713 Königs-Wusterhausen, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros neu 2548 L 6x2 Pritsche Kran Fassi 485 Fu - Камион со платформа, Камион со кран: слика 1
Mercedes-Benz Actros neu 2548 L 6x2 Pritsche Kran Fassi 485 Fu - Камион со платформа, Камион со кран: слика 2
Mercedes-Benz Actros neu 2548 L 6x2 Pritsche Kran Fassi 485 Fu - Камион со платформа, Камион со кран: слика 3
Mercedes-Benz Actros neu 2548 L 6x2 Pritsche Kran Fassi 485 Fu - Камион со платформа, Камион со кран: слика 4
Mercedes-Benz Actros neu 2548 L 6x2 Pritsche Kran Fassi 485 Fu - Камион со платформа, Камион со кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Mercedes-Benz Actros neu 2548 L 6x2 Pritsche Kran Fassi 485 Fu

Камион со платформа, Камион со кран
2016461362 km6x2Евро 6476 hpБруто тежина: 26000 kg
Германија, Robert-Guthmann-Straße 2, 15713 Königs-Wusterhausen, Germany
Објавено: 2мес 4денБрој на оглас 924

119 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 7 379 868 MKD
 • ≈ 130 224 USD
2016461362 km6x2Евро 6476 hpБруто тежина: 26000 kg
Германија, Robert-Guthmann-Straße 2, 15713 Königs-Wusterhausen, Germany
Контактирајте го продавачот
MAN TG-S 26.480 6X6 BB 3-Achs Allradkipper Meiller B - Кипер: слика 1
MAN TG-S 26.480 6X6 BB 3-Achs Allradkipper Meiller B - Кипер: слика 2
MAN TG-S 26.480 6X6 BB 3-Achs Allradkipper Meiller B - Кипер: слика 3
MAN TG-S 26.480 6X6 BB 3-Achs Allradkipper Meiller B - Кипер: слика 4
MAN TG-S 26.480 6X6 BB 3-Achs Allradkipper Meiller B - Кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MAN TG-S 26.480 6X6 BB 3-Achs Allradkipper Meiller B

Кипер
2016357252 km6x6Евро 6480 hpБруто тежина: 26000 kg
Германија, Robert-Guthmann-Straße 2, 15713 Königs-Wusterhausen, Germany
Објавено: 2мес 4денБрој на оглас 929B2

78 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 856 310 MKD
 • ≈ 85 694 USD
2016357252 km6x6Евро 6480 hpБруто тежина: 26000 kg
Германија, Robert-Guthmann-Straße 2, 15713 Königs-Wusterhausen, Germany
Контактирајте го продавачот
Прикажи ги сите понуди(60)
t1 test dealer - Henze Truck GmbH
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.