Dingemanse B.V. од Холандија, тековни реклами
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Dingemanse B.V.

Веб-страница на компанијата
Локација
Холандија, Hoogerheide
Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Погледнете мапа
Работно време
08:30-17:30Пон - Пет
09:00-12:00Саб
Локално време на дилерот:06:48

Контактирајте го продавачот

Се согласувам со обработката и употребата на моите лични податоци. Нашите Одредби и услови и Политика за приватност

Вашата порака е испратена. Продавачот ќе одговори колку што е можно поскоро.

Доверлив
16 Повеќе од 16 години со Truck1
4.2
Осврти: 58
Извор: Google Maps
Најдобри понуди
M.A.N. HX 18.330 4X4 RHD fuel tank 5.5 m3 / 2 comp + pump/counter - Камион цистерна: слика 1
M.A.N. HX 18.330 4X4 RHD fuel tank 5.5 m3 / 2 comp + pump/counter - Камион цистерна: слика 2
M.A.N. HX 18.330 4X4 RHD fuel tank 5.5 m3 / 2 comp + pump/counter - Камион цистерна: слика 3
M.A.N. HX 18.330 4X4 RHD fuel tank 5.5 m3 / 2 comp + pump/counter - Камион цистерна: слика 4
M.A.N. HX 18.330 4X4 RHD fuel tank 5.5 m3 / 2 comp + pump/counter - Камион цистерна: слика 5
20108300 km4x4Евро 5330 hpБруто тежина: 18000 kgВолумен на резервоар: 5500 L
Холандија, Hoogerheide
L.A.G. Fuel tank alu 44.5 m3 / 6 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 1
L.A.G. Fuel tank alu 44.5 m3 / 6 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 2
L.A.G. Fuel tank alu 44.5 m3 / 6 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 3
L.A.G. Fuel tank alu 44.5 m3 / 6 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 4
L.A.G. Fuel tank alu 44.5 m3 / 6 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 5
20143-оскиБруто тежина: 39000 kgВолумен на резервоар: 44580 L
Холандија, Hoogerheide
L.A.G. Fuel tank alu 44.5 m3 / 6 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 1
L.A.G. Fuel tank alu 44.5 m3 / 6 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 2
L.A.G. Fuel tank alu 44.5 m3 / 6 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 3
L.A.G. Fuel tank alu 44.5 m3 / 6 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 4
L.A.G. Fuel tank alu 44.5 m3 / 6 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 5
20153-оскиБруто тежина: 39000 kgВолумен на резервоар: 44580 L
Холандија, Hoogerheide
Caldal Fuel tank alu 32 m3 / 5 comp + pump/counter/hose reel - Полуприколка цистерна: слика 1
Caldal Fuel tank alu 32 m3 / 5 comp + pump/counter/hose reel - Полуприколка цистерна: слика 2
Caldal Fuel tank alu 32 m3 / 5 comp + pump/counter/hose reel - Полуприколка цистерна: слика 3
Caldal Fuel tank alu 32 m3 / 5 comp + pump/counter/hose reel - Полуприколка цистерна: слика 4
Caldal Fuel tank alu 32 m3 / 5 comp + pump/counter/hose reel - Полуприколка цистерна: слика 5
20032-оскиБруто тежина: 30000 kgВолумен на резервоар: 32000 L
Холандија, Hoogerheide
Последни понуди
M.A.N. TGS 24.460 6X2 RHD Euro 6 + Hydraulics - Камион влекач: слика 1
M.A.N. TGS 24.460 6X2 RHD Euro 6 + Hydraulics - Камион влекач: слика 2
M.A.N. TGS 24.460 6X2 RHD Euro 6 + Hydraulics - Камион влекач: слика 3
M.A.N. TGS 24.460 6X2 RHD Euro 6 + Hydraulics - Камион влекач: слика 4
M.A.N. TGS 24.460 6X2 RHD Euro 6 + Hydraulics - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (25)

M.A.N. TGS 24.460 6X2 RHD Euro 6 + Hydraulics

Камион влекач
2017839000 km6x2Евро 6460 hpБруто тежина: 23000 kg
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Објавено: 13денБрој на оглас EM086079

13 000EUR

 • ≈ 801 173 MKD
 • ≈ 13 940 USD
2017839000 km6x2Евро 6460 hpБруто тежина: 23000 kg
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Mercedes Actros 1843 4x2 ADR Euro 6 + ADR 04-01-2024 - Камион влекач: слика 1
Mercedes Actros 1843 4x2 ADR Euro 6 + ADR 04-01-2024 - Камион влекач: слика 2
Mercedes Actros 1843 4x2 ADR Euro 6 + ADR 04-01-2024 - Камион влекач: слика 3
Mercedes Actros 1843 4x2 ADR Euro 6 + ADR 04-01-2024 - Камион влекач: слика 4
Mercedes Actros 1843 4x2 ADR Euro 6 + ADR 04-01-2024 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)

Mercedes Actros 1843 4x2 ADR Euro 6 + ADR 04-01-2024

Камион влекач
2014569500 km4x2Евро 6430 hpБруто тежина: 19000 kg
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Објавено: 13денБрој на оглас M847141

17 000EUR

 • ≈ 1 047 687 MKD
 • ≈ 18 229 USD
2014569500 km4x2Евро 6430 hpБруто тежина: 19000 kg
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
M.A.N. TGX 18.480 4X2 Euro 6 - Камион влекач: слика 1
M.A.N. TGX 18.480 4X2 Euro 6 - Камион влекач: слика 2
M.A.N. TGX 18.480 4X2 Euro 6 - Камион влекач: слика 3
M.A.N. TGX 18.480 4X2 Euro 6 - Камион влекач: слика 4
M.A.N. TGX 18.480 4X2 Euro 6 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (23)

M.A.N. TGX 18.480 4X2 Euro 6

Камион влекач
2016548000 km4x2Евро 6480 hpБруто тежина: 44000 kg
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Објавено: 13денБрој на оглас M701015

17 500EUR

 • ≈ 1 078 502 MKD
 • ≈ 18 765 USD
2016548000 km4x2Евро 6480 hpБруто тежина: 44000 kg
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
L.A.G. Fuel tank alu 44.5 m3 / 6 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 1
L.A.G. Fuel tank alu 44.5 m3 / 6 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 2
L.A.G. Fuel tank alu 44.5 m3 / 6 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 3
L.A.G. Fuel tank alu 44.5 m3 / 6 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 4
L.A.G. Fuel tank alu 44.5 m3 / 6 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (43)

L.A.G. Fuel tank alu 44.5 m3 / 6 comp + pump

Полуприколка цистерна
20163-оскиБруто тежина: 39000 kgВолумен на резервоар: 44580 L
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Објавено: 13денБрој на оглас EO051540

39 000EUR

 • ≈ 2 403 519 MKD
 • ≈ 41 820 USD
20163-оскиБруто тежина: 39000 kgВолумен на резервоар: 44580 L
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
L.A.G. Fuel tank alu 44.5 m3 / 6 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 1
L.A.G. Fuel tank alu 44.5 m3 / 6 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 2
L.A.G. Fuel tank alu 44.5 m3 / 6 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 3
L.A.G. Fuel tank alu 44.5 m3 / 6 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 4
L.A.G. Fuel tank alu 44.5 m3 / 6 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (41)

L.A.G. Fuel tank alu 44.5 m3 / 6 comp + pump

Полуприколка цистерна
20163-оскиБруто тежина: 39000 kgВолумен на резервоар: 44850 L
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Објавено: 13денБрој на оглас EO051538

39 500EUR

 • ≈ 2 434 333 MKD
 • ≈ 42 357 USD
20163-оскиБруто тежина: 39000 kgВолумен на резервоар: 44850 L
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Renault Midlum 210 4x2 Euro 2 fuel tank 11.5 m3 / 3 comp - Камион цистерна: слика 1
Renault Midlum 210 4x2 Euro 2 fuel tank 11.5 m3 / 3 comp - Камион цистерна: слика 2
Renault Midlum 210 4x2 Euro 2 fuel tank 11.5 m3 / 3 comp - Камион цистерна: слика 3
Renault Midlum 210 4x2 Euro 2 fuel tank 11.5 m3 / 3 comp - Камион цистерна: слика 4
Renault Midlum 210 4x2 Euro 2 fuel tank 11.5 m3 / 3 comp - Камион цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (28)

Renault Midlum 210 4x2 Euro 2 fuel tank 11.5 m3 / 3 comp

Камион цистерна
2000356000 km4x2Евро 2210 hpБруто тежина: 16000 kgВолумен на резервоар: 11508 L
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Објавено: 13денБрој на оглас R000461

12 500EUR

 • ≈ 770 358 MKD
 • ≈ 13 404 USD
2000356000 km4x2Евро 2210 hpБруто тежина: 16000 kgВолумен на резервоар: 11508 L
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Прикажи ги сите понуди(660)
t1 test dealer - Dingemanse B.V.
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.