BRÜGGEN SWAP-STORE од Германија, тековни реклами
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

BRÜGGEN SWAP-STORE

Активности
Лизинг, Изнајмување, Поправка и услуга
Веб-страница на компанијата
Локација
Германија, Oelde
Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Погледнете мапа
Локално време на дилерот:14:37
Лица за контакт
Irina Tomsin
Deutsch, Русский

Контактирајте го продавачот

Се согласувам со обработката и употребата на моите лични податоци. Нашите Одредби и услови и Политика за приватност

Вашата порака е испратена. Продавачот ќе одговори колку што е можно поскоро.

Доверлив
8 Повеќе од 8 години со Truck1
Најдобри понуди
Krone Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
2018Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3320 kgКорисна носивост: 12780 kg
Германија, Oelde
Контактирајте го продавачот
Schmitz Cargobull Heck Portaltüren - Фрижидерски заменлив сандак: слика 1
Schmitz Cargobull Heck Portaltüren - Фрижидерски заменлив сандак: слика 2
Schmitz Cargobull Heck Portaltüren - Фрижидерски заменлив сандак: слика 3
Schmitz Cargobull Heck Portaltüren - Фрижидерски заменлив сандак: слика 4
Schmitz Cargobull Heck Portaltüren - Фрижидерски заменлив сандак: слика 5
2016Бруто тежина: 12250 kgНето тежина: 3750 kgКорисна носивост: 16000 kg
Германија, Oelde
Контактирајте го продавачот
Krone Heck Portaltüren - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Heck Portaltüren - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Heck Portaltüren - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Heck Portaltüren - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Heck Portaltüren - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
2015Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3300 kgКорисна носивост: 12700 kg
Германија, Oelde
Контактирајте го продавачот
Krone Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
2016Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2880 kgКорисна носивост: 13120 kg
Германија, Oelde
Контактирајте го продавачот
Последни понуди
Krone Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Krone Heck Alu. Rolltor

Заменски сандак/ Кутија
2015Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2880 kgКорисна носивост: 13120 kg
Германија, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Објавено: 14денБрој на оглас G0109213_2

9 250EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 569 086 MKD
 • ≈ 9 892 USD
2015Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2880 kgКорисна носивост: 13120 kg
Германија, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Krone

Заменски сандак/ Кутија
2016Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2860 kgКорисна носивост: 13140 kg
Германија, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Објавено: 15денБрој на оглас G0115544_1

5 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 366 061 MKD
 • ≈ 6 363 USD
2016Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2860 kgКорисна носивост: 13140 kg
Германија, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Krone Heck Alu. Rolltor

Заменски сандак/ Кутија
2016Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2880 kgКорисна носивост: 13120 kg
Германија, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Објавено: 15денБрој на оглас G0112411_4

9 350EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 575 239 MKD
 • ≈ 9 999 USD
2016Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2880 kgКорисна носивост: 13120 kg
Германија, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Krone Heck Alu. Rolltor

Заменски сандак/ Кутија
2015Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2880 kgКорисна носивост: 13120 kg
Германија, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Објавено: 15денБрој на оглас G0112411_3

9 050EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 556 782 MKD
 • ≈ 9 678 USD
2015Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2880 kgКорисна носивост: 13120 kg
Германија, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone Fabrikneu - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Fabrikneu - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Fabrikneu - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Fabrikneu - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Fabrikneu - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Krone Fabrikneu

Заменски сандак/ Кутија
Ново2022Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2880 kg
Германија, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Објавено: 16денБрој на оглас G0115536_M

14 375EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 884 391 MKD
 • ≈ 15 373 USD
Ново2022Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2880 kg
Германија, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone Große Anzahl an Krone - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Große Anzahl an Krone - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Große Anzahl an Krone - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Große Anzahl an Krone - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Große Anzahl an Krone - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)

Krone Große Anzahl an Krone - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor

Заменски сандак/ Кутија
2011Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3360 kg
Германија, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Објавено: 16денБрој на оглас G0116233

2 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 169 187 MKD
 • ≈ 2 941 USD
2011Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3360 kg
Германија, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Контактирајте го продавачот
Прикажи ги сите понуди(74)
t1 test dealer - BRÜGGEN SWAP-STORE
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.