Auto Henze од Германија, тековни реклами
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Auto Henze

Веб-страница на компанијата
Локација
Германија, Peine
Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Погледнете мапа
Работно време
08:00-18:00Пон - Пет
09:00-12:00Саб
Локално време на дилерот:06:51

Контактирајте го продавачот

Се согласувам со обработката и употребата на моите лични податоци. Нашите Одредби и услови и Политика за приватност

Вашата порака е испратена. Продавачот ќе одговори колку што е можно поскоро.

Најдобри понуди
MAN TG-A 26.430 6x4 SZM Kipphydraulik - Камион влекач: слика 1
MAN TG-A 26.430 6x4 SZM Kipphydraulik - Камион влекач: слика 2
MAN TG-A 26.430 6x4 SZM Kipphydraulik - Камион влекач: слика 3
MAN TG-A 26.430 6x4 SZM Kipphydraulik - Камион влекач: слика 4
MAN TG-A 26.430 6x4 SZM Kipphydraulik - Камион влекач: слика 5
20061100000 km6x4Евро 3430 hpБруто тежина: 26000 kg
Германија, Peine
Schmitz Cargobull SKI Sattelkippauflieger SKI 24 SL 7.2 Kippauflie - Кипер полуприколка: слика 1
Schmitz Cargobull SKI Sattelkippauflieger SKI 24 SL 7.2 Kippauflie - Кипер полуприколка: слика 2
Schmitz Cargobull SKI Sattelkippauflieger SKI 24 SL 7.2 Kippauflie - Кипер полуприколка: слика 3
Schmitz Cargobull SKI Sattelkippauflieger SKI 24 SL 7.2 Kippauflie - Кипер полуприколка: слика 4
20113-оскиКорисна носивост: 33300 kgБруто тежина: 39000 kg
Германија, Peine
MAN TG-S 18.440 4x4H BL SZM Kipphydraulik - Камион влекач: слика 1
MAN TG-S 18.440 4x4H BL SZM Kipphydraulik - Камион влекач: слика 2
MAN TG-S 18.440 4x4H BL SZM Kipphydraulik - Камион влекач: слика 3
MAN TG-S 18.440 4x4H BL SZM Kipphydraulik - Камион влекач: слика 4
MAN TG-S 18.440 4x4H BL SZM Kipphydraulik - Камион влекач: слика 5
2010910380 km4x4Евро 4441 hpБруто тежина: 18000 kg
Германија, Peine
Volvo FM 420 6x2 3-Achs Kipper Kran +Funk/4xhydr.Greif - Кипер, Камион со кран: слика 1
Volvo FM 420 6x2 3-Achs Kipper Kran +Funk/4xhydr.Greif - Кипер, Камион со кран: слика 2
Volvo FM 420 6x2 3-Achs Kipper Kran +Funk/4xhydr.Greif - Кипер, Камион со кран: слика 3
Volvo FM 420 6x2 3-Achs Kipper Kran +Funk/4xhydr.Greif - Кипер, Камион со кран: слика 4
Volvo FM 420 6x2 3-Achs Kipper Kran +Funk/4xhydr.Greif - Кипер, Камион со кран: слика 5
2015238881 km6x2Евро 6428 hpБруто тежина: 26000 kg
Германија, Peine
Последни понуди
Kempf Hinterkippmulde SKM 35/3 Kippauflieger 40m³ Stah - Кипер полуприколка: слика 1
Kempf Hinterkippmulde SKM 35/3 Kippauflieger 40m³ Stah - Кипер полуприколка: слика 2
Kempf Hinterkippmulde SKM 35/3 Kippauflieger 40m³ Stah - Кипер полуприколка: слика 3
Kempf Hinterkippmulde SKM 35/3 Kippauflieger 40m³ Stah - Кипер полуприколка: слика 4
Kempf Hinterkippmulde SKM 35/3 Kippauflieger 40m³ Stah - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Kempf Hinterkippmulde SKM 35/3 Kippauflieger 40m³ Stah

Кипер полуприколка
20123-оскиКорисна носивост: 27940 kgБруто тежина: 35000 kg
Германија, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Објавено: 1час 30минБрој на оглас 29171

19 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 226 411 MKD
 • ≈ 21 339 USD
20123-оскиКорисна носивост: 27940 kgБруто тежина: 35000 kg
Германија, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

Kempf Hinterkippmulde SKM 32/2 Kippauflieger 26m³ Alu

Друга машина
Германија, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Објавено: 1час 30мин

9 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 610 124 MKD
 • ≈ 10 616 USD
Германија, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Контактирајте го продавачот
Volvo FM 420 6x2 3-Achs Kipper Kran +Funk/4xhydr.Greif - Кипер, Камион со кран: слика 1
Volvo FM 420 6x2 3-Achs Kipper Kran +Funk/4xhydr.Greif - Кипер, Камион со кран: слика 2
Volvo FM 420 6x2 3-Achs Kipper Kran +Funk/4xhydr.Greif - Кипер, Камион со кран: слика 3
Volvo FM 420 6x2 3-Achs Kipper Kran +Funk/4xhydr.Greif - Кипер, Камион со кран: слика 4
Volvo FM 420 6x2 3-Achs Kipper Kran +Funk/4xhydr.Greif - Кипер, Камион со кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Volvo FM 420 6x2 3-Achs Kipper Kran +Funk/4xhydr.Greif

Кипер, Камион со кран
2015238881 km6x2Евро 6428 hpБруто тежина: 26000 kg
Германија, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Објавено: 1час 30минБрој на оглас 29164

69 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 307 846 MKD
 • ≈ 74 955 USD
2015238881 km6x2Евро 6428 hpБруто тежина: 26000 kg
Германија, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Контактирајте го продавачот
AK AK 18 Kippanhänger - Кипер приколка: слика 1
AK AK 18 Kippanhänger - Кипер приколка: слика 2
AK AK 18 Kippanhänger - Кипер приколка: слика 3
AK AK 18 Kippanhänger - Кипер приколка: слика 4
AK AK 18 Kippanhänger - Кипер приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

AK AK 18 Kippanhänger

Кипер приколка
19942-оскиКорисна носивост: 13580 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Објавено: 1час 30минБрој на оглас 29165

6 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 425 238 MKD
 • ≈ 7 399 USD
19942-оскиКорисна носивост: 13580 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 2546 L 6x2 Pritsche Heckkran Hiab 288 6x - Камион со кран, Камион со платформа: слика 1
Mercedes-Benz Actros 2546 L 6x2 Pritsche Heckkran Hiab 288 6x - Камион со кран, Камион со платформа: слика 2
Mercedes-Benz Actros 2546 L 6x2 Pritsche Heckkran Hiab 288 6x - Камион со кран, Камион со платформа: слика 3
Mercedes-Benz Actros 2546 L 6x2 Pritsche Heckkran Hiab 288 6x - Камион со кран, Камион со платформа: слика 4
Mercedes-Benz Actros 2546 L 6x2 Pritsche Heckkran Hiab 288 6x - Камион со кран, Камион со платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Actros 2546 L 6x2 Pritsche Heckkran Hiab 288 6x

Камион со кран, Камион со платформа
2012428235 km6x2Евро 5455 hpБруто тежина: 26000 kg
Германија, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Објавено: 4денБрој на оглас 29104B2

59 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 691 559 MKD
 • ≈ 64 232 USD
2012428235 km6x2Евро 5455 hpБруто тежина: 26000 kg
Германија, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 2546 L 6x2 Pritsche Heckkran Hiab 288 6x - Камион со платформа, Камион со кран: слика 1
Mercedes-Benz Actros 2546 L 6x2 Pritsche Heckkran Hiab 288 6x - Камион со платформа, Камион со кран: слика 2
Mercedes-Benz Actros 2546 L 6x2 Pritsche Heckkran Hiab 288 6x - Камион со платформа, Камион со кран: слика 3
Mercedes-Benz Actros 2546 L 6x2 Pritsche Heckkran Hiab 288 6x - Камион со платформа, Камион со кран: слика 4
Mercedes-Benz Actros 2546 L 6x2 Pritsche Heckkran Hiab 288 6x - Камион со платформа, Камион со кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Actros 2546 L 6x2 Pritsche Heckkran Hiab 288 6x

Камион со платформа, Камион со кран
2012428235 km6x2Евро 5455 hpБруто тежина: 26000 kg
Германија, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Објавено: 4денБрој на оглас 29104

59 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 691 559 MKD
 • ≈ 64 232 USD
2012428235 km6x2Евро 5455 hpБруто тежина: 26000 kg
Германија, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Контактирајте го продавачот
Прикажи ги сите понуди(237)
t1 test dealer - Auto Henze
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.