Auto Gistel Nutzfahrzeuge e.K. од Германија, тековни реклами
Северна Македонија - Македонски | EUR
0
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба!

Auto Gistel Nutzfahrzeuge e.K.

We buy and trade in commercial vehicles of all kinds. Are you looking for a "used" vehicle? Browse through our offers. If you have any questions, just give us a call or send us an e-mail. Services: Purchase and sale Import and export Leasing brokerage Finance brokerage Auto Gistel since 1963:

Активности
Царинење
Веб-страница на компанијата
Локација
Германија, Gersthofen
Daimlerstrasse 3, D-86368 Gersthofen, Germany
Погледнете мапа
Работно време
08:00-16:30Пон - Пет
Локално време на дилерот:05:12
Лица за контакт
Tony Gistel
Deutsch, English, Română

Контактирајте го продавачот

Се согласувам со обработката и употребата на моите лични податоци. Нашите Одредби и услови и Политика за приватност

Вашата порака е испратена. Продавачот ќе одговори колку што е можно поскоро.

Доверлив
4 Повеќе од 4 години со Truck1
Последни понуди
Mercedes-Benz Arocs 4146 8x4 Anhängeraus*Retarder - Кипер: слика 1
Mercedes-Benz Arocs 4146 8x4 Anhängeraus*Retarder - Кипер: слика 2
Mercedes-Benz Arocs 4146 8x4 Anhängeraus*Retarder - Кипер: слика 3
Mercedes-Benz Arocs 4146 8x4 Anhängeraus*Retarder - Кипер: слика 4
Mercedes-Benz Arocs 4146 8x4 Anhängeraus*Retarder - Кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Mercedes-Benz Arocs 4146 8x4 Anhängeraus*Retarder

2019126000 km8x4Евро 6460 hp32000 kg
Германија, Gersthofen
Објавено: 9денБрој на оглас 4240

104 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 6 452 063 MKD
 • ≈ 110 826 USD
star
2019126000 km8x4Евро 6460 hp32000 kg
Германија, Gersthofen
emailКонтактирајте го продавачот
MAN TGX 18.500 4x2 LL *XLX - Камион влекач: слика 1
MAN TGX 18.500 4x2 LL *XLX - Камион влекач: слика 2
MAN TGX 18.500 4x2 LL *XLX - Камион влекач: слика 3
MAN TGX 18.500 4x2 LL *XLX - Камион влекач: слика 4
MAN TGX 18.500 4x2 LL *XLX - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

MAN TGX 18.500 4x2 LL *XLX

2018500788 km4x2Евро 6500 hp18000 kg
Германија, Gersthofen
Објавено: 1мес 22ден Број на оглас 20073

39 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 454 121 MKD
 • ≈ 42 154 USD
star
2018500788 km4x2Евро 6500 hp18000 kg
Германија, Gersthofen
emailКонтактирајте го продавачот
Kögel 3Achs Baustoff-Pritsche*Liftachse*Außenloch* - Полуприколка платформа: слика 1
Kögel 3Achs Baustoff-Pritsche*Liftachse*Außenloch* - Полуприколка платформа: слика 2
Kögel 3Achs Baustoff-Pritsche*Liftachse*Außenloch* - Полуприколка платформа: слика 3
Kögel 3Achs Baustoff-Pritsche*Liftachse*Außenloch* - Полуприколка платформа: слика 4
Kögel 3Achs Baustoff-Pritsche*Liftachse*Außenloch* - Полуприколка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Kögel 3Achs Baustoff-Pritsche*Liftachse*Außenloch*

Ново20223-оски29560 kg36000 kg
Германија, Gersthofen
Објавено: 1мес 22ден

32 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 968 217 MKD
 • ≈ 33 808 USD
star
Ново20223-оски29560 kg36000 kg
Германија, Gersthofen
emailКонтактирајте го продавачот
Abrollcontainer S20 *10cbm* 5x sofort verfügbar - Роло/ Подизач приколка: слика 1
Abrollcontainer S20 *10cbm* 5x sofort verfügbar - Роло/ Подизач приколка: слика 2
Abrollcontainer S20 *10cbm* 5x sofort verfügbar - Роло/ Подизач приколка: слика 3
Abrollcontainer S20 *10cbm* 5x sofort verfügbar - Роло/ Подизач приколка: слика 4
Abrollcontainer S20 *10cbm* 5x sofort verfügbar - Роло/ Подизач приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Abrollcontainer S20 *10cbm* 5x sofort verfügbar

Ново202313100 kg15000 kg
Германија, Gersthofen
Објавено: 1мес 23ден

5 150EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 316 760 MKD
 • ≈ 5 440 USD
star
Ново202313100 kg15000 kg
Германија, Gersthofen
emailКонтактирајте го продавачот
Krone SDR ThermoKing A400 Doppelstock Pal Kasten - Полуприколка ладилник: слика 1
Krone SDR ThermoKing A400 Doppelstock Pal Kasten - Полуприколка ладилник: слика 2
Krone SDR ThermoKing A400 Doppelstock Pal Kasten - Полуприколка ладилник: слика 3
Krone SDR ThermoKing A400 Doppelstock Pal Kasten - Полуприколка ладилник: слика 4
Krone SDR ThermoKing A400 Doppelstock Pal Kasten - Полуприколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Krone SDR ThermoKing A400 Doppelstock Pal Kasten

20233-оски35000 kg
Германија, Gersthofen
Објавено: 1мес 23ден Број на оглас Kühler

71 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 422 338 MKD
 • ≈ 75 962 USD
star
20233-оски35000 kg
Германија, Gersthofen
emailКонтактирајте го продавачот
Twist Lock Abroll-Unterrahmen 20Fuß Container - Роло/ Подизач приколка: слика 1
Twist Lock Abroll-Unterrahmen 20Fuß Container - Роло/ Подизач приколка: слика 2
Twist Lock Abroll-Unterrahmen 20Fuß Container - Роло/ Подизач приколка: слика 3
Twist Lock Abroll-Unterrahmen 20Fuß Container - Роло/ Подизач приколка: слика 4
Twist Lock Abroll-Unterrahmen 20Fuß Container - Роло/ Подизач приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Twist Lock Abroll-Unterrahmen 20Fuß Container

Ново202314220 kg15000 kg
Германија, Gersthofen
Објавено: 2мес 11ден

3 090EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 190 056 MKD
 • ≈ 3 264 USD
star
Ново202314220 kg15000 kg
Германија, Gersthofen
emailКонтактирајте го продавачот
Mercedes Benz Atego 1524 *Bär lifting plattform - Камион со платформа: слика 1
Mercedes Benz Atego 1524 *Bär lifting plattform - Камион со платформа: слика 2
Mercedes Benz Atego 1524 *Bär lifting plattform - Камион со платформа: слика 3
Mercedes Benz Atego 1524 *Bär lifting plattform - Камион со платформа: слика 4
Mercedes Benz Atego 1524 *Bär lifting plattform - Камион со платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Mercedes Benz Atego 1524 *Bär lifting plattform

2013395055 km4x2Евро 6235 hp7800 kg15000 kg
Германија, Gersthofen
Објавено: 2мес 13ден Број на оглас 30412

24 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 531 519 MKD
 • ≈ 26 306 USD
star
2013395055 km4x2Евро 6235 hp7800 kg15000 kg
Германија, Gersthofen
emailКонтактирајте го продавачот
Abrollcontainer S40s Eco 40cbm*Rollplane* - Роло/ Подизач приколка: слика 1
Abrollcontainer S40s Eco 40cbm*Rollplane* - Роло/ Подизач приколка: слика 2
Abrollcontainer S40s Eco 40cbm*Rollplane* - Роло/ Подизач приколка: слика 3
Abrollcontainer S40s Eco 40cbm*Rollplane* - Роло/ Подизач приколка: слика 4

Abrollcontainer S40s Eco 40cbm*Rollplane*

Ново20233-оски11780 kg15000 kg
Германија, Gersthofen
Објавено: 2мес 13ден

8 490EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 522 192 MKD
 • ≈ 8 969 USD
star
Ново20233-оски11780 kg15000 kg
Германија, Gersthofen
emailКонтактирајте го продавачот
Meiller MZDA18/23B *BM, Rollplane, Zurrösen, PAL-breit* - Кипер приколка: слика 1
Meiller MZDA18/23B *BM, Rollplane, Zurrösen, PAL-breit* - Кипер приколка: слика 2
Meiller MZDA18/23B *BM, Rollplane, Zurrösen, PAL-breit* - Кипер приколка: слика 3
Meiller MZDA18/23B *BM, Rollplane, Zurrösen, PAL-breit* - Кипер приколка: слика 4
Meiller MZDA18/23B *BM, Rollplane, Zurrösen, PAL-breit* - Кипер приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Meiller MZDA18/23B *BM, Rollplane, Zurrösen, PAL-breit*

Ново20222-оски13240 kg18000 kg
Германија, Gersthofen
Објавено: 2мес 16ден Број на оглас 40242

39 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 454 121 MKD
 • ≈ 42 154 USD
star
Ново20222-оски13240 kg18000 kg
Германија, Gersthofen
emailКонтактирајте го продавачот
Krone Baustoff Staplerhalt 455/40R22,5 - Полуприколка платформа: слика 1
Krone Baustoff Staplerhalt 455/40R22,5 - Полуприколка платформа: слика 2
Krone Baustoff Staplerhalt 455/40R22,5 - Полуприколка платформа: слика 3
Krone Baustoff Staplerhalt 455/40R22,5 - Полуприколка платформа: слика 4
Krone Baustoff Staplerhalt 455/40R22,5 - Полуприколка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Krone Baustoff Staplerhalt 455/40R22,5

20123-оски33400 kg40000 kg
Германија, Gersthofen
Објавено: 2мес 16ден Број на оглас 50090

9 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 608 917 MKD
 • ≈ 10 459 USD
star
20123-оски33400 kg40000 kg
Германија, Gersthofen
emailКонтактирајте го продавачот
Прикажи ги сите понуди(21)
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.