Alga Nutzfahrzeug- und Baumaschinen GmbH & Co.KG од Германија, тековни реклами
Северна Македонија - Македонски | EUR
0
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба!

alga Nutzfahrzeug- und Baumaschinen GmbH & Co.KG

Веб-страница на компанијата
Локација
Германија, Sittensen
Molkereistrasse 2, D-27419 Sittensen, Germany
Погледнете мапа
Локално време на дилерот:06:13

Контактирајте го продавачот

Се согласувам со обработката и употребата на моите лични податоци. Нашите Одредби и услови и Политика за приватност

Вашата порака е испратена. Продавачот ќе одговори колку што е можно поскоро.

Последни понуди
Mercedes-Benz 2641 L Actros 6x4, Meiller RK 20.65, Klima, AHK - Камион со кука за подигање: слика 1
Mercedes-Benz 2641 L Actros 6x4, Meiller RK 20.65, Klima, AHK - Камион со кука за подигање: слика 2
Mercedes-Benz 2641 L Actros 6x4, Meiller RK 20.65, Klima, AHK - Камион со кука за подигање: слика 3
Mercedes-Benz 2641 L Actros 6x4, Meiller RK 20.65, Klima, AHK - Камион со кука за подигање: слика 4
Mercedes-Benz 2641 L Actros 6x4, Meiller RK 20.65, Klima, AHK - Камион со кука за подигање: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Mercedes-Benz 2641 L Actros 6x4, Meiller RK 20.65, Klima, AHK

2013534366 km6x4Евро 5408 hp26000 kg
Германија, Sittensen
Објавено: 1денБрој на оглас SI83962

48 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 983 079 MKD
 • ≈ 51 240 USD
star
2013534366 km6x4Евро 5408 hp26000 kg
Германија, Sittensen
emailКонтактирајте го продавачот
Ackermann 2-Achser, LBW, SAF, Seitl. Türen, Luftfederung - Полуприколка сандучар: слика 1
Ackermann 2-Achser, LBW, SAF, Seitl. Türen, Luftfederung - Полуприколка сандучар: слика 2
Ackermann 2-Achser, LBW, SAF, Seitl. Türen, Luftfederung - Полуприколка сандучар: слика 3
Ackermann 2-Achser, LBW, SAF, Seitl. Türen, Luftfederung - Полуприколка сандучар: слика 4
Ackermann 2-Achser, LBW, SAF, Seitl. Türen, Luftfederung - Полуприколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Ackermann 2-Achser, LBW, SAF, Seitl. Türen, Luftfederung

20112-оски18900 kg27000 kg
Германија, Sittensen
Објавено: 1денБрој на оглас SI83892

9 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 608 917 MKD
 • ≈ 10 459 USD
star
20112-оски18900 kg27000 kg
Германија, Sittensen
emailКонтактирајте го продавачот
MAN 15.250 TGM LL 4x2, LBW, Luftfederung, Klima - Камион ладилник: слика 1
MAN 15.250 TGM LL 4x2, LBW, Luftfederung, Klima - Камион ладилник: слика 2
MAN 15.250 TGM LL 4x2, LBW, Luftfederung, Klima - Камион ладилник: слика 3
MAN 15.250 TGM LL 4x2, LBW, Luftfederung, Klima - Камион ладилник: слика 4
MAN 15.250 TGM LL 4x2, LBW, Luftfederung, Klima - Камион ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

MAN 15.250 TGM LL 4x2, LBW, Luftfederung, Klima

2012332564 km4x2Евро 4250 hp15000 kg
Германија, Sittensen
Објавено: 1денБрој на оглас SI83958

23 800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 463 861 MKD
 • ≈ 25 144 USD
star
2012332564 km4x2Евро 4250 hp15000 kg
Германија, Sittensen
emailКонтактирајте го продавачот
Seat Leon ST FR/Alcantara/Klima/Scheckheft - Автомобил: слика 1
Seat Leon ST FR/Alcantara/Klima/Scheckheft - Автомобил: слика 2
Seat Leon ST FR/Alcantara/Klima/Scheckheft - Автомобил: слика 3
Seat Leon ST FR/Alcantara/Klima/Scheckheft - Автомобил: слика 4
Seat Leon ST FR/Alcantara/Klima/Scheckheft - Автомобил: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Seat Leon ST FR/Alcantara/Klima/Scheckheft

201680882 km
Германија, Sittensen
Објавено: 3денБрој на оглас ES627

13 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 858 019 MKD
 • ≈ 14 738 USD
star
201680882 km
Германија, Sittensen
emailКонтактирајте го продавачот
Mercedes-Benz 2532 L Actros 6x2,Schörling, Terberg, Lenk-Lift - Камион за ѓубре: слика 1
Mercedes-Benz 2532 L Actros 6x2,Schörling, Terberg, Lenk-Lift - Камион за ѓубре: слика 2
Mercedes-Benz 2532 L Actros 6x2,Schörling, Terberg, Lenk-Lift - Камион за ѓубре: слика 3
Mercedes-Benz 2532 L Actros 6x2,Schörling, Terberg, Lenk-Lift - Камион за ѓубре: слика 4
Mercedes-Benz 2532 L Actros 6x2,Schörling, Terberg, Lenk-Lift - Камион за ѓубре: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Mercedes-Benz 2532 L Actros 6x2,Schörling, Terberg, Lenk-Lift

2011255467 km320 hp
Германија, Sittensen
Објавено: 7денБрој на оглас SI83830

39 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 454 121 MKD
 • ≈ 42 154 USD
star
2011255467 km320 hp
Германија, Sittensen
emailКонтактирајте го продавачот
Schmitz Cargobull SKI 24 SL06-9.6. Stahl, 52m³,Rollplane,Luft-Lift - Кипер полуприколка: слика 1
Schmitz Cargobull SKI 24 SL06-9.6. Stahl, 52m³,Rollplane,Luft-Lift - Кипер полуприколка: слика 2
Schmitz Cargobull SKI 24 SL06-9.6. Stahl, 52m³,Rollplane,Luft-Lift - Кипер полуприколка: слика 3
Schmitz Cargobull SKI 24 SL06-9.6. Stahl, 52m³,Rollplane,Luft-Lift - Кипер полуприколка: слика 4
Schmitz Cargobull SKI 24 SL06-9.6. Stahl, 52m³,Rollplane,Luft-Lift - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Schmitz Cargobull SKI 24 SL06-9.6. Stahl, 52m³,Rollplane,Luft-Lift

20153-оски35000 kg
Германија, Sittensen
Објавено: 7денБрој на оглас SI83886

22 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 408 505 MKD
 • ≈ 24 193 USD
star
20153-оски35000 kg
Германија, Sittensen
emailКонтактирајте го продавачот
Langendorf NW 3, Stahl, 55m³, SAF, Luft-Lift, Smart-Board - Кипер полуприколка: слика 1
Langendorf NW 3, Stahl, 55m³, SAF, Luft-Lift, Smart-Board - Кипер полуприколка: слика 2
Langendorf NW 3, Stahl, 55m³, SAF, Luft-Lift, Smart-Board - Кипер полуприколка: слика 3
Langendorf NW 3, Stahl, 55m³, SAF, Luft-Lift, Smart-Board - Кипер полуприколка: слика 4
Langendorf NW 3, Stahl, 55m³, SAF, Luft-Lift, Smart-Board - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Langendorf NW 3, Stahl, 55m³, SAF, Luft-Lift, Smart-Board

20193-оски30670 kg39000 kg
Германија, Sittensen
Објавено: 7денБрој на оглас SI83912

29 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 839 053 MKD
 • ≈ 31 589 USD
star
20193-оски30670 kg39000 kg
Германија, Sittensen
emailКонтактирајте го продавачот
Mercedes-Benz 516 CDI Sprinter, Euro 6, 23 Sitze, A/C, AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Mercedes-Benz 516 CDI Sprinter, Euro 6, 23 Sitze, A/C, AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Mercedes-Benz 516 CDI Sprinter, Euro 6, 23 Sitze, A/C, AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Mercedes-Benz 516 CDI Sprinter, Euro 6, 23 Sitze, A/C, AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Mercedes-Benz 516 CDI Sprinter, Euro 6, 23 Sitze, A/C, AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Mercedes-Benz 516 CDI Sprinter, Euro 6, 23 Sitze, A/C, AHK

2017333137 kmЕвро 623
Германија, Sittensen
Објавено: 7денБрој на оглас SI83611

47 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 921 573 MKD
 • ≈ 50 183 USD
star
2017333137 kmЕвро 623
Германија, Sittensen
emailКонтактирајте го продавачот
Atlas AR 75 4x4, 4+1 Schaufel, Palettengabel, S.W.S. - Натоварувач на тркала: слика 1
Atlas AR 75 4x4, 4+1 Schaufel, Palettengabel, S.W.S. - Натоварувач на тркала: слика 2
Atlas AR 75 4x4, 4+1 Schaufel, Palettengabel, S.W.S. - Натоварувач на тркала: слика 3
Atlas AR 75 4x4, 4+1 Schaufel, Palettengabel, S.W.S. - Натоварувач на тркала: слика 4
Atlas AR 75 4x4, 4+1 Schaufel, Palettengabel, S.W.S. - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Atlas AR 75 4x4, 4+1 Schaufel, Palettengabel, S.W.S.

20134097 ч
Германија, Sittensen
Објавено: 7денБрој на оглас SI83851

33 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 085 080 MKD
 • ≈ 35 815 USD
star
20134097 ч
Германија, Sittensen
emailКонтактирајте го продавачот
MAN 8.190 TGL 4x2, 6.060mm lang, AHK, LBW, Klima - Комбе со церада: слика 1
MAN 8.190 TGL 4x2, 6.060mm lang, AHK, LBW, Klima - Комбе со церада: слика 2
MAN 8.190 TGL 4x2, 6.060mm lang, AHK, LBW, Klima - Комбе со церада: слика 3
MAN 8.190 TGL 4x2, 6.060mm lang, AHK, LBW, Klima - Комбе со церада: слика 4
MAN 8.190 TGL 4x2, 6.060mm lang, AHK, LBW, Klima - Комбе со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

MAN 8.190 TGL 4x2, 6.060mm lang, AHK, LBW, Klima

2019169128 kmдизелЕвро 62190 hp7490 kg
Германија, Sittensen
Објавено: 7денБрој на оглас SI83925

33 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 085 080 MKD
 • ≈ 35 815 USD
star
2019169128 kmдизелЕвро 62190 hp7490 kg
Германија, Sittensen
emailКонтактирајте го продавачот
Прикажи ги сите понуди(614)
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.