Користени и нови Земјоделски приколки за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 42
Fliegl EDK 60 FOX Einachs- Dreiseitenkipper - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 1
Fliegl EDK 60 FOX Einachs- Dreiseitenkipper - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 2
Fliegl EDK 60 FOX Einachs- Dreiseitenkipper - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 3
Fliegl EDK 60 FOX Einachs- Dreiseitenkipper - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 4
Fliegl EDK 60 FOX Einachs- Dreiseitenkipper - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)
TOP

Fliegl EDK 60 FOX Einachs- Dreiseitenkipper

Земјоделска приколка за истурање/ Истурач
Ново2023
Германија, 46348 Raesfeld, Deutschland 
Објавено: 2час 45минБрој на оглас TRIO 4779

9 900EUR

 • ≈ 609 076 MKD
 • ≈ 10 587 USD
Ново2023
Германија, 46348 Raesfeld, Deutschland 
Контактирајте го продавачот
Bergmann WECHSELSYSTEM - Земјоделска приколка: слика 1
Bergmann WECHSELSYSTEM - Земјоделска приколка: слика 2
Bergmann WECHSELSYSTEM - Земјоделска приколка: слика 3
Bergmann WECHSELSYSTEM - Земјоделска приколка: слика 4
Bergmann WECHSELSYSTEM - Земјоделска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)
TOP

Bergmann WECHSELSYSTEM

Земјоделска приколка
2007
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7
Објавено: 21часБрој на оглас MXBG_0015

39 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 399 393 MKD
 • ≈ 41 708 USD
2007
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7
Контактирајте го продавачот
Zaslaw D737-12 LONG - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 1
Zaslaw D737-12 LONG - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 2
Zaslaw D737-12 LONG - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 3
Zaslaw D737-12 LONG - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 4
Zaslaw D737-12 LONG - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Zaslaw D737-12 LONG

Земјоделска приколка за истурање/ Истурач
Ново2024Корисна носивост: 12500 kg
Полска, ul. Krakowska 140, 34-120 Andrychów, Poland
Објавено: 2час 12мин

19 389EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 192 867 MKD
 • ≈ 20 735 USD
Ново2024Корисна носивост: 12500 kg
Полска, ul. Krakowska 140, 34-120 Andrychów, Poland
Контактирајте го продавачот
ZASŁAW D746-20 - Земјоделска платформска приколка: слика 1
ZASŁAW D746-20 - Земјоделска платформска приколка: слика 2
ZASŁAW D746-20 - Земјоделска платформска приколка: слика 3
ZASŁAW D746-20 - Земјоделска платформска приколка: слика 4
ZASŁAW D746-20 - Земјоделска платформска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

ZASŁAW D746-20

Земјоделска платформска приколка
Ново2024Корисна носивост: 20000 kg
Полска, ul. Krakowska 140, 34-120 Andrychów, Poland
Објавено: 2час 12мин

18 576EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 142 849 MKD
 • ≈ 19 866 USD
Ново2024Корисна носивост: 20000 kg
Полска, ul. Krakowska 140, 34-120 Andrychów, Poland
Контактирајте го продавачот
Zaslaw D737-8 im Lager / in stock - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 1
Zaslaw D737-8 im Lager / in stock - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 2
Zaslaw D737-8 im Lager / in stock - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 3
Zaslaw D737-8 im Lager / in stock - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 4
Zaslaw D737-8 im Lager / in stock - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Zaslaw D737-8 im Lager / in stock

Земјоделска приколка за истурање/ Истурач
Ново2024Корисна носивост: 8000 kg
Полска, ul. Krakowska 140, 34-120 Andrychów, Poland
Објавено: 2час 12мин

15 880EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 976 983 MKD
 • ≈ 16 983 USD
Ново2024Корисна носивост: 8000 kg
Полска, ul. Krakowska 140, 34-120 Andrychów, Poland
Контактирајте го продавачот
ZASŁAW D764-21, 24/28/33 m3 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 1
ZASŁAW D764-21, 24/28/33 m3 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 2
ZASŁAW D764-21, 24/28/33 m3 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 3
ZASŁAW D764-21, 24/28/33 m3 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 4
ZASŁAW D764-21, 24/28/33 m3 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

ZASŁAW D764-21, 24/28/33 m3

Земјоделска приколка за истурање/ Истурач
Ново2024Корисна носивост: 14500 kg
Полска, ul. Krakowska 140, 34-120 Andrychów, Poland
Објавено: 2час 12мин

31 204EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 919 760 MKD
 • ≈ 33 371 USD
Ново2024Корисна носивост: 14500 kg
Полска, ul. Krakowska 140, 34-120 Andrychów, Poland
Контактирајте го продавачот
Zaslaw D737-8 im Lager / in stock - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 1
Zaslaw D737-8 im Lager / in stock - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 2
Zaslaw D737-8 im Lager / in stock - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 3
Zaslaw D737-8 im Lager / in stock - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 4
Zaslaw D737-8 im Lager / in stock - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Zaslaw D737-8 im Lager / in stock

Земјоделска приколка за истурање/ Истурач
Ново2024Корисна носивост: 8000 kg
Полска, ul. Krakowska 140, 34-120 Andrychów, Poland
Објавено: 2час 12мин

16 468EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 013 159 MKD
 • ≈ 17 611 USD
Ново2024Корисна носивост: 8000 kg
Полска, ul. Krakowska 140, 34-120 Andrychów, Poland
Контактирајте го продавачот
ZASŁAW D762-14 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 1
ZASŁAW D762-14 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 2
ZASŁAW D762-14 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 3
ZASŁAW D762-14 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 4
ZASŁAW D762-14 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

ZASŁAW D762-14

Земјоделска приколка за истурање/ Истурач
Ново2024Корисна носивост: 14000 kg
Полска, ul. Krakowska 140, 34-120 Andrychów, Poland
Објавено: 2час 12мин

21 160EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 301 824 MKD
 • ≈ 22 629 USD
Ново2024Корисна носивост: 14000 kg
Полска, ul. Krakowska 140, 34-120 Andrychów, Poland
Контактирајте го продавачот
ZASŁAW D762-14 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 1
ZASŁAW D762-14 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 2
ZASŁAW D762-14 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 3
ZASŁAW D762-14 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 4
ZASŁAW D762-14 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

ZASŁAW D762-14

Земјоделска приколка за истурање/ Истурач
Ново2024Корисна носивост: 14000 kg
Полска, ul. Krakowska 140, 34-120 Andrychów, Poland
Објавено: 2час 12мин

21 160EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 301 824 MKD
 • ≈ 22 629 USD
Ново2024Корисна носивост: 14000 kg
Полска, ul. Krakowska 140, 34-120 Andrychów, Poland
Контактирајте го продавачот
ZASŁAW D764-21, 24/28/33 m3 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 1
ZASŁAW D764-21, 24/28/33 m3 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 2
ZASŁAW D764-21, 24/28/33 m3 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 3
ZASŁAW D764-21, 24/28/33 m3 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 4
ZASŁAW D764-21, 24/28/33 m3 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

ZASŁAW D764-21, 24/28/33 m3

Земјоделска приколка за истурање/ Истурач
Ново2024Корисна носивост: 14500 kg
Полска, ul. Krakowska 140, 34-120 Andrychów, Poland
Објавено: 2час 12мин

29 675EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 825 692 MKD
 • ≈ 31 736 USD
Ново2024Корисна носивост: 14500 kg
Полска, ul. Krakowska 140, 34-120 Andrychów, Poland
Контактирајте го продавачот
Zaslaw D737-14XL, 18T, 21m3 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 1
Zaslaw D737-14XL, 18T, 21m3 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 2
Zaslaw D737-14XL, 18T, 21m3 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 3
Zaslaw D737-14XL, 18T, 21m3 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 4
Zaslaw D737-14XL, 18T, 21m3 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)
Zaslaw D737-14XL, 18T, 21m3 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 1
Zaslaw D737-14XL, 18T, 21m3 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 2

Zaslaw D737-14XL, 18T, 21m3

Земјоделска приколка за истурање/ Истурач
Ново2024Корисна носивост: 14000 kg
Полска, ul. Krakowska 140, 34-120 Andrychów, Poland
Објавено: 2час 13мин

19 359EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 191 021 MKD
 • ≈ 20 703 USD
Ново2024Корисна носивост: 14000 kg
Полска, ul. Krakowska 140, 34-120 Andrychów, Poland
Контактирајте го продавачот
Zaslaw D737-12 LONG - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 1
Zaslaw D737-12 LONG - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 2
Zaslaw D737-12 LONG - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 3
Zaslaw D737-12 LONG - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 4
Zaslaw D737-12 LONG - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Zaslaw D737-12 LONG

Земјоделска приколка за истурање/ Истурач
Ново2024Корисна носивост: 12500 kg
Полска, ul. Krakowska 140, 34-120 Andrychów, Poland
Објавено: 2час 13мин

18 658EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 147 894 MKD
 • ≈ 19 953 USD
Ново2024Корисна носивост: 12500 kg
Полска, ul. Krakowska 140, 34-120 Andrychów, Poland
Контактирајте го продавачот
Zaslaw D737-14XL, 18T, 21m3 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 1
Zaslaw D737-14XL, 18T, 21m3 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 2
Zaslaw D737-14XL, 18T, 21m3 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 3
Zaslaw D737-14XL, 18T, 21m3 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 4
Zaslaw D737-14XL, 18T, 21m3 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 5
Видете ги сите фотографии (33)

Zaslaw D737-14XL, 18T, 21m3

Земјоделска приколка за истурање/ Истурач
Ново2024Корисна носивост: 14000 kg
Полска, ul. Krakowska 140, 34-120 Andrychów, Poland
Објавено: 2час 13мин

22 800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 402 722 MKD
 • ≈ 24 383 USD
Ново2024Корисна носивост: 14000 kg
Полска, ul. Krakowska 140, 34-120 Andrychów, Poland
Контактирајте го продавачот
ZASŁAW D746-20 - Земјоделска платформска приколка: слика 1
ZASŁAW D746-20 - Земјоделска платформска приколка: слика 2
ZASŁAW D746-20 - Земјоделска платформска приколка: слика 3
ZASŁAW D746-20 - Земјоделска платформска приколка: слика 4
ZASŁAW D746-20 - Земјоделска платформска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

ZASŁAW D746-20

Земјоделска платформска приколка
Ново2024Корисна носивост: 20000 kg
Полска, ul. Krakowska 140, 34-120 Andrychów, Poland
Објавено: 2час 13мин

18 576EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 142 849 MKD
 • ≈ 19 866 USD
Ново2024Корисна носивост: 20000 kg
Полска, ul. Krakowska 140, 34-120 Andrychów, Poland
Контактирајте го продавачот
Fliegl EDK 60 FOX Einachs- Dreiseitenkipper - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 1
Fliegl EDK 60 FOX Einachs- Dreiseitenkipper - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 2
Fliegl EDK 60 FOX Einachs- Dreiseitenkipper - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 3
Fliegl EDK 60 FOX Einachs- Dreiseitenkipper - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 4
Fliegl EDK 60 FOX Einachs- Dreiseitenkipper - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)
TOP

Fliegl EDK 60 FOX Einachs- Dreiseitenkipper

Земјоделска приколка за истурање/ Истурач
Ново2023
Германија, 46348 Raesfeld, Deutschland 
Објавено: 2час 45минБрој на оглас TRIO 4779

9 900EUR

 • ≈ 609 076 MKD
 • ≈ 10 587 USD
Ново2023
Германија, 46348 Raesfeld, Deutschland 
Контактирајте го продавачот
Krampe hp 20 carrier neu - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 1
Krampe hp 20 carrier neu - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 2
Krampe hp 20 carrier neu - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 3
Krampe hp 20 carrier neu - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 4
Krampe hp 20 carrier neu - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Krampe hp 20 carrier neu

Земјоделска приколка за истурање/ Истурач
2021
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 3час 37минБрој на оглас 46618-SWZVGVH

45 900EUR

 • ≈ 2 823 901 MKD
 • ≈ 49 088 USD
2021
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
Pöttinger faro 4010 compiline 40,3 m² - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 1
Pöttinger faro 4010 compiline 40,3 m² - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 2
Pöttinger faro 4010 compiline 40,3 m² - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 3
Pöttinger faro 4010 compiline 40,3 m² - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 4
Pöttinger faro 4010 compiline 40,3 m² - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Pöttinger faro 4010 compiline 40,3 m²

Земјоделска приколка за истурање/ Истурач
2017
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 3час 37минБрој на оглас 46618-9UCN1XK

47 900EUR

 • ≈ 2 946 946 MKD
 • ≈ 51 227 USD
2017
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
Hilken hbm5300 premium baumulde neu - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 1
Hilken hbm5300 premium baumulde neu - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 2
Hilken hbm5300 premium baumulde neu - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 3
Hilken hbm5300 premium baumulde neu - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 4
Hilken hbm5300 premium baumulde neu - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Hilken hbm5300 premium baumulde neu

Земјоделска приколка за истурање/ Истурач
2022
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 3час 46минБрој на оглас 46618-VGIITEK

36 000EUR

 • ≈ 2 214 824 MKD
 • ≈ 38 500 USD
2022
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
Krampe hp 20 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 1
Krampe hp 20 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 2
Krampe hp 20 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 3
Krampe hp 20 - Земјоделска приколка за истурање/ Истурач: слика 4

Krampe hp 20

Земјоделска приколка за истурање/ Истурач
2021
Германија, DE-92507 NABBURG
Објавено: 3час 55минБрој на оглас 46618-B7U8NID

34 500EUR

 • ≈ 2 122 540 MKD
 • ≈ 36 896 USD
2021
Германија, DE-92507 NABBURG
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

Pronar T 740

Земјоделска приколка
2023
Полска, Polen, PYRZYCE, zachodniopomorskie
Објавено: 6час 1минБрој на оглас 2705

60 932EUR

 • ≈ 3 748 713 MKD
 • ≈ 65 164 USD
2023
Полска, Polen, PYRZYCE, zachodniopomorskie
Контактирајте го продавачот
Metsjö Meta Q - Земјоделска приколка: слика 1

Metsjö Meta Q

Земјоделска приколка
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Објавено: 7час 36мин
Аукција
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Контактирајте го продавачот
JF Fabriken ST 70 - Земјоделска приколка: слика 1

JF Fabriken ST 70

Земјоделска приколка
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Објавено: 7час 36мин
Аукција
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 42
1 / 42
T1 new listing page - Земјоделски приколки
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.