Користени и нови Трактори за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 395
New Holland T7.210 - Трактор: слика 1
New Holland T7.210 - Трактор: слика 2
New Holland T7.210 - Трактор: слика 3
New Holland T7.210 - Трактор: слика 4
New Holland T7.210 - Трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)
TOP

New Holland T7.210

Трактор
20202460 ч170 hp
Франција, 86330 La Grimaudière 20 rue du Général de Gaulle France
Објавено: 29денБрој на оглас E014741
Прашајте за цена
20202460 ч170 hp
Франција, 86330 La Grimaudière 20 rue du Général de Gaulle France
Контактирајте го продавачот
Fendt 514 POWER PLUS - Трактор: слика 1
Fendt 514 POWER PLUS - Трактор: слика 2
Fendt 514 POWER PLUS - Трактор: слика 3
Fendt 514 POWER PLUS - Трактор: слика 4
Fendt 514 POWER PLUS - Трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)
TOP

Fendt 514 POWER PLUS

Трактор
20203700 ч140 hp
Франција, 86330 La Grimaudière 20 rue du Général de Gaulle France
Објавено: 29денБрој на оглас 38702
Прашајте за цена
20203700 ч140 hp
Франција, 86330 La Grimaudière 20 rue du Général de Gaulle France
Контактирајте го продавачот
JOHN DEERE 6195R - Трактор: слика 1
JOHN DEERE 6195R - Трактор: слика 2
JOHN DEERE 6195R - Трактор: слика 3
JOHN DEERE 6195R - Трактор: слика 4
JOHN DEERE 6195R - Трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

JOHN DEERE 6195R

Трактор
2019195 hp
Белгија, Zone d'activités Sud, 8 5377 Baillonville Belgique
Објавено: 51мин

110 000EUR

 • ≈ 6 767 519 MKD
 • ≈ 117 640 USD
2019195 hp
Белгија, Zone d'activités Sud, 8 5377 Baillonville Belgique
Контактирајте го продавачот
Volvo BM 2650 Dismantled. Only spare parts - Трактор: слика 1
Volvo BM 2650 Dismantled. Only spare parts - Трактор: слика 2
Volvo BM 2650 Dismantled. Only spare parts - Трактор: слика 3
Volvo BM 2650 Dismantled. Only spare parts - Трактор: слика 4

Volvo BM 2650 Dismantled. Only spare parts

Трактор
1984
Шведска, Linköping, Östergötlands län, Schweden
Објавено: 1час 38мин
Прашајте за цена
1984
Шведска, Linköping, Östergötlands län, Schweden
Контактирајте го продавачот
John Deere 6250R - Трактор: слика 1
John Deere 6250R - Трактор: слика 2
John Deere 6250R - Трактор: слика 3
John Deere 6250R - Трактор: слика 4
John Deere 6250R - Трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

John Deere 6250R

Трактор
20183650 ч
Германија, Rögen 1
Објавено: 2час 42минБрој на оглас 000000000003463643

155 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 9 536 049 MKD
 • ≈ 165 766 USD
20183650 ч
Германија, Rögen 1
Контактирајте го продавачот
Challenger MT 755 - Трактор: слика 1
Challenger MT 755 - Трактор: слика 2
Challenger MT 755 - Трактор: слика 3
Challenger MT 755 - Трактор: слика 4
Challenger MT 755 - Трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Challenger MT 755

Трактор
20047206 ч
Германија, Lindener Bergsfeld 8
Објавено: 3час 34минБрој на оглас 000000000003457403
Прашајте за цена
20047206 ч
Германија, Lindener Bergsfeld 8
Контактирајте го продавачот
Fendt 409 Vario - Трактор: слика 1
Fendt 409 Vario - Трактор: слика 2
Fendt 409 Vario - Трактор: слика 3
Fendt 409 Vario - Трактор: слика 4
Fendt 409 Vario - Трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Fendt 409 Vario

Трактор
20067600 ч
Германија, Rögen 1
Објавено: 4час 50минБрој на оглас 2210352

44 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 707 007 MKD
 • ≈ 47 056 USD
20067600 ч
Германија, Rögen 1
Контактирајте го продавачот
Case-IH cvx 195 komfort - Трактор: слика 1
Case-IH cvx 195 komfort - Трактор: слика 2
Case-IH cvx 195 komfort - Трактор: слика 3
Case-IH cvx 195 komfort - Трактор: слика 4
Case-IH cvx 195 komfort - Трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Case-IH cvx 195 komfort

Трактор
20078549 ч146 hp
Германија, AT-4121 ALTENFELDEN
Објавено: 4час 59минБрој на оглас 46618-IQ3CKC6

52 500EUR

 • ≈ 3 229 952 MKD
 • ≈ 56 146 USD
20078549 ч146 hp
Германија, AT-4121 ALTENFELDEN
Контактирајте го продавачот
Steyr absolut 6185 cvt - Трактор: слика 1
Steyr absolut 6185 cvt - Трактор: слика 2
Steyr absolut 6185 cvt - Трактор: слика 3
Steyr absolut 6185 cvt - Трактор: слика 4
Steyr absolut 6185 cvt - Трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Steyr absolut 6185 cvt

Трактор
202225 ч138 hp
Германија, DE-92536 PFREIMD
Објавено: 4час 59минБрој на оглас 46618-WUJIHCN

157 000EUR

 • ≈ 9 659 095 MKD
 • ≈ 167 905 USD
202225 ч138 hp
Германија, DE-92536 PFREIMD
Контактирајте го продавачот
Deutz-Fahr agrotron k 430 premium - Трактор: слика 1
Deutz-Fahr agrotron k 430 premium - Трактор: слика 2
Deutz-Fahr agrotron k 430 premium - Трактор: слика 3
Deutz-Fahr agrotron k 430 premium - Трактор: слика 4
Deutz-Fahr agrotron k 430 premium - Трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Deutz-Fahr agrotron k 430 premium

Трактор
20083402 ч94 hp
Германија, AT-5274 BURGKIRCHEN
Објавено: 5часБрој на оглас 46618-DAMF7WF

61 858EUR

 • ≈ 3 805 683 MKD
 • ≈ 66 154 USD
20083402 ч94 hp
Германија, AT-5274 BURGKIRCHEN
Контактирајте го продавачот
New Holland TM 165 - Трактор: слика 1
New Holland TM 165 - Трактор: слика 2
New Holland TM 165 - Трактор: слика 3
New Holland TM 165 - Трактор: слика 4
New Holland TM 165 - Трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

New Holland TM 165

Трактор
200211700 ч123 hp
Германија, DE-78244 GOTTMADINGEN
Објавено: 5часБрој на оглас 46618-HRH3GI3

29 950EUR

 • ≈ 1 842 610 MKD
 • ≈ 32 030 USD
200211700 ч123 hp
Германија, DE-78244 GOTTMADINGEN
Контактирајте го продавачот
New Holland ts 115 a plus - Трактор: слика 1
New Holland ts 115 a plus - Трактор: слика 2
New Holland ts 115 a plus - Трактор: слика 3
New Holland ts 115 a plus - Трактор: слика 4
New Holland ts 115 a plus - Трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

New Holland ts 115 a plus

Трактор
200686 hp
Германија, FR-55300 CHAUVONCOURT
Објавено: 5час 1минБрој на оглас 46618-SNXAFGN

22 000EUR

 • ≈ 1 353 503 MKD
 • ≈ 23 528 USD
200686 hp
Германија, FR-55300 CHAUVONCOURT
Контактирајте го продавачот
John Deere 8r 280 - Трактор: слика 1
John Deere 8r 280 - Трактор: слика 2
John Deere 8r 280 - Трактор: слика 3
John Deere 8r 280 - Трактор: слика 4
John Deere 8r 280 - Трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

John Deere 8r 280

Трактор
20214540 ч209 hp
Германија, DK-7970 REDSTED M
Објавено: 5час 1минБрој на оглас 46618-DFPXYGC

200 363EUR

 • ≈ 12 326 912 MKD
 • ≈ 214 280 USD
20214540 ч209 hp
Германија, DK-7970 REDSTED M
Контактирајте го продавачот
Fendt 939 scr profi plus - Трактор: слика 1
Fendt 939 scr profi plus - Трактор: слика 2
Fendt 939 scr profi plus - Трактор: слика 3
Fendt 939 scr profi plus - Трактор: слика 4
Fendt 939 scr profi plus - Трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Fendt 939 scr profi plus

Трактор
20118550 ч291 hp
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 5час 3минБрој на оглас 46618-N2JKRMJ

109 000EUR

 • ≈ 6 705 996 MKD
 • ≈ 116 571 USD
20118550 ч291 hp
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
Fendt 942 gen6 profi plus variogrip - Трактор: слика 1
Fendt 942 gen6 profi plus variogrip - Трактор: слика 2
Fendt 942 gen6 profi plus variogrip - Трактор: слика 3
Fendt 942 gen6 profi plus variogrip - Трактор: слика 4

Fendt 942 gen6 profi plus variogrip

Трактор
20211530 ч313 hp
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 5час 3минБрој на оглас 46618-WUXZSHD

299 000EUR

 • ≈ 18 395 347 MKD
 • ≈ 319 768 USD
20211530 ч313 hp
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
New Holland t4-85 - Трактор: слика 1
New Holland t4-85 - Трактор: слика 2
New Holland t4-85 - Трактор: слика 3
New Holland t4-85 - Трактор: слика 4
New Holland t4-85 - Трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

New Holland t4-85

Трактор
20164200 ч64 hp
Германија, FR-69850 ST MARTIN-EN-HAUT
Објавено: 5час 3минБрој на оглас 46618-MNSH3LC

45 000EUR

 • ≈ 2 768 530 MKD
 • ≈ 48 125 USD
20164200 ч64 hp
Германија, FR-69850 ST MARTIN-EN-HAUT
Контактирајте го продавачот
CLAAS axion 830 cis - Трактор: слика 1
CLAAS axion 830 cis - Трактор: слика 2
CLAAS axion 830 cis - Трактор: слика 3
CLAAS axion 830 cis - Трактор: слика 4
CLAAS axion 830 cis - Трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

CLAAS axion 830 cis

Трактор
20184338 ч175 hp
Германија, DK-7200 GRINDSTED
Објавено: 5час 3минБрој на оглас 46618-NZCQXYK

93 146EUR

 • ≈ 5 730 612 MKD
 • ≈ 99 615 USD
20184338 ч175 hp
Германија, DK-7200 GRINDSTED
Контактирајте го продавачот
John Deere 6830 - Трактор: слика 1
John Deere 6830 - Трактор: слика 2
John Deere 6830 - Трактор: слика 3
John Deere 6830 - Трактор: слика 4
John Deere 6830 - Трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

John Deere 6830

Трактор
20113620 ч104 hp
Германија, DK-6261 BREDEBRO
Објавено: 5час 3минБрој на оглас 46618-NHU1AVU

68 687EUR

 • ≈ 4 225 823 MKD
 • ≈ 73 457 USD
20113620 ч104 hp
Германија, DK-6261 BREDEBRO
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz u411 agrar heckhydraulik 2dw bj65 - Трактор: слика 1
Mercedes-Benz u411 agrar heckhydraulik 2dw bj65 - Трактор: слика 2
Mercedes-Benz u411 agrar heckhydraulik 2dw bj65 - Трактор: слика 3
Mercedes-Benz u411 agrar heckhydraulik 2dw bj65 - Трактор: слика 4
Mercedes-Benz u411 agrar heckhydraulik 2dw bj65 - Трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Mercedes-Benz u411 agrar heckhydraulik 2dw bj65

Трактор
196522 hp
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 5час 4минБрој на оглас 46618-FYTYWAX

39 000EUR

 • ≈ 2 399 393 MKD
 • ≈ 41 708 USD
196522 hp
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
Massey Ferguson 7480 - Трактор: слика 1

Massey Ferguson 7480

Трактор
20094200 ч109 hp
Германија, DK-6740 BRAMMING
Објавено: 5час 4минБрој на оглас 46618-VSB11MZ

56 961EUR

 • ≈ 3 504 405 MKD
 • ≈ 60 917 USD
20094200 ч109 hp
Германија, DK-6740 BRAMMING
Контактирајте го продавачот
Olimac drago gt 12-reihig, starr - Трактор: слика 1

Olimac drago gt 12-reihig, starr

Трактор
2022
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 5час 4минБрој на оглас 46618-Q6NUMSP

79 000EUR

 • ≈ 4 860 309 MKD
 • ≈ 84 487 USD
2022
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
Fendt 936 vario gen6 black edition, - Трактор: слика 1
Fendt 936 vario gen6 black edition, - Трактор: слика 2
Fendt 936 vario gen6 black edition, - Трактор: слика 3
Fendt 936 vario gen6 black edition, - Трактор: слика 4
Fendt 936 vario gen6 black edition, - Трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Fendt 936 vario gen6 black edition,

Трактор
20192390 ч268 hp
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 5час 4минБрој на оглас 46618-9EDICZN

259 000EUR

 • ≈ 15 934 431 MKD
 • ≈ 276 990 USD
20192390 ч268 hp
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 395
1 / 395
T1 new listing page - Трактори
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.