Користени и нови Системи за наводнување за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 8
Побарајте ги сите достапни фотографии

/ FM4900H

Систем за наводнување
2023
Германија, 39606 Osterburg
Објавено: 19час 22минБрој на оглас 12362-MXFSFM4900H/0009

89 000EUR

 • ≈ 5 484 954 MKD
 • ≈ 95 437 USD
2023
Германија, 39606 Osterburg
Контактирајте го продавачот
Hüdig IROMAT III TD - Систем за наводнување: слика 1
Hüdig IROMAT III TD - Систем за наводнување: слика 2

Hüdig IROMAT III TD

Систем за наводнување
2022
Германија, 39606 Osterburg
Објавено: 19час 22минБрој на оглас 12362-MXHDIROIIITD/0004

47 000EUR

 • ≈ 2 896 548 MKD
 • ≈ 50 399 USD
2022
Германија, 39606 Osterburg
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

Hüdig HC 910/503/44

Систем за наводнување
2022
Германија, 39606 Osterburg
Објавено: 1денБрој на оглас 12362-MXHDHC910/0012

18 000EUR

 • ≈ 1 109 316 MKD
 • ≈ 19 301 USD
2022
Германија, 39606 Osterburg
Контактирајте го продавачот
Irrigation reel - Систем за наводнување: слика 1
Irrigation reel - Систем за наводнување: слика 2
Irrigation reel - Систем за наводнување: слика 3
Irrigation reel - Систем за наводнување: слика 4
Irrigation reel - Систем за наводнување: слика 5
Видете ги сите фотографии (29)

Irrigation reel

Систем за наводнување
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 1ден

145EUR

Аукција
 • ≈ 8 936 MKD
 • ≈ 155 USD
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Daewoo DA5100-HC - Систем за наводнување: слика 1
Daewoo DA5100-HC - Систем за наводнување: слика 2
Daewoo DA5100-HC - Систем за наводнување: слика 3
Daewoo DA5100-HC - Систем за наводнување: слика 4
Daewoo DA5100-HC - Систем за наводнување: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Daewoo DA5100-HC

Систем за наводнување
Нето тежина: 280 kg
Германија
Објавено: 1ден
Аукција
Нето тежина: 280 kg
Германија
Контактирајте го продавачот
Marina CAM 100/25-HL - Систем за наводнување: слика 1
Marina CAM 100/25-HL - Систем за наводнување: слика 2
Marina CAM 100/25-HL - Систем за наводнување: слика 3
Marina CAM 100/25-HL - Систем за наводнување: слика 4
Marina CAM 100/25-HL - Систем за наводнување: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Marina CAM 100/25-HL

Систем за наводнување
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 1ден
Аукција
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Daewoo DA5100-HC - Систем за наводнување: слика 1
Daewoo DA5100-HC - Систем за наводнување: слика 2
Daewoo DA5100-HC - Систем за наводнување: слика 3
Daewoo DA5100-HC - Систем за наводнување: слика 4
Daewoo DA5100-HC - Систем за наводнување: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Daewoo DA5100-HC

Систем за наводнување
Нето тежина: 280 kg
Германија
Објавено: 1ден
Аукција
Нето тежина: 280 kg
Германија
Контактирајте го продавачот
Spray cannon - Систем за наводнување: слика 1
Spray cannon - Систем за наводнување: слика 2
Spray cannon - Систем за наводнување: слика 3
Spray cannon - Систем за наводнување: слика 4
Spray cannon - Систем за наводнување: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Spray cannon

Систем за наводнување
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 1ден
Аукција
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Irrifrance Optima 130-400 TTI - Систем за наводнување: слика 1
Irrifrance Optima 130-400 TTI - Систем за наводнување: слика 2
Irrifrance Optima 130-400 TTI - Систем за наводнување: слика 3
Irrifrance Optima 130-400 TTI - Систем за наводнување: слика 4
Irrifrance Optima 130-400 TTI - Систем за наводнување: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Irrifrance Optima 130-400 TTI

Систем за наводнување
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 1ден

1 700EUR

Аукција
 • ≈ 104 768 MKD
 • ≈ 1 822 USD
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Emergo 90-300 - Систем за наводнување: слика 1
Emergo 90-300 - Систем за наводнување: слика 2
Emergo 90-300 - Систем за наводнување: слика 3
Emergo 90-300 - Систем за наводнување: слика 4
Emergo 90-300 - Систем за наводнување: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Emergo 90-300

Систем за наводнување
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 1ден

100EUR

Аукција
 • ≈ 6 162 MKD
 • ≈ 107 USD
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Feuer Vogel 5” - Систем за наводнување: слика 1
Feuer Vogel 5” - Систем за наводнување: слика 2
Feuer Vogel 5” - Систем за наводнување: слика 3
Feuer Vogel 5” - Систем за наводнување: слика 4
Feuer Vogel 5” - Систем за наводнување: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Feuer Vogel 5”

Систем за наводнување
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 1ден
Аукција
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Irrigation reel - Систем за наводнување: слика 1
Irrigation reel - Систем за наводнување: слика 2
Irrigation reel - Систем за наводнување: слика 3
Irrigation reel - Систем за наводнување: слика 4
Irrigation reel - Систем за наводнување: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Irrigation reel

Систем за наводнување
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 1ден
Аукција
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Duijvelaar Pompen DPVF18-30 - Систем за наводнување: слика 1
Duijvelaar Pompen DPVF18-30 - Систем за наводнување: слика 2
Duijvelaar Pompen DPVF18-30 - Систем за наводнување: слика 3
Duijvelaar Pompen DPVF18-30 - Систем за наводнување: слика 4
Duijvelaar Pompen DPVF18-30 - Систем за наводнување: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Duijvelaar Pompen DPVF18-30

Систем за наводнување
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 1ден
Аукција
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Groundwater pump incl. 3 meter filter tube (10x) - Систем за наводнување: слика 1
Groundwater pump incl. 3 meter filter tube (10x) - Систем за наводнување: слика 2
Groundwater pump incl. 3 meter filter tube (10x) - Систем за наводнување: слика 3
Groundwater pump incl. 3 meter filter tube (10x) - Систем за наводнување: слика 4
Groundwater pump incl. 3 meter filter tube (10x) - Систем за наводнување: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Groundwater pump incl. 3 meter filter tube (10x)

Систем за наводнување
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 1ден
Аукција
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Groundwater pump incl. 3 meter filter tube (10x) - Систем за наводнување: слика 1
Groundwater pump incl. 3 meter filter tube (10x) - Систем за наводнување: слика 2
Groundwater pump incl. 3 meter filter tube (10x) - Систем за наводнување: слика 3
Groundwater pump incl. 3 meter filter tube (10x) - Систем за наводнување: слика 4
Groundwater pump incl. 3 meter filter tube (10x) - Систем за наводнување: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Groundwater pump incl. 3 meter filter tube (10x)

Систем за наводнување
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 1ден
Аукција
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Groundwater pump incl. 3 meter filter tube (10x) - Систем за наводнување: слика 1
Groundwater pump incl. 3 meter filter tube (10x) - Систем за наводнување: слика 2
Groundwater pump incl. 3 meter filter tube (10x) - Систем за наводнување: слика 3
Groundwater pump incl. 3 meter filter tube (10x) - Систем за наводнување: слика 4
Groundwater pump incl. 3 meter filter tube (10x) - Систем за наводнување: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Groundwater pump incl. 3 meter filter tube (10x)

Систем за наводнување
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 1ден
Аукција
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Daewoo DA5100-HC - Систем за наводнување: слика 1
Daewoo DA5100-HC - Систем за наводнување: слика 2
Daewoo DA5100-HC - Систем за наводнување: слика 3
Daewoo DA5100-HC - Систем за наводнување: слика 4
Daewoo DA5100-HC - Систем за наводнување: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Daewoo DA5100-HC

Систем за наводнување
Нето тежина: 280 kg
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 1ден
Аукција
Нето тежина: 280 kg
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Evers duo-disc 1800-25 - Систем за наводнување: слика 1
Evers duo-disc 1800-25 - Систем за наводнување: слика 2
Evers duo-disc 1800-25 - Систем за наводнување: слика 3
Evers duo-disc 1800-25 - Систем за наводнување: слика 4

Evers duo-disc 1800-25

Систем за наводнување
2022
Германија, DE-49661 CLOPPENBURG
Објавено: 1денБрој на оглас 46618-HWDUGMK

79 500EUR

 • ≈ 4 899 481 MKD
 • ≈ 85 250 USD
2022
Германија, DE-49661 CLOPPENBURG
Контактирајте го продавачот
Beinlich primus'' 2500 s - Систем за наводнување: слика 1
Beinlich primus'' 2500 s - Систем за наводнување: слика 2

Beinlich primus'' 2500 s

Систем за наводнување
2023
Германија, DE-56642 KRUFT
Објавено: 1денБрој на оглас 46618-SYEQGAG

37 000EUR

 • ≈ 2 280 261 MKD
 • ≈ 39 676 USD
2023
Германија, DE-56642 KRUFT
Контактирајте го продавачот
Doppstadt kompostumsetzer typ 320 dreipunktmaschine - Систем за наводнување: слика 1
Doppstadt kompostumsetzer typ 320 dreipunktmaschine - Систем за наводнување: слика 2
Doppstadt kompostumsetzer typ 320 dreipunktmaschine - Систем за наводнување: слика 3

Doppstadt kompostumsetzer typ 320 dreipunktmaschine

Систем за наводнување
2009
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 1денБрој на оглас 46618-DV7ENCD

29 500EUR

 • ≈ 1 818 046 MKD
 • ≈ 31 633 USD
2009
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 8
1 / 8
T1 new listing page - Системи за наводнување
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.