Користени и нови Распрскувачи за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 24
/ olympia320s - Стазен распрскувач: слика 1
/ olympia320s - Стазен распрскувач: слика 2
/ olympia320s - Стазен распрскувач: слика 3
/ olympia320s - Стазен распрскувач: слика 4
/ olympia320s - Стазен распрскувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

/ olympia320s

Стазен распрскувач
2014
Германија, FR-53500 GENNES-SUR-GLAIZE
Објавено: 5час 56минБрој на оглас 46618-8BKKFQJ

22 050EUR

 • ≈ 1 357 181 MKD
 • ≈ 23 948 USD
2014
Германија, FR-53500 GENNES-SUR-GLAIZE
Контактирајте го продавачот
Hardi comander 7000 - Стазен распрскувач: слика 1
Hardi comander 7000 - Стазен распрскувач: слика 2
Hardi comander 7000 - Стазен распрскувач: слика 3
Hardi comander 7000 - Стазен распрскувач: слика 4
Hardi comander 7000 - Стазен распрскувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Hardi comander 7000

Стазен распрскувач
2017
Германија, DE-23936 UPAHL
Објавено: 6час 3минБрој на оглас 46618-JHDASKV

66 050EUR

 • ≈ 4 065 390 MKD
 • ≈ 71 737 USD
2017
Германија, DE-23936 UPAHL
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

Hardi hardi alpha evo

Стазен распрскувач
2014
Германија, DE-67150 NIEDERKIRCHEN
Објавено: 6час 5минБрој на оглас 46618-SGV7DHX

90 000EUR

 • ≈ 5 539 518 MKD
 • ≈ 97 749 USD
2014
Германија, DE-67150 NIEDERKIRCHEN
Контактирајте го продавачот
Hardi comander 7000 - Стазен распрскувач: слика 1
Hardi comander 7000 - Стазен распрскувач: слика 2
Hardi comander 7000 - Стазен распрскувач: слика 3
Hardi comander 7000 - Стазен распрскувач: слика 4
Hardi comander 7000 - Стазен распрскувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Hardi comander 7000

Стазен распрскувач
2017
Германија, DE-23936 UPAHL
Објавено: 6час 16минБрој на оглас 46618-R3BT4VQ

66 050EUR

 • ≈ 4 065 390 MKD
 • ≈ 71 737 USD
2017
Германија, DE-23936 UPAHL
Контактирајте го продавачот
Irrimec st15d 100/350 beregeningshaspel (100Ø) - Распрскувач монтиран на трактор: слика 1
Irrimec st15d 100/350 beregeningshaspel (100Ø) - Распрскувач монтиран на трактор: слика 2
Irrimec st15d 100/350 beregeningshaspel (100Ø) - Распрскувач монтиран на трактор: слика 3
Irrimec st15d 100/350 beregeningshaspel (100Ø) - Распрскувач монтиран на трактор: слика 4
Irrimec st15d 100/350 beregeningshaspel (100Ø) - Распрскувач монтиран на трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Irrimec st15d 100/350 beregeningshaspel (100Ø)

Распрскувач монтиран на трактор
Ново2020
Холандија, Wijhe, Overijssel
Објавено: 17час 32мин

24 250EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 492 592 MKD
 • ≈ 26 338 USD
Ново2020
Холандија, Wijhe, Overijssel
Контактирајте го продавачот
Amazone uf 1801 - Распрскувач монтиран на трактор: слика 1
Amazone uf 1801 - Распрскувач монтиран на трактор: слика 2
Amazone uf 1801 - Распрскувач монтиран на трактор: слика 3
Amazone uf 1801 - Распрскувач монтиран на трактор: слика 4
Amazone uf 1801 - Распрскувач монтиран на трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Amazone uf 1801

Распрскувач монтиран на трактор
2014
Германија, FR-56120 JOSSELIN
Објавено: 1денБрој на оглас 46618-AIKW5ZR

25 000EUR

 • ≈ 1 538 755 MKD
 • ≈ 27 152 USD
2014
Германија, FR-56120 JOSSELIN
Контактирајте го продавачот
Amazone ux 5200 - Стазен распрскувач: слика 1
Amazone ux 5200 - Стазен распрскувач: слика 2
Amazone ux 5200 - Стазен распрскувач: слика 3
Amazone ux 5200 - Стазен распрскувач: слика 4
Amazone ux 5200 - Стазен распрскувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Amazone ux 5200

Стазен распрскувач
20062 ч
Германија, DE-16909 HEILIGENGRABE / OT LIEBENTHAL
Објавено: 1денБрој на оглас 46618-VPB5ZIY

19 500EUR

 • ≈ 1 200 228 MKD
 • ≈ 21 179 USD
20062 ч
Германија, DE-16909 HEILIGENGRABE / OT LIEBENTHAL
Контактирајте го продавачот
Lemken albatros 60/30 - Стазен распрскувач: слика 1
Lemken albatros 60/30 - Стазен распрскувач: слика 2
Lemken albatros 60/30 - Стазен распрскувач: слика 3
Lemken albatros 60/30 - Стазен распрскувач: слика 4
Lemken albatros 60/30 - Стазен распрскувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Lemken albatros 60/30

Стазен распрскувач
2008
Германија, DE-27793 WILDESHAUSEN
Објавено: 1денБрој на оглас 46618-ZIL2HDS

21 500EUR

 • ≈ 1 323 329 MKD
 • ≈ 23 351 USD
2008
Германија, DE-27793 WILDESHAUSEN
Контактирајте го продавачот
Amazone uf 1801 - Распрскувач монтиран на трактор: слика 1
Amazone uf 1801 - Распрскувач монтиран на трактор: слика 2
Amazone uf 1801 - Распрскувач монтиран на трактор: слика 3
Amazone uf 1801 - Распрскувач монтиран на трактор: слика 4

Amazone uf 1801

Распрскувач монтиран на трактор
2012
Германија, DE-88377 RIEDHAUSEN
Објавено: 1денБрој на оглас 46618-8MRJ2AX

19 500EUR

 • ≈ 1 200 228 MKD
 • ≈ 21 179 USD
2012
Германија, DE-88377 RIEDHAUSEN
Контактирајте го продавачот
Amazone ux 5200 - Стазен распрскувач: слика 1
Amazone ux 5200 - Стазен распрскувач: слика 2
Amazone ux 5200 - Стазен распрскувач: слика 3
Amazone ux 5200 - Стазен распрскувач: слика 4
Amazone ux 5200 - Стазен распрскувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Amazone ux 5200

Стазен распрскувач
2006
Германија, DE-24582 BORDESHOLM-WATTENBEK
Објавено: 1денБрој на оглас 46618-BEDDVCF

19 000EUR

 • ≈ 1 169 453 MKD
 • ≈ 20 636 USD
2006
Германија, DE-24582 BORDESHOLM-WATTENBEK
Контактирајте го продавачот
John Deere 740/24 - Стазен распрскувач: слика 1
John Deere 740/24 - Стазен распрскувач: слика 2
John Deere 740/24 - Стазен распрскувач: слика 3
John Deere 740/24 - Стазен распрскувач: слика 4
John Deere 740/24 - Стазен распрскувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

John Deere 740/24

Стазен распрскувач
2008
Германија, DK-6740 BRAMMING
Објавено: 1денБрој на оглас 46618-7RD8KCA

19 450EUR

 • ≈ 1 197 151 MKD
 • ≈ 21 124 USD
2008
Германија, DK-6740 BRAMMING
Контактирајте го продавачот
John Deere m740i - Стазен распрскувач: слика 1
John Deere m740i - Стазен распрскувач: слика 2
John Deere m740i - Стазен распрскувач: слика 3
John Deere m740i - Стазен распрскувач: слика 4
John Deere m740i - Стазен распрскувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

John Deere m740i

Стазен распрскувач
2020
Германија, DE-74214 SCHOENTAL-WESTERNHAUSEN
Објавено: 1денБрој на оглас 46618-GUEKVWB

68 000EUR

 • ≈ 4 185 413 MKD
 • ≈ 73 855 USD
2020
Германија, DE-74214 SCHOENTAL-WESTERNHAUSEN
Контактирајте го продавачот
Mazzotti Ibis 1500L - Распрскувач: слика 1
Mazzotti Ibis 1500L - Распрскувач: слика 2
Mazzotti Ibis 1500L - Распрскувач: слика 3
Mazzotti Ibis 1500L - Распрскувач: слика 4
Mazzotti Ibis 1500L - Распрскувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (50)

Mazzotti Ibis 1500L

Распрскувач
2008Нето тежина: 4200 kg
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 1ден
Аукција
2008Нето тежина: 4200 kg
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Caruelle Olympia 250S - Стазен распрскувач: слика 1
Caruelle Olympia 250S - Стазен распрскувач: слика 2
Caruelle Olympia 250S - Стазен распрскувач: слика 3
Caruelle Olympia 250S - Стазен распрскувач: слика 4
Caruelle Olympia 250S - Стазен распрскувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Caruelle Olympia 250S

Стазен распрскувач
2007
Франција, 17 RTE D ESCHAU 67400 ILLKIRCH GRAFFENSTADEN, FRANCE
Објавено: 1денБрој на оглас 240164

5 900EUR

 • ≈ 363 146 MKD
 • ≈ 6 408 USD
2007
Франција, 17 RTE D ESCHAU 67400 ILLKIRCH GRAFFENSTADEN, FRANCE
Контактирајте го продавачот
Horsch LEEB 5 LT - Распрскувач: слика 1
Horsch LEEB 5 LT - Распрскувач: слика 2
Horsch LEEB 5 LT - Распрскувач: слика 3
Horsch LEEB 5 LT - Распрскувач: слика 4
Horsch LEEB 5 LT - Распрскувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Horsch LEEB 5 LT

Распрскувач
2018
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Објавено: 2ден

90 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 5 539 518 MKD
 • ≈ 97 749 USD
2018
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Bbg S 320 ND 21 C20 - Распрскувач: слика 1
Bbg S 320 ND 21 C20 - Распрскувач: слика 2
Bbg S 320 ND 21 C20 - Распрскувач: слика 3
Bbg S 320 ND 21 C20 - Распрскувач: слика 4
Bbg S 320 ND 21 C20 - Распрскувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Bbg S 320 ND 21 C20

Распрскувач
1996
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Објавено: 2ден

3 400EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 209 270 MKD
 • ≈ 3 692 USD
1996
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Kverneland Spridotrain GVI 28 - Распрскувач: слика 1
Kverneland Spridotrain GVI 28 - Распрскувач: слика 2
Kverneland Spridotrain GVI 28 - Распрскувач: слика 3
Kverneland Spridotrain GVI 28 - Распрскувач: слика 4
Kverneland Spridotrain GVI 28 - Распрскувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Kverneland Spridotrain GVI 28

Распрскувач
2003
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Објавено: 2ден

4 200EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 258 510 MKD
 • ≈ 4 561 USD
2003
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Tad-len TL 3021 - Распрскувач: слика 1
Tad-len TL 3021 - Распрскувач: слика 2
Tad-len TL 3021 - Распрскувач: слика 3
Tad-len TL 3021 - Распрскувач: слика 4
Tad-len TL 3021 - Распрскувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Tad-len TL 3021

Распрскувач
2015
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Објавено: 2ден

6 400EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 393 921 MKD
 • ≈ 6 951 USD
2015
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Hardi Commander 4400 - Распрскувач: слика 1
Hardi Commander 4400 - Распрскувач: слика 2
Hardi Commander 4400 - Распрскувач: слика 3
Hardi Commander 4400 - Распрскувач: слика 4
Hardi Commander 4400 - Распрскувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Hardi Commander 4400

Распрскувач
20111676 ч
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Објавено: 2ден

12 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 738 602 MKD
 • ≈ 13 033 USD
20111676 ч
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Kverneland Ikarus A3800 - Распрскувач: слика 1
Kverneland Ikarus A3800 - Распрскувач: слика 2
Kverneland Ikarus A3800 - Распрскувач: слика 3
Kverneland Ikarus A3800 - Распрскувач: слика 4
Kverneland Ikarus A3800 - Распрскувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Kverneland Ikarus A3800

Распрскувач
2009
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Објавено: 2ден

5 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 307 751 MKD
 • ≈ 5 430 USD
2009
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 24
1 / 24
T1 new listing page - Распрскувачи
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.