Користени и нови Опреми за сеење за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 45
- Комбајнска семенска дупчалка: слика 1
- Комбајнска семенска дупчалка: слика 2
- Комбајнска семенска дупчалка: слика 3
- Комбајнска семенска дупчалка: слика 4
- Комбајнска семенска дупчалка: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)
TOP

Комбајнска семенска дупчалка

Ново
Франција, 86330 La Grimaudière 20 rue du Général de Gaulle France
Објавено: 29денБрој на оглас E009894 + E005843 + E009895
Прашајте за цена
Ново
Франција, 86330 La Grimaudière 20 rue du Général de Gaulle France
Контактирајте го продавачот
Sky EASYDRILL W6000 - Семенска дупчалка: слика 1
Sky EASYDRILL W6000 - Семенска дупчалка: слика 2
Sky EASYDRILL W6000 - Семенска дупчалка: слика 3
Sky EASYDRILL W6000 - Семенска дупчалка: слика 4
Sky EASYDRILL W6000 - Семенска дупчалка: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)
TOP

Sky EASYDRILL W6000

Семенска дупчалка
2018
Франција, 86330 La Grimaudière 20 rue du Général de Gaulle France
Објавено: 29денБрој на оглас 35369
Прашајте за цена
2018
Франција, 86330 La Grimaudière 20 rue du Général de Gaulle France
Контактирајте го продавачот
Zocon Sämaschine Z300 PROF - Семенска дупчалка: слика 1

Zocon Sämaschine Z300 PROF

Семенска дупчалка
Ново2020
Германија, Industriestraße 19b
Објавено: 2час 22минБрој на оглас 000000000003112611
Прашајте за цена
Ново2020
Германија, Industriestraße 19b
Контактирајте го продавачот
Köckerling Grasmaster 600 - Семенска дупчалка: слика 1
Köckerling Grasmaster 600 - Семенска дупчалка: слика 2
Köckerling Grasmaster 600 - Семенска дупчалка: слика 3

Köckerling Grasmaster 600

Семенска дупчалка
Ново2024
Германија, An der Bundesstr. 1
Објавено: 2час 42минБрој на оглас 000000000003133877
Прашајте за цена
Ново2024
Германија, An der Bundesstr. 1
Контактирајте го продавачот
Väderstad drillmaschine rapid rda 600s - Семенска дупчалка: слика 1
Väderstad drillmaschine rapid rda 600s - Семенска дупчалка: слика 2
Väderstad drillmaschine rapid rda 600s - Семенска дупчалка: слика 3
Väderstad drillmaschine rapid rda 600s - Семенска дупчалка: слика 4
Väderstad drillmaschine rapid rda 600s - Семенска дупчалка: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Väderstad drillmaschine rapid rda 600s

Семенска дупчалка
2012
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 4час 46минБрој на оглас 46618-LER7JCG

46 900EUR

 • ≈ 2 885 424 MKD
 • ≈ 50 157 USD
2012
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
Monosem NG 4plus EXTEND - Прецизна машина за сеење: слика 1
Monosem NG 4plus EXTEND - Прецизна машина за сеење: слика 2
Monosem NG 4plus EXTEND - Прецизна машина за сеење: слика 3
Monosem NG 4plus EXTEND - Прецизна машина за сеење: слика 4
Monosem NG 4plus EXTEND - Прецизна машина за сеење: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Monosem NG 4plus EXTEND

Прецизна машина за сеење
2012
Германија, AT-2100 KORNEUBURG
Објавено: 4час 47минБрој на оглас 46618-34RAU1E

25 221EUR

 • ≈ 1 551 669 MKD
 • ≈ 26 972 USD
2012
Германија, AT-2100 KORNEUBURG
Контактирајте го продавачот
Väderstad rapid rda 600s drillmaschine - Семенска дупчалка: слика 1
Väderstad rapid rda 600s drillmaschine - Семенска дупчалка: слика 2
Väderstad rapid rda 600s drillmaschine - Семенска дупчалка: слика 3

Väderstad rapid rda 600s drillmaschine

Семенска дупчалка
2006
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 4час 48минБрој на оглас 46618-6LAC46I

34 500EUR

 • ≈ 2 122 540 MKD
 • ≈ 36 896 USD
2006
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
Lemken korund 8-750 k marathonzinken tasträder - Комбајнска семенска дупчалка: слика 1
Lemken korund 8-750 k marathonzinken tasträder - Комбајнска семенска дупчалка: слика 2

Lemken korund 8-750 k marathonzinken tasträder

Комбајнска семенска дупчалка
2023
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 4час 48минБрој на оглас 46618-YMIRWCQ

29 500EUR

 • ≈ 1 814 925 MKD
 • ≈ 31 549 USD
2023
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
Lemken kompaktor k600a - Комбајнска семенска дупчалка: слика 1
Lemken kompaktor k600a - Комбајнска семенска дупчалка: слика 2
Lemken kompaktor k600a - Комбајнска семенска дупчалка: слика 3
Lemken kompaktor k600a - Комбајнска семенска дупчалка: слика 4

Lemken kompaktor k600a

Комбајнска семенска дупчалка
2023
Германија, DE-04617 STARKENBERG
Објавено: 4час 48минБрој на оглас 46618-AZ6UFIR

49 989EUR

 • ≈ 3 075 468 MKD
 • ≈ 53 461 USD
2023
Германија, DE-04617 STARKENBERG
Контактирајте го продавачот
Kuhn venta lc 4000 & hr 4004 - Комбајнска семенска дупчалка: слика 1
Kuhn venta lc 4000 & hr 4004 - Комбајнска семенска дупчалка: слика 2
Kuhn venta lc 4000 & hr 4004 - Комбајнска семенска дупчалка: слика 3
Kuhn venta lc 4000 & hr 4004 - Комбајнска семенска дупчалка: слика 4
Kuhn venta lc 4000 & hr 4004 - Комбајнска семенска дупчалка: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Kuhn venta lc 4000 & hr 4004

Комбајнска семенска дупчалка
2016
Германија, DK-6000 KOLDING
Објавено: 4час 51минБрој на оглас 46618-TMAXLCJ

30 757EUR

 • ≈ 1 892 259 MKD
 • ≈ 32 893 USD
2016
Германија, DK-6000 KOLDING
Контактирајте го продавачот
Lemken zirkon 8/300 + saphir 7/300-ds - Комбајнска семенска дупчалка: слика 1
Lemken zirkon 8/300 + saphir 7/300-ds - Комбајнска семенска дупчалка: слика 2
Lemken zirkon 8/300 + saphir 7/300-ds - Комбајнска семенска дупчалка: слика 3
Lemken zirkon 8/300 + saphir 7/300-ds - Комбајнска семенска дупчалка: слика 4
Lemken zirkon 8/300 + saphir 7/300-ds - Комбајнска семенска дупчалка: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Lemken zirkon 8/300 + saphir 7/300-ds

Комбајнска семенска дупчалка
2008
Германија, DE-96349 STEINWIESEN
Објавено: 4час 51минБрој на оглас 46618-3RDR2JH

21 500EUR

 • ≈ 1 322 742 MKD
 • ≈ 22 993 USD
2008
Германија, DE-96349 STEINWIESEN
Контактирајте го продавачот
Unia amber 3000/3 drive - Семенска дупчалка: слика 1
Unia amber 3000/3 drive - Семенска дупчалка: слика 2
Unia amber 3000/3 drive - Семенска дупчалка: слика 3
Unia amber 3000/3 drive - Семенска дупчалка: слика 4
Unia amber 3000/3 drive - Семенска дупчалка: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Unia amber 3000/3 drive

Семенска дупчалка
2019
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 4час 54минБрој на оглас 46618-LLCAUV1

29 000EUR

 • ≈ 1 784 164 MKD
 • ≈ 31 014 USD
2019
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
Kuhn kosma e - Прецизна машина за сеење: слика 1
Kuhn kosma e - Прецизна машина за сеење: слика 2
Kuhn kosma e - Прецизна машина за сеење: слика 3

Kuhn kosma e

Прецизна машина за сеење
2021
Германија, FR-35590 L'HERMITAGE
Објавено: 4час 57минБрој на оглас 46618-KFBACTV

21 000EUR

 • ≈ 1 291 980 MKD
 • ≈ 22 458 USD
2021
Германија, FR-35590 L'HERMITAGE
Контактирајте го продавачот
Lemken korund 8-750 k marathonzinken tasträder - Комбајнска семенска дупчалка: слика 1
Lemken korund 8-750 k marathonzinken tasträder - Комбајнска семенска дупчалка: слика 2

Lemken korund 8-750 k marathonzinken tasträder

Комбајнска семенска дупчалка
2023
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 4час 58минБрој на оглас 46618-XXX9MQE

29 500EUR

 • ≈ 1 814 925 MKD
 • ≈ 31 549 USD
2023
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
Lemken solitair 6 m lifthæn - Семенска дупчалка: слика 1
Lemken solitair 6 m lifthæn - Семенска дупчалка: слика 2
Lemken solitair 6 m lifthæn - Семенска дупчалка: слика 3
Lemken solitair 6 m lifthæn - Семенска дупчалка: слика 4
Lemken solitair 6 m lifthæn - Семенска дупчалка: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Lemken solitair 6 m lifthæn

Семенска дупчалка
2008
Германија, DK-6740 BRAMMING
Објавено: 5часБрој на оглас 46618-E7LAE6X

24 794EUR

 • ≈ 1 525 398 MKD
 • ≈ 26 516 USD
2008
Германија, DK-6740 BRAMMING
Контактирајте го продавачот
Väderstad rapid rda 600s drillmaschine - Комбајнска семенска дупчалка: слика 1
Väderstad rapid rda 600s drillmaschine - Комбајнска семенска дупчалка: слика 2
Väderstad rapid rda 600s drillmaschine - Комбајнска семенска дупчалка: слика 3

Väderstad rapid rda 600s drillmaschine

Комбајнска семенска дупчалка
2006
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 5час 1минБрој на оглас 46618-SHACLZU

34 500EUR

 • ≈ 2 122 540 MKD
 • ≈ 36 896 USD
2006
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
Väderstad tempo tpf 8 - Прецизна машина за сеење: слика 1
Väderstad tempo tpf 8 - Прецизна машина за сеење: слика 2
Väderstad tempo tpf 8 - Прецизна машина за сеење: слика 3
Väderstad tempo tpf 8 - Прецизна машина за сеење: слика 4
Väderstad tempo tpf 8 - Прецизна машина за сеење: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Väderstad tempo tpf 8

Прецизна машина за сеење
2019
Германија, DK-6740 BRAMMING
Објавено: 5час 3минБрој на оглас 46618-CYBXLPK

60 310EUR

 • ≈ 3 710 446 MKD
 • ≈ 64 499 USD
2019
Германија, DK-6740 BRAMMING
Контактирајте го продавачот
Väderstad rapid 400 c - Семенска дупчалка: слика 1
Väderstad rapid 400 c - Семенска дупчалка: слика 2
Väderstad rapid 400 c - Семенска дупчалка: слика 3
Väderstad rapid 400 c - Семенска дупчалка: слика 4
Väderstad rapid 400 c - Семенска дупчалка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Väderstad rapid 400 c

Семенска дупчалка
2016
Германија, DK-6740 BRAMMING
Објавено: 5час 5минБрој на оглас 46618-F7GSCGX

52 941EUR

 • ≈ 3 257 083 MKD
 • ≈ 56 618 USD
2016
Германија, DK-6740 BRAMMING
Контактирајте го продавачот
Amazone AD-P 303 Special/ KX 3000 - Комбајнска семенска дупчалка: слика 1
Amazone AD-P 303 Special/ KX 3000 - Комбајнска семенска дупчалка: слика 2
Amazone AD-P 303 Special/ KX 3000 - Комбајнска семенска дупчалка: слика 3
Amazone AD-P 303 Special/ KX 3000 - Комбајнска семенска дупчалка: слика 4
Amazone AD-P 303 Special/ KX 3000 - Комбајнска семенска дупчалка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Amazone AD-P 303 Special/ KX 3000

Комбајнска семенска дупчалка
2011
Германија, AT-4846 REDLHAM
Објавено: 5час 9минБрој на оглас 46618-DG8DRWJ

22 916EUR

 • ≈ 1 409 858 MKD
 • ≈ 24 507 USD
2011
Германија, AT-4846 REDLHAM
Контактирајте го продавачот
Väderstad tempo l 12 - Прецизна машина за сеење: слика 1
Väderstad tempo l 12 - Прецизна машина за сеење: слика 2
Väderstad tempo l 12 - Прецизна машина за сеење: слика 3
Väderstad tempo l 12 - Прецизна машина за сеење: слика 4
Väderstad tempo l 12 - Прецизна машина за сеење: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Väderstad tempo l 12

Прецизна машина за сеење
2023
Германија, DK-6740 BRAMMING
Објавено: 5час 9минБрој на оглас 46618-UEWNG2T

133 352EUR

 • ≈ 8 204 201 MKD
 • ≈ 142 614 USD
2023
Германија, DK-6740 BRAMMING
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

Agro-Tom SPH 4m

Семенска дупчалка
2023
Полска, Polen, RYMAN, zachodniopomorskie
Објавено: 7час 15минБрој на оглас 2794

52 128EUR

 • ≈ 3 207 065 MKD
 • ≈ 55 748 USD
2023
Полска, Polen, RYMAN, zachodniopomorskie
Контактирајте го продавачот
Tume Vältcombi HKL 3000 JC - Опрема за сеење: слика 1

Tume Vältcombi HKL 3000 JC

Опрема за сеење
1990
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Објавено: 8час 49мин
Аукција
1990
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 45
1 / 45
T1 new listing page - Опреми за сеење
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.