Користени и нови Опреми за обработка на почва за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Опреми за обработка на почва

2843
Погледнете Земјоделски машини на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 143
Amazone CATROS 12 TS - Ситнач со дискови: слика 1
Amazone CATROS 12 TS - Ситнач со дискови: слика 2
Amazone CATROS 12 TS - Ситнач со дискови: слика 3
TOP

Amazone CATROS 12 TS

Ситнач со дискови
2018
Франција, 86330 La Grimaudière 20 rue du Général de Gaulle France
Објавено: 29денБрој на оглас E014130
Прашајте за цена
2018
Франција, 86330 La Grimaudière 20 rue du Général de Gaulle France
Контактирајте го продавачот
Namysło Rotorstriegel / Rotary hoe / Houe rotative / Ротационная борона / Brona wirnikowa / Pielnik 6,6 m - Култиватор: слика 1
Namysło Rotorstriegel / Rotary hoe / Houe rotative / Ротационная борона / Brona wirnikowa / Pielnik 6,6 m - Култиватор: слика 2
Namysło Rotorstriegel / Rotary hoe / Houe rotative / Ротационная борона / Brona wirnikowa / Pielnik 6,6 m - Култиватор: слика 3
Namysło Rotorstriegel / Rotary hoe / Houe rotative / Ротационная борона / Brona wirnikowa / Pielnik 6,6 m - Култиватор: слика 4
TOP

Namysło Rotorstriegel / Rotary hoe / Houe rotative / Ротационная борона / Brona wirnikowa / Pielnik 6,6 m

Култиватор
Ново2024
Полска, 48-250 Biedrzychowice, Polska
Објавено: 2ден

12 415EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 763 806 MKD
 • ≈ 13 277 USD
Ново2024
Полска, 48-250 Biedrzychowice, Polska
Контактирајте го продавачот
Köckerling Allrounder flatline 600 - Култиватор: слика 1
Köckerling Allrounder flatline 600 - Култиватор: слика 2
Köckerling Allrounder flatline 600 - Култиватор: слика 3
Köckerling Allrounder flatline 600 - Култиватор: слика 4
Köckerling Allrounder flatline 600 - Култиватор: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Köckerling Allrounder flatline 600

Култиватор
Ново2023
Германија, An der Bundesstr. 1
Објавено: 2час 6минБрој на оглас 000000000003129619
Прашајте за цена
Ново2023
Германија, An der Bundesstr. 1
Контактирајте го продавачот
Amazone Teres 300 V 5 0 100 - Плуг: слика 1
Amazone Teres 300 V 5 0 100 - Плуг: слика 2
Amazone Teres 300 V 5 0 100 - Плуг: слика 3
Amazone Teres 300 V 5 0 100 - Плуг: слика 4
Amazone Teres 300 V 5 0 100 - Плуг: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Amazone Teres 300 V 5 0 100

Плуг
Ново2024
Германија, An der Bundesstr. 1
Објавено: 2час 6минБрој на оглас 000000000003137226
Прашајте за цена
Ново2024
Германија, An der Bundesstr. 1
Контактирајте го продавачот
Helagro Kultywator bezorkowy - KBO 3 m - Култиватор: слика 1
Helagro Kultywator bezorkowy - KBO 3 m - Култиватор: слика 2
Helagro Kultywator bezorkowy - KBO 3 m - Култиватор: слика 3
Helagro Kultywator bezorkowy - KBO 3 m - Култиватор: слика 4
Helagro Kultywator bezorkowy - KBO 3 m - Култиватор: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Helagro Kultywator bezorkowy - KBO 3 m

Култиватор
2024
Полска, Korytki 6, 18-420, Jedwabne, Podlaskiy, Poland
Објавено: 3час 7мин

7 419EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 456 438 MKD
 • ≈ 7 934 USD
2024
Полска, Korytki 6, 18-420, Jedwabne, Podlaskiy, Poland
Контактирајте го продавачот
Lemken rubin 12 - Ситнач со дискови: слика 1
Lemken rubin 12 - Ситнач со дискови: слика 2
Lemken rubin 12 - Ситнач со дискови: слика 3
Lemken rubin 12 - Ситнач со дискови: слика 4
Lemken rubin 12 - Ситнач со дискови: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Lemken rubin 12

Ситнач со дискови
2015
Германија, DE-16909 HEILIGENGRABE / OT LIEBENTHAL
Објавено: 4час 8минБрој на оглас 46618-Q6LS1ZE

31 000EUR

 • ≈ 1 907 209 MKD
 • ≈ 33 153 USD
2015
Германија, DE-16909 HEILIGENGRABE / OT LIEBENTHAL
Контактирајте го продавачот
Kverneland enduro pro 3000 triflex - Култиватор: слика 1
Kverneland enduro pro 3000 triflex - Култиватор: слика 2
Kverneland enduro pro 3000 triflex - Култиватор: слика 3
Kverneland enduro pro 3000 triflex - Култиватор: слика 4
Kverneland enduro pro 3000 triflex - Култиватор: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Kverneland enduro pro 3000 triflex

Култиватор
2023
Германија, AT-8354 ST.ANNA AM AIGEN
Објавено: 4час 9минБрој на оглас 46618-TCBHXZ4

21 833EUR

 • ≈ 1 343 229 MKD
 • ≈ 23 349 USD
2023
Германија, AT-8354 ST.ANNA AM AIGEN
Контактирајте го продавачот
Rabe 6 schar condor 150 onland möglich steinsicherung - Плуг: слика 1
Rabe 6 schar condor 150 onland möglich steinsicherung - Плуг: слика 2
Rabe 6 schar condor 150 onland möglich steinsicherung - Плуг: слика 3
Rabe 6 schar condor 150 onland möglich steinsicherung - Плуг: слика 4
Rabe 6 schar condor 150 onland möglich steinsicherung - Плуг: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Rabe 6 schar condor 150 onland möglich steinsicherung

Плуг
2017
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 4час 9минБрој на оглас 46618-W7TDJVK

24 900EUR

 • ≈ 1 531 920 MKD
 • ≈ 26 629 USD
2017
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
Horsch cruiser 4 sl m19 - Култиватор: слика 1
Horsch cruiser 4 sl m19 - Култиватор: слика 2
Horsch cruiser 4 sl m19 - Култиватор: слика 3
Horsch cruiser 4 sl m19 - Култиватор: слика 4
Horsch cruiser 4 sl m19 - Култиватор: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Horsch cruiser 4 sl m19

Култиватор
2022
Германија, DE-35315 HOMBERG (OHM) - MAULBACH
Објавено: 4час 12минБрој на оглас 46618-QQHW5G5

27 500EUR

 • ≈ 1 691 879 MKD
 • ≈ 29 410 USD
2022
Германија, DE-35315 HOMBERG (OHM) - MAULBACH
Контактирајте го продавачот
Celli tiger 280p biofräse winkelmesser - Опрема за обработка на почва: слика 1
Celli tiger 280p biofräse winkelmesser - Опрема за обработка на почва: слика 2
Celli tiger 280p biofräse winkelmesser - Опрема за обработка на почва: слика 3
Celli tiger 280p biofräse winkelmesser - Опрема за обработка на почва: слика 4
Celli tiger 280p biofräse winkelmesser - Опрема за обработка на почва: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Celli tiger 280p biofräse winkelmesser

Опрема за обработка на почва
2023
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 4час 14минБрој на оглас 46618-VRQKBPQ

42 900EUR

 • ≈ 2 639 332 MKD
 • ≈ 45 879 USD
2023
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
Celli energy p 6m packerwalze, spiralwalze - Ситнач со дискови: слика 1
Celli energy p 6m packerwalze, spiralwalze - Ситнач со дискови: слика 2
Celli energy p 6m packerwalze, spiralwalze - Ситнач со дискови: слика 3
Celli energy p 6m packerwalze, spiralwalze - Ситнач со дискови: слика 4
Celli energy p 6m packerwalze, spiralwalze - Ситнач со дискови: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Celli energy p 6m packerwalze, spiralwalze

Ситнач со дискови
2021
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 4час 17минБрој на оглас 46618-8L3GRXQ

33 900EUR

 • ≈ 2 085 626 MKD
 • ≈ 36 254 USD
2021
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
Pöttinger lion 503c - Опрема за обработка на почва: слика 1
Pöttinger lion 503c - Опрема за обработка на почва: слика 2
Pöttinger lion 503c - Опрема за обработка на почва: слика 3
Pöttinger lion 503c - Опрема за обработка на почва: слика 4

Pöttinger lion 503c

Опрема за обработка на почва
2021
Германија, DE-67150 NIEDERKIRCHEN
Објавено: 4час 22минБрој на оглас 46618-SNAF4NU

28 700EUR

 • ≈ 1 765 707 MKD
 • ≈ 30 693 USD
2021
Германија, DE-67150 NIEDERKIRCHEN
Контактирајте го продавачот
Celli energy p 6m packerwalze, spiralwalze - Опрема за обработка на почва: слика 1
Celli energy p 6m packerwalze, spiralwalze - Опрема за обработка на почва: слика 2
Celli energy p 6m packerwalze, spiralwalze - Опрема за обработка на почва: слика 3
Celli energy p 6m packerwalze, spiralwalze - Опрема за обработка на почва: слика 4
Celli energy p 6m packerwalze, spiralwalze - Опрема за обработка на почва: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Celli energy p 6m packerwalze, spiralwalze

Опрема за обработка на почва
2021
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 4час 22минБрој на оглас 46618-CGT5RXP

33 900EUR

 • ≈ 2 085 626 MKD
 • ≈ 36 254 USD
2021
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
Celli energy p 6m packerwalze, spiralwalze - Опрема за обработка на почва: слика 1
Celli energy p 6m packerwalze, spiralwalze - Опрема за обработка на почва: слика 2
Celli energy p 6m packerwalze, spiralwalze - Опрема за обработка на почва: слика 3
Celli energy p 6m packerwalze, spiralwalze - Опрема за обработка на почва: слика 4
Celli energy p 6m packerwalze, spiralwalze - Опрема за обработка на почва: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Celli energy p 6m packerwalze, spiralwalze

Опрема за обработка на почва
2021
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 4час 29минБрој на оглас 46618-VL2RSN4

33 900EUR

 • ≈ 2 085 626 MKD
 • ≈ 36 254 USD
2021
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
Horsch cruiser 4 sl m19 - Култиватор: слика 1
Horsch cruiser 4 sl m19 - Култиватор: слика 2
Horsch cruiser 4 sl m19 - Култиватор: слика 3
Horsch cruiser 4 sl m19 - Култиватор: слика 4
Horsch cruiser 4 sl m19 - Култиватор: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Horsch cruiser 4 sl m19

Култиватор
2022
Германија, DE-35315 HOMBERG (OHM) - MAULBACH
Објавено: 4час 33минБрој на оглас 46618-JYCHYBM

21 840EUR

 • ≈ 1 343 660 MKD
 • ≈ 23 357 USD
2022
Германија, DE-35315 HOMBERG (OHM) - MAULBACH
Контактирајте го продавачот
Rabe Combi-Digger 3006 - Култиватор: слика 1
Rabe Combi-Digger 3006 - Култиватор: слика 2
Rabe Combi-Digger 3006 - Култиватор: слика 3

Rabe Combi-Digger 3006

Култиватор
2013
Германија, 49716 Rühle
Објавено: 4час 38минБрој на оглас 12529-183293

5 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 338 375 MKD
 • ≈ 5 882 USD
2013
Германија, 49716 Rühle
Контактирајте го продавачот
Sonstige / Other Perk 12 Ringe - Ваљак за фарма: слика 1
Sonstige / Other Perk 12 Ringe - Ваљак за фарма: слика 2

Sonstige / Other Perk 12 Ringe

Ваљак за фарма
2002
Германија, 26906 Dersum
Објавено: 4час 38минБрој на оглас 12531-32789

1 400EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 86 132 MKD
 • ≈ 1 497 USD
2002
Германија, 26906 Dersum
Контактирајте го продавачот
Sonstige / Other Eigenbau 12 Ringe - Ваљак за фарма: слика 1
Sonstige / Other Eigenbau 12 Ringe - Ваљак за фарма: слика 2

Sonstige / Other Eigenbau 12 Ringe

Ваљак за фарма
Германија, 49716 Rühle
Објавено: 4час 38минБрој на оглас 12529-186453

1 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 61 522 MKD
 • ≈ 1 069 USD
Германија, 49716 Rühle
Контактирајте го продавачот
- Плуг: слика 1
- Плуг: слика 2
- Плуг: слика 3
- Плуг: слика 4
- Плуг: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Плуг

Полска, Mszczonowska 18A lok. 2B
Објавено: 7час 50мин

1 229,95EUR

 • ≈ 75 611,64 MKD
 • ≈ 1 314,36 USD
Полска, Mszczonowska 18A lok. 2B
Контактирајте го продавачот
Fiskars 2 skärig - Плуг: слика 1

Fiskars 2 skärig

Плуг
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Објавено: 8час 8мин
Аукција
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Контактирајте го продавачот
Väderstad TYP SK - Опрема за обработка на почва: слика 1

Väderstad TYP SK

Опрема за обработка на почва
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Објавено: 8час 8мин
Аукција
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

Väderstad Excellent XT620

Плуг
1995
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Објавено: 8час 8мин
Аукција
1995
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 143
1 / 143
T1 new listing page - Опреми за обработка на почва
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.