Користени и нови Машини за жнеење за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 84
Fendt KATANA 65 - Комбајн за сточна храна: слика 1
Fendt KATANA 65 - Комбајн за сточна храна: слика 2
Fendt KATANA 65 - Комбајн за сточна храна: слика 3
Fendt KATANA 65 - Комбајн за сточна храна: слика 4
Fendt KATANA 65 - Комбајн за сточна храна: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)
TOP

Fendt KATANA 65

Комбајн за сточна храна
2019
Франција, 86330 La Grimaudière 20 rue du Général de Gaulle France
Објавено: 29денБрој на оглас 36513
Прашајте за цена
2019
Франција, 86330 La Grimaudière 20 rue du Général de Gaulle France
Контактирајте го продавачот
Claas Jaguar 960 (502) - Комбајн за сточна храна: слика 1
Claas Jaguar 960 (502) - Комбајн за сточна храна: слика 2
Claas Jaguar 960 (502) - Комбајн за сточна храна: слика 3
Claas Jaguar 960 (502) - Комбајн за сточна храна: слика 4
Claas Jaguar 960 (502) - Комбајн за сточна храна: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
TOP

Claas Jaguar 960 (502)

Комбајн за сточна храна
2023635 чНето тежина: 12000 kg653 hp
Луксембург, 9911 Troisvierges, Luxemburg
Објавено: 22час 18мин
Прашајте за цена
2023635 чНето тежина: 12000 kg653 hp
Луксембург, 9911 Troisvierges, Luxemburg
Контактирајте го продавачот
Grimme GL 34 K - Машина за жнеење: слика 1
Grimme GL 34 K - Машина за жнеење: слика 2
Grimme GL 34 K - Машина за жнеење: слика 3
Grimme GL 34 K - Машина за жнеење: слика 4
Grimme GL 34 K - Машина за жнеење: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Grimme GL 34 K

Машина за жнеење
2003
Германија, Hunteburger Str. 32
Објавено: 2час 42минБрој на оглас 13992

15 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 922 843 MKD
 • ≈ 16 041 USD
2003
Германија, Hunteburger Str. 32
Контактирајте го продавачот
CLAAS lexion 470 allrad landwirtsmaschine - Комбајн: слика 1
CLAAS lexion 470 allrad landwirtsmaschine - Комбајн: слика 2
CLAAS lexion 470 allrad landwirtsmaschine - Комбајн: слика 3
CLAAS lexion 470 allrad landwirtsmaschine - Комбајн: слика 4
CLAAS lexion 470 allrad landwirtsmaschine - Комбајн: слика 5
Видете ги сите фотографии (29)

CLAAS lexion 470 allrad landwirtsmaschine

Комбајн
20033338 ч186 hp
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 3час 25минБрој на оглас 46618-YADATFQ

79 000EUR

 • ≈ 4 860 309 MKD
 • ≈ 84 487 USD
20033338 ч186 hp
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
Case-IH axial 9120 allrad hangausgleich - Комбајн: слика 1
Case-IH axial 9120 allrad hangausgleich - Комбајн: слика 2
Case-IH axial 9120 allrad hangausgleich - Комбајн: слика 3
Case-IH axial 9120 allrad hangausgleich - Комбајн: слика 4
Case-IH axial 9120 allrad hangausgleich - Комбајн: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Case-IH axial 9120 allrad hangausgleich

Комбајн
20093750 ч
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 3час 26минБрој на оглас 46618-NQQVMYU

95 000EUR

 • ≈ 5 844 675 MKD
 • ≈ 101 598 USD
20093750 ч
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
CLAAS jaguar 960 - Комбајн за сточна храна: слика 1

CLAAS jaguar 960

Комбајн за сточна храна
20232 ч487 hp
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 3час 26минБрој на оглас 46618-8VAB1BE

359 000EUR

 • ≈ 22 086 721 MKD
 • ≈ 383 936 USD
20232 ч487 hp
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
Massey Ferguson mf9380 delta - Комбајн: слика 1
Massey Ferguson mf9380 delta - Комбајн: слика 2
Massey Ferguson mf9380 delta - Комбајн: слика 3
Massey Ferguson mf9380 delta - Комбајн: слика 4
Massey Ferguson mf9380 delta - Комбајн: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Massey Ferguson mf9380 delta

Комбајн
2015899 ч347 hp
Германија, DE-18196 DUMMERSTORF OT PETSCHOW
Објавено: 3час 26минБрој на оглас 46618-7UEIH9S

99 000EUR

 • ≈ 6 090 767 MKD
 • ≈ 105 876 USD
2015899 ч347 hp
Германија, DE-18196 DUMMERSTORF OT PETSCHOW
Контактирајте го продавачот
CLAAS lexion 8700 4-wd - Комбајн: слика 1

CLAAS lexion 8700 4-wd

Комбајн
2020483 ч436 hp
Германија, DK-9620 AALESTRUP
Објавено: 3час 27минБрој на оглас 46618-YZC17S3

422 170EUR

 • ≈ 25 973 122 MKD
 • ≈ 451 493 USD
2020483 ч436 hp
Германија, DK-9620 AALESTRUP
Контактирајте го продавачот
Krone big x 700 - Комбајн за сточна храна: слика 1
Krone big x 700 - Комбајн за сточна храна: слика 2
Krone big x 700 - Комбајн за сточна храна: слика 3
Krone big x 700 - Комбајн за сточна храна: слика 4
Krone big x 700 - Комбајн за сточна храна: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Krone big x 700

Комбајн за сточна храна
20124209 ч522 hp
Германија, DE-92507 NABBURG
Објавено: 3час 27минБрој на оглас 46618-WB22CKV

87 000EUR

 • ≈ 5 352 492 MKD
 • ≈ 93 043 USD
20124209 ч522 hp
Германија, DE-92507 NABBURG
Контактирајте го продавачот
John Deere s680i - Комбајн: слика 1
John Deere s680i - Комбајн: слика 2
John Deere s680i - Комбајн: слика 3
John Deere s680i - Комбајн: слика 4
John Deere s680i - Комбајн: слика 5
Видете ги сите фотографии (32)

John Deere s680i

Комбајн
20121730 ч410 hp
Германија, PL-99-314 KUTNO
Објавено: 3час 28минБрој на оглас 46618-1IZFXCR

107 000EUR

 • ≈ 6 582 950 MKD
 • ≈ 114 432 USD
20121730 ч410 hp
Германија, PL-99-314 KUTNO
Контактирајте го продавачот
John Deere 7500 - Комбајн за сточна храна: слика 1
John Deere 7500 - Комбајн за сточна храна: слика 2
John Deere 7500 - Комбајн за сточна храна: слика 3
John Deere 7500 - Комбајн за сточна храна: слика 4
John Deere 7500 - Комбајн за сточна храна: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

John Deere 7500

Комбајн за сточна храна
20064600 ч313 hp
Германија, DE-92507 NABBURG
Објавено: 3час 28минБрој на оглас 46618-SQFNDU9

63 000EUR

 • ≈ 3 875 942 MKD
 • ≈ 67 375 USD
20064600 ч313 hp
Германија, DE-92507 NABBURG
Контактирајте го продавачот
CLAAS jaguar 840 - Комбајн за сточна храна: слика 1
CLAAS jaguar 840 - Комбајн за сточна храна: слика 2
CLAAS jaguar 840 - Комбајн за сточна храна: слика 3
CLAAS jaguar 840 - Комбајн за сточна храна: слика 4
CLAAS jaguar 840 - Комбајн за сточна храна: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

CLAAS jaguar 840

Комбајн за сточна храна
19963886 ч271 hp
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 3час 28минБрој на оглас 46618-MCHEDQL

29 000EUR

 • ≈ 1 784 164 MKD
 • ≈ 31 014 USD
19963886 ч271 hp
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

CLAAS lexion 630 montana allrad

Комбајн
20172200 ч264 hp
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 3час 29минБрој на оглас 46618-FGDQ48M

189 000EUR

 • ≈ 11 627 828 MKD
 • ≈ 202 127 USD
20172200 ч264 hp
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
CLAAS avero 240 - Комбајн: слика 1
CLAAS avero 240 - Комбајн: слика 2
CLAAS avero 240 - Комбајн: слика 3
CLAAS avero 240 - Комбајн: слика 4
CLAAS avero 240 - Комбајн: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

CLAAS avero 240

Комбајн
2019291 ч153 hp
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 3час 29минБрој на оглас 46618-QSDUXP8

109 000EUR

 • ≈ 6 705 996 MKD
 • ≈ 116 571 USD
2019291 ч153 hp
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
CLAAS jaguar 960 - Комбајн за сточна храна: слика 1
CLAAS jaguar 960 - Комбајн за сточна храна: слика 2
CLAAS jaguar 960 - Комбајн за сточна храна: слика 3
CLAAS jaguar 960 - Комбајн за сточна храна: слика 4
CLAAS jaguar 960 - Комбајн за сточна храна: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

CLAAS jaguar 960

Комбајн за сточна храна
20104495 ч466 hp
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 3час 29минБрој на оглас 46618-GQ4VYAR

129 000EUR

 • ≈ 7 936 454 MKD
 • ≈ 137 960 USD
20104495 ч466 hp
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
CLAAS jaguar 930 allrad v14 classik trommel - Комбајн за сточна храна: слика 1
CLAAS jaguar 930 allrad v14 classik trommel - Комбајн за сточна храна: слика 2
CLAAS jaguar 930 allrad v14 classik trommel - Комбајн за сточна храна: слика 3
CLAAS jaguar 930 allrad v14 classik trommel - Комбајн за сточна храна: слика 4
CLAAS jaguar 930 allrad v14 classik trommel - Комбајн за сточна храна: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

CLAAS jaguar 930 allrad v14 classik trommel

Комбајн за сточна храна
20094661 ч307 hp
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 3час 29минБрој на оглас 46618-PTCEM2L

89 000EUR

 • ≈ 5 475 538 MKD
 • ≈ 95 181 USD
20094661 ч307 hp
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
CLAAS jaguar 970 nir paket - Комбајн за сточна храна: слика 1
CLAAS jaguar 970 nir paket - Комбајн за сточна храна: слика 2
CLAAS jaguar 970 nir paket - Комбајн за сточна храна: слика 3
CLAAS jaguar 970 nir paket - Комбајн за сточна храна: слика 4
CLAAS jaguar 970 nir paket - Комбајн за сточна храна: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

CLAAS jaguar 970 nir paket

Комбајн за сточна храна
20211358 ч589 hp
Германија, DE-96132 SCHLÜSSELFELD
Објавено: 3час 30минБрој на оглас 46618-T3U4FAD

298 000EUR

 • ≈ 18 333 824 MKD
 • ≈ 318 699 USD
20211358 ч589 hp
Германија, DE-96132 SCHLÜSSELFELD
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

CLAAS lexion 8900 tt

Комбајн
2020695 ч589 hp
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 3час 30минБрој на оглас 46618-6EQIGTQ

449 000EUR

 • ≈ 27 623 782 MKD
 • ≈ 480 187 USD
2020695 ч589 hp
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
CLAAS lexion 6700 allrad schüttlermaschine v-kanal - Комбајн: слика 1
CLAAS lexion 6700 allrad schüttlermaschine v-kanal - Комбајн: слика 2
CLAAS lexion 6700 allrad schüttlermaschine v-kanal - Комбајн: слика 3
CLAAS lexion 6700 allrad schüttlermaschine v-kanal - Комбајн: слика 4
CLAAS lexion 6700 allrad schüttlermaschine v-kanal - Комбајн: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

CLAAS lexion 6700 allrad schüttlermaschine v-kanal

Комбајн
2021976 ч304 hp
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 3час 31минБрој на оглас 46618-CK8I9KY

299 000EUR

 • ≈ 18 395 347 MKD
 • ≈ 319 768 USD
2021976 ч304 hp
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
CLAAS lexion 650 - Комбајн: слика 1

CLAAS lexion 650

Комбајн
20171583 ч264 hp
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 3час 31минБрој на оглас 46618-MGT5UM3

219 000EUR

 • ≈ 13 473 515 MKD
 • ≈ 234 211 USD
20171583 ч264 hp
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
CLAAS lexion 650 - Комбајн: слика 1

CLAAS lexion 650

Комбајн
201810404 ч264 hp
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 3час 31минБрој на оглас 46618-PKVTK2H

229 000EUR

 • ≈ 14 088 744 MKD
 • ≈ 244 906 USD
201810404 ч264 hp
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
CLAAS lexion 7600 v kanal cemos automatic bj 2022,321ha - Комбајн: слика 1
CLAAS lexion 7600 v kanal cemos automatic bj 2022,321ha - Комбајн: слика 2
CLAAS lexion 7600 v kanal cemos automatic bj 2022,321ha - Комбајн: слика 3
CLAAS lexion 7600 v kanal cemos automatic bj 2022,321ha - Комбајн: слика 4
CLAAS lexion 7600 v kanal cemos automatic bj 2022,321ha - Комбајн: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

CLAAS lexion 7600 v kanal cemos automatic bj 2022,321ha

Комбајн
2022166 ч378 hp
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 3час 31минБрој на оглас 46618-CIGCWKU

399 000EUR

 • ≈ 24 547 637 MKD
 • ≈ 426 714 USD
2022166 ч378 hp
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 84
1 / 84
T1 new listing page - Машини за жнеење
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.