Користени и нови Машини за компир за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 21
Grimme se 70-20 - Комбајн за компир: слика 1
Grimme se 70-20 - Комбајн за компир: слика 2
Grimme se 70-20 - Комбајн за компир: слика 3
Grimme se 70-20 - Комбајн за компир: слика 4
Grimme se 70-20 - Комбајн за компир: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Grimme se 70-20

Комбајн за компир
199168 ч
Германија, AT-2111 HARMANNSDORF-RÜCKERSDORF
Објавено: 4час 47минБрој на оглас 46618-LEPNLIQ

29 115EUR

 • ≈ 1 791 239 MKD
 • ≈ 31 137 USD
199168 ч
Германија, AT-2111 HARMANNSDORF-RÜCKERSDORF
Контактирајте го продавачот
Grimme se 170-60 - Комбајн за компир: слика 1
Grimme se 170-60 - Комбајн за компир: слика 2
Grimme se 170-60 - Комбајн за компир: слика 3
Grimme se 170-60 - Комбајн за компир: слика 4
Grimme se 170-60 - Комбајн за компир: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Grimme se 170-60

Комбајн за компир
200799 ч
Германија, AT-2111 HARMANNSDORF-RÜCKERSDORF
Објавено: 4час 50минБрој на оглас 46618-T5RTCQE

57 000EUR

 • ≈ 3 506 805 MKD
 • ≈ 60 959 USD
200799 ч
Германија, AT-2111 HARMANNSDORF-RÜCKERSDORF
Контактирајте го продавачот
Bomet jednorzędowa kopaczka przenośnikowa UPUS Z656 - do - Комбајн за компир: слика 1
Bomet jednorzędowa kopaczka przenośnikowa UPUS Z656 - do - Комбајн за компир: слика 2
Bomet jednorzędowa kopaczka przenośnikowa UPUS Z656 - do - Комбајн за компир: слика 3

Bomet jednorzędowa kopaczka przenośnikowa UPUS Z656 - do

Комбајн за компир
2023Нето тежина: 245 kg
Полска, Białystok
Објавено: 22час 25мин

1 342EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 82 563 MKD
 • ≈ 1 435 USD
2023Нето тежина: 245 kg
Полска, Białystok
Контактирајте го продавачот
Bomet kopaczka wibracyjna z wyrzutem do tyłu Ursa Z655/1 - Комбајн за компир: слика 1
Bomet kopaczka wibracyjna z wyrzutem do tyłu Ursa Z655/1 - Комбајн за компир: слика 2
Bomet kopaczka wibracyjna z wyrzutem do tyłu Ursa Z655/1 - Комбајн за компир: слика 3
Bomet kopaczka wibracyjna z wyrzutem do tyłu Ursa Z655/1 - Комбајн за компир: слика 4
Bomet kopaczka wibracyjna z wyrzutem do tyłu Ursa Z655/1 - Комбајн за компир: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Bomet kopaczka wibracyjna z wyrzutem do tyłu Ursa Z655/1

Комбајн за компир
2023Нето тежина: 135 kg
Полска, Bialystok
Објавено: 23час 35мин

828EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 50 940 MKD
 • ≈ 885 USD
2023Нето тежина: 135 kg
Полска, Bialystok
Контактирајте го продавачот
Bomet kopaczka wibracyjna z wyrzutem bocznym Ursa Z655 - - Комбајн за компир: слика 1
Bomet kopaczka wibracyjna z wyrzutem bocznym Ursa Z655 - - Комбајн за компир: слика 2
Bomet kopaczka wibracyjna z wyrzutem bocznym Ursa Z655 - - Комбајн за компир: слика 3
Bomet kopaczka wibracyjna z wyrzutem bocznym Ursa Z655 - - Комбајн за компир: слика 4

Bomet kopaczka wibracyjna z wyrzutem bocznym Ursa Z655 -

Комбајн за компир
2023Нето тежина: 245 kg
Полска, Białystok
Објавено: 23час 35мин

1 163EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 71 551 MKD
 • ≈ 1 243 USD
2023Нето тежина: 245 kg
Полска, Białystok
Контактирајте го продавачот
ROLMET Vorratsbunker / Receiving hopper / Trémie de réception / Cesto di ricezione / Приёмная корзина / Kosz przyjęciowy KP-1 - Машина за компир: слика 1
ROLMET Vorratsbunker / Receiving hopper / Trémie de réception / Cesto di ricezione / Приёмная корзина / Kosz przyjęciowy KP-1 - Машина за компир: слика 2
ROLMET Vorratsbunker / Receiving hopper / Trémie de réception / Cesto di ricezione / Приёмная корзина / Kosz przyjęciowy KP-1 - Машина за компир: слика 3
ROLMET Vorratsbunker / Receiving hopper / Trémie de réception / Cesto di ricezione / Приёмная корзина / Kosz przyjęciowy KP-1 - Машина за компир: слика 4
ROLMET Vorratsbunker / Receiving hopper / Trémie de réception / Cesto di ricezione / Приёмная корзина / Kosz przyjęciowy KP-1 - Машина за компир: слика 5
Видете ги сите фотографии (21)

ROLMET Vorratsbunker / Receiving hopper / Trémie de réception / Cesto di ricezione / Приёмная корзина / Kosz przyjęciowy KP-1

Машина за компир
Ново2024
Полска, 16-315 Lipsk, Polska
Објавено: 1ден

3 822EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 235 140 MKD
 • ≈ 4 087 USD
Ново2024
Полска, 16-315 Lipsk, Polska
Контактирајте го продавачот
ROLMET Kartoffelsortierer / Potato sorting machine / Trieuse de pomme de terre / Selezionatrice per patate / Картофелесортировочная машина / Sortownik do ziemniaków M614/2 - Машина за компир: слика 1
ROLMET Kartoffelsortierer / Potato sorting machine / Trieuse de pomme de terre / Selezionatrice per patate / Картофелесортировочная машина / Sortownik do ziemniaków M614/2 - Машина за компир: слика 2
ROLMET Kartoffelsortierer / Potato sorting machine / Trieuse de pomme de terre / Selezionatrice per patate / Картофелесортировочная машина / Sortownik do ziemniaków M614/2 - Машина за компир: слика 3

5 269EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 324 164 MKD
 • ≈ 5 634 USD
Ново2024
Полска, 16-315 Lipsk, Polska
Контактирајте го продавачот
ROLMET Rollenverlesetisch / Sorting table / Table de tri / Tavolo selettivo / Сортировочный стол / Stół przebierczy SP2 - Машина за компир: слика 1
ROLMET Rollenverlesetisch / Sorting table / Table de tri / Tavolo selettivo / Сортировочный стол / Stół przebierczy SP2 - Машина за компир: слика 2
ROLMET Rollenverlesetisch / Sorting table / Table de tri / Tavolo selettivo / Сортировочный стол / Stół przebierczy SP2 - Машина за компир: слика 3
ROLMET Rollenverlesetisch / Sorting table / Table de tri / Tavolo selettivo / Сортировочный стол / Stół przebierczy SP2 - Машина за компир: слика 4
ROLMET Rollenverlesetisch / Sorting table / Table de tri / Tavolo selettivo / Сортировочный стол / Stół przebierczy SP2 - Машина за компир: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

ROLMET Rollenverlesetisch / Sorting table / Table de tri / Tavolo selettivo / Сортировочный стол / Stół przebierczy SP2

Машина за компир
Ново2024
Полска, Tanica Górna 34 16-050 Michałowo, Poland
Објавено: 1ден

2 293EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 141 072 MKD
 • ≈ 2 452 USD
Ново2024
Полска, Tanica Górna 34 16-050 Michałowo, Poland
Контактирајте го продавачот
ROLMET Absackwaage / Weighing bagger / Peseuse ensacheuse / Pesatrice / Упаковочная машина с весами / Wagopakowarka WE-1 - Машина за компир: слика 1
ROLMET Absackwaage / Weighing bagger / Peseuse ensacheuse / Pesatrice / Упаковочная машина с весами / Wagopakowarka WE-1 - Машина за компир: слика 2
ROLMET Absackwaage / Weighing bagger / Peseuse ensacheuse / Pesatrice / Упаковочная машина с весами / Wagopakowarka WE-1 - Машина за компир: слика 3
ROLMET Absackwaage / Weighing bagger / Peseuse ensacheuse / Pesatrice / Упаковочная машина с весами / Wagopakowarka WE-1 - Машина за компир: слика 4
ROLMET Absackwaage / Weighing bagger / Peseuse ensacheuse / Pesatrice / Упаковочная машина с весами / Wagopakowarka WE-1 - Машина за компир: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

ROLMET Absackwaage / Weighing bagger / Peseuse ensacheuse / Pesatrice / Упаковочная машина с весами / Wagopakowarka WE-1

Машина за компир
Ново2024
Полска, 16-315 Lipsk, Polska
Објавено: 1ден

6 532EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 401 867 MKD
 • ≈ 6 985 USD
Ново2024
Полска, 16-315 Lipsk, Polska
Контактирајте го продавачот
Bomet Kartoffelpflanzmaschine / Potato planter / Planteuse de pomme de terre / Piantapatate / Sadzarka ziemniaków - Садачка за компир: слика 1
Bomet Kartoffelpflanzmaschine / Potato planter / Planteuse de pomme de terre / Piantapatate / Sadzarka ziemniaków - Садачка за компир: слика 2
Bomet Kartoffelpflanzmaschine / Potato planter / Planteuse de pomme de terre / Piantapatate / Sadzarka ziemniaków - Садачка за компир: слика 3
Bomet Kartoffelpflanzmaschine / Potato planter / Planteuse de pomme de terre / Piantapatate / Sadzarka ziemniaków - Садачка за компир: слика 4
Bomet Kartoffelpflanzmaschine / Potato planter / Planteuse de pomme de terre / Piantapatate / Sadzarka ziemniaków - Садачка за компир: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Bomet Kartoffelpflanzmaschine / Potato planter / Planteuse de pomme de terre / Piantapatate / Sadzarka ziemniaków

Садачка за компир
Ново2024
Полска, Tanica Górna 34 16-050 Michałowo, Poland
Објавено: 2ден

597EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 36 729 MKD
 • ≈ 638 USD
Ново2024
Полска, Tanica Górna 34 16-050 Michałowo, Poland
Контактирајте го продавачот
Bomet Kartoffelpflanzmaschine / Potato planter / Planteuse de pomme de terre / Piantapatate / Sadzarka ziemniaków - Садачка за компир: слика 1
Bomet Kartoffelpflanzmaschine / Potato planter / Planteuse de pomme de terre / Piantapatate / Sadzarka ziemniaków - Садачка за компир: слика 2
Bomet Kartoffelpflanzmaschine / Potato planter / Planteuse de pomme de terre / Piantapatate / Sadzarka ziemniaków - Садачка за компир: слика 3
Bomet Kartoffelpflanzmaschine / Potato planter / Planteuse de pomme de terre / Piantapatate / Sadzarka ziemniaków - Садачка за компир: слика 4
Bomet Kartoffelpflanzmaschine / Potato planter / Planteuse de pomme de terre / Piantapatate / Sadzarka ziemniaków - Садачка за компир: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Bomet Kartoffelpflanzmaschine / Potato planter / Planteuse de pomme de terre / Piantapatate / Sadzarka ziemniaków

Садачка за компир
Ново2024
Полска, Tanica Górna 34 16-050 Michałowo, Poland
Објавено: 2ден

4 875EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 299 924 MKD
 • ≈ 5 213 USD
Ново2024
Полска, Tanica Górna 34 16-050 Michałowo, Poland
Контактирајте го продавачот
Bomet Kartoffelpflanzmaschine / Potato planter / Planteuse de pomme de terre / Piantapatate / Sadzarka ziemniaków - Садачка за компир: слика 1
Bomet Kartoffelpflanzmaschine / Potato planter / Planteuse de pomme de terre / Piantapatate / Sadzarka ziemniaków - Садачка за компир: слика 2
Bomet Kartoffelpflanzmaschine / Potato planter / Planteuse de pomme de terre / Piantapatate / Sadzarka ziemniaków - Садачка за компир: слика 3
Bomet Kartoffelpflanzmaschine / Potato planter / Planteuse de pomme de terre / Piantapatate / Sadzarka ziemniaków - Садачка за компир: слика 4
Bomet Kartoffelpflanzmaschine / Potato planter / Planteuse de pomme de terre / Piantapatate / Sadzarka ziemniaków - Садачка за компир: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Bomet Kartoffelpflanzmaschine / Potato planter / Planteuse de pomme de terre / Piantapatate / Sadzarka ziemniaków

Садачка за компир
Ново2024
Полска, 07-100 Węgrów, Polska
Објавено: 2ден

896EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 55 124 MKD
 • ≈ 958 USD
Ново2024
Полска, 07-100 Węgrów, Polska
Контактирајте го продавачот
Grimme gt170s - Комбајн за компир: слика 1
Grimme gt170s - Комбајн за компир: слика 2
Grimme gt170s - Комбајн за компир: слика 3
Grimme gt170s - Комбајн за компир: слика 4
Grimme gt170s - Комбајн за компир: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Grimme gt170s

Комбајн за компир
2019
Германија, GB-sy4 4rr SHREWSBURRY
Објавено: 2денБрој на оглас 46618-XQZP4PK

159 962EUR

 • ≈ 9 841 326 MKD
 • ≈ 171 072 USD
2019
Германија, GB-sy4 4rr SHREWSBURRY
Контактирајте го продавачот
ScanStone
4215 S - Садачка за компир: слика 1
ScanStone
4215 S - Садачка за компир: слика 2
ScanStone
4215 S - Садачка за компир: слика 3
ScanStone
4215 S - Садачка за компир: слика 4
ScanStone
4215 S - Садачка за компир: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

ScanStone 4215 S

Садачка за компир
2005
Данска, Klochsvej 67 7441 Bording
Објавено: 2денБрој на оглас 611761

8 041EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 494 705 MKD
 • ≈ 8 599 USD
2005
Данска, Klochsvej 67 7441 Bording
Контактирајте го продавачот
Grimme evo 280 - Комбајн за компир: слика 1
Grimme evo 280 - Комбајн за компир: слика 2
Grimme evo 280 - Комбајн за компир: слика 3
Grimme evo 280 - Комбајн за компир: слика 4
Grimme evo 280 - Комбајн за компир: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

Grimme evo 280

Комбајн за компир
2018
Германија, DE-49843 UELSEN
Објавено: 4денБрој на оглас 46618-AI2XABH

119 750EUR

 • ≈ 7 367 367 MKD
 • ≈ 128 067 USD
2018
Германија, DE-49843 UELSEN
Контактирајте го продавачот
Grimme SE 150-60 - Комбајн за компир: слика 1
Grimme SE 150-60 - Комбајн за компир: слика 2
Grimme SE 150-60 - Комбајн за компир: слика 3
Grimme SE 150-60 - Комбајн за компир: слика 4
Grimme SE 150-60 - Комбајн за компир: слика 5
Видете ги сите фотографии (28)

Grimme SE 150-60

Комбајн за компир
2007
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 4ден

2 500EUR

Аукција
 • ≈ 153 807 MKD
 • ≈ 2 673 USD
2007
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Amac E2 - Комбајн за компир: слика 1
Amac E2 - Комбајн за компир: слика 2
Amac E2 - Комбајн за компир: слика 3
Amac E2 - Комбајн за компир: слика 4
Amac E2 - Комбајн за компир: слика 5
Видете ги сите фотографии (42)

Amac E2

Комбајн за компир
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 4ден
Аукција
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Agro-Osek 2-rzędowa sadzarka do rozsady - Садачка за компир: слика 1
Agro-Osek 2-rzędowa sadzarka do rozsady - Садачка за компир: слика 2
Agro-Osek 2-rzędowa sadzarka do rozsady - Садачка за компир: слика 3
Agro-Osek 2-rzędowa sadzarka do rozsady - Садачка за компир: слика 4

Agro-Osek 2-rzędowa sadzarka do rozsady

Садачка за компир
2024Нето тежина: 140 kg
Полска, Białystok
Објавено: 5денБрој на оглас 1

675EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 41 527 MKD
 • ≈ 721 USD
2024Нето тежина: 140 kg
Полска, Białystok
Контактирајте го продавачот
Grimme SE 150-60 NBR - Комбајн за компир: слика 1
Grimme SE 150-60 NBR - Комбајн за компир: слика 2
Grimme SE 150-60 NBR - Комбајн за компир: слика 3
Grimme SE 150-60 NBR - Комбајн за компир: слика 4
Grimme SE 150-60 NBR - Комбајн за компир: слика 5
Видете ги сите фотографии (29)

Grimme SE 150-60 NBR

Комбајн за компир
2007
Германија, 49757 Werlte
Објавено: 5денБрој на оглас 12530-186973

35 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 153 301 MKD
 • ≈ 37 431 USD
2007
Германија, 49757 Werlte
Контактирајте го продавачот
Grimme se 75-30 - Комбајн за компир: слика 1
Grimme se 75-30 - Комбајн за компир: слика 2
Grimme se 75-30 - Комбајн за компир: слика 3
Grimme se 75-30 - Комбајн за компир: слика 4
Grimme se 75-30 - Комбајн за компир: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Grimme se 75-30

Комбајн за компир
1999
Германија, DE-89129 LANGENAU
Објавено: 5денБрој на оглас 46618-GJAE5F4

21 000EUR

 • ≈ 1 291 980 MKD
 • ≈ 22 458 USD
1999
Германија, DE-89129 LANGENAU
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 21
1 / 21
T1 new listing page - Машини за компир
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.