Користени и нови Додатни делови за жнеачи за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 39
CLAAS vario 1050 - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 1
CLAAS vario 1050 - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 2
CLAAS vario 1050 - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 3

CLAAS vario 1050

Додатни делови за жнеач на сточна храна
2014
Германија, PL-99-314 KUTNO
Објавено: 17час 36минБрој на оглас 46618-JYQBPKY

25 000EUR

 • ≈ 1 540 717 MKD
 • ≈ 26 808 USD
2014
Германија, PL-99-314 KUTNO
Контактирајте го продавачот
CLAAS 5,4 m klappbar an case, claas und - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 1
CLAAS 5,4 m klappbar an case, claas und - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 2
CLAAS 5,4 m klappbar an case, claas und - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 3
CLAAS 5,4 m klappbar an case, claas und - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 4
CLAAS 5,4 m klappbar an case, claas und - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

CLAAS 5,4 m klappbar an case, claas und

Додатни делови за жнеач на сточна храна
1997
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 17час 36минБрој на оглас 46618-ID6BGPI

14 500EUR

 • ≈ 893 616 MKD
 • ≈ 15 548 USD
1997
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
CLAAS c 450 4,5 m autocontour mech. haspelantrieb - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 1
CLAAS c 450 4,5 m autocontour mech. haspelantrieb - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 2
CLAAS c 450 4,5 m autocontour mech. haspelantrieb - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 3
CLAAS c 450 4,5 m autocontour mech. haspelantrieb - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 4
CLAAS c 450 4,5 m autocontour mech. haspelantrieb - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

CLAAS c 450 4,5 m autocontour mech. haspelantrieb

Додатни делови за жнеач на сточна храна
1997
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 17час 37минБрој на оглас 46618-VUH1ZVX

12 900EUR

 • ≈ 795 010 MKD
 • ≈ 13 833 USD
1997
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
CLAAS v 660 autocontour - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 1
CLAAS v 660 autocontour - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 2
CLAAS v 660 autocontour - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 3
CLAAS v 660 autocontour - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 4
CLAAS v 660 autocontour - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

CLAAS v 660 autocontour

Додатни делови за жнеач на сточна храна
2009
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 17час 38минБрој на оглас 46618-K6BNRZT

12 900EUR

 • ≈ 795 010 MKD
 • ≈ 13 833 USD
2009
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
CLAAS vario v 1050 autocontour - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 1
CLAAS vario v 1050 autocontour - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 2
CLAAS vario v 1050 autocontour - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 3
CLAAS vario v 1050 autocontour - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 4
CLAAS vario v 1050 autocontour - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

CLAAS vario v 1050 autocontour

Додатни делови за жнеач на сточна храна
2011
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 17час 39минБрој на оглас 46618-JMW4IWV

24 900EUR

 • ≈ 1 534 554 MKD
 • ≈ 26 701 USD
2011
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
CLAAS c 450 mech. haspelantrieb - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 1
CLAAS c 450 mech. haspelantrieb - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 2
CLAAS c 450 mech. haspelantrieb - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 3
CLAAS c 450 mech. haspelantrieb - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 4
CLAAS c 450 mech. haspelantrieb - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

CLAAS c 450 mech. haspelantrieb

Додатни делови за жнеач на сточна храна
2000
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 17час 41минБрој на оглас 46618-TZ96CAY

11 900EUR

 • ≈ 733 381 MKD
 • ≈ 12 760 USD
2000
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
CLAAS c430 tucano avero lexion aufnahme,haspelautomatik - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 1
CLAAS c430 tucano avero lexion aufnahme,haspelautomatik - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 2
CLAAS c430 tucano avero lexion aufnahme,haspelautomatik - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 3
CLAAS c430 tucano avero lexion aufnahme,haspelautomatik - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 4

CLAAS c430 tucano avero lexion aufnahme,haspelautomatik

Додатни делови за жнеач на сточна храна
2019
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 17час 42минБрој на оглас 46618-9YH2ZS9

19 500EUR

 • ≈ 1 201 759 MKD
 • ≈ 20 910 USD
2019
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
CLAAS v750 7,5 m schuhmacherausführung landwirtmaschine - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 1
CLAAS v750 7,5 m schuhmacherausführung landwirtmaschine - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 2
CLAAS v750 7,5 m schuhmacherausführung landwirtmaschine - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 3
CLAAS v750 7,5 m schuhmacherausführung landwirtmaschine - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 4
CLAAS v750 7,5 m schuhmacherausführung landwirtmaschine - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

CLAAS v750 7,5 m schuhmacherausführung landwirtmaschine

Додатни делови за жнеач на сточна храна
2009
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 17час 43минБрој на оглас 46618-9WCJJMW

24 900EUR

 • ≈ 1 534 554 MKD
 • ≈ 26 701 USD
2009
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
CLAAS vario v 1050 autocontour - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 1
CLAAS vario v 1050 autocontour - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 2
CLAAS vario v 1050 autocontour - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 3
CLAAS vario v 1050 autocontour - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 4

CLAAS vario v 1050 autocontour

Додатни делови за жнеач на сточна храна
2012
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 17час 46минБрој на оглас 46618-ZND1SAR

29 000EUR

 • ≈ 1 787 232 MKD
 • ≈ 31 097 USD
2012
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
Capello gs 640 - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 1
Capello gs 640 - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 2
Capello gs 640 - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 3
Capello gs 640 - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 4
Capello gs 640 - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Capello gs 640

Додатни делови за жнеач на сточна храна
2019
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 17час 46минБрој на оглас 46618-TWS7DTJ

39 900EUR

 • ≈ 2 458 985 MKD
 • ≈ 42 785 USD
2019
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
CLAAS vario 1230, baujahr 2016, wagen bj2016 - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 1
CLAAS vario 1230, baujahr 2016, wagen bj2016 - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 2
CLAAS vario 1230, baujahr 2016, wagen bj2016 - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 3
CLAAS vario 1230, baujahr 2016, wagen bj2016 - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 4
CLAAS vario 1230, baujahr 2016, wagen bj2016 - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 5
Видете ги сите фотографии (23)

CLAAS vario 1230, baujahr 2016, wagen bj2016

Додатни делови за жнеач на сточна храна
2016
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 17час 46минБрој на оглас 46618-XUH6J6U

39 000EUR

 • ≈ 2 403 519 MKD
 • ≈ 41 820 USD
2016
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
John Deere 625R - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 1
John Deere 625R - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 2
John Deere 625R - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 3
John Deere 625R - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 4
John Deere 625R - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

John Deere 625R

Додатни делови за жнеач на сточна храна
2013
Германија, DE-20457 HAMBURG
Објавено: 17час 50минБрој на оглас 46618-GPGVAEE

23 000EUR

 • ≈ 1 417 460 MKD
 • ≈ 24 663 USD
2013
Германија, DE-20457 HAMBURG
Контактирајте го продавачот
CLAAS schneidwerk v1050 mit wagen 40 km/h - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 1
CLAAS schneidwerk v1050 mit wagen 40 km/h - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 2
CLAAS schneidwerk v1050 mit wagen 40 km/h - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 3
CLAAS schneidwerk v1050 mit wagen 40 km/h - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 4
CLAAS schneidwerk v1050 mit wagen 40 km/h - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

CLAAS schneidwerk v1050 mit wagen 40 km/h

Додатни делови за жнеач на сточна храна
2014
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 17час 50минБрој на оглас 46618-WPF1UTD

34 900EUR

 • ≈ 2 150 841 MKD
 • ≈ 37 424 USD
2014
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
CLAAS c450 klappbar lexion und dominator - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 1
CLAAS c450 klappbar lexion und dominator - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 2
CLAAS c450 klappbar lexion und dominator - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 3
CLAAS c450 klappbar lexion und dominator - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 4
CLAAS c450 klappbar lexion und dominator - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

CLAAS c450 klappbar lexion und dominator

Додатни делови за жнеач на сточна храна
1998
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 17час 51минБрој на оглас 46618-R6YYWDU

11 500EUR

 • ≈ 708 730 MKD
 • ≈ 12 331 USD
1998
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
Massey Ferguson MF 7025 *Schneidwerk* - Заглавје за комбајн: слика 1
Massey Ferguson MF 7025 *Schneidwerk* - Заглавје за комбајн: слика 2
Massey Ferguson MF 7025 *Schneidwerk* - Заглавје за комбајн: слика 3
Massey Ferguson MF 7025 *Schneidwerk* - Заглавје за комбајн: слика 4
Massey Ferguson MF 7025 *Schneidwerk* - Заглавје за комбајн: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Massey Ferguson MF 7025 *Schneidwerk*

Заглавје за комбајн
2012
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 16 in 28876 Oyten
Објавено: 1денБрој на оглас 75808-391342610348

9 800EUR

 • ≈ 603 961 MKD
 • ≈ 10 508 USD
2012
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 16 in 28876 Oyten
Контактирајте го продавачот
Idass DBF 6 - Комбајн за пченка: слика 1
Idass DBF 6 - Комбајн за пченка: слика 2
Idass DBF 6 - Комбајн за пченка: слика 3
Idass DBF 6 - Комбајн за пченка: слика 4
Idass DBF 6 - Комбајн за пченка: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Idass DBF 6

Комбајн за пченка
2000
Романија, Bihor
Објавено: 1ден

8 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 493 029 MKD
 • ≈ 8 578 USD
2000
Романија, Bihor
Контактирајте го продавачот
CLAAS 1080 VARIO - Заглавје за комбајн: слика 1
CLAAS 1080 VARIO - Заглавје за комбајн: слика 2
CLAAS 1080 VARIO - Заглавје за комбајн: слика 3
CLAAS 1080 VARIO - Заглавје за комбајн: слика 4
CLAAS 1080 VARIO - Заглавје за комбајн: слика 5
Видете ги сите фотографии (39)

CLAAS 1080 VARIO

Заглавје за комбајн
2018
Германија, MEPPEN, DEU
Објавено: 1ден
Аукција
2018
Германија, MEPPEN, DEU
Контактирајте го продавачот
CLAAS c 540, klappbar - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 1
CLAAS c 540, klappbar - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 2
CLAAS c 540, klappbar - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 3
CLAAS c 540, klappbar - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 4
CLAAS c 540, klappbar - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

CLAAS c 540, klappbar

Додатни делови за жнеач на сточна храна
2010
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 1денБрој на оглас 46618-IZVRMPQ

24 900EUR

 • ≈ 1 534 554 MKD
 • ≈ 26 701 USD
2010
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
Kemper 460 cl 84 typ 493-498 - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 1
Kemper 460 cl 84 typ 493-498 - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 2
Kemper 460 cl 84 typ 493-498 - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 3
Kemper 460 cl 84 typ 493-498 - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 4
Kemper 460 cl 84 typ 493-498 - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Kemper 460 cl 84 typ 493-498

Додатни делови за жнеач на сточна храна
2008
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 1денБрој на оглас 46618-KJR29YR

39 000EUR

 • ≈ 2 403 519 MKD
 • ≈ 41 820 USD
2008
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
Kemper 345 landwirtsmaschine - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 1
Kemper 345 landwirtsmaschine - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 2
Kemper 345 landwirtsmaschine - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 3
Kemper 345 landwirtsmaschine - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 4
Kemper 345 landwirtsmaschine - Додатни делови за жнеач на сточна храна: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Kemper 345 landwirtsmaschine

Додатни делови за жнеач на сточна храна
2005
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 1денБрој на оглас 46618-ZNABHGE

22 500EUR

 • ≈ 1 386 645 MKD
 • ≈ 24 127 USD
2005
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 39
1 / 39
T1 new listing page - Додатни делови за жнеачи
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.