Заменски сандаци со церади


   Страница 1 од 12 1/12   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Krone BDF System 7.450 mm lang, LACK + PLANE NEU! - заменски сандак со церада
 10
6 250 EUR
Нето цена
2004
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 2 700 kg

Онлајн: 20час 44мин

Lippstädter Anhänger GmbH

Германија, Lippstadt

Идентификација 14415

Kögel BDF System 7.450 mm lang, LACK NEU! - заменски сандак со церада
 8
5 700 EUR
Нето цена
2004
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 2 400 kg

Онлајн: 20час 44мин

Lippstädter Anhänger GmbH

Германија, Lippstadt

Идентификација 16836-1

Kögel BDF System 7.450 mm lang, LACK NEU! - заменски сандак со церада
 8
5 950 EUR
Нето цена
2005
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 2 400 kg

Онлајн: 20час 44мин

Lippstädter Anhänger GmbH

Германија, Lippstadt

Идентификација 16836

Kögel BDF System 7.450 mm lang, LACK + PLANE NEU!! - заменски сандак со церада
 8
6 450 EUR
Нето цена
Бруто тежина: 16 000 kg

Онлајн: 20час 44мин

Lippstädter Anhänger GmbH

Германија, Lippstadt

Идентификација 17910

Krone BDF System 7.450 mm lang - заменски сандак со церада
 8
1 500 EUR
Нето цена
1998
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 2 548 kg

Онлајн: 20час 44мин

Lippstädter Anhänger GmbH

Германија, Lippstadt

Идентификација 17500

Krone BDF System 7.450 mm lang, FabrikNEU!! - заменски сандак со церада
 10
9 950 EUR
Нето цена
2019
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 2 520 kg

Онлајн: 20час 45мин

Lippstädter Anhänger GmbH

Германија, Lippstadt

Идентификација 15630

Kögel BDF System 7.450 mm lang, LACK NEU!! - заменски сандак со церада
 6
4 950 EUR
Нето цена
2001
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 2 500 kg

Онлајн: 20час 45мин

Lippstädter Anhänger GmbH

Германија, Lippstadt

Идентификација 16133

Krone  - заменски сандак со церада
 15
6 575 EUR
Нето цена
2007
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 2 600 kg
Корисна носивост: 13 400 kg

Онлајн: 1ден

BRÜGGEN SWAP-STORE

Германија, Oelde

Идентификација G0105417

Krone  - заменски сандак со церада
 15
5 975 EUR
Нето цена
2007
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 2 600 kg
Корисна носивост: 13 400 kg

Онлајн: 1ден

BRÜGGEN SWAP-STORE

Германија, Oelde

Идентификација G0105176

Krone  - заменски сандак со церада
 15
4 975 EUR
Нето цена
2007
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 2 600 kg
Корисна носивост: 13 400 kg

Онлајн: 1ден

BRÜGGEN SWAP-STORE

Германија, Oelde

Идентификација G0103541

Krone  - заменски сандак со церада
 15
6 850 EUR
Нето цена
2008
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 2 600 kg
Корисна носивост: 13 400 kg

Онлајн: 1ден

BRÜGGEN SWAP-STORE

Германија, Oelde

Идентификација G0103463

Krone Wechselpritsche Schiebeplane - заменски сандак со церада
 15
5 850 EUR
Нето цена
2006
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 1 600 kg
Корисна носивост: 13 400 kg

Онлајн: 1ден

BRÜGGEN SWAP-STORE

Германија, Oelde

Идентификација G0100387

Krone JUMBO Wechselpritsche Schiebeplane BDF 7.82 - заменски сандак со церада
 15
7 675 EUR
Нето цена
2016
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 3 080 kg
Корисна носивост: 12 920 kg

Онлајн: 1ден

BRÜGGEN SWAP-STORE

Германија, Oelde

Идентификација G0107113

Krone  - заменски сандак со церада
 6
5 750 EUR
Нето цена
2012
Бруто тежина: 16 000 kg

Онлајн: 1ден

BRÜGGEN SWAP-STORE

Германија, Oelde

Идентификација G0106344

Krone Wechselpritsche Schiebeplane - заменски сандак со церада
 15
5 975 EUR
Нето цена
2007
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 2 600 kg
Корисна носивост: 13 400 kg

Онлајн: 1ден

BRÜGGEN SWAP-STORE

Германија, Oelde

Идентификација G0101225

Krone Wechselpritsche Schiebeplane mit Portaltüren - заменски сандак со церада
 15
5 975 EUR
Нето цена
2007
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 2 600 kg
Корисна носивост: 13 400 kg

Онлајн: 1ден

BRÜGGEN SWAP-STORE

Германија, Oelde

Идентификација G0100388

Krone  - заменски сандак со церада
 15
5 975 EUR
Нето цена
2007
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 2 600 kg
Корисна носивост: 13 400 kg

Онлајн: 1ден

BRÜGGEN SWAP-STORE

Германија, Oelde

Идентификација G0105188

Kögel Schiebeplane mit Schiebeverdeck - заменски сандак со церада
 15
1 650 EUR
Нето цена
2004
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 2 450 kg
Корисна носивост: 13 550 kg

Онлајн: 1ден

BRÜGGEN SWAP-STORE

Германија, Oelde

Идентификација G0106320

Krone Schiebeplane mit Schiebeverdeck - заменски сандак со церада
 14
2 675 EUR
Нето цена
2007
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 2 600 kg
Корисна носивост: 13 400 kg

Онлајн: 1ден

BRÜGGEN SWAP-STORE

Германија, Oelde

Идентификација G0106423

Krone  - заменски сандак со церада
 12
4 375 EUR
Нето цена
2007
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 2 600 kg
Корисна носивост: 13 400 kg

Онлајн: 1ден

BRÜGGEN SWAP-STORE

Германија, Oelde

Идентификација G0106274

1 2 3 12   

Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.