Заменски сандаци/ кутии


377
Резултати пронајдени
   Страница 1 од 19 1/19   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Krone BDF Wechselkoffer 7,45 m Rolltor - заменски сандак/ кутија
2 300 EUR
Нето цена
Krone Wechselkoffer Glattwand BDF 7.45 - заменски сандак/ кутија
 15
8 250 EUR
Нето цена
2009
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 3 360 kg
Корисна носивост: 12 640 kg

Онлајн: 12час 30мин

BRÜGGEN SWAP-STORE

Германија, Oelde

Идентификација G0102180

Krone Wechselkoffer Alu. Rolltor - заменски сандак/ кутија
 12
5 250 EUR
Нето цена
2006
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 2 880 kg
Корисна носивост: 13 120 kg

Онлајн: 12час 30мин

BRÜGGEN SWAP-STORE

Германија, Oelde

Идентификација G0100717

Krone Wechselkoffer Alu. Rolltor - заменски сандак/ кутија
 14
5 750 EUR
Нето цена
2007
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 2 880 kg
Корисна носивост: 13 120 kg

Онлајн: 12час 30мин

BRÜGGEN SWAP-STORE

Германија, Oelde

Идентификација G0100734

Krone Wechselkoffer Heck Portaltüren - заменски сандак/ кутија
 11
4 375 EUR
Нето цена
2007
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 3 300 kg
Корисна носивост: 12 700 kg

Онлајн: 12час 30мин

BRÜGGEN SWAP-STORE

Германија, Oelde

Идентификација G0107211

 Wechselkoffer Alu. Rolltor - заменски сандак/ кутија
 14
5 250 EUR
Нето цена
2001
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 2 860 kg
Корисна носивост: 13 140 kg

Онлајн: 12час 30мин

BRÜGGEN SWAP-STORE

Германија, Oelde

Идентификација G0106057

Krone Wechselkoffer mit Portaltüren - заменски сандак/ кутија
 15
1 350 EUR
Нето цена
2010
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 3 360 kg
Корисна носивост: 12 640 kg

Онлајн: 12час 30мин

BRÜGGEN SWAP-STORE

Германија, Oelde

Идентификација G0105083

Krone Wechselkoffer mit Portaltüren - заменски сандак/ кутија
 15
2 850 EUR
Нето цена
2011
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 3 360 kg
Корисна носивост: 12 640 kg

Онлајн: 12час 30мин

BRÜGGEN SWAP-STORE

Германија, Oelde

Идентификација G0105275

Krone Wechselkoffer Heck Portaltüren - заменски сандак/ кутија
 15
5 875 EUR
Нето цена
2007
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 3 300 kg
Корисна носивост: 12 700 kg

Онлајн: 12час 31мин

BRÜGGEN SWAP-STORE

Германија, Oelde

Идентификација G0101105

Krone Wechselkoffer Heck Hohe Portaltüren - заменски сандак/ кутија
 15
6 375 EUR
Нето цена
2010
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 3 360 kg
Корисна носивост: 12 640 kg

Онлајн: 12час 31мин

BRÜGGEN SWAP-STORE

Германија, Oelde

Идентификација G0101011

Krone Wechselkoffer Alu. Rolltor - заменски сандак/ кутија
 14
5 450 EUR
Нето цена
2007
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 2 880 kg
Корисна носивост: 13 120 kg

Онлајн: 12час 31мин

BRÜGGEN SWAP-STORE

Германија, Oelde

Идентификација G0100718

Krone Koffer Glattwandkassette - заменски сандак/ кутија
 15
5 875 EUR
Нето цена
2003
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 3 660 kg
Корисна носивост: 12 340 kg

Онлајн: 12час 31мин

BRÜGGEN SWAP-STORE

Германија, Oelde

Идентификација G0106130

Krone Wechselkoffer Alu. Rolltor - заменски сандак/ кутија
 14
5 850 EUR
Нето цена
2007
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 2 940 kg
Корисна носивост: 13 060 kg

Онлајн: 12час 31мин

BRÜGGEN SWAP-STORE

Германија, Oelde

Идентификација G0103135

Krone  - заменски сандак/ кутија
 15
2 875 EUR
Нето цена
2012
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 3 360 kg
Корисна носивост: 12 640 kg

Онлајн: 12час 31мин

BRÜGGEN SWAP-STORE

Германија, Oelde

Идентификација G0107673

Krone Koffer Glattwandkassette - заменски сандак/ кутија
 15
7 450 EUR
Нето цена
2004
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 3 660 kg
Корисна носивост: 12 340 kg

Онлајн: 12час 31мин

BRÜGGEN SWAP-STORE

Германија, Oelde

Идентификација G0105508

Krone Jumbo Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - заменски сандак/ кутија
 14
6 250 EUR
Нето цена
2007
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 3 660 kg
Корисна носивост: 12 340 kg

Онлајн: 12час 31мин

BRÜGGEN SWAP-STORE

Германија, Oelde

Идентификација G0101782

Krone  - заменски сандак/ кутија
 14
6 975 EUR
Нето цена
2010
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 3 660 kg
Корисна носивост: 12 340 kg

Онлајн: 12час 31мин

BRÜGGEN SWAP-STORE

Германија, Oelde

Идентификација G0106313

 Wechselkoffer Alu. Rolltor - заменски сандак/ кутија
 11
3 775 EUR
Нето цена
2001
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 2 860 kg
Корисна носивост: 13 140 kg

Онлајн: 12час 31мин

BRÜGGEN SWAP-STORE

Германија, Oelde

Идентификација G0106059

Krone Wechselkoffer Glattwand BDF 7.45 - заменски сандак/ кутија
 15
8 250 EUR
Нето цена
2012
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 3 360 kg
Корисна носивост: 12 640 kg

Онлајн: 12час 31мин

BRÜGGEN SWAP-STORE

Германија, Oelde

Идентификација G0102185

Krone Zentralachs/- Motorwagen/Tiefkühlaufbau/Paketpreis - заменски сандак/ кутија
 15
26 275 EUR
Нето цена
2014
Бруто тежина: 18 000 kg
Нето тежина: 9 000 kg

Онлајн: 12час 31мин

BRÜGGEN SWAP-STORE

Германија, Oelde

Идентификација G0107474 & G0107476

Krone Wechselkoffer Glattwand mit Heck Hohe Portaltüren - заменски сандак/ кутија
 14
7 750 EUR
Нето цена
2012
Бруто тежина: 16 000 kg
Нето тежина: 3 360 kg
Корисна носивост: 12 640 kg

Онлајн: 12час 31мин

BRÜGGEN SWAP-STORE

Германија, Oelde

Идентификација G0101582

1 2 3 19   

Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.