New GHH RAND CS 1200 LIGHT Компресор на воздушна кочница за продажба, ID: 6809751
Северна Македонија - Македонски | EUR
0
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": New GHH RAND CS 1200 LIGHT

Поставете оглас "Потребна е техника"
Отвори директориум

Хм, се чини ставка продадена

View this ad in the archive
Ingersoll Rand GHH CS 80 720 m3 2008 cooler - Компресор на воздушна кочница за Камион: слика 1
Ingersoll Rand GHH CS 80 720 m3 2008 cooler - Компресор на воздушна кочница за Камион: слика 2
Ingersoll Rand GHH CS 80 720 m3 2008 cooler - Компресор на воздушна кочница за Камион: слика 3
Ingersoll Rand GHH CS 80 720 m3 2008 cooler - Компресор на воздушна кочница за Камион: слика 4
Ingersoll Rand GHH CS 80 720 m3 2008 cooler - Компресор на воздушна кочница за Камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Ingersoll Rand GHH CS 80 720 m3 2008 cooler

2008
Холандија
Објавено: 18ден
Прашајте за цена
star
2008
Холандија
emailКонтактирајте го продавачот
GHH RAND SV120  SCANIA truck - Компресор на воздушна кочница за Камион: слика 1
GHH RAND SV120  SCANIA truck - Компресор на воздушна кочница за Камион: слика 2
GHH RAND SV120  SCANIA truck - Компресор на воздушна кочница за Камион: слика 3
GHH RAND SV120  SCANIA truck - Компресор на воздушна кочница за Камион: слика 4
GHH RAND SV120  SCANIA truck - Компресор на воздушна кочница за Камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

GHH RAND SV120 SCANIA truck

SCANIA truck
Данска
Објавено: 4мес 30ден
Прашајте за цена
star
SCANIA truck
Данска
emailКонтактирајте го продавачот
Case cs [CZĘŚCI] - Делови за кочници за Земјоделска машина: слика 1
Case cs [CZĘŚCI] - Делови за кочници за Земјоделска машина: слика 2
Case cs [CZĘŚCI] - Делови за кочници за Земјоделска машина: слика 3
Case cs [CZĘŚCI] - Делови за кочници за Земјоделска машина: слика 4
Case cs [CZĘŚCI] - Делови за кочници за Земјоделска машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Case cs [CZĘŚCI]

Полска, 64-330 Jastrzębniki
Објавено: 1год 4месБрој на оглас K5018
Прашајте за цена
star
Полска, 64-330 Jastrzębniki
emailКонтактирајте го продавачот
Case CS Carraro 20.25s - Делови за кочници за Земјоделска машина: слика 1
Case CS Carraro 20.25s - Делови за кочници за Земјоделска машина: слика 2
Case CS Carraro 20.25s - Делови за кочници за Земјоделска машина: слика 3
Case CS Carraro 20.25s - Делови за кочници за Земјоделска машина: слика 4
Case CS Carraro 20.25s - Делови за кочници за Земјоделска машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Case CS Carraro 20.25s

Полска, 64-330 Jastrzębniki
Објавено: 2год 6месБрој на оглас K5032
Прашајте за цена
star
Полска, 64-330 Jastrzębniki
emailКонтактирајте го продавачот
Ingersoll Rand Drum XK 18 1100 cub / Koeler / set 2020 - Компресор на воздушна кочница за Камион: слика 1
Ingersoll Rand Drum XK 18 1100 cub / Koeler / set 2020 - Компресор на воздушна кочница за Камион: слика 2
Ingersoll Rand Drum XK 18 1100 cub / Koeler / set 2020 - Компресор на воздушна кочница за Камион: слика 3
Ingersoll Rand Drum XK 18 1100 cub / Koeler / set 2020 - Компресор на воздушна кочница за Камион: слика 4
Ingersoll Rand Drum XK 18 1100 cub / Koeler / set 2020 - Компресор на воздушна кочница за Камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Ingersoll Rand Drum XK 18 1100 cub / Koeler / set 2020

2020
Холандија
Објавено: 2мес 21ден
Прашајте за цена
star
2020
Холандија
emailКонтактирајте го продавачот
Ingersoll Rand Moevex Typhon 2 DDIC 1130 m3/hr + Koeler 2018 - Компресор на воздушна кочница за Камион: слика 1
Ingersoll Rand Moevex Typhon 2 DDIC 1130 m3/hr + Koeler 2018 - Компресор на воздушна кочница за Камион: слика 2
Ingersoll Rand Moevex Typhon 2 DDIC 1130 m3/hr + Koeler 2018 - Компресор на воздушна кочница за Камион: слика 3
Ingersoll Rand Moevex Typhon 2 DDIC 1130 m3/hr + Koeler 2018 - Компресор на воздушна кочница за Камион: слика 4
Ingersoll Rand Moevex Typhon 2 DDIC 1130 m3/hr + Koeler 2018 - Компресор на воздушна кочница за Камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Ingersoll Rand Moevex Typhon 2 DDIC 1130 m3/hr + Koeler 2018

2018
Холандија
Објавено: 18ден

6 500EUR

 • ≈ 399 322 MKD
 • ≈ 7 024 USD
star
2018
Холандија
emailКонтактирајте го продавачот
New - Делови за кочници за Камион: слика 1

New

НовоDAFK075169 ELA1000 1973210 K079158, ZEL2100 K079158, AE6000, K075170 1973216 1913300, 1973210 zzgl. 200,00€ Pfand
Германија
Објавено: 9мес 11ден
Прашајте за цена
star
НовоDAFK075169 ELA1000 1973210 K079158, ZEL2100 K079158, AE6000, K075170 1973216 1913300, 1973210 zzgl. 200,00€ Pfand
Германија
emailКонтактирајте го продавачот
Wabco CF450 (01.18-) - Делови за кочници: слика 1
Wabco CF450 (01.18-) - Делови за кочници: слика 2
Wabco CF450 (01.18-) - Делови за кочници: слика 3
Wabco CF450 (01.18-) - Делови за кочници: слика 4
Wabco CF450 (01.18-) - Делови за кочници: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Wabco CF450 (01.18-)

20212525 CF450 (2018-)2136030 1998070 1747130
Естонија, Tallinn
Објавено: 9мес 24денБрој на оглас 1779221

150EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 9 215 MKD
 • ≈ 162 USD
star
20212525 CF450 (2018-)2136030 1998070 1747130
Естонија, Tallinn
emailКонтактирајте го продавачот
Wabco CF450 (01.18-) - Делови за кочници: слика 1
Wabco CF450 (01.18-) - Делови за кочници: слика 2
Wabco CF450 (01.18-) - Делови за кочници: слика 3
Wabco CF450 (01.18-) - Делови за кочници: слика 4
Wabco CF450 (01.18-) - Делови за кочници: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Wabco CF450 (01.18-)

20212525 CF450 (2018-)A0054299244 1808335 0054299244 8
Естонија, Tallinn
Објавено: 9мес 29денБрој на оглас 1796774

60EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 686 MKD
 • ≈ 64 USD
star
20212525 CF450 (2018-)A0054299244 1808335 0054299244 8
Естонија, Tallinn
emailКонтактирајте го продавачот
Wabco CF450 (01.18-) - Делови за кочници: слика 1
Wabco CF450 (01.18-) - Делови за кочници: слика 2
Wabco CF450 (01.18-) - Делови за кочници: слика 3
Wabco CF450 (01.18-) - Делови за кочници: слика 4
Wabco CF450 (01.18-) - Делови за кочници: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Wabco CF450 (01.18-)

20212525 CF450 (2018-)1376515 1389744 1791412
Естонија, Tallinn
Објавено: 9мес 32денБрој на оглас 1796759

65EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 993 MKD
 • ≈ 70 USD
star
20212525 CF450 (2018-)1376515 1389744 1791412
Естонија, Tallinn
emailКонтактирајте го продавачот
Wabco CF450 (01.18-) - Делови за кочници: слика 1
Wabco CF450 (01.18-) - Делови за кочници: слика 2
Wabco CF450 (01.18-) - Делови за кочници: слика 3
Wabco CF450 (01.18-) - Делови за кочници: слика 4
Wabco CF450 (01.18-) - Делови за кочници: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Wabco CF450 (01.18-)

20212525 CF450 (2018-)1791411 1389744 1389743
Естонија, Tallinn
Објавено: 9мес 31денБрој на оглас 1796758

65EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 993 MKD
 • ≈ 70 USD
star
20212525 CF450 (2018-)1791411 1389744 1389743
Естонија, Tallinn
emailКонтактирајте го продавачот
New DAF  truck - Делови за кочници за Камион: слика 1
New DAF  truck - Делови за кочници за Камион: слика 2
New DAF  truck - Делови за кочници за Камион: слика 3

New DAF truck

Новоtruck1738766 1607426 1612059 2107992 K014980N52 LA8147
Холандија
Објавено: 1год 1месБрој на оглас 1738766 1607426 1612059 2107992 K014980N52 LA8147

261EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 16 034 MKD
 • ≈ 282 USD
star
Новоtruck1738766 1607426 1612059 2107992 K014980N52 LA8147
Холандија
emailКонтактирајте го продавачот

Нов Компресор на воздушна кочница за Камион New GHH RAND CS 1200 LIGHT

Објавено: 8мес 20ден

Хм, се чини ставка продадена
Нов Компресор на воздушна кочница за Камион New  GHH RAND CS 1200 LIGHT: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Нов Компресор на воздушна кочница за Камион New  GHH RAND CS 1200 LIGHT: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 8мес 20ден

ПРОДАДЕНО

10 631EUR

 • ≈ 653 108 MKD
 • ≈ 11 489 USD

19 Мај 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": New GHH RAND CS 1200 LIGHT

Поставете оглас "Потребна е техника"
Погоден за модели

GHH RAND CS 1200 LIGHT
Година на производство

2021
ОЕМ замена

GHH CS 1200light 5
Ново

Состојба

нова
Локација

Полска, Goświnowice
Повеќе информации

Innowacyjny i unikalny projekt zestawu kompresorowego CS1200Light pozwala na

największą elastyczność w montażu kompresora w podwoziu w większości europejskich ciężarówek używanych do przewozu i rozładunku materiałów sypkich. Projekt optymalnej konfiguracji napędu do przystawki mocy zapewnia szybki, łatwy i bezpieczny dla ciągnika montaż. Mała zintegrowana chłodnica oleju zapewnia doskonały kompaktowy wygląd rozwiązania CS1200.

Wydajność: do 1200 m3/h

Obroty: 1200-1800 min/max

Ciśnienie robocze: 2,5 bar

ПРОДАДЕНО

10 631EUR

 • ≈ 653 108 MKD
 • ≈ 11 489 USD

19 Мај 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": New GHH RAND CS 1200 LIGHT

Поставете оглас "Потребна е техника"
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Spare parts
t1 test archive - EURO-TRAK-NYSA KRYSTYNA FUŁAT