(GD BL 1000 15) GARDNER DENVER BULKLINE 1000 Компресор на воздушна кочница за продажба, ID: 6809769
Северна Македонија - Македонски | EUR
0
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": (GD BL 1000 15) GARDNER DENVER BULKLINE 1000

Поставете оглас "Потребна е техника"
Отвори директориум

Хм, се чини ставка продадена

View this ad in the archive
Gardner Denver S01301500  Volvo - Компресор на воздушна кочница за Камион: слика 1
Gardner Denver S01301500  Volvo - Компресор на воздушна кочница за Камион: слика 2
Gardner Denver S01301500  Volvo - Компресор на воздушна кочница за Камион: слика 3
Gardner Denver S01301500  Volvo - Компресор на воздушна кочница за Камион: слика 4
Gardner Denver S01301500  Volvo - Компресор на воздушна кочница за Камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Gardner Denver S01301500 Volvo

2015Volvo
Данска
Објавено: 2мес 2ден
Прашајте за цена
star
2015Volvo
Данска
emailКонтактирајте го продавачот
Knorr-Bremse ELA 1000  DAF XF 106 truck - Делови за кочници за Камион: слика 1
Knorr-Bremse ELA 1000  DAF XF 106 truck - Делови за кочници за Камион: слика 2

Knorr-Bremse ELA 1000 DAF XF 106 truck

DAF XF 106 truckELA1000, K075169, 1973216, ELA1000, K075169, 1973216
Полска
Објавено: 2мес 29денБрој на оглас 1973216

530EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 32 560 MKD
 • ≈ 572 USD
star
DAF XF 106 truckELA1000, K075169, 1973216, ELA1000, K075169, 1973216
Полска
emailКонтактирајте го продавачот
TEXTAR NIT STALOWY 8*15 960000044 - Делови за кочници за Камион: слика 1
TEXTAR NIT STALOWY 8*15 960000044 - Делови за кочници за Камион: слика 2

TEXTAR NIT STALOWY 8*15 960000044

Ново016.252-00A , 01625200A, 06.24180.4557, 81.92201.0026, 81.92201.0107, 3899901819, A 307 990 01 97, 307 990 01 97, 3 267 0007 64, 4 267 0007 01, 04 267 000 701, 03 267 000 764, 06241804557, 3899901819, A3079900197, 3079900197, 3267000764, 4267000701, 04267000701, 03267000764
Полска, Ochodze
Објавено: 3мес 14ден
Прашајте за цена
star
Ново016.252-00A , 01625200A, 06.24180.4557, 81.92201.0026, 81.92201.0107, 3899901819, A 307 990 01 97, 307 990 01 97, 3 267 0007 64, 4 267 0007 01, 04 267 000 701, 03 267 000 764, 06241804557, 3899901819, A3079900197, 3079900197, 3267000764, 4267000701, 04267000701, 03267000764
Полска, Ochodze
emailКонтактирајте го продавачот
DAF XF106 EURO 6 ELA1000 K075169  DAF truck - Делови за кочници за Камион: слика 1
DAF XF106 EURO 6 ELA1000 K075169  DAF truck - Делови за кочници за Камион: слика 2
DAF XF106 EURO 6 ELA1000 K075169  DAF truck - Делови за кочници за Камион: слика 3

DAF XF106 EURO 6 ELA1000 K075169 DAF truck

DAF truckELA1000 K075169
Полска
Објавено: 9мес 16ден

69EUR

 • ≈ 4 238 MKD
 • ≈ 74 USD
star
DAF truckELA1000 K075169
Полска
emailКонтактирајте го продавачот
Volvo Occ Luchtketel 15L Volvo FH12 - Делови за кочници за Камион: слика 1
Volvo Occ Luchtketel 15L Volvo FH12 - Делови за кочници за Камион: слика 2
Volvo Occ Luchtketel 15L Volvo FH12 - Делови за кочници за Камион: слика 3

Volvo Occ Luchtketel 15L Volvo FH12

20485244
Белгија, Bree
Објавено: 2год 2месБрој на оглас J103011005

40EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 457 MKD
 • ≈ 43 USD
star
20485244
Белгија, Bree
emailКонтактирајте го продавачот
AIR TANK 15L SCANIA 206X526 - Делови за кочници за Камион: слика 1

AIR TANK 15L SCANIA 206X526

Semitrailers,Offer,Pneumatic system1360401
Полска, 05-230, KOBYŁKA
Објавено: 2год 1месБрој на оглас 25-196
Прашајте за цена
star
Semitrailers,Offer,Pneumatic system1360401
Полска, 05-230, KOBYŁKA
emailКонтактирајте го продавачот
AIR TANK 15L IVECO 206X526 - Делови за кочници за Камион: слика 1
AIR TANK 15L IVECO 206X526 - Делови за кочници за Камион: слика 2

AIR TANK 15L IVECO 206X526

Iveco,Offer,EUROCARGO (ver.I) 1991-2003,EUROCARGO 120 (ver.I) 1991-2003,EUROCARGO 75 (ver.II) 2004-2008,EUROCARGO 130 (ver.II) 2004-2008,EUROCARGO 180 (ver.II) 2004-2008,EUROCARGO 75 (ver.III) 2008-2014,EUROCARGO 130 (ver.III) 2008-2014,EUROCARGO 180 (ver.III) 2008-2014,EUROCARGO 130 (ver.IV) 2016-,EUROTECH,EUROSTAR,STRALIS AS (ver. I) 2002-2006,STRALIS AS (ver. II) 2007-2013,STRALIS AS (ver. III) 2013- Hi-Way,STRALIS AD / AT (ver. I) 2002-2006,STRALIS AD / AT (ver. II) 2007-2013,STRALIS AD / AT5949780684 / 42015440
Полска, 05-230, KOBYŁKA
Објавено: 2год 1месБрој на оглас 25-152
Прашајте за цена
star
Iveco,Offer,EUROCARGO (ver.I) 1991-2003,EUROCARGO 120 (ver.I) 1991-2003,EUROCARGO 75 (ver.II) 2004-2008,EUROCARGO 130 (ver.II) 2004-2008,EUROCARGO 180 (ver.II) 2004-2008,EUROCARGO 75 (ver.III) 2008-2014,EUROCARGO 130 (ver.III) 2008-2014,EUROCARGO 180 (ver.III) 2008-2014,EUROCARGO 130 (ver.IV) 2016-,EUROTECH,EUROSTAR,STRALIS AS (ver. I) 2002-2006,STRALIS AS (ver. II) 2007-2013,STRALIS AS (ver. III) 2013- Hi-Way,STRALIS AD / AT (ver. I) 2002-2006,STRALIS AD / AT (ver. II) 2007-2013,STRALIS AD / AT5949780684 / 42015440
Полска, 05-230, KOBYŁKA
emailКонтактирајте го продавачот
AIR TANK 15L SCANIA 206X513 - Делови за кочници за Камион: слика 1
AIR TANK 15L SCANIA 206X513 - Делови за кочници за Камион: слика 2

AIR TANK 15L SCANIA 206X513

Scania,Offer,SERIES 3 (1988-1995),SERIES 4 (1995-2003),SERIES 5 (2003-2009) ,Pneumatic system1792544 / 1445452
Полска, 05-230, KOBYŁKA
Објавено: 2год 1месБрој на оглас 25-127
Прашајте за цена
star
Scania,Offer,SERIES 3 (1988-1995),SERIES 4 (1995-2003),SERIES 5 (2003-2009) ,Pneumatic system1792544 / 1445452
Полска, 05-230, KOBYŁKA
emailКонтактирајте го продавачот
AIR TANK 15L IVECO 206X520 - Делови за кочници за Камион: слика 1
AIR TANK 15L IVECO 206X520 - Делови за кочници за Камион: слика 2

AIR TANK 15L IVECO 206X520

Offer,Pneumatic system3911540
Полска, 05-230, KOBYŁKA
Објавено: 2год 1месБрој на оглас 25-191
Прашајте за цена
star
Offer,Pneumatic system3911540
Полска, 05-230, KOBYŁKA
emailКонтактирајте го продавачот
AIR TANK 25L 276X490MM 15 BAR - Делови за кочници за Камион: слика 1
AIR TANK 25L 276X490MM 15 BAR - Делови за кочници за Камион: слика 2

AIR TANK 25L 276X490MM 15 BAR

Semitrailers,Offer,Pneumatic system20579604
Полска, 05-230, KOBYŁKA
Објавено: 2год 1месБрој на оглас 25-195
Прашајте за цена
star
Semitrailers,Offer,Pneumatic system20579604
Полска, 05-230, KOBYŁKA
emailКонтактирајте го продавачот
AIR TANK 30L 276X575MM 15 BAR - Делови за кочници за Камион: слика 1
AIR TANK 30L 276X575MM 15 BAR - Делови за кочници за Камион: слика 2

AIR TANK 30L 276X575MM 15 BAR

Volvo,Semitrailers,Offer,FL6 / FS7 (1985-1997),FL6 (1997-2002),FL6 (2002-2005),FL (2005-2013),FL (2013-),FE (2005-2013),FE (2013-),F12 (1977-1994),FM ver. I (1998-2001),FM ver. II (2002-2011),FM ver. III (2011-2014),FM ver. IV (2014-),FH12 ver.I (1993-2001),FH12 ver.II (2002-2008),FH12 ver.III (2008-2013),FH4 (2013-),FM4 (2013-),FMX (2010-,Pneumatic system20579606
Полска, 05-230, KOBYŁKA
Објавено: 2год 1месБрој на оглас 25-300
Прашајте за цена
star
Volvo,Semitrailers,Offer,FL6 / FS7 (1985-1997),FL6 (1997-2002),FL6 (2002-2005),FL (2005-2013),FL (2013-),FE (2005-2013),FE (2013-),F12 (1977-1994),FM ver. I (1998-2001),FM ver. II (2002-2011),FM ver. III (2011-2014),FM ver. IV (2014-),FH12 ver.I (1993-2001),FH12 ver.II (2002-2008),FH12 ver.III (2008-2013),FH4 (2013-),FM4 (2013-),FMX (2010-,Pneumatic system20579606
Полска, 05-230, KOBYŁKA
emailКонтактирајте го продавачот
AIR TANK 45L 276X844 15,5 BAR - Делови за кочници за Камион: слика 1
AIR TANK 45L 276X844 15,5 BAR - Делови за кочници за Камион: слика 2

AIR TANK 45L 276X844 15,5 BAR

Semitrailers,Offer,Pneumatic system0054322801
Полска, 05-230, KOBYŁKA
Објавено: 2год 1месБрој на оглас 25-314
Прашајте за цена
star
Semitrailers,Offer,Pneumatic system0054322801
Полска, 05-230, KOBYŁKA
emailКонтактирајте го продавачот

Компресор на воздушна кочница за Камион (GD BL 1000 15) GARDNER DENVER BULKLINE 1000

Објавено: 7мес 15ден

Хм, се чини ставка продадена
Компресор на воздушна кочница за Камион (GD BL 1000 15)  GARDNER DENVER BULKLINE 1000: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Компресор на воздушна кочница за Камион (GD BL 1000 15)  GARDNER DENVER BULKLINE 1000: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 7мес 15ден

ПРОДАДЕНО

4 800EUR

 • ≈ 294 884 MKD
 • ≈ 5 187 USD

19 Мај 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": (GD BL 1000 15) GARDNER DENVER BULKLINE 1000

Поставете оглас "Потребна е техника"
Погоден за модели

GARDNER DENVER BULKLINE 1000
ОЕМ замена

GD BL 1000 15
Локација

Полска, Goświnowice
Повеќе информации

Gardner Denver Bulkline 1000

Kompaktowy, bezstykowy, bezolejowy kompresor śrubowy zaprojektowany do napędu poprzez pas lub silnik. Szerokie zakres regulacji przepływu i ciśnienia aż do 2 bar.

Maksymalny przepływ: 945 m3/h

Maksymalne ciśnienie: 2,5 bar

ПРОДАДЕНО

4 800EUR

 • ≈ 294 884 MKD
 • ≈ 5 187 USD

19 Мај 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": (GD BL 1000 15) GARDNER DENVER BULKLINE 1000

Поставете оглас "Потребна е техника"
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Spare parts
t1 test archive - EURO-TRAK-NYSA KRYSTYNA FUŁAT