Користени и нови Шасијски приколки за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Шасијски приколки


   Страница 1 од 2 1/2   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Floor FLWA-12 - Шасијска приколка: слика 1
Floor FLWA-12 - Шасијска приколка: слика 2
Floor FLWA-12 - Шасијска приколка: слика 3
Floor FLWA-12 - Шасијска приколка: слика 4
Floor FLWA-12 - Шасијска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Floor FLWA-12

1992 Бруто тежина: 12 000 kg 2-оски
Португалија, São João de Ver
Објавено: 3мес 1ден Број на оглас TZ25416

4 300 EUR

star
1992 Бруто тежина: 12 000 kg 2-оски
Португалија, São João de Ver
email Контактирајте го продавачот
Boro RAMA POD DOMEK - Шасијска приколка: слика 1
Boro RAMA POD DOMEK - Шасијска приколка: слика 2
Boro RAMA POD DOMEK - Шасијска приколка: слика 3
Boro RAMA POD DOMEK - Шасијска приколка: слика 4
Boro RAMA POD DOMEK - Шасијска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Boro RAMA POD DOMEK

2023 Ново Бруто тежина: 3 500 kg 3-оски
Полска, Skalmierzyce
Објавено: 6ден
Прашајте за цена
star
2023 Ново Бруто тежина: 3 500 kg 3-оски
Полска, Skalmierzyce
email Контактирајте го продавачот
Boro 6,60x2,50M - Шасијска приколка: слика 1
Boro 6,60x2,50M - Шасијска приколка: слика 2
Boro 6,60x2,50M - Шасијска приколка: слика 3
Boro 6,60x2,50M - Шасијска приколка: слика 4
Boro 6,60x2,50M - Шасијска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Boro 6,60x2,50M

2023 Ново Бруто тежина: 3 500 kg 2-оски
Полска, Skalmierzyce
Објавено: 6ден
Прашајте за цена
star
2023 Ново Бруто тежина: 3 500 kg 2-оски
Полска, Skalmierzyce
email Контактирајте го продавачот
 ATK H 12 ex Asphaltkocher - Шасијска приколка: слика 1
 ATK H 12 ex Asphaltkocher - Шасијска приколка: слика 2
 ATK H 12 ex Asphaltkocher - Шасијска приколка: слика 3
 ATK H 12 ex Asphaltkocher - Шасијска приколка: слика 4
 ATK H 12 ex Asphaltkocher - Шасијска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

ATK H 12 ex Asphaltkocher

1994 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 15 000 kg 2-оски
Германија, Ennigerloh
Објавено: 15ден Број на оглас 502/23

3 500 EUR

Цена без ДДВ

star
1994 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 15 000 kg 2-оски
Германија, Ennigerloh
email Контактирајте го продавачот
H und W, HWTCAB 1878, BDF swap chassis 2 units - Шасијска приколка: слика 1
H und W, HWTCAB 1878, BDF swap chassis 2 units - Шасијска приколка: слика 2
H und W, HWTCAB 1878, BDF swap chassis 2 units - Шасијска приколка: слика 3
H und W, HWTCAB 1878, BDF swap chassis 2 units - Шасијска приколка: слика 4
H und W, HWTCAB 1878, BDF swap chassis 2 units - Шасијска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

H und W, HWTCAB 1878, BDF swap chassis 2 units

2015 Бруто тежина: 18 500 kg Корисна носивост: 15 400 kg 2-оски
Унгарија, Törökbálint
Објавено: 15ден

2 950 EUR

Цена без ДДВ

star
2015 Бруто тежина: 18 500 kg Корисна носивост: 15 400 kg 2-оски
Унгарија, Törökbálint
email Контактирајте го продавачот
kraker B U 10 10ST 2 axles - Шасијска приколка: слика 1
kraker B U 10 10ST 2 axles - Шасијска приколка: слика 2
kraker B U 10 10ST 2 axles - Шасијска приколка: слика 3
kraker B U 10 10ST 2 axles - Шасијска приколка: слика 4
kraker B U 10 10ST 2 axles - Шасијска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)
videocam

Kraker B U 10 10ST 2 axles

1999 Нето тежина: 3 980 kg Бруто тежина: 20 000 kg Корисна носивост: 16 020 kg 2-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 27ден Број на оглас 70227032

3 400 EUR

Цена без ДДВ

star
1999 Нето тежина: 3 980 kg Бруто тежина: 20 000 kg Корисна носивост: 16 020 kg 2-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Burg BPA 10-10 ARXXX 2 axles NL-Trailer - Шасијска приколка: слика 1
Burg BPA 10-10 ARXXX 2 axles NL-Trailer - Шасијска приколка: слика 2
Burg BPA 10-10 ARXXX 2 axles NL-Trailer - Шасијска приколка: слика 3
Burg BPA 10-10 ARXXX 2 axles NL-Trailer - Шасијска приколка: слика 4
Burg BPA 10-10 ARXXX 2 axles NL-Trailer - Шасијска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)
videocam

Burg BPA 10-10 ARXXX 2 axles NL-Trailer

2000 Нето тежина: 4 950 kg Бруто тежина: 20 000 kg Корисна носивост: 15 050 kg 2-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 27ден Број на оглас 70227030

3 600 EUR

Цена без ДДВ

star
2000 Нето тежина: 4 950 kg Бруто тежина: 20 000 kg Корисна носивост: 15 050 kg 2-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Kilafors SBLB4X-36-129 - Шасијска приколка: слика 1
Kilafors SBLB4X-36-129 - Шасијска приколка: слика 2
Kilafors SBLB4X-36-129 - Шасијска приколка: слика 3
Kilafors SBLB4X-36-129 - Шасијска приколка: слика 4
Kilafors SBLB4X-36-129 - Шасијска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Kilafors SBLB4X-36-129

2008 Нето тежина: 6 050 kg Бруто тежина: 38 000 kg Корисна носивост: 31 950 kg 4-оски
Шведска, Norrbotten
Објавено: 29ден Број на оглас S6849

11 340 EUR

star
2008 Нето тежина: 6 050 kg Бруто тежина: 38 000 kg Корисна носивост: 31 950 kg 4-оски
Шведска, Norrbotten
email Контактирајте го продавачот
Harryda Slap HLBBS-360-N - Шасијска приколка: слика 1
Harryda Slap HLBBS-360-N - Шасијска приколка: слика 2
Harryda Slap HLBBS-360-N - Шасијска приколка: слика 3
Harryda Slap HLBBS-360-N - Шасијска приколка: слика 4
Harryda Slap HLBBS-360-N - Шасијска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Harryda Slap HLBBS-360-N

2005 Нето тежина: 6 840 kg Бруто тежина: 36 000 kg Корисна носивост: 29 160 kg 4-оски
Шведска, Norrbotten
Објавено: 29ден Број на оглас S6847

7 915 EUR

star
2005 Нето тежина: 6 840 kg Бруто тежина: 36 000 kg Корисна носивост: 29 160 kg 4-оски
Шведска, Norrbotten
email Контактирајте го продавачот
Asca Remorque porte bennes - Шасијска приколка: слика 1
Asca Remorque porte bennes - Шасијска приколка: слика 2
Asca Remorque porte bennes - Шасијска приколка: слика 3
Asca Remorque porte bennes - Шасијска приколка: слика 4
Asca Remorque porte bennes - Шасијска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Asca Remorque porte bennes

2012
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
Објавено: 1мес 10ден Број на оглас 300816

3 000 EUR

gavel Аукција
star
2012
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
email Контактирајте го продавачот
 BATHE Tandemanhänger Fahrgestell für Unimog - Шасијска приколка: слика 1
 BATHE Tandemanhänger Fahrgestell für Unimog - Шасијска приколка: слика 2
 BATHE Tandemanhänger Fahrgestell für Unimog - Шасијска приколка: слика 3
 BATHE Tandemanhänger Fahrgestell für Unimog - Шасијска приколка: слика 4
 BATHE Tandemanhänger Fahrgestell für Unimog - Шасијска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

BATHE Tandemanhänger Fahrgestell für Unimog

1988 Бруто тежина: 6 000 kg Корисна носивост: 5 200 kg 2-оски
Германија, Delbrück
Објавено: 1мес 10ден Број на оглас 22184

990 EUR

Цена без ДДВ

star
1988 Бруто тежина: 6 000 kg Корисна носивост: 5 200 kg 2-оски
Германија, Delbrück
email Контактирајте го продавачот
Boro New - Шасијска приколка: слика 1
Boro New - Шасијска приколка: слика 2
Boro New - Шасијска приколка: слика 3

Boro New

2022 Ново Бруто тежина: 3 500 kg 3-оски
Полска, Skalmierzyce
Објавено: 1мес 19ден
Прашајте за цена
star
2022 Ново Бруто тежина: 3 500 kg 3-оски
Полска, Skalmierzyce
email Контактирајте го продавачот
Nopa PTC 240 - Шасијска приколка: слика 1
Nopa PTC 240 - Шасијска приколка: слика 2
Nopa PTC 240 - Шасијска приколка: слика 3
Nopa PTC 240 - Шасијска приколка: слика 4
Nopa PTC 240 - Шасијска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Nopa PTC 240

2008 Нето тежина: 6 860 kg Бруто тежина: 24 000 kg Корисна носивост: 17 140 kg
Естонија, Taebla
Објавено: 2мес 2ден Број на оглас M972-0150

12 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2008 Нето тежина: 6 860 kg Бруто тежина: 24 000 kg Корисна носивост: 17 140 kg
Естонија, Taebla
email Контактирајте го продавачот
Kilafors SLB3XTB-30-75 - Шасијска приколка: слика 1
Kilafors SLB3XTB-30-75 - Шасијска приколка: слика 2
Kilafors SLB3XTB-30-75 - Шасијска приколка: слика 3
Kilafors SLB3XTB-30-75 - Шасијска приколка: слика 4
Kilafors SLB3XTB-30-75 - Шасијска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Kilafors SLB3XTB-30-75

2008 3-оски
Шведска, Gävleborg
Објавено: 2мес 11ден Број на оглас S6312

13 190 EUR

star
2008 3-оски
Шведска, Gävleborg
email Контактирајте го продавачот
 Bauer ATL 20 Bauer ATL 20 - Шасијска приколка: слика 1
 Bauer ATL 20 Bauer ATL 20 - Шасијска приколка: слика 2
 Bauer ATL 20 Bauer ATL 20 - Шасијска приколка: слика 3
 Bauer ATL 20 Bauer ATL 20 - Шасијска приколка: слика 4
 Bauer ATL 20 Bauer ATL 20 - Шасијска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Bauer ATL 20 Bauer ATL 20

1994 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 14 600 kg 2-оски
Белгија, Roksem
Објавено: 2мес 18ден Број на оглас 85447

12 852 EUR

Цена без ДДВ

star
1994 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 14 600 kg 2-оски
Белгија, Roksem
email Контактирајте го продавачот
Floor FLWA-12 - Шасијска приколка: слика 1
Floor FLWA-12 - Шасијска приколка: слика 2
Floor FLWA-12 - Шасијска приколка: слика 3
Floor FLWA-12 - Шасијска приколка: слика 4
Floor FLWA-12 - Шасијска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Floor FLWA-12

1992 Бруто тежина: 12 000 kg 2-оски
Португалија, São João de Ver
Објавено: 3мес 1ден Број на оглас TZ25416

4 300 EUR

star
1992 Бруто тежина: 12 000 kg 2-оски
Португалија, São João de Ver
email Контактирајте го продавачот
Floor FLA 10 188 3 axles NL-Trailer - Шасијска приколка: слика 1
Floor FLA 10 188 3 axles NL-Trailer - Шасијска приколка: слика 2
Floor FLA 10 188 3 axles NL-Trailer - Шасијска приколка: слика 3
Floor FLA 10 188 3 axles NL-Trailer - Шасијска приколка: слика 4
Floor FLA 10 188 3 axles NL-Trailer - Шасијска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)
videocam

Floor FLA 10 188 3 axles NL-Trailer

1997 Нето тежина: 5 720 kg Бруто тежина: 28 000 kg Корисна носивост: 22 280 kg 3-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 4мес 17ден Број на оглас 70215727

3 900 EUR

Цена без ДДВ

star
1997 Нето тежина: 5 720 kg Бруто тежина: 28 000 kg Корисна носивост: 22 280 kg 3-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
SCHMITZ CARGOBULL KO36 CHASIS MEGATRAILER 4 ejes - Шасијска приколка: слика 1
SCHMITZ CARGOBULL KO36 CHASIS MEGATRAILER 4 ejes - Шасијска приколка: слика 2
SCHMITZ CARGOBULL KO36 CHASIS MEGATRAILER 4 ejes - Шасијска приколка: слика 3
SCHMITZ CARGOBULL KO36 CHASIS MEGATRAILER 4 ejes - Шасијска приколка: слика 4
SCHMITZ CARGOBULL KO36 CHASIS MEGATRAILER 4 ejes - Шасијска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

SCHMITZ CARGOBULL KO36 CHASIS MEGATRAILER 4 ejes

2013 4-оски
Шпанија, Lorca
Објавено: 5мес 11ден Број на оглас 2751

8 000 EUR

star
2013 4-оски
Шпанија, Lorca
email Контактирајте го продавачот
KNOTT NEU Autoanhänger Chassis - Шасијска приколка: слика 1
KNOTT NEU Autoanhänger Chassis - Шасијска приколка: слика 2
KNOTT NEU Autoanhänger Chassis - Шасијска приколка: слика 3
KNOTT NEU Autoanhänger Chassis - Шасијска приколка: слика 4
KNOTT NEU Autoanhänger Chassis - Шасијска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

KNOTT NEU Autoanhänger Chassis

Австрија, Merkenbrechts, Austria
Објавено: 6мес 9ден
Прашајте за цена
star
Австрија, Merkenbrechts, Austria
email Контактирајте го продавачот
Diversen Losse dessel - Шасијска приколка: слика 1
Diversen Losse dessel - Шасијска приколка: слика 2
Diversen Losse dessel - Шасијска приколка: слика 3

Diversen Losse dessel

1985
Белгија, Herentals, Belgium
Објавено: 1год

1 000 EUR

star
1985
Белгија, Herentals, Belgium
email Контактирајте го продавачот
 - Tiny Haus Transport Fahrgestell Träger 3500kg 660x244cm - Шасијска приколка: слика 1
 - Tiny Haus Transport Fahrgestell Träger 3500kg 660x244cm - Шасијска приколка: слика 2
 - Tiny Haus Transport Fahrgestell Träger 3500kg 660x244cm - Шасијска приколка: слика 3
 - Tiny Haus Transport Fahrgestell Träger 3500kg 660x244cm - Шасијска приколка: слика 4
 - Tiny Haus Transport Fahrgestell Träger 3500kg 660x244cm - Шасијска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

- Tiny Haus Transport Fahrgestell Träger 3500kg 660x244cm

2022 Ново Нето тежина: 600 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Германија, Grevenbroich
Објавено: 1год 1мес

4 109 EUR

Цена без ДДВ

star
2022 Ново Нето тежина: 600 kg Бруто тежина: 3 500 kg
Германија, Grevenbroich
email Контактирајте го продавачот
1 2   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Trailers - Chassis trailers
t1 old