Користени и нови Приколки за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 333
Niewiadów do przewozu koni ( koniowóz ) - Приколка за коњи: слика 1
Niewiadów do przewozu koni ( koniowóz ) - Приколка за коњи: слика 2
Niewiadów do przewozu koni ( koniowóz ) - Приколка за коњи: слика 3
Niewiadów do przewozu koni ( koniowóz ) - Приколка за коњи: слика 4
Niewiadów do przewozu koni ( koniowóz ) - Приколка за коњи: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)
TOP

Niewiadów do przewozu koni ( koniowóz )

Приколка за коњи
Ново20242-оски
Полска, SNOWALNIANA 3 92-340 ŁÓDŹ, POLAND
Објавено: 13час 32мин

4 789,56EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 294 689,67 MKD
 • ≈ 5 120,25 USD
Ново20242-оски
Полска, SNOWALNIANA 3 92-340 ŁÓDŹ, POLAND
Контактирајте го продавачот
Yowon commercial food vending trailer Airstream type food truck - Приколка за продажба на добра: слика 1
Yowon commercial food vending trailer Airstream type food truck - Приколка за продажба на добра: слика 2
Yowon commercial food vending trailer Airstream type food truck - Приколка за продажба на добра: слика 3
Yowon commercial food vending trailer Airstream type food truck - Приколка за продажба на добра: слика 4
Yowon commercial food vending trailer Airstream type food truck - Приколка за продажба на добра: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)
TOP

Yowon commercial food vending trailer Airstream type food truck

Приколка за продажба на добра
Ново20232-оскиКорисна носивост: 1700 kgБруто тежина: 1850 kg
Кина, Nantong city, Jiangsu Province, China
Објавено: 1денБрој на оглас 01

10 000EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 615 347 MKD
 • ≈ 10 691 USD
Ново20232-оскиКорисна носивост: 1700 kgБруто тежина: 1850 kg
Кина, Nantong city, Jiangsu Province, China
Контактирајте го продавачот
Vlemmix Machinetransporter 3500KG 400*180 2X AS 18 - Приколка платформа: слика 1
Vlemmix Machinetransporter 3500KG 400*180 2X AS 18 - Приколка платформа: слика 2
Vlemmix Machinetransporter 3500KG 400*180 2X AS 18 - Приколка платформа: слика 3
Vlemmix Machinetransporter 3500KG 400*180 2X AS 18 - Приколка платформа: слика 4
Vlemmix Machinetransporter 3500KG 400*180 2X AS 18 - Приколка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Vlemmix Machinetransporter 3500KG 400*180 2X AS 18

Приколка платформа
Ново2023Корисна носивост: 2670 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Wijhe, Overijssel
Објавено: 1час 20минБрој на оглас AANH0010

4 800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 295 366 MKD
 • ≈ 5 132 USD
Ново2023Корисна носивост: 2670 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Wijhe, Overijssel
Контактирајте го продавачот
ERZODA ERZODA Catering Trailer | Food Truck | Concession trailer | Food Trailers - Приколка за продажба на добра: слика 1
ERZODA ERZODA Catering Trailer | Food Truck | Concession trailer | Food Trailers - Приколка за продажба на добра: слика 2
ERZODA ERZODA Catering Trailer | Food Truck | Concession trailer | Food Trailers - Приколка за продажба на добра: слика 3
ERZODA ERZODA Catering Trailer | Food Truck | Concession trailer | Food Trailers - Приколка за продажба на добра: слика 4
ERZODA ERZODA Catering Trailer | Food Truck | Concession trailer | Food Trailers - Приколка за продажба на добра: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

ERZODA ERZODA Catering Trailer | Food Truck | Concession trailer | Food Trailers

Приколка за продажба на добра
Ново20242-оскиКорисна носивост: 800 kg
Кина, NO.68 DONGHUAN RD. YUELIN STR. FENGHUA,NINGBO,CHINA
Објавено: 9час 48мин

1EUR

 • ≈ 61 MKD
 • ≈ 1 USD
Ново20242-оскиКорисна носивост: 800 kg
Кина, NO.68 DONGHUAN RD. YUELIN STR. FENGHUA,NINGBO,CHINA
Контактирајте го продавачот
ERZODA Catering Trailer | Food Truck | Concession trailer | - Приколка за продажба на добра: слика 1
ERZODA Catering Trailer | Food Truck | Concession trailer | - Приколка за продажба на добра: слика 2
ERZODA Catering Trailer | Food Truck | Concession trailer | - Приколка за продажба на добра: слика 3
ERZODA Catering Trailer | Food Truck | Concession trailer | - Приколка за продажба на добра: слика 4
ERZODA Catering Trailer | Food Truck | Concession trailer | - Приколка за продажба на добра: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

ERZODA Catering Trailer | Food Truck | Concession trailer |

Приколка за продажба на добра
Ново20242-оскиКорисна носивост: 800 kg
Кина, NO.68 DONGHUAN RD. YUELIN STR. FENGHUA,NINGBO,CHINA
Објавено: 9час 48мин

1EUR

 • ≈ 61 MKD
 • ≈ 1 USD
Ново20242-оскиКорисна носивост: 800 kg
Кина, NO.68 DONGHUAN RD. YUELIN STR. FENGHUA,NINGBO,CHINA
Контактирајте го продавачот
ERZODA Catering trailer | Food Truck | coffee trailer - Приколка за продажба на добра: слика 1
ERZODA Catering trailer | Food Truck | coffee trailer - Приколка за продажба на добра: слика 2
ERZODA Catering trailer | Food Truck | coffee trailer - Приколка за продажба на добра: слика 3
ERZODA Catering trailer | Food Truck | coffee trailer - Приколка за продажба на добра: слика 4
ERZODA Catering trailer | Food Truck | coffee trailer - Приколка за продажба на добра: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

ERZODA Catering trailer | Food Truck | coffee trailer

Приколка за продажба на добра
2-оскиКорисна носивост: 8700 kg
Кина, NO.68 DONGHUAN RD. YUELIN STR. FENGHUA,NINGBO,CHINA
Објавено: 9час 48мин

1EUR

 • ≈ 61 MKD
 • ≈ 1 USD
2-оскиКорисна носивост: 8700 kg
Кина, NO.68 DONGHUAN RD. YUELIN STR. FENGHUA,NINGBO,CHINA
Контактирајте го продавачот
ERZODA Catering Trailer | Food Truck | Concession trailer | Food Trailers | catering truck - Приколка за продажба на добра: слика 1
ERZODA Catering Trailer | Food Truck | Concession trailer | Food Trailers | catering truck - Приколка за продажба на добра: слика 2
ERZODA Catering Trailer | Food Truck | Concession trailer | Food Trailers | catering truck - Приколка за продажба на добра: слика 3
ERZODA Catering Trailer | Food Truck | Concession trailer | Food Trailers | catering truck - Приколка за продажба на добра: слика 4
ERZODA Catering Trailer | Food Truck | Concession trailer | Food Trailers | catering truck - Приколка за продажба на добра: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

ERZODA Catering Trailer | Food Truck | Concession trailer | Food Trailers | catering truck

Приколка за продажба на добра
Ново20241-оскиКорисна носивост: 550 kg
Кина, NO.68 DONGHUAN RD. YUELIN STR. FENGHUA,NINGBO,CHINA
Објавено: 9час 48мин

1EUR

 • ≈ 61 MKD
 • ≈ 1 USD
Ново20241-оскиКорисна носивост: 550 kg
Кина, NO.68 DONGHUAN RD. YUELIN STR. FENGHUA,NINGBO,CHINA
Контактирајте го продавачот
ERZODA Catering Trailer | Food Truck | Concession trailer | Food Trailers | catering truck | Kitchen Trailer - Приколка за продажба на добра: слика 1
ERZODA Catering Trailer | Food Truck | Concession trailer | Food Trailers | catering truck | Kitchen Trailer - Приколка за продажба на добра: слика 2
ERZODA Catering Trailer | Food Truck | Concession trailer | Food Trailers | catering truck | Kitchen Trailer - Приколка за продажба на добра: слика 3
ERZODA Catering Trailer | Food Truck | Concession trailer | Food Trailers | catering truck | Kitchen Trailer - Приколка за продажба на добра: слика 4
ERZODA Catering Trailer | Food Truck | Concession trailer | Food Trailers | catering truck | Kitchen Trailer - Приколка за продажба на добра: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

ERZODA Catering Trailer | Food Truck | Concession trailer | Food Trailers | catering truck | Kitchen Trailer

Приколка за продажба на добра
Ново2023Корисна носивост: 800 kg
Кина, NO.68 DONGHUAN RD. YUELIN STR. FENGHUA,NINGBO,CHINA
Објавено: 9час 48мин

1EUR

 • ≈ 61 MKD
 • ≈ 1 USD
Ново2023Корисна носивост: 800 kg
Кина, NO.68 DONGHUAN RD. YUELIN STR. FENGHUA,NINGBO,CHINA
Контактирајте го продавачот
ERZODA Airstream trailer | pizza trailer | coffee trailer | food truck - Приколка за продажба на добра: слика 1
ERZODA Airstream trailer | pizza trailer | coffee trailer | food truck - Приколка за продажба на добра: слика 2
ERZODA Airstream trailer | pizza trailer | coffee trailer | food truck - Приколка за продажба на добра: слика 3
ERZODA Airstream trailer | pizza trailer | coffee trailer | food truck - Приколка за продажба на добра: слика 4
ERZODA Airstream trailer | pizza trailer | coffee trailer | food truck - Приколка за продажба на добра: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

ERZODA Airstream trailer | pizza trailer | coffee trailer | food truck

Приколка за продажба на добра
Ново20212-оскиКорисна носивост: 2100 kg
Кина, NO.68 DONGHUAN RD. YUELIN STR. FENGHUA,NINGBO,CHINA
Објавено: 9час 48мин

1EUR

 • ≈ 61 MKD
 • ≈ 1 USD
Ново20212-оскиКорисна носивост: 2100 kg
Кина, NO.68 DONGHUAN RD. YUELIN STR. FENGHUA,NINGBO,CHINA
Контактирајте го продавачот
HK Tipper 3 Axles BPW Axles Extendable - Автотранспортна приколка: слика 1
HK Tipper 3 Axles BPW Axles Extendable - Автотранспортна приколка: слика 2
HK Tipper 3 Axles BPW Axles Extendable - Автотранспортна приколка: слика 3
HK Tipper 3 Axles BPW Axles Extendable - Автотранспортна приколка: слика 4
HK Tipper 3 Axles BPW Axles Extendable - Автотранспортна приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

HK Tipper 3 Axles BPW Axles Extendable

Автотранспортна приколка
20202-оски
Холандија, De Vlotkampweg 8, 6545 AG Nijmegen , The Netherlands
Објавено: 10час 20минБрој на оглас HK Tipper 3 Axles BPW Axles Extendable 2020

19 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 169 159 MKD
 • ≈ 20 314 USD
20202-оски
Холандија, De Vlotkampweg 8, 6545 AG Nijmegen , The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Unsinn drehschemelanhänger 3,5 to 3-achs l6m - Приколка платформа: слика 1
Unsinn drehschemelanhänger 3,5 to 3-achs l6m - Приколка платформа: слика 2
Unsinn drehschemelanhänger 3,5 to 3-achs l6m - Приколка платформа: слика 3
Unsinn drehschemelanhänger 3,5 to 3-achs l6m - Приколка платформа: слика 4
Unsinn drehschemelanhänger 3,5 to 3-achs l6m - Приколка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Unsinn drehschemelanhänger 3,5 to 3-achs l6m

Приколка платформа
2020Бруто тежина: 3500000 kg
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Објавено: 12час 56минБрој на оглас 46618-JS9RRAC

9 900EUR

 • ≈ 609 193 MKD
 • ≈ 10 584 USD
2020Бруто тежина: 3500000 kg
Германија, DE-77743 SCHUTTERZELL
Контактирајте го продавачот
GS Meppel 3-assige containeraanhangwagen - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 1
GS Meppel 3-assige containeraanhangwagen - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 2
GS Meppel 3-assige containeraanhangwagen - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 3
GS Meppel 3-assige containeraanhangwagen - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 4
GS Meppel 3-assige containeraanhangwagen - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

GS Meppel 3-assige containeraanhangwagen

Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело
20043-оскиКорисна носивост: 22940 kgБруто тежина: 28000 kg
Холандија, Wageningsestraat 17, NL-6673 DB Andelst, Postbus 68 6670 AB Zetten, The Netherlands
Објавено: 13час 22минБрој на оглас 43725

4 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 276 906 MKD
 • ≈ 4 811 USD
20043-оскиКорисна носивост: 22940 kgБруто тежина: 28000 kg
Холандија, Wageningsestraat 17, NL-6673 DB Andelst, Postbus 68 6670 AB Zetten, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
MADVOGN Gastro přívěs Burger Food Truck Coffee Food Trailers - Приколка за продажба на добра: слика 1
MADVOGN Gastro přívěs Burger Food Truck Coffee Food Trailers - Приколка за продажба на добра: слика 2
MADVOGN Gastro přívěs Burger Food Truck Coffee Food Trailers - Приколка за продажба на добра: слика 3
MADVOGN Gastro přívěs Burger Food Truck Coffee Food Trailers - Приколка за продажба на добра: слика 4
MADVOGN Gastro přívěs Burger Food Truck Coffee Food Trailers - Приколка за продажба на добра: слика 5
Видете ги сите фотографии (21)

MADVOGN Gastro přívěs Burger Food Truck Coffee Food Trailers

Приколка за продажба на добра
Ново2-оски
Кина, 950 NONG,LONGHAI ROAD,JINSHAN DISTRICT,SHANGHAI,CHINA
Објавено: 13час 24минБрој на оглас 18260
Прашајте за цена
Ново2-оски
Кина, 950 NONG,LONGHAI ROAD,JINSHAN DISTRICT,SHANGHAI,CHINA
Контактирајте го продавачот
Niewiadów do przewozu koni ( koniowóz ) - Приколка за коњи: слика 1
Niewiadów do przewozu koni ( koniowóz ) - Приколка за коњи: слика 2
Niewiadów do przewozu koni ( koniowóz ) - Приколка за коњи: слика 3
Niewiadów do przewozu koni ( koniowóz ) - Приколка за коњи: слика 4
Niewiadów do przewozu koni ( koniowóz ) - Приколка за коњи: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)
TOP

Niewiadów do przewozu koni ( koniowóz )

Приколка за коњи
Ново20242-оски
Полска, SNOWALNIANA 3 92-340 ŁÓDŹ, POLAND
Објавено: 13час 32мин

4 789,56EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 294 689,67 MKD
 • ≈ 5 120,25 USD
Ново20242-оски
Полска, SNOWALNIANA 3 92-340 ŁÓDŹ, POLAND
Контактирајте го продавачот
Fruehauf Middenas aanhangwagen BPW Doorlaadsysteem type A2-218A - Приколка сандучар: слика 1
Fruehauf Middenas aanhangwagen BPW Doorlaadsysteem type A2-218A - Приколка сандучар: слика 2
Fruehauf Middenas aanhangwagen BPW Doorlaadsysteem type A2-218A - Приколка сандучар: слика 3
Fruehauf Middenas aanhangwagen BPW Doorlaadsysteem type A2-218A - Приколка сандучар: слика 4
Fruehauf Middenas aanhangwagen BPW Doorlaadsysteem type A2-218A - Приколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Fruehauf Middenas aanhangwagen BPW Doorlaadsysteem type A2-218A

Приколка сандучар
20042-оскиКорисна носивост: 12320 kgБруто тежина: 18000 kg
Холандија, Demeterlaan 11, 9641 ML Veendam, The Netherlands
Објавено: 13час 38минБрој на оглас WPGG75

1 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 116 915 MKD
 • ≈ 2 031 USD
20042-оскиКорисна носивост: 12320 kgБруто тежина: 18000 kg
Холандија, Demeterlaan 11, 9641 ML Veendam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Onbekend Kluma - Приколка: слика 1
Onbekend Kluma - Приколка: слика 2
Onbekend Kluma - Приколка: слика 3
Onbekend Kluma - Приколка: слика 4
Onbekend Kluma - Приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Onbekend Kluma

Приколка
20101-оскиБруто тежина: 4000 kg
Холандија, De Hoogt 1a 2977 LA Goudriaan (Region: Zuid-Holland) Netherlands
Објавено: 15час 50минБрој на оглас 11532
Прашајте за цена
20101-оскиБруто тежина: 4000 kg
Холандија, De Hoogt 1a 2977 LA Goudriaan (Region: Zuid-Holland) Netherlands
Контактирајте го продавачот
BRENTEX Sk 24 - Кипер приколка: слика 1
BRENTEX Sk 24 - Кипер приколка: слика 2
BRENTEX Sk 24 - Кипер приколка: слика 3
BRENTEX Sk 24 - Кипер приколка: слика 4
BRENTEX Sk 24 - Кипер приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

BRENTEX Sk 24

Кипер приколка
2000
Литванија, Litauen
Објавено: 17час

6 100EUR

 • ≈ 375 361 MKD
 • ≈ 6 521 USD
2000
Литванија, Litauen
Контактирајте го продавачот
Meusburger MCS 3 - Кипер приколка: слика 1
Meusburger MCS 3 - Кипер приколка: слика 2
Meusburger MCS 3 - Кипер приколка: слика 3
Meusburger MCS 3 - Кипер приколка: слика 4
Meusburger MCS 3 - Кипер приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Meusburger MCS 3

Кипер приколка
1993
Литванија, Litauen
Објавено: 17час 1мин

9 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 553 812 MKD
 • ≈ 9 622 USD
1993
Литванија, Litauen
Контактирајте го продавачот
BOECKMANN Portax L SR Neu Zw-Tür ALF Dek Pferdeanhänger - Приколка за коњи: слика 1
BOECKMANN Portax L SR Neu Zw-Tür ALF Dek Pferdeanhänger - Приколка за коњи: слика 2
BOECKMANN Portax L SR Neu Zw-Tür ALF Dek Pferdeanhänger - Приколка за коњи: слика 3
BOECKMANN Portax L SR Neu Zw-Tür ALF Dek Pferdeanhänger - Приколка за коњи: слика 4
BOECKMANN Portax L SR Neu Zw-Tür ALF Dek Pferdeanhänger - Приколка за коњи: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

BOECKMANN Portax L SR Neu Zw-Tür ALF Dek Pferdeanhänger

Приколка за коњи
Ново2-оски
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Објавено: 18час 45минБрој на оглас 9932645

20 690EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 1 273 152 MKD
 • ≈ 22 121 USD
Ново2-оски
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Контактирајте го продавачот
Unused 6.5' x 4' Singe Axle Mesh Side Trailer - Приколка за градежни машини: слика 1
Unused 6.5' x 4' Singe Axle Mesh Side Trailer - Приколка за градежни машини: слика 2
Unused 6.5' x 4' Singe Axle Mesh Side Trailer - Приколка за градежни машини: слика 3
Unused 6.5' x 4' Singe Axle Mesh Side Trailer - Приколка за градежни машини: слика 4
Unused 6.5' x 4' Singe Axle Mesh Side Trailer - Приколка за градежни машини: слика 5
Видете ги сите фотографии (21)

Unused 6.5' x 4' Singe Axle Mesh Side Trailer

Приколка за градежни машини
Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Dromore, Co. Tyrone
Објавено: 19часБрој на оглас 100318323
Аукција
Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Dromore, Co. Tyrone
Контактирајте го продавачот
Indespension 3.5 Ton - Приколка за градежни машини: слика 1
Indespension 3.5 Ton - Приколка за градежни машини: слика 2
Indespension 3.5 Ton - Приколка за градежни машини: слика 3
Indespension 3.5 Ton - Приколка за градежни машини: слика 4
Indespension 3.5 Ton - Приколка за градежни машини: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Indespension 3.5 Ton

Приколка за градежни машини
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Leeds, Yorkshire
Објавено: 19часБрој на оглас 140415574
Аукција
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Leeds, Yorkshire
Контактирајте го продавачот
Ifor Williams 2.7 TON - Приколка за градежни машини: слика 1
Ifor Williams 2.7 TON - Приколка за градежни машини: слика 2
Ifor Williams 2.7 TON - Приколка за градежни машини: слика 3
Ifor Williams 2.7 TON - Приколка за градежни машини: слика 4
Ifor Williams 2.7 TON - Приколка за градежни машини: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Ifor Williams 2.7 TON

Приколка за градежни машини
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Leeds, Yorkshire
Објавено: 19час 5минБрој на оглас 140415589
Аукција
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Leeds, Yorkshire
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 333
1 / 333
T1 new listing page - Приколки
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.