Користени и нови Роло/ Подизачи приколки за продажба - Truck1 Македонија
Каталог
Продава
Поставете оглас

Роло/ Подизачи приколки

311
Погледнете Приколки на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 16
Toplift Staja TS 1862 - Роло/ Подизач приколка: слика 1
Toplift Staja TS 1862 - Роло/ Подизач приколка: слика 2
Toplift Staja TS 1862 - Роло/ Подизач приколка: слика 3
Toplift Staja TS 1862 - Роло/ Подизач приколка: слика 4
Toplift Staja TS 1862 - Роло/ Подизач приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)
TOP

Toplift Staja TS 1862

Роло/ Подизач приколка
Ново20242-оскиБруто тежина: 24000 kg
Германија, Driehauser Strasse 13a - DE-49179 Ostercappeln Germany
Објавено: 14ден
Прашајте за цена
Ново20242-оскиБруто тежина: 24000 kg
Германија, Driehauser Strasse 13a - DE-49179 Ostercappeln Germany
Контактирајте го продавачот
Toplift HTB TS 1862 - Роло/ Подизач приколка: слика 1
Toplift HTB TS 1862 - Роло/ Подизач приколка: слика 2
Toplift HTB TS 1862 - Роло/ Подизач приколка: слика 3
TOP

Toplift HTB TS 1862

Роло/ Подизач приколка
Ново2024
Германија, Driehauser Strasse 13a - DE-49179 Ostercappeln Germany
Објавено: 14ден
Прашајте за цена
Ново2024
Германија, Driehauser Strasse 13a - DE-49179 Ostercappeln Germany
Контактирајте го продавачот
LOUAULT 24T - EF390CA - Роло/ Подизач приколка: слика 1
LOUAULT 24T - EF390CA - Роло/ Подизач приколка: слика 2
LOUAULT 24T - EF390CA - Роло/ Подизач приколка: слика 3
LOUAULT 24T - EF390CA - Роло/ Подизач приколка: слика 4
LOUAULT 24T - EF390CA - Роло/ Подизач приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

LOUAULT 24T - EF390CA

Роло/ Подизач приколка
20063-оски
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Објавено: 22час 6минБрој на оглас 336564

1 500EUR

Аукција
 • ≈ 92 424 MKD
 • ≈ 1 630 USD
20063-оски
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Контактирајте го продавачот
Alga G 18 ZL 5,0, Außenroller, Luftfederung, TOP - Роло/ Подизач приколка: слика 1
Alga G 18 ZL 5,0, Außenroller, Luftfederung, TOP - Роло/ Подизач приколка: слика 2
Alga G 18 ZL 5,0, Außenroller, Luftfederung, TOP - Роло/ Подизач приколка: слика 3
Alga G 18 ZL 5,0, Außenroller, Luftfederung, TOP - Роло/ Подизач приколка: слика 4
Alga G 18 ZL 5,0, Außenroller, Luftfederung, TOP - Роло/ Подизач приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Alga G 18 ZL 5,0, Außenroller, Luftfederung, TOP

Роло/ Подизач приколка
20182-оскиКорисна носивост: 14160 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Molkereistrasse 2, D-27419 Sittensen, Germany
Објавено: 1денБрој на оглас SI85032

15 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 979 694 MKD
 • ≈ 17 283 USD
20182-оскиКорисна носивост: 14160 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Molkereistrasse 2, D-27419 Sittensen, Germany
Контактирајте го продавачот
Hüffermann HSA 18.65 Schlittenanhänger *Abroll/Container - Роло/ Подизач приколка: слика 1

Hüffermann HSA 18.65 Schlittenanhänger *Abroll/Container

Роло/ Подизач приколка
20102-оскиКорисна носивост: 14588 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Ernst Abbe Straße 7, 63165 Mühlheim am Main, Germany
Објавено: 1денБрој на оглас j1801 , AH15241 , H.R.

5 990EUR

 • ≈ 369 079 MKD
 • ≈ 6 511 USD
20102-оскиКорисна носивост: 14588 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Ernst Abbe Straße 7, 63165 Mühlheim am Main, Germany
Контактирајте го продавачот
Hüffermann HAR 1870 - Роло/ Подизач приколка: слика 1
Hüffermann HAR 1870 - Роло/ Подизач приколка: слика 2
Hüffermann HAR 1870 - Роло/ Подизач приколка: слика 3
Hüffermann HAR 1870 - Роло/ Подизач приколка: слика 4

Hüffermann HAR 1870

Роло/ Подизач приколка
19992-оскиКорисна носивост: 14668 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Siemensstrasse 7, 32312 Lübbecke, Germany
Објавено: 1ден

3 999EUR

 • ≈ 246 402 MKD
 • ≈ 4 346 USD
19992-оскиКорисна носивост: 14668 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Siemensstrasse 7, 32312 Lübbecke, Germany
Контактирајте го продавачот
Hüffermann HMA 18.76 Vario Carrier Absetzcontainer - Роло/ Подизач приколка: слика 1

Hüffermann HMA 18.76 Vario Carrier Absetzcontainer

Роло/ Подизач приколка
20152-оскиКорисна носивост: 13576 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Am Ufo 6-8 (Gewerbepark), D- 54636 Fliessem, Germany
Објавено: 1денБрој на оглас 4958
Прашајте за цена
20152-оскиКорисна носивост: 13576 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Am Ufo 6-8 (Gewerbepark), D- 54636 Fliessem, Germany
Контактирајте го продавачот
SH Wirehejs - Роло/ Подизач приколка: слика 1
SH Wirehejs - Роло/ Подизач приколка: слика 2
SH Wirehejs - Роло/ Подизач приколка: слика 3
SH Wirehejs - Роло/ Подизач приколка: слика 4
SH Wirehejs - Роло/ Подизач приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (42)

SH Wirehejs

Роло/ Подизач приколка
2005Корисна носивост: 15000 kgБруто тежина: 20000 kg
Данска, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Објавено: 2ден

2 699EUR

Аукција
 • ≈ 166 301 MKD
 • ≈ 2 933 USD
2005Корисна носивост: 15000 kgБруто тежина: 20000 kg
Данска, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Контактирајте го продавачот
Möslein 14 t Tandem- Absetzmuldenanhänger,geschlossenen - Роло/ Подизач приколка: слика 1
Möslein 14 t Tandem- Absetzmuldenanhänger,geschlossenen - Роло/ Подизач приколка: слика 2
Möslein 14 t Tandem- Absetzmuldenanhänger,geschlossenen - Роло/ Подизач приколка: слика 3
Möslein 14 t Tandem- Absetzmuldenanhänger,geschlossenen - Роло/ Подизач приколка: слика 4
Möslein 14 t Tandem- Absetzmuldenanhänger,geschlossenen - Роло/ Подизач приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Möslein 14 t Tandem- Absetzmuldenanhänger,geschlossenen

Роло/ Подизач приколка
Ново20242-оскиКорисна носивост: 11970 kgБруто тежина: 14000 kg
Германија, Gulbranssonstrasse 1, D-97525 Schwebheim, Germany
Објавено: 2денБрој на оглас 120319

17 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 102 926 MKD
 • ≈ 19 457 USD
Ново20242-оскиКорисна носивост: 11970 kgБруто тежина: 14000 kg
Германија, Gulbranssonstrasse 1, D-97525 Schwebheim, Germany
Контактирајте го продавачот
2023 KRAMPE THL 16 L - Роло/ Подизач приколка: слика 1
2023 KRAMPE THL 16 L - Роло/ Подизач приколка: слика 2
2023 KRAMPE THL 16 L - Роло/ Подизач приколка: слика 3
2023 KRAMPE THL 16 L - Роло/ Подизач приколка: слика 4
2023 KRAMPE THL 16 L - Роло/ Подизач приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (32)

2023 KRAMPE THL 16 L

Роло/ Подизач приколка
Германија, Hammer Str. 19, 40219 Düsseldorf
Објавено: 2ден

964EUR

Аукција
 • ≈ 59 397 MKD
 • ≈ 1 047 USD
Германија, Hammer Str. 19, 40219 Düsseldorf
Контактирајте го продавачот
Nopa 20 ton wirehejs - 6 - 6,5 mtr container - Роло/ Подизач приколка: слика 1
Nopa 20 ton wirehejs - 6 - 6,5 mtr container - Роло/ Подизач приколка: слика 2
Nopa 20 ton wirehejs - 6 - 6,5 mtr container - Роло/ Подизач приколка: слика 3
Nopa 20 ton wirehejs - 6 - 6,5 mtr container - Роло/ Подизач приколка: слика 4
Nopa 20 ton wirehejs - 6 - 6,5 mtr container - Роло/ Подизач приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Nopa 20 ton wirehejs - 6 - 6,5 mtr container

Роло/ Подизач приколка
2004Корисна носивост: 15050 kgБруто тежина: 20000 kg
Данска, Silkeborg
Објавено: 3денБрој на оглас EV1905
Прашајте за цена
2004Корисна носивост: 15050 kgБруто тежина: 20000 kg
Данска, Silkeborg
Контактирајте го продавачот
PS2H M3 PS2H M3 Schlitten-Abrollanhänger - Роло/ Подизач приколка: слика 1
PS2H M3 PS2H M3 Schlitten-Abrollanhänger - Роло/ Подизач приколка: слика 2
PS2H M3 PS2H M3 Schlitten-Abrollanhänger - Роло/ Подизач приколка: слика 3
PS2H M3 PS2H M3 Schlitten-Abrollanhänger - Роло/ Подизач приколка: слика 4
PS2H M3 PS2H M3 Schlitten-Abrollanhänger - Роло/ Подизач приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

PS2H M3 PS2H M3 Schlitten-Abrollanhänger

Роло/ Подизач приколка
Ново2-оскиКорисна носивост: 14620 kgБруто тежина: 18000 kg
Белгија, Brugsesteenweg 213, 8460 Oudenburg-Roksem, Belgium
Објавено: 3денБрој на оглас 86908

29 052EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 790 068 MKD
 • ≈ 31 579 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 14620 kgБруто тежина: 18000 kg
Белгија, Brugsesteenweg 213, 8460 Oudenburg-Roksem, Belgium
Контактирајте го продавачот
Meiller Przyczepa Meiller - Роло/ Подизач приколка: слика 1
Meiller Przyczepa Meiller - Роло/ Подизач приколка: слика 2
Meiller Przyczepa Meiller - Роло/ Подизач приколка: слика 3
Meiller Przyczepa Meiller - Роло/ Подизач приколка: слика 4
Meiller Przyczepa Meiller - Роло/ Подизач приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Meiller Przyczepa Meiller

Роло/ Подизач приколка
2012
Полска, Józefowo 15 62-635 Przedecz Wielkopolskie, Poland
Објавено: 4ден

13 561EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 835 574 MKD
 • ≈ 14 740 USD
2012
Полска, Józefowo 15 62-635 Przedecz Wielkopolskie, Poland
Контактирајте го продавачот
Wielton PS2H M3 Schlitten-Abrollanhänger - Роло/ Подизач приколка: слика 1
Wielton PS2H M3 Schlitten-Abrollanhänger - Роло/ Подизач приколка: слика 2
Wielton PS2H M3 Schlitten-Abrollanhänger - Роло/ Подизач приколка: слика 3
Wielton PS2H M3 Schlitten-Abrollanhänger - Роло/ Подизач приколка: слика 4
Wielton PS2H M3 Schlitten-Abrollanhänger - Роло/ Подизач приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Wielton PS2H M3 Schlitten-Abrollanhänger

Роло/ Подизач приколка
Ново2-оскиКорисна носивост: 14620 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Објавено: 4денБрој на оглас 86908

24 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 534 238 MKD
 • ≈ 27 066 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 14620 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Контактирајте го продавачот
Hüffermann HAR 18.70 Abrollanhänger*Zwillingsbereift*SAF* - Роло/ Подизач приколка: слика 1
Hüffermann HAR 18.70 Abrollanhänger*Zwillingsbereift*SAF* - Роло/ Подизач приколка: слика 2
Hüffermann HAR 18.70 Abrollanhänger*Zwillingsbereift*SAF* - Роло/ Подизач приколка: слика 3
Hüffermann HAR 18.70 Abrollanhänger*Zwillingsbereift*SAF* - Роло/ Подизач приколка: слика 4
Hüffermann HAR 18.70 Abrollanhänger*Zwillingsbereift*SAF* - Роло/ Подизач приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Hüffermann HAR 18.70 Abrollanhänger*Zwillingsbereift*SAF*

Роло/ Подизач приколка
20122-оскиКорисна носивост: 14300 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Schachtweg 10 a 09599 Freiberg Germany
Објавено: 4денБрој на оглас VG24-06-38

6 990EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 430 695 MKD
 • ≈ 7 598 USD
20122-оскиКорисна носивост: 14300 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Schachtweg 10 a 09599 Freiberg Germany
Контактирајте го продавачот
Schwarzmüller A2C Abrollanhänger, Verzinkt - Роло/ Подизач приколка: слика 1
Schwarzmüller A2C Abrollanhänger, Verzinkt - Роло/ Подизач приколка: слика 2
Schwarzmüller A2C Abrollanhänger, Verzinkt - Роло/ Подизач приколка: слика 3
Schwarzmüller A2C Abrollanhänger, Verzinkt - Роло/ Подизач приколка: слика 4
Schwarzmüller A2C Abrollanhänger, Verzinkt - Роло/ Подизач приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Schwarzmüller A2C Abrollanhänger, Verzinkt

Роло/ Подизач приколка
2-оскиКорисна носивост: 14430 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Објавено: 4денБрој на оглас 87168

17 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 102 926 MKD
 • ≈ 19 457 USD
2-оскиКорисна носивост: 14430 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Контактирајте го продавачот
HMF slephenger - Роло/ Подизач приколка: слика 1
HMF slephenger - Роло/ Подизач приколка: слика 2
HMF slephenger - Роло/ Подизач приколка: слика 3
HMF slephenger - Роло/ Подизач приколка: слика 4
HMF slephenger - Роло/ Подизач приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

HMF slephenger

Роло/ Подизач приколка
1977Корисна носивост: 13910 kg
Норвешка, Østfold, 1580
Објавено: 5денБрој на оглас 18248

3 900EUR

 • ≈ 240 302 MKD
 • ≈ 4 239 USD
1977Корисна носивост: 13910 kg
Норвешка, Østfold, 1580
Контактирајте го продавачот
Meiller G18 EL5.0 do hakowca po remoncie kapitalnym - Роло/ Подизач приколка: слика 1
Meiller G18 EL5.0 do hakowca po remoncie kapitalnym - Роло/ Подизач приколка: слика 2
Meiller G18 EL5.0 do hakowca po remoncie kapitalnym - Роло/ Подизач приколка: слика 3
Meiller G18 EL5.0 do hakowca po remoncie kapitalnym - Роло/ Подизач приколка: слика 4
Meiller G18 EL5.0 do hakowca po remoncie kapitalnym - Роло/ Подизач приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Meiller G18 EL5.0 do hakowca po remoncie kapitalnym

Роло/ Подизач приколка
20072-оскиКорисна носивост: 14170 kgБруто тежина: 18000 kg
Полска, 74-505 Mieszkowice, Ul .Zielone Wzgórze 11, Poland
Објавено: 5ден

7 723EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 475 860 MKD
 • ≈ 8 394 USD
20072-оскиКорисна носивост: 14170 kgБруто тежина: 18000 kg
Полска, 74-505 Mieszkowice, Ul .Zielone Wzgórze 11, Poland
Контактирајте го продавачот
Huffermann do hakowca hakowa - Роло/ Подизач приколка: слика 1
Huffermann do hakowca hakowa - Роло/ Подизач приколка: слика 2
Huffermann do hakowca hakowa - Роло/ Подизач приколка: слика 3
Huffermann do hakowca hakowa - Роло/ Подизач приколка: слика 4
Huffermann do hakowca hakowa - Роло/ Подизач приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Huffermann do hakowca hakowa

Роло/ Подизач приколка
20112-оскиКорисна носивост: 14240 kgБруто тежина: 18000 kg
Полска, 74-505 Mieszkowice, Ul .Zielone Wzgórze 11, Poland
Објавено: 5ден

6 549EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 403 523 MKD
 • ≈ 7 118 USD
20112-оскиКорисна носивост: 14240 kgБруто тежина: 18000 kg
Полска, 74-505 Mieszkowice, Ul .Zielone Wzgórze 11, Poland
Контактирајте го продавачот
Schwarzmüller A2C Abrollanhänger A2C Abrollanhänger, Verzinkt - Роло/ Подизач приколка: слика 1
Schwarzmüller A2C Abrollanhänger A2C Abrollanhänger, Verzinkt - Роло/ Подизач приколка: слика 2
Schwarzmüller A2C Abrollanhänger A2C Abrollanhänger, Verzinkt - Роло/ Подизач приколка: слика 3
Schwarzmüller A2C Abrollanhänger A2C Abrollanhänger, Verzinkt - Роло/ Подизач приколка: слика 4
Schwarzmüller A2C Abrollanhänger A2C Abrollanhänger, Verzinkt - Роло/ Подизач приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Schwarzmüller A2C Abrollanhänger A2C Abrollanhänger, Verzinkt

Роло/ Подизач приколка
2-оскиКорисна носивост: 14430 kgБруто тежина: 18000 kg
Белгија, Brugsesteenweg 213, 8460 Oudenburg-Roksem, Belgium
Објавено: 5денБрој на оглас 87168

21 492EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 324 251 MKD
 • ≈ 23 361 USD
2-оскиКорисна носивост: 14430 kgБруто тежина: 18000 kg
Белгија, Brugsesteenweg 213, 8460 Oudenburg-Roksem, Belgium
Контактирајте го продавачот
M-TEC 127 Tandem/Silosteller/Taschensilosteller - Роло/ Подизач приколка: слика 1
M-TEC 127 Tandem/Silosteller/Taschensilosteller - Роло/ Подизач приколка: слика 2
M-TEC 127 Tandem/Silosteller/Taschensilosteller - Роло/ Подизач приколка: слика 3
M-TEC 127 Tandem/Silosteller/Taschensilosteller - Роло/ Подизач приколка: слика 4
M-TEC 127 Tandem/Silosteller/Taschensilosteller - Роло/ Подизач приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

M-TEC 127 Tandem/Silosteller/Taschensilosteller

Роло/ Подизач приколка
20062-оскиБруто тежина: 18000 kg
Австрија, Standplatz:A-2154 Gaubitsch 4
Објавено: 6ден

9 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 585 352 MKD
 • ≈ 10 326 USD
20062-оскиБруто тежина: 18000 kg
Австрија, Standplatz:A-2154 Gaubitsch 4
Контактирајте го продавачот
CMT PT 12-20 Container Kipp Annhänger An - Роло/ Подизач приколка: слика 1
CMT PT 12-20 Container Kipp Annhänger An - Роло/ Подизач приколка: слика 2
CMT PT 12-20 Container Kipp Annhänger An - Роло/ Подизач приколка: слика 3
CMT PT 12-20 Container Kipp Annhänger An - Роло/ Подизач приколка: слика 4
CMT PT 12-20 Container Kipp Annhänger An - Роло/ Подизач приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

CMT PT 12-20 Container Kipp Annhänger An

Роло/ Подизач приколка
20193-оскиКорисна носивост: 20460 kgБруто тежина: 26000 kg
Холандија, Groenseykerstraat 6, 6161 SG Geleen, The Netherlands
Објавено: 7денБрој на оглас 7145.21.14

27 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 694 440 MKD
 • ≈ 29 892 USD
20193-оскиКорисна носивост: 20460 kgБруто тежина: 26000 kg
Холандија, Groenseykerstraat 6, 6161 SG Geleen, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 16
1 / 16
T1 new listing page - Роло/ Подизачи приколки
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.